فقط بدون که در ورژن جدید دیگه نمی تونی گوشیتو هک کنیا.
حواست باشه.
Printable View
فقط بدون که در ورژن جدید دیگه نمی تونی گوشیتو هک کنیا.
حواست باشه.
با سلام و خسته نباشید
من چند روز پیش مموریمو فرمت کردم(با رم ریدر).حالا اون برنامه هایی رو که قبلا نصب کرده بودم و به خوبی کار میکرد(تو مموری نصب کرده بودم),حالا که میخوام نصب کنم نصب نمیشن و این error رو میدن
"Certificate error contact the application supplier"
حالا اگه میشه یه کمکی واسم کنید
من باید چی کار کنم؟
اینم بگم که تاریخ گوشی رو عوض میکنم ولی expire errore رو میده...
گوشی من ===> N73
عزیز این برنامه ها نیاز به ساین دارند.
شما به تاپیک:
برو و از روش:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):
گوشیتو هک کن تا برنامه ها نصب بشند.
من یه گوشی 6630 دارم که میخوام اون تصویری که موقع روشن شدن میاد(همون دو تا دست)رو یا عوض کنم یا کلا بردارم. پلیز هلپ می...
من گوشیمو چند وقته آپدیت کردم و میخوام اون map مزخرف رو از روی گوشیم پاک کنم اما پاک نمیشه کسی میدونه جطوری باید پاکش کنم
لینکش قیطرهنقل قول:
دیگه ندارید؟
از اساتید کسی بلد نیست ؟نقل قول:
راستی فایده این mobile tv چیه ؟
با سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم خدایی میگم جایی پیدا نکردم معذرت میخوام
این گوشی 1650 قوتی می تونه Mp3 پخش کنه یا نه ؟ اخه 8MB رم داره اگه میشه با چه برنامه ای و چه کابلی
ممنون میشم اگه جواب بدین
من با وایرلس گوشیمn95 به اینترنت وصل میشم.بعد از دانلود فایلهای زیپ خودکار اونارو یه جایی توی حافظه گوشیم سیو میکنه .الان حافظه پر شده .چجوری و کجا باید انارو پاک کنم
سلام
دوستان یک نرم افزار خوب معرفی کنیدیا بگید روش هک کردن که بتونه موقع مکالمه بتونه صدا را ظبت کند و تا حالا چند نرم افزار دانلود کردم اما اصلا کار نمیکردند و یا موقع ظبت کردن بوق میزدند برای گوشی 5700 نوکیا لطفا یک نرم افزار خوب را معرفی کنید
ultimate voice recorderنقل قول:
سلام اساتید3230من وقتی زنگمیزنه یا اسمس میاد اولش بوق میزنه میشه قطعش کرد:46:
هیچ کس بلد نیست بوق اول 3230 را قطع کنذ:5:
دوست عزيز ،نقل قول:
3230 كه سري 60 ورژن 3 نيست . بايد توي انجمن مربوط به سري 60 ورژن 1 و 2 مطرح بشه .
نه عزیزمنقل قول:
اگر یه بار 3230 دیده باشی و از گوشی سر در بیاری میفهمی که سري 60 ورژن 3 است:5:
والا ما ادعايي نكرديم .نقل قول:
در ضمن بنده يك سال 3230 داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيستم عامل اين گوشي سيمبيان 7 هست و جزو سري 60 ورژن 1 به حساب مياد . سري 60 ورژن 3 به گوشي هايي با سيستم عامل سيمبيان 9.1 يا بالاتر گفته ميشه .
اگرم هنوز حرفمو قبول نداري ميل خودته .
dadaجان یه بار که از نزدیک3230 را دیدی با وارد کردن کد #0000#* میتونی ورژن گوشی و همچنین تاریخ اون رو ببینی
البته تو انجمن مربوط به سري 60 ورژن 1 و 2 مطرح کردم
گذشته از این حرفا میشه بوقشو قطع کرد یا نه
اين كدي كه ميفرمايين ورژن سيستم عامل رو نميزنه ، بلكه ورژن Firmware رو ميزنه .نقل قول:
شما يه سري بزن به سايت gsmarena ، اونجا 3230 رو سرچ كن ، مشخصات كامل گوشي رو مياره .
ببين جلوي كلمه ي " OS " چي نوشته .
درمورد بوق من نتونستم ورش دارم .
چاكريم .
شما يه سري بزن به سايت gsmarena ، اونجا 3230 رو سرچ كن ، مشخصات كامل گوشي رو مياره .
dadaجان من قبلا سرچ کرده بودم اما مثل اینکه بی دقتی کردم حق با تو بود (ببخشید عزیزم)
اگر هم راه حلی برام پیدا کردی به من هم خبر بده:5:alone boy:5:
احتمالا از اون جایی که زنگ میزنه هنوز تلفنهای ثابتش دیجیتال نشده باشه.نقل قول:
منم که کیش بودم با ثابت زنگ میزدم اینجوری میشد.
دوستان یه سوال ابتدایی ازتون داشتم
اینکه میگن گوشی رو تو حالت هک قرار بدین چیه ؟
البته با عرض معذرت
بايد گوشيت را هك كني.
به اينجا مراجعه كن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
n82 ی من بعضی شماره ها که تو دفتر تلفن هست رو نمیشناسه یعنی موقعی که اونا زنگ میزنن اسمشون نمی افته فقط شمارشون می افته مشکل چیه
یه برنامه به اسمaoaرو فون مموری نصب شده که هیچ جا هم ایکن نداره چند بار گوشی رو ریستارت کردم پاک نشد چجوری پاکش کنم ضمنا گوشیمn95 8gbورژن30که هیجوری هم هک نمیشه
سلام دوست عزیز ببین با این کد ها پاک میشه؟؟؟
#7780#*
#7370#*
[/QUOTE]
دوست عزیز بعداز دانلود 2گزینه میده گشودن-کپی اگه گشودن رو بزنی بدون اینکه از برنامه بک اپ بگیری نصب میشه اگه هم پاک شد دوباره باید دانلود کنی ازقرار معلوم شمابعدازدانلود کپی میکنید اون هم تو فون مموری اگه کامپوتر داری بعداز وصل باpcبرو داخل فون مموری بعدdataبعد اگه برنامه هارو جای خاصی کپی نکرده باشی همونجا هستن catشون کن تو کامپوتر اگه کامپیوتر نداری بروfile mgrبعد فون مموری همشون زیر پوشه های خود گوشی هستن یعنی زیر پوشه های زرد حالا هر کدوم روخواستی پاک کن
نه بابا پاک نمیشه
بابا کی هم به ما جواب بده چیکار کنم شاید کمک کنه به شناسایی مشکل:من مخاطبین رو (contacts) از رو سیم کارت کپی کردم تو فون ممورینقل قول:
نميدونم منظورتو درست فهميدم يا نه .نقل قول:
ببين ، بعضي وقتا شماره طرف با پيش شماره 98+ ميفته و اگه شماره طرف رو مثلا با . . .091 سيو كرده باشي، به جاي اسم شماره ميزنه . اينجور مواقع كاري كه ميشه كرد اينه كه هر دو حالت رو (يعني هم شماره رو با پيشوند 98+ و هم بدون اون) واسه مخاطب قرار بدي . اينجوري اگه با پيشوند هم بيفته ، اسم طرف رو ميزنه .
ببخشید یکم دیر شد :27:نقل قول:
خوب 2 حالت داره :
:21:
1. شما میتونید برید دفتر خدمات ارتباطی و بگید من میخام شمارم نیوفته .
2. اینکه اون شماره ای که زنگ زده یه احتمال زیاد یک روستا بوده و شماره هاش دیجیتالی نیست و شماره نمیوفته و اگر دیدین که شماره خودتون افتاد هم تعجب نکنین .
1:ممنون از جوابی که بعد از مدتها دادی خیلی ممنونتمنقل قول:
2:منظورمو خوب فهمیدی
3:اون کاری هم گفتی کردم ولی حل نشد
لینک خرابه !!!نقل قول:
با نگه داشتن دکمه بالا سمت راست می تونید صحبت کنید و شماره طرف را بگیرید (اگر اسم آن شخص در لیستContentشما باشد)
موقع عکس گرفتن با گوشی 5700 بعد از اینکه عکس رو گرفتین ... دکمه رو رها نکنید و همینطور نگه دارین ....
تا موقعی که دست شما روی دکمه هست فلاش روشن میمونه و نور خفنی هم داره ... ( من تاحالا همچین نوری تو گوشیا ندیدم )
حالت دوم هم گوشی رو رو حالت عکاسی ببرین .... ( زیر گوشی رو بچرخونین ) بعد عکس رو بگیرین ....
حالا درست همون لحظه زیر گوشی رو بپیچونین رو حالت نرمال !!!!
چه جالب !!!! نه ؟
فلاش قوی داره ...
این حالت دوم رو روی چندتا گوشی تست کردی؟چون من روی 2,3 تا +ماله خودم انجام دادم نشد:5:نقل قول:
واسه من که جواب داده .نقل قول:
سلام.ببینم مطینی. چنین مسیری هست.مال من این مسیرو نداشت
گوشیم5700 و هک هم کردم
مشکل شما اینه که که اون شماره را 2 بار یا بیشتر سیو کردی بگرد و اضافیش را پیدا و پاک کننقل قول:
.سلام.حالا این آقا هکره مطمینه که چنین فایلی تو5700 هست!ماله من که چنین مسیری نداره.در ضمن گوشیمم هکیدم.نقل قول:
قشنگترین جمله دنیا:خدایا دوستت دارم:5:
دوستان چه جوری میشد تویقسمتی که شماره می گرفتیم p و + بزنیم