اينم لينك نسخه ي 2.02 سري برنامه ي Drakkarious كه از نظر من خيلي كار باهاش راحت تره براي برداشتن ساين.
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/51529048/82df47ca/Drakkarious_202_FP1__PreFP1.html
اينم لينك نسخه ي 2.02 سري برنامه ي Drakkarious كه از نظر من خيلي كار باهاش راحت تره براي برداشتن ساين.
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/51529048/82df47ca/Drakkarious_202_FP1__PreFP1.html
نقل قول:
این برنامه روی گوشی نصب میشه دیگه نه؟چون دان نکردم نمی دونم راستی فایل هایی که برات آپ کردم به درد خورد؟تونستی دان کنی؟
چه فرقی با نسخه قبلی می کنه؟
برای تنظیم صدای شاتر دوربین 5700 به کدوم قسمت باید رفت من که پیدا نکردمنقل قول:
سلام دوستان و اساتید و علما.....
من 6120classic دارم...
میخواستم گوشیمو هک کنم ! تا اونجایی که دستگیرم شده به دو رروش میشه S60v3 رو هک کرد ،که دوستان اشاره کردن.....
همونطور که میدونید با هر کدوم ازاین دو روش که خواسته باشین گوشی رو هــک کنین باید گوشی رو در حالت Pc Suite با کابل usb به کامپیوتر وصل کنین. حالا چرا هنگامی که گوشی رو تو حالت PC Suite به کامپیوتر وصل میکنم ، گوشیم واسه کامپیوتر ناشناسه؟ توی Device manager گوشیم تعریف نشده !
درایوری کوفتی زهر ماری چیزی واسه تعریف گوشیم به کامپیوتر هست؟
دعــــاتون میکنم !
mer30
نقل قول:
این مشگل رو من هم حدود 1 ماه که دارم درصورتی که گوشی برادرم رو به راحتی میتونم به کامپیوتر وصل کنم نمی دونم مشگل از pc هستش یا موبایل منم دوست دارم که بدونم چطوری میتونم این مشگل رو حل کنم:10:
نقل قول:
شما به تک تک چیزایی که گفته شده عمل کردی؟مشگلتون کجاست؟
من چون خودم نسخه قبلي رو نريختم نمي دونم ولي توي يكي از فروم ها خوندم هنگش كمتره.:27:نقل قول:
بله روي گوشي نصب مي شه.نقل قول:
دستت درد نكنه كاملا سالم بود.
سلام سرمست.نقل قول:
به نظزم دو حالت داره 1- یا داداشت درایور تعریف گوشیشو نصب کرده 2- یا ویندورش به صورت اتومات گوشیشو میشناسه ! احتمالا ویندوز داداشت ویستا نیست؟
به هر حال بگــــــذریم.....
بالاخره با اینکه اصلا حوصلشو نداشتم که برم دنبال درایور ولی رفتم و تو ی سایت پیداش کردم ، حالا کامپیوتر گوشیمو میشناسه !
واست Upload کردم تو هـــم دانلود کن ! اینم لینکش :
[HTML]http://www.4shared.com/file/57470594/25689122/nokia_connectivity_cable_driver_rel_6_83_9_0_eng.h tml[/HTML]
!!! ولی از آخرم نتونستم بازیهای N-gage رو تو گوشیم بیارم...اگه میتونی کمکم کنی بیا تو انجمن
[html]http://p30world.com/forum/showthread.php?t=207719[/html]
mer30
کامپیوتر برادرم و خودم یکیه و ما هر دو از یه pc استفاده میکنیم این مشگل بود ولی وقتی گوشی رو ریست میکردم و کابل رو وصل میکردم میشناخت ولی الان نه هیچ فرقی نمیکنه و کلا نمیشناسه باشه اون درایو هم امتحان میکنم ممنونم ازت که گذاشتی.نقل قول:
در مورد بازیهای انگیج هم بیا به تاپیک مشکلات اونجا بحث کنیم خیلی بهتره و هر مشگلی داشتی بپرس من یا بچه های دیگه در خدمتیم.
اره همه اون کارها رو انجام دادم ولی ولی نمیدونم کجای گوشی باید برم که صدای شاتر رو به اون فایل دانلودی تغییر بدمنقل قول:
من گوشیمو هک کردم بعد از دو هفته یک بازی رو پاک کردم بعد گوشیم قفل کرد وقتی خاموشش کردم دیگه بالا نیومد وقتی مموریشو برداشتم اومد بالا حالا چی کار کنم چون وقتی مموریشو میزارم قفل میکنه کمکم کنید
راستی گوشیم n82 هست
من يه مشكل شبيه مشكل تو داشتم فكر مي كردم به خاطره هك ولي بعد از فلش هم بود.نقل قول:
آخر فهميدم بخاطر برنامه ي font router بود.
من گوشيمو (6120) با روش bindpa هك كردم.بعد هم كارهايي رو كه واسه نصب بازي هاي N-Gage گفته بوديد رو انجام دادم تا رسيدم به قسمت :
"حالا توسط برنامه Rompatcher با زدن options این برنامه رو توی حالت Disable caps قرار بدید."
اين يكي رو نفهميدم.لطفا بيشتر توضيح بديد.
ممنون و متشكر
نقل قول:
سلام عزیز
این مشگل برای من هم پیش اومد من خیلی ترسیده بودم ولی رم رو که در میووردم میومد بالا این قضیه رو هم بعد از چند بار خاموش روشن کردن فهمیدم نگران نباش اصلآ بخاطر هک نیست برای برنامه هایی هستش که روی گوشیت نصب کردی من برنامه فونت فارسی رو نصب کردم اینطوری شد حالا جالبیش اینجاست برنامه رو پاک هم کنی این مشگل هست.ار کارت حافظت یه بک آپ بگیر همه فایل هاتو بریز توی کامپیوتر رمتو توی کامپیوتر فرمت کن گوشیت که اومد بالا رمتو بزار توی گوشیت از گوشی هم یه بار فرمت کن مطمئن باش درست میشه
نقل قول:
چیزی نیست که متوجه نشی وقتی توی برنامه Rompatcher ، options رو میزنی گزینه اول یا نوشته Disable caps که اگه توی این حالت باشه فایل های private معلوم نیست و اگه روی disable caps کلیک کنی میشه Enable caps که توی این حالت فایلهای private معلومه و توی این حالت نمی تونی بازیهای انگیج رو شروع کنی.
بازم در خدمتت هستم
آخه برنامه Rompatcher رو از کجا بیارم؟
نقل قول:شما از روش HelloCarbide هم می تونید استفاده کنید که نیازی به pcsuite هم نداره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2354133&postcount=3
از اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245909
این فایل توی گوشی E65 نیست از بچه ها هر کسی امتحان کرده بگه که میخوام توی pdf ایی که توی صفحه اول هستش این ترفند رو بگم و بگم که روی چه گوشی هایی تست شده و جواب داده.نقل قول:
نقل قول:
این روش هم روی گوشی E65 جواب نمیده
با تشكر از همه دوستان مخصوصا sarmast65_ata و Amini_bio
Deleter 1.0.1 S60v3 SymbianOS9.x
سلام به دوستان عزیز،
برنامه ای شهرت یافته ی Deleter هر آنچه که در گوشی شما اضافه هست، پاک سازی میکنه.
در ضمن، برنامه ی Mega Deth هم در اون ادغام شده که تمامی process های مخفی و مزاحم رو میبنده.
این برنامه 5 مگابایت به فضای Phone mem اضافه میکنه . همچنین log ها و فایلهای مخفی و مزاحم PAlbTN و لیست bluetooth devices رو هم پاک میکنه.
fireball33:
With this python standalone app you can easily delete:
-bluetooth devices (phone restart needed)
-application install log
-realplayer last played log
-Firmware-Over-The-Air reserved file (about 4,5MB)
-gallery image thumbnails (PAlbTN)
Install file and copy megadeth.txt in e:\
It install FCA00000's MegaDeth (to kill bluetooth server) unfortunately, i can't hide megadeth icon, so it appears in menu... You can move it in a "unused" folder, or simply ignore it!
Needs caps off I hope you like it, i've spent many hours on this!
CHANGELOG:
v1.0.1
-fixed a bug in fota reserved
-new icon and background
-new uid (please uninstall previous version first)
v1.0.0
-first release
برای استفاده از برنامه، به پایتون و نصب اون در درایو C نیاز دارید.
Mega deth برنامه ها یا بهتره بگم Process های اضافی رو می بنده ولی deleter ، اضافات سیستم رو پاک میکنه.
fireball رو که نصب کنيم برنامه mega deth هم باهاش نصبيده ميشه.
وقتی mega deth را بازش میکنی، یه متن کوچک مینویسه که کدوم process ها رو kill کرده.
در ضمن حتما باید گوشی در حالت هک باشه ( برای عملکرد بهتر )
کد:http://amini.parsaspace.com/Deleter%201.0.1.rar
http://amini.parsaspace.com/MegaDeth.rar
لطفا کمک کنید
گوشیم روبا همه روشها امتحان کردم هک نشد ( ارور نمی ده پیغام candidate هم میده ) ولی فایلهای سیستمیش رو نشون نمی ده گوشیم n73 هست و فریمورش هم 4.0812.4.2.1 هستش
نقل قول:
سلام عزیزم حتمآ کمکت میکنیم که مشگلت حل بشه
بهتر بود که با روش binpda گوشیتو هک میکردی چون این مشگلات رو نداره
روی گوشیت x-plore نصبه؟برای دیدن فایلهای سیستمی باید این برنامه رو باز کنی و عدد صفر رو بزنی تا بتونی فایلهای پنهان رو ببینی ولی اگه از من میشنوی به روش binpda گوشیتو هک کن.
حتمآ نتیجه رو بگو
با کد #7370*# نمیشه ؟ بعد از این کارها دوباره باید هکش کنم ؟نقل قول:
با این کد شما خود گوشی رو فرمت میکنی نه مموری کارتو اگه میخوای گوشی رو فرمت کنی اشکالی نداره فقط یادت نره از شماره تلفنا یه بک آپ بگیری.نقل قول:
از اطلاعات مموری هم یه کپی بگیر بعد هم از طریق کامپیوتر هم از طریق خود گوشی مموری کارت رو فرمت کن مطمئن باش درست میشه بعد دوباره اطلاعات مموری کارت رو برگردون فقط اینو بدون که برنامه هایی که قبلآ نصب کردی همه میپره.
آره دوباره باید هک کنی و از روش binpda هک کن.
بازهم در خدمتم
این روش تو کدوم پست هست ؟نقل قول:
اگه بخوام گوشی رو به حالت اول برگردونم چی کار کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(هک نشده)
نقل قول:
روش binpda منظورتونه؟
این روش هم توی پست شماره 3 و هم توی پست شماره 16 وجود داره.
خوبه میگفتی به چه روشی هک کردی تا بهتر کمکت میکردم ولی اگه به روش Binpda هک کردی و برنامه secman روی گوشیته این برنامه رو باز کن options رو بزن گزینه چهارم درباره uninstall هستش.نقل قول:
درباره پاک کردن برنامه TRK من تا الان جایی ندیدم چیزی نوشته شده باشه و من خودم هم نمیدونم این برنامه چطوری پاک میشه.
با یه بار فرمت کردن گوشی هم میتونی گوشیتو به حالت اول برگردونی.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم:10:
لزومی به فرمت نداره.
شما اگه حالت هک را فعال نکنی هیچ موردی وجود نداره که بخوای برنامه را از رو گوشیت حذف کنی و گوشیت مثل قبله.
مموری گوشیم فرمت نمیشه اطلاعاتشم پاک نمیشه ؟
گوشیمو چه طوری فرمت کنم ؟
نقل قول:
مموری گوشیتون فرمت نمیشه؟
رم ریدر نداری؟اگه داری مموری رو بذار توی رم ریدر و از طریق کامپیوتر فرمتش کن و یه بارم از طریق خود گوشی فرمت کن.
برای فرمت مموری از طریق گوشی باید برای توی tools و memory رو انتخاب کنی options رو که بزنی گزینه سوم یعنی Format mem.card رو بزن پسورد گوشیتو میخواد پسورد رو که بزنی مموریت فرمت میشه. ولی یادت باشه قبل از اینکه فرمت کنی از اطلاعاتت یه بک آپ بگیر و تمام آهنگهایی که داری کلیپهایی که داری.... رو بریز توی کامپیوتر چون تمام چیزا پاک میشه
برای فرمت خود گوشی هم باید کد #7370#* رو بزنی توی این روش هم از اطلاعات شماره تلفنات یه بک آپ بگیر که اینکارو از طریق pc suite میتونی انجام بدی.
من بازم در خدمتم
ببخشید من متوجه نشدم بعداز دانلود کجامنتقل کنیم(برای حذف ویلن و...از دسکتاپ)
نقل قول:نفهمیدم منظورتو بعد از دانلود چی؟نقل قول:
میتونی واضح تر توضیح بدی تا بیشتر کمکت کنم؟
برای حذف ویلن و...تواکتیو استاند بای بعداز دانلود چکار کنم