نقل قول:
كاش مشخص ميكرديد كه يزري ميخواهيد يا جوهر افشان...........
اگر جوهر افشان ميخواهيد كه اين دو مدل خيلي عالي هست:
DESKJET 1280
DESKJET 9800
البته دومي قديمي شده ديگه،ولي پرينتر خوبي هست.......
Printable View
نقل قول:
كاش مشخص ميكرديد كه يزري ميخواهيد يا جوهر افشان...........
اگر جوهر افشان ميخواهيد كه اين دو مدل خيلي عالي هست:
DESKJET 1280
DESKJET 9800
البته دومي قديمي شده ديگه،ولي پرينتر خوبي هست.......
نقل قول:
PHOTSMART C5283
PHOTOSMART C3183
دوستان و اساتید و برادران دینی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستمی رو میخواهیم به فروش برسانیم
مشخصاته کاملش رو چون با هم میخوام بفروشم میزارم اینجا
اونایی که مربوط به این تاپیک میشه رو ممنون میشم قیمت بدید
کلش رو بتونید که چه بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته راستی! (این عکس صرفا به منظوره جلب توجه گزاشته شده و ارزشه دیگیری ندارد!×!)
خوب حالا مشخصاته سیستم و قطعات:
1. case و power مدلش GREEN هست!
2. مادربرد Asus هست
3. کارته صدا onboard هست و خروجیه 5.1 داره
4. کارته تصویر nvidia gforce 256 - 6600
5. هارد هم یه 80 ide میزازم روش maxtor
6. سه تا رمه kingstone 512 داره در کل میشه 1.5 گیگ
7. احتملا بگردم ببینم یه سیدی رام هم میزارم روش دی وی دی رام و رایتر رو ور میدارم
8. مودم هم motorola هست
9. مونیتورم رو هم میخوام عوض کنم این LG smartflat T710 BH هست میدم روش بره
10. CPU هم AMD 3.2 هست!
اگه قیمته جز حدودی یا قیمته کل حدودی رو تونستید بدید ممنون میشم
داريوش جان از شما ديگه بعيده دادا....................:18:
عزيز اينجا همونطور كه ميبينيد فقط مربوط به پرينتر هست،شما بهتره اينجا اين پست را ميداديد:
هيچ كدام از قطعاتي هم كه ذكر كردي مربوط به اين تاپيك نميشه دادا ......:31:کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=41
خوش باشي..........:10:
...............
منم همین سوال را داشتم:20: فقط در همین حدود قیمتی برند genius را هم در نظر بگیرید و لطفا مدل خاصی هم اگر در نظر دارید بیان کنید؟نقل قول:
سلام به همگی
آقا ما امروز یه پرینتر hp c4183 به قیمت 86 و یه پرینتر hp p1006 به قیمت 87 هزار تومن خریدیم.
طرف گفت جفتش گارانتیه الماس هست. اولی که فوتواسمارته گارانتی تعویض داره و اون یکی که لیزری هست، گارانتی تعمیر. حالا که اومدیم خونه و جعبه ها رو باز کردیم، کارت گارانتی نمی بینیم. لیبل خاصی هم که معلوم باشه مربوط به گارانتی هست روی دستگاه وجود نداره. فقط روی جعبه اون p1006 یه لیبل واسه شرکت امیتاک زده.
حالا می خوام از کسایی که پرینتر با گارانتیه الماس گرفتن بپرسم که کارت گارانتی دارن یا نه؟
یه مساله دیگه هم اینه که سریالی که روی p1006 خورده با سریال روی کارتنش فرق میکنه، البته توی رقم آخر اونم با یک شماره فاصله. یعنی قاچاقه؟!
آقا ممنون پیشاپیش، فقط لطف کند سریعتر جواب بدید که اگه کردن تو پاچمون سریع در بیاریمش!
سلام به دوستان
من hp 2460 رو 52000 از کرج خریدم.اما تو اینترنت حدود 33000 زده بودن قیمتش رو.تازه با گارانتی آریان همینجا.
یارو عجب کلاهی گذاشته سرما...
نکنه تقلبی و اصل دارن اینا...
يه اسكنر حدود 80 تا 90 تومن اسكنر Cannon معرفي كنيد
من فردا میخام برم پرینتر بخرم. بین 1005 و 1006 اچ پی شک دارم.
گزینه های خوبی هستن ؟
1006 ده تومن گرونتره. کدومش رو بخرم ؟
این حافظه چیه که اینا دارن و کاربردش چیه ؟
ممنون فوریه.
سلام
نظرتون در مورد Hp 1600 چیه ؟برای چاپ کاور به درد میخوره ؟ قیمتش دقیقا چنده ؟ هر پرینت تمام صفحه قدر در میآد ؟ نیازی به تانک داره ؟
ممنون
آقا بی خیال. من یه 1005 خریدم 80 تومن
با سلام به خدمت همه دوستان
میخواستم یه پرینتر سه کاره بخرم البته کار زیادی باهش ندارم ولی بعضی اوقات نیاز شدید پیدا میکنم قیمتش هم زیر 100 باشه بهتره چی پیشنهاد میکنید ؟
البته برا چاپ عکس هم خوب باشه.
با تشکر
سلام دوست عزیز
من قرار پرینتر بخرم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد پرینتر ندارم و
من از شما راهنمایی می خوام
یه پرینتر رنگی لیزری با کیفیت چاپ عالی و تعداد چاپ بالا حدود چقدر قیمت داره؟
البته تعداد چاپ بالا واسه عکس نمی خوام
تعداد چاپ بالا واسه صفحه های اسکن شده کتاب می خوام که چاپ کنم و چون کتاب مورد نظرم گیر نمی یاد با استفاده از پرینتر می خوام نوشته ها رو چاپ کنم.
واسه چاپ عکس در اندازه A3 باشه ولی برای چاپ نوشته های معمولی سیاه و سفید از A4 می خوام استفاده کنم و تعداد چاپ صفحه های سیاه و سفید بیشتر از 3،4 هزار عدد است.
می تونم بگم 85% استفاده من از این پرینتر مربوط به چاپ متن های سیاه سفید است و فقط 15% به چاپ عکس ربط داره
شما چه پرینتری پیشنهاد می کنید؟؟؟
با تشکر
لطفا دوستان جواب بدن
c5283 چطوره و قیمتش چنده و چه امکاناتی داره؟
با تشکر
با سلام من می خوام یک پرینتر ترجیحا اچ پی ار نوع فتو اسمارت به قیمت حدودا 150000 بگیرم نمی دونم از کدوم مدل بگیرم ملاک من کیفیت بالای چاپ عکس هستش
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
در ضمن بگید چند تا کاتریج می خوره آیا به تانک وصل میشه یا نه و نمی خوام چند کاره باشه
با تشکر
منتظرم
سلام خبری نشد؟ چون امروز فردا باید بگیرم
از hpiran میتونی استفاده کنی کمک میکنه
خوب تو تاپیک مربوطه هم مطح میکنیم جواب نمیگریم
چیکار کنیم حالا ؟
نقل قول:
با توجه به بودجتون بهتره پرينتر تك كاره بگيريد،چون با اين بودجه دستگاه چند كاره كه بتونه از پس عكس بر بياد چيز خوبي نيست....
اگر نظرتون روي تك كاره باشه گزينه هاي مناسب:
HP PHOTOSMART4183
HP PHOTOSMART 4283
البته چند كاره هم هست،مثلا OFFICEJET 5610 البته پيشنهادنميشه،چون زياد جالب نيست......
نقل قول:
با اين بودجه ميتونيد HP PHOTOSMART 5283 بگيريد........
سرعت خوبي هم داره.....
كارتريج هاي سري 140/1 هم ميخوره........
با سلام یک پرینتر رنگی میخواهم برای کارهای خانگی بیشتر عکس با کیفیت عالی هم کارایی بالا داشته باشه هم کیفیت چاپ خوبی داشته باشه وهم قیمت کارتریجش ارزان باشه در ضمن اسکنر هم میخواهم داشته باشه
ایامیشه با پرینتر لیبل برروی سی دی زد یا دستگاه مخصوص میخواهد
1005 80 تومننقل قول:
1006 90 تومن
1020 125 تومن
نقل قول:
شما بودجتون را مشخص نكرديد.
در جواب سوال آخر هم بايد بگم بله خود پرينتر (كه اين قابليت را داشته باشه ) ميتونه اين كار را بكنه مثل epson r290
نقل قول:
HP 1020 بيش از 125 تومان هست،از طرفي هم خريدش ديگه با وجود پرينتر خوبي مثل HP 1505 كه بهتر از HP 1020 هست و ارزونتر كار درستي نيست.......
hp 1020 ديگه توليدش discontinue شده وبراي همين قيمتش هم بالا رفته..........
قيمت کارتريج هم برام مهمه من تا 150000 تومان ميتونم مايه بزارم