نقل قول:نقل قول:شما از فایل هایی که تو صفحه 10 گذاشتم استفاده کن حتما جواب میگیری...okeyنقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:شما از فایل هایی که تو صفحه 10 گذاشتم استفاده کن حتما جواب میگیری...okeyنقل قول:
خب اگه با ریست درست نمیشه مستر ریست کننقل قول:
دوباره برنامه هاش رو نصب کن
آقای Mr.K2 هم همین کارو کرد درست شد
این فایل symbianospipe چی کار میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
حالا الان مشگل جالب شد من دیشب مستر ریست کردم بعد فایل ها ی TRk و Rompatcher رو روی گوشی ریختم اومدم که فایل NgageInstaller رو روی گوشی نصب کنم نصب نمیشه تمام مراحل به درستی میره جلو ولی موقع Installing همونطوری میمونه و جلو نمیره چی کار کنم؟من این برنامه رو قبلآ رو گوشی نصب کرده بودم در صورتی که هیچ مشگلی نداشت ولی الان چرا اینطوری شده؟عکس رو هم براتون میزارم میتونید راهنمایی کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
فقط بازی هایی که تو پست 3 گذاشتم اومده. این بازی ها هم همگی تریال هستند . این روش هایی هم که گفته شده فقط برای اینه که شما بتونی محدودیت تعداد اجرای بازی رو غیر فعال کنی و نمی تونی بازی رو کاملا فول کنی و از تمام مراحلش استفاده کنی. فعلا باید چشم به انتظار هکر های محترم باشیم.:21:
من هم بازی Space Impact و Hooked on Creature of the deep رو به همه توصیه می کنم خیلی بازی های باحالی هستند. حتما بگیرینشون.
باید این خبر خوشحال کننده رو بدم که من هم بالاخره پس از 3،2 هفته تلاش کردن موفق شدم بازیها رو روی گوشی اجرا کنم و به راحتی بازی ها رو انجام بدم تا الان فقط فوتبال رو روی گوشی نصب کردم حالا الان میخوام دونه دونه دانلود کنم برم برای بازی واقعآ خوشحالم از تمام کسایی هم که کمکم کردن مثل Icelord عزیز ، sepehr عزیز و king of speed عزیز ممنونم انشاالله بتونم منم یه روزی جبران کنم
آقا تبریک. بالاخره تونستی. ایول. حالا شما خیلی با این بازی ها حال می کنی چون برای راه انداختنش حسابی زحمت کشیدی.نقل قول:
راستی دوستانی که Irancell دارن می تونن از طریق GPRS با بقیه دوستان بازی کنن. البته برای این کار نیاز به بازی های فول شده داریم که هنوز بهش دسترسی نداریم:41:. حالا برای شروع کار می تونیم همدیگه رو تو لیست دوستان Add کنیم. برای این کار برین به آدرس زیر و یک اکانت برای خودتون بسازین:
بعدش ID تون رو اینجا قرار بدین تا بقیه دوستان شما رو ADD کنن. برای این کار هم بعد از اجرای نرم افزار N-GAGE به قسمت My friends (سربرگ چهارمی) برید و ID دوستان رو ADD کنید. حالا یک پیغام برای اون شخص میره و اگه اون بخواد شما رو ADD می کنه و تمام.کد:https://client.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/register.html?d=aHR0cDovL3d3dy5uLWdhZ2UuY29t&u=/content/ngage/web/g0/en/showroom&p=
اینم از ID من:
Xebeer
Icelord عزیز بازیهایی که توی چند قسمت تقسیم شدن رو چطوری باید نصبشون کنی؟الان دارم hooked رو دانلود میکنم و 2 قسمتش رو دانلود کردم اگه همرو دانلود کردم بعد باید چیکار کنم؟همرو بریزم توی فایل بعد extrackt کنم؟
مرسی
3Asphalt تریاله؟
تا چه حد میشه بازی کرد؟
لطفاً در مورد این بازیها (محدودیت هایی که به علت تریال بودن دارن) توضیح بدین.
ممنون دوست عزیز...اما جواب نداد ...یعنی همونطور که مرحله 2 این بازی میگفت بازی تریال هست و باید بخرید هنوز هم همین پیغام رو میده ...آیا کاری خاصی باید بکنیم ..مثلا بازی رو از اول نصب کنیم ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اره من مستر ریست کردم درست شد ...
این رو قبل از نصب N_GAGE Installer نصب کن ...اخه من قبلا که بدون این ان گیج رو نصب میکردم وسط نصب میگفت که symbian os pipe باید نص بشه ...نقل قول:
این رو قبل از نصب ان گیج نصب کن ...دیگه اون پیغام رو نمیده ...
اره اگر تمام پارتها یه جا باشن مشکلی نیست ....شما پارت 1 رو اجرا کن بقیهش حله ...نقل قول:
اسفالت رو نمیدونم تا چه حدی هست ...اما معمولا تریال ها 1 یا 2 مرحله برای بازی دارند و نمیشه کامل بازی کرد و باید خریدشون ...نقل قول:
نقل قول:
Hooked on Creature of the deep V رو چطوری محدود کنم؟الان فقط میتونم چند مین بازی کنم برای شما چطوری هستش؟ممنونم میشم که کمک کنی
بالا خره روی 5700 هم مثل95 اجرا شد. خدا رو شکر......
راستی برای فیفا راهی برا فول کردنش پیدا نشده؟؟؟
شاخ ماهیگیری اینجا کیه؟
من لول 13 با 48000 امتیاز+ 4 تا لاک پشت!!
گوشي5500 os9.1يا os9.2هست
سلامنقل قول:
شما همه فایل ها رو دانلود کن بعد روی پارت اول راست کلیک کن و Extracet Here رو بزن. فایل بازی توی همون پوشه ساخته میشه. برای این کار به نرم افزار WinRAR احتیاج داری که توی همه سی دی های نرم افزار پیدا میشه.
Asphalt 3 شما فقط می تونی مرحله اول رو با یک ماشین باری کنی. فقط همین.نقل قول:
نقل قول:مثل اینکه ELVIS PRESLEY عزیز تونستن بازی رو از حالت محدود در بیارن. لطفا بگین چی کار کردین تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.نقل قول:
این روش هایی هم که برای نامحدود کردن این بازی ها گفته میشه بعضی مواقع جواب میده و بعضی مواقع نه. خودمم نتونستم با این روش ها بازی ها رو از حالت تریال در بیارم.
گوشی شما os9.1 است ولی چون رزولیشن صفحه گوشی شما 208*208 هست و این بازی ها 320*240 هستند حتی اگه بازی ها اجر هم بشن بازهم شما مقداری از صفحه بازی رو نخواهید دید. این مشکل برای 3250 هم هست. حالا اگر مایلید امتحان کردن ضرری نداره.نقل قول:
مرسی
نقل قول:
عزیز ما هنوز نتونستیم بازی رو فول کنیم بهت قول میدم اگه بتونم رکوردتو بزنم مطمئن باش:31:
در حال حاضر فقط میتونم لاستیک :27: و ماهی 8 کیلویی بگیرم اگه بتونم فولش کنم بهت قول میدم رکوردتو میزنم
تبریک میگم واقعا خوشحال شدم:20:نقل قول:
خب حالا دیگه باید بریم دنبال رجیستر کردن بازی ها
کسی روشی برای نامحدود کردن فیفا سراغ نداره؟
نقل قول:
فقط برای system Rush و hooked روشهای فول کردن گفته شده که برای گوشیهای N95 , N81 .......... به درستی داره کار میکنه ولی من امتحان کردم نشد شما هم یه امتحان بکن ببین میشه یا نه؟
روشهای گفته شده هم توی تاپیک بازیهای انگیج پست شماره 2 گفته شده.
آخر تونستم بازیها رو 5700 اجرا کنم..............
برنامه های رو پاک کردم حافظه گوشی ام خالی کرد اجرا شد.......
بعدش 2باره آهنگ ها و فایلها رو به گوشی برگردونم بدون هیچ مشکلی ان گیج کار می کرد.......
از همتون ممنمونم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من هم دنبال رجیستر کردنشون هستم با اون روش قبلی هم نشد .......:41:
ببخشید حالت mass memory چیه؟
منظورشون همون data transfer mode هست که گوشی به عنوان یه درایو خارجی شناخته میشه و سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از pc suite هست ..نقل قول:
شما هم نتونستی با پاک کردن اون 2 فایل بازی رو اجرا کنی؟اون 2 فایل رو پاک کردی؟میتونی بازی رو انجام بدی یا ارور میده؟نقل قول:
نه بازی هنوز تریاله یعنی نمیره مرحله 2 ..اما با اجرای بازی مشکلی ندارم و راحت اجرا میشه ....نقل قول:
شما اون 2 فایل رو پاک کردی؟و اینکه با گرفتن 2 تا ماهی بازی میاد بیرون؟یا نه؟نقل قول:
من اون بازی ماهی رو ندارمنقل قول:
آقایون من با مشکل مواجه شدم.
ورژن ویستای برنامه ی python رو ندارید روی ویستا اجرت نمیشه؟؟؟!!!!!!
نقل قول:
سعی میکنم تو این یکی دو روز بگردم تا اگه بود برات پیدا کنم فقط اگه یکم دیر شد از دست من ناراحت نشو چون واقعآ سرم شلوغه.
موفق باشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینم لینک برنامه برای تمامی ویندوزها البته به گفته سایتش. راست یا دروغ بودنش پای خودشهک
روی گزینه Download Now کلیک کن.کد:http://www.download.com/ActivePython/3000-2229_4-10053436.html?cdlPid=10742474
بازی pinball خیلی خفنه کسی نتونسته هکش کنه؟
راستی چرا بازی brain challange رو 5700 اجرا نمیشه؟
نقل قول:
من با ویستا اجرا کردم هیچ مشکلی نداشت .:31:
browse رو انتخاب کن بعد از اونجا که python رو نصب کرده خود برنامه python رو انتخاب کن.
این کارو کردم نشد حالا دارم این جدیدشو دانلود میکنم ببینم میشه یا نه.نقل قول:
سلامنقل قول:
هنوز فکر نکنم کسی تونسته باشه بازی ها رو کرک کنه. فعلا باید در کف دست و پا بزنیم.:31:
این Brain challenge روی گوشی من هم اجرا نشد. گفتم شاید ایراد از گوشی من باشه. دوستان کسی تونسته این بازی رو روی 5700 اجرا کنه؟
مرسی
سلام دوستان
بازی جدید N-GAGE II رو با نام Snakes Subsonic در پست سوم قرار دادم.
سلام
ممنون از ترفندتون:20:
فقط من یه مشکل دارم... وقتی فایل RPInstaller رو اجرامی کنم و install رو میزنم، پیام:
رو میده و توی موبایل هم فایلی با نام ROMPatcher درست نمی شه (با x-plore هم گشتم، نبود...)کد:Connecting to COM6...
Ping metroTRK...
Connecting to metroTRK...
Checking [0xC0000148] == 0x1E... Failed :( [0xC0000148] = 0x00
Disconnect...
در حالی که من شماره پورت رو درست زدم.
گوشیم هم N73 ME هستش
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز قبلا هم چند بار گفتم گوشی N73 نیازی به هک کردن برای اجرای بازی های N-GAGE II ندارن. فقط شما کافیه فایل های اول و دوم نصب N-GAGE رو بگیرید و رو گوشیتون نصب کنید. تمام.
ولی اگه قصد هک کردن گوشی رو داریئ این مشکل از 3 چیز می تونه باشه:
1. شماره پورت رو درست وارد نکردید. (در این قسمت لازم نیست یکی از شماره پورت کم بشه)
2. برنامه TRK باید در حال اجرا باشه و connecting رو زده باشد.
3. فایل مربوط به گوشی خودتون که RPInstalle-9.1.exe هست رو دانلود نکردید.
مرسی
شرمنده... عادت بدم اینه که سوالات دوستان دیگه رو نمی خونم:13:
ممنون:11::11:
bebakhshi farsi nadaram
file ngage_autostart_204.sis roo gooshim nasb nemishe va bad az anjame marahele gofte shode hanooz ham nemitoonam mohtaviyate Private ro bebinam. ta file txt gofte shode ra enteghal bedam.
gooshim n95 8gb.
lotfan rahnamaee konid.
moteshaker
سلام دوست عزیزنقل قول:
گوشی شما به طور قانونی قادر به اجرای بازی ها N-GAGE 2 هست و نیازی به هک و دور زدن گوشی نیست.
شما فقط کافیه مثل یک آقای محترم به سایت اصلی N-GAGE 2 برید و فایل های مبوط به گوشی خودتون رو بگیرید:
برای دریافت برنامه از قسمت بالا گزینه GET-NGAGE رو بزنید و تو صفحه ای که میاد روی گوشی خودتون کلیک کنید. و ادامه ماجرا.کد:www.n-gage.com
برای دریافت بازی ها هم به قسمت Showroom رفته و روی عکس بازی کلیک کرده و تو صفحه ای که باز میشه گزینه Free trail رو بزنید و مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و ادامه ماجرا. حالا اینجا یک فایل حدود 300KB دانلود میشه که می تونین با اجرای اون بازی رو دانلود کنید.
مرسی
سلام دوستان
یک خبر فوق العاده می خوام بهتون بدم لطفا خودتون رو کنترل کنید
تمامی بازی های N-GAGE II توسط BiNPDA به طور کامل کرک شد.
دارم فایل ها رو آماده می کنم و توی پست سوم قرار میدم.