سلامنقل قول:
برو تو سایت یاهو قسمت مسنجر آخرین ورژن را بگیر
ممنون:11:
Printable View
سلامنقل قول:
برو تو سایت یاهو قسمت مسنجر آخرین ورژن را بگیر
نه بابانقل قول:
شما تو هر رومی بری همه جور آدم است
اختصاصی نداره
همش الکیه
سلامنقل قول:
عزیزم برو پست اول
بحث در مورد بوت ممنوع
اما علما فتوا دادن که گاهی بوت کردن واجب استنقل قول:
رساله 128 میگه که اگه یه نفر با 30تا آیدی بیاد توی روم و حق کسای دیگه رو بخوره بقیه آی دی هاش غصبی هست
و باید بوت بشه
من چند هفتهاي هست كه وقتي وارد مسنجرم ميشم نميتونم با كليك روي عكس پاكت نامه يا تعداد ايميل هام در كنار ساعت سيستم به صفحه ايميلم وارد بشم ...يعني مثل هميشه تاييد ميخواد ok ميكنم ولي internet explorer باز نميشه ...چكار كنم...
سلامنقل قول:
هر شهری شماره نداره. ولی میدونم که گلستان استان خودمون چند تا روم رو ه خودش اختصاص داده. :27::21:
آپدیت نمیشه.نقل قول:
اینم آخرین نسخه ی یاهو مسنجر 8
Yahoo! Messenger 8.1.0.421
کد:http://www.filehippo.com/download/file/f0d16ae248c12110755730124c171779ac0b080b5127b70181d4957e9e3e1dcf/
شما در internet explorer برو به tools بعد Internet Options بعد Programs بعد Reset Web Settings رو بزن حل میشه.نقل قول:
سلام
تو ویستا موقعی که وارد میشم ارور میده و نوع ارورو که می زنم صفحه فورگت یور پسورد میاد ولی تو ایکس پی بدون مشکل وارد میشم یه ماهه تو ویستا مشکل ندارم از امروز این طوری شده به دادم برسین
ممنون
جالبه وقتی تاریخ سیستمو میارم عقب کار میکنه ببینم نکنه کرک مرکی چیزیه؟
خودم یه کرک دارم ولی تو ویندوز 64 بیت ارور میده
حالا یه کرک سالم واسه یاهو 8.1 و ویندوز ویستا 64 بیت بدین
ممنون
چطور میشه لینک ارسال ایمیل یاهو رو با آیکن در وبلاگم قرار بدم مثل همین لینک فروم خودمون ؟؟
چطور می شه آنلاین بودنم و یا افلاین بودنم در یاهو رو به اطلاع بازدید کنندگان وبلاگم برسونم ؟
یعنی وقتی آن هستم اونها بفهمند؟
دوستان سلام
من قصد دارم از طریق فایروال، پورتهاى غیرضرورى که یاهو مسنجر از اونا استفاده میکنه رو براش مسدود کنم
مثلا من که صرفا چت نوشتارى میکنم چرا باید پورت هایى که یاهومسنجر از اون براى چت دیدارى یا شنیدارى
استفاده میکنه باز باشه؟ یا مثلا اجازه تماس با برخى هاست ها رو که یاهو جهت تبلیغات از اون استفاده میکنه
رو ازش سلب کنم
بطور کل میخوام درصد امنیت استفاده از یاهومسنجر ببرم بالا و امکان هک شدن رو کم کنم
براى این کار باید یدونم چه پور تهایى صرفا باید باز باشند و یا صرفا آدرسهایى مهمى که مسنجر باید باهاش
ارتباط برقرار کنه رو بدونم
دوستان هر چى اطلاعات دارید هر چند جزیى در اختیارم بذارید
ممنون
من 2تا سوال داشتم:
1.اگه IDمن هک بشه چطوری باید برگردونمش یا ببندمش؟
2.چطوری میتونم IDیه نفر رو تو yahoo پیدا کنم؟
من یه سوال دارم ...
مگه با همه ی آدرس های ایمیل (id) نمی شه هم چت کرد و هم ایمیل ارسال کرد؟؟/
من امروز داشتم با یکی از دوستام چت می کردم و اون از من ایمیلمو خواست .؟ یعنی ممکنه با یک آدرس بشه چت کرد اما ایمیل ارسال نشه ؟ من هم گفتم خوب همینه دیگه ...
از خودش هم یا دم رفت بپرسم...
سلامنقل قول:
با همه id ها میشه ایمیل ارسال کرد
اما واسه چت کردن محدودیت سنی داره
محسن خان دستت درد نکنه ولی اینجا که معرفی کردی کسی بلد نیست جواب بده اگه فکر میکنی هنوز باید صبر کرد ایراد نداره ولی اگه یه تاپیک واسه ---- or AntiHack واسه yahoo میزاشتی بهتر بود فقط وقتی میخوای یه تاپیک رو ببندی بهتره آدمو به یه جایی link کنی که سوال آدم رو جواب بدن
سلامنقل قول:
اگه آی دیت هک بشه در یاهو یه قسمت به نام forget your password هست اگه اطلاعات ایمیلت هم یادت باشه اونوقت میتونی آی دیت رو برگردونی.
سوال دومی رو نفهمیدم. :27:
من ID یکی از دوستامو می خوام اسموش رو میدونم یه قسمت از ID ش رو هم میدونم باید چیکار کنم .میشه Id رو پیدا کنم؟؟؟؟
با سلام
هنگام استفاده از یاهو مسنجر وقتیکه sign in میکنم ناگهان برنامه مربوطه ناپدید می شود بطوریکه حتی آیکون آن از Sistem Tray حذف می شود. حتی با اینکه برنام را unistall و مجدداً نصب کردم این مشکل برطرف نشد. لطفاً راهنماییم کنید.
نقل قول:
منظورت چیه محدودیت سنی داره ؟
مگه ما چند نوع ID داریم ؟
منظور از محدوديت سني اينه كه افراد زير 18 سال نمي تونن چت كنن...در هنگام ساخت Id بايد تاريخ تولدتون رو طوري وارد كنيد كه بالاي هجده سال بشيد:20:نقل قول:
سلام. من هر ورژنی از نسخه 9 یاهو مسنجر رو تو ویستا اجرا می کنم ارور میده یه اروری مثله send report تو xp !! برنامش بالا نمیاد!!! الانم 9.0.0.1389 رو نصب کردم بازم همینجوره!!! مشکل از کجاست!؟
نمیدونم چرا این نسخه بتای یاهو 9 اکثرا با ویندوز ویستا مشکل دارهنقل قول:
شما برو تو سایت یاهو نسخه فینال را دانلود کن که ایراداتش خیلی کمتره
سلامنقل قول:
شما از نسخه ی های دیگه استفاده کن.
چندین بار اینو گفتن این این نسخه ی بتا یعنی آزمایشی هست در ویستا هم مشکل داره.نقل قول:
برای ویستا نسخه داره اونو دانلود نکردی؟
آره به نظر من برو نسخه خوده ویستا رو دان کن هم سازگاری داره هم میاد توی side barدر ضمن ظاهرش خیلی قشنگه!!!!
خوب ماله ویستا رو دانلود کردم دیگه!نقل قول:
نسخه ویستا که هنوز فینالش نیومده!!!!
حالا شما یه لینک مستقیم دیگه ی این برنامه رو اگه هست برام بزارین!
با تشکر
چرا voice یاهو مسنجر تو ویندوز ویستا فعال نمیشه؟
شما باید نسخه مخصوص یاهو برای ویندوز ویستا را نصب کنیدنقل قول:
در ضمن بستگی به ورژن هم داره
احتمالا ورژن یاهوی شما قدیمیه
ببینم الان با ورژن ویستا مشکل داری؟نقل قول:
اگه بخوای میتونم برات رو رپیدشر برات ست آپ شو برات آپ کنم
:21::8::5::46:
ارهنقل قول:
اگه آپ کنی که خیلی خوب میشه...
دستت درد نکنه:11:
کامپیوتر من بعد از ردن یوزر و پس و بعد از زدن اون کد کذایی ورفتن توی یه چت روم ییهو هنگ میکنه و هیچ راهی جز ریست سخت افزاری نیست.نکته1.چندوقتی اینجوری بود بعد دوباره خوب شد و هالا دوباره همنطور شده .2.در نسخه ی پرتابل هم همین جوری بود 3. اخرین ورژن است و دیگر هیچ
سلام دوستان
برای یافتن پسورد یاهو میل کاری میشه انجام داد؟(امیدوارم بشه چون توی دردسر افتادم)
من هم این مشکل رو داشتم. اگه حالش رو داری ویندوز رو عوض کن. اگه هم نه پیشنهاد میکنم اون لینک رو که زمان ورود بهت میده رو کپی کم و توی نوار ادرس مرورگرت پست کن. یعنی از کلیک کردن مستقیم روش خودداری کن. اگه هم دیدی زمانی که لینک رو لایت کردی و میخوای کلیک راست کنی و کپی رو بزنی نمیشه من پیشنهاد میکنم از کلید میانبر ctrl+c استقاده کن و بعد برو توی ادرس بار پیست کننقل قول:
نقل قول:برای پیدا کردن پسورد ای دی شما اگه اطلاعاتی رو که در زمان ساخت ای دی وارد کردید رو داشته باشین میتونین با انتخاب گزینه forgrt pasword و وارد کردن اون اطلاعات پسورد جدید رو به دست بیارید. اما راه دوم( با عرض معذرت از مدیران زحمتکش این سایت که گفته بودن در مورد هک بحث نشه اما چون این دوستان به ای دی های خود احتیاج دارن ) استقاده از کرکرها هست که این برنامه ها با کرک کردن میتونن یه سری پسورد ها رو به شما بدن و با امتحان کردن اونها و اگه شانس با شما یار باشه ای دی خودتون رو پس بگیرید اما این کار خیلی زمان میخواد و اینکه احتمالش 10% هست.نقل قول:
در مورد بستن یاهو ای دی هم این رو بگم که تا پسورد رو نداشته باشی نمیتونی ای دی خودت رو ببندی.
اما دوستی که گفتن ای دی شون هک شده ولی با یکی از دوستاشون که چت میکردن قسمتی از اسم ای دی رو یادشوم هست:
شما چند راه داری: اول اینکه به مسیر نصب یاهو بری و بعد پوشه مسنجر رو باز کنی و بعد هم پوشه پروفایل رو باز کنی. و پوشه ای که با اسم اون ای دی که هک شده رو باز کنی. محتویات اون پوشه اسم ای دی هایی هست که شما باهاشون چت کردین البته این رو بگم که باید تنظیمان مسیج ارشیوتون از قبل درست باشه تا این اطلاعات واستون باقی مونده باشده.
راه دوم: از پنجره اصلی یاهو( با هر ای دی که بیاید بالا) دنبال یک گزینه سرچ بگردید که با این کار شما اسم ای دی یا قسمتی از اون رو میدید و بعد لیستی که با اون اسم مطابقت داره به شما ارائه میشه.( چون ورژن های یاهو متفاوت هست من نمیدونم دقیقا این گزینه کجا هست)
راه سوم : این راه برای دوستانی کاربرد داره که از نسخه های پایین یاهو استفاده میکنن. در مسیر نصب برید. یک فایل txt هست به اسم ypager که با باز کردن اون شما میتونین تمام ای دی هایی که با سیستم بالا اومدن و اینکه با کی چت کردن رو ببینید. البته نه به راحتی. چون حجم اطلاعات توی اون فایل زیاده و شما یکم باید وقت به خرج بدید و یا اینکه اسم ای دی خودتون رو find کنید تا بدونید با چه کسایی چت کردین
من یک ایدیو بیشتر از سه ماه پیش تو آدرس edit.yahoo.com/delete_user delete کردم اما هنوز نمیتونم باهاش کار کنم مگه سه ماهه نیست؟
اینم لینک yahoo messenger vista
کد:http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3000-2150_4-10837904&ontId=2150_4&spi=2d896bc517fc944e6a52877b6be60805&lop=link&tag=tdw_dltext<ype=dl_dlnow&pid=10837903&mfgId=57951&merId=57951&destUrl=http%3A%2F%2Fwww.download.com%2F3001-2150_4-10837903.html%3Fspi%3D2d896bc517fc944e6a52877b6be60805
نه 6 ماه باید صبر کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه بار منم پاک کردم بعد صبر کردم حالا میتونم اون آی دیم رو که پاک کرده بودم رو درست کنم.
سلام
yahoo messenger vista لینک دانلود مستقیم
کد:http://software-files.download.com/sd/gz4NsI6-49HXXmAsGyXJYZz3Tydhiw7GeUbM19kkVFq7q0D85QuxXD3u7QimhdriAqo0B1hcjWiQ9M9YePC1MdY0si5nQ6ii/software/10837903/10837904/3/ymsgr_vista_us_setup.exe?lop=&ptype=1721&ontid=2150&siteId=4&edId=3&spi=5d69cde06bbf0133d9337fc7f56d5abd&pid=10837903&psid=10837904
سلام دوستان, چرا من وقتی می خوام یاهو مسنجر ویستا رو نصب کنم تا یه جایی پیش میره بعد ارور میده, تو همه ی نسخه های ویستا دیدم همینطوری بود.
بچه ها من خیلی در تعجبم چرا نسخه اصلی ( آلفا ) ماله یاهو مسنجر 9 بیرون نمیاد ؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی وقته که بتا هست ....... من هیچوقت بتا نصب نمیکنم ...... دوستان کسی میدونه نسخه آلفا کی بیرون میاد>؟؟؟؟؟
سلام
تورو خدا کمکم کنید
بچه ها امروز یکی مزاحم من شد و گفت که شماره منو دراورده
میخوام بدونم راست گفته؟
واسم هیچی نفرستاد من هم هیچی رو ok نکردم
انتی ویروسم داشتم ولی اپدیت نبود
آیا ممکن هست راست گفته باشه؟
تاریخ relase این برنامه چنده؟نقل قول:
یا اصلا ورژنی اگه داره چنده!؟