یاس & هیچکس
Printable View
یاس & هیچکس
دقیقا..کاملا موافقم..برعکس بعضیها ! :46:نقل قول:
به همین خاطره که یاس خیلی محبوبه...بعضی ها که رپ گوش میکنند نیگا نمیکنند ببینند طرف چی میگه همین که دو کلوم شعر میخونه میگن ایول بابا روی دست این دیگه نیست !!!..یاس حرف دل جوونا رو میزنه برعکس بقیه..نقل قول:
فقط هيچكس ، مي دوني چرا ؟ چون كه هميشه پرچمش بالاست
ياس هم بعد هيچكس خوبه ولي يه بدي داره بيشتر شعراش درباره بدبختي هاي خودشه
تایید میشه!نقل قول:
ياس هم بعد هيچكس خوبه ولي يه بدي داره بيشتر شعراش درباره بدبختي هاي خودشه
نقل قول:
دمت گرم حرف دلم رو زدی.
یعنی چی پرچمش همیشه بالاست؟!!نقل قول:
مخالفم...مثلا همین اهنگ اخری یاس میگه که مثلا واسه استخدام سابقه کار و یقه بسته زرتی میره تو :31: و ...
به نظر شما این فقط مشکل خود یاس هستش یا بقیه...میدونید این مشکل چند نفر از جوونای این مملکته...این یه مثال کوچولو بود...
من چون از اول در جریان تایپیک نبودم تو مسایل شاخ بازی قاطی نمی شم
اولین تکسی که من شنیدم از هیچکس بود
اگه الان گربست یه زمانی ببر بوده.....
یاس هم کارای قشنگی داره ولی کم کم داره تکراری میشه
اگه نیم نگاهی به اخبار رپ بندازین می بینین که سروش جهانی تره و البته شناخته شده تر
مهم ترین چیزی که می خواستم بگم اینه که تا امروز هر چیزی که سروش خونده 1 سال بعد من واقعا همون شده این حرف رو از روی احساس نمی زنم
امسال من این بیتم
ادمای دور تو همگی لاشخور صفتن ....
احتمالا سال دیگه هم من سر بالا باشم
اخه تکس سربالا رو که نماینده می خونه سروش گفته
در کل فکر می کردم نتیجه ی نظر سنجی 20 به 80 به نفع سروش باشه
طرفداران صامت ابروریزی کردن
نقل قول:
عزيز من پس هنوز بدبخت نديدي .
اينا يه چيزي ميخونن براي من و تو . اگه زندگي ياس اين بوده ديگه دورانش گذشته . الان كه همش كنسرت تو دبي و آمريكا و .. و شهرت داره ديگه چشه . يه كم هم خدا رو شكر كنه بد نيست .
ولي سروش تو تكست و آهنگ هم مهديار استاد بيت هست كم نمياره . صدا هم كه غوغا
ولي تا 2 سال آينده بعضي رپرا جاي اينارو ميگيرن :
بهرام اگه مغرور نشه . پيشرو اگه فحش نده . قاف رو هم دست كم نگيريد
خداي آلبومها هم كه در راهه : ابليس و زد بازي .
البته باید به این نکته هم دقت کنیم که تو رپ شاخ بازی خیلی مهمه
به زبون ساده :نقل قول:
دیگه گذشت اون زمون
که تو حیات یا رو بوم.....
معلومه که یاس سرتره
دیگه پرسیدن داره؟
نقل قول:
به طور غیر مستقیم یه سری از رپرارو داری میگیا :D:D:D:D
هیچکس صداش خیلی خفس و باهاش حال میکنم
اهنگ هویت یاس خیلی خداس
رپ فقط رپ فارسی
رپر فقط فقط پــــــــــیــــــــــشــ ــــــــرو
چه ربطی داشت عزیزم
ما که واسه کل کل تمام رپ خونا این جا نیستیم
عزیز الان ربطش رو نمیفهمی ایشالا بزگ میشی ربطش رو میفهمی یعد تو دلت به خودتت میخندی که اهنگ های یاس رو گوش میدادینقل قول:
چه ربطی داشت عزیزم
عزیز شما میای توی فروم احینا چیزی میخوری یا توهم زدی کسی کل کل کردنقل قول:
ما که واسه کل کل تمام رپ خونا این جا نیستیم
گل پسر منم می گم رضا ولی تو تایپیک یاس و هیچکس این حرفا جایی داره؟؟؟نقل قول:
من واقعا" تعجب ميكنم از اين نظر سنجي كه ياس از هيچكس پيشي گرفته تا وانجايي كه من خبر دارم هيچكس هميشه سر تر بوده حالا چرا اينجوري شده نميدونم
هيچكس بهتره
به نظر من كه كه ياس خيلي جالب تر و به روز تر مي خونه !!! موضوعاتي هم كه براي آهنگاش انتخاب مي كنه يه دليل براي سر تر بودنش هست !!!
عزیزم اگه یک توجه کوتاه به امار رپفا بکنی می بینی اهنگ لاشخور نباش که فقط سروش توش 3 کلمه میگه ((( پس لاشخور نباش)))) چندین برابر البوم یاش دانلود شده
قیمت فیت سروش رو می دونی::::
11 میلیون تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
تایید می شهنقل قول:
مطمئنا هیچ کس.
هیچ کس رو بابای منم میشنوه خوشش میاد و می گه بدون ----- می خونه.
هیچکس صدای خودشه حرفای خودشه ادا در نمیآره
واقعا به هویت رپ که گفتن درد جامعه به زبان سادست توجه می کنه.
واقعا خندم گرفت == یاس : سلطان رپ فارسی.
الکی برای خودشون میان لقب می زارن. هیچکس از همون اول پدر رپ فارسی رو از تو تکستش در آورد و گفت نه اینکه برای خودش اسم بزاره.
هیچکس مطمئنا به آرزوش که جهانی شدنه می رسه. همین الان هم با ویدئو سربازش واقعا کولاک کرد.
این رو من تو یه کلوب گذاشتمی ببینید نظر ها رو تو یه روز::::
===============================
ghostdoga
Dear Friend, this video clip is for one of my friends,
but it is amatory and in low quality,
please watch it and tell me your idea, thanx
%3A%2F%2Fserver1.inmupload.com%2FTasvir%2FMusic_Vi deo%2FHichkas%2FHichKas-Ye.Mosht.Sarbaz.wmv"]Download[/URL]
-------------------------------------------------------------
tater-tot on 22.08. at 23:23
love this video
------------------------------------------------------------
sands777 today at 04:26
i like it the more times i listen the more i like
-----------------------------------------------------------
tater-tot today at 05:59
yea even though its in the wrong language hehe its pretty sweet
---------------------------------------------------------
sands777
yeah but have you ever seen euro vision some good tunes and a lot of crap .normaly the ones singing in english are shite:)
فقط هیچکس
جالب بود
بازم از این سند ها بیار
اونهايي كه از اول تو نخ رپ بوودن ميدوونن كي بهتره . نيازي به نظر سنجي اين دو نفر نيست . . .
هيچ كس سابقش سر به فلك ميزنه . ياس نهايتا خيلي كارش گرفته باشه يك ساله قبلشم كه هيچي ...
هيچ كس سالي 2 تا آهنگ ميده تو دست همه هست از بچه تا بابا . اما ياس برين آماره دانلوداشو تو سايتا ببينين . . . آماره كل دانلوداش به 2 تا آهنگ هيچ كس نميرسه - :19:
نيازي به مقايسه نيست
=
همه تازه كارا ميگن ياس چون هيچ كس بعد از آلبومش 4 -5 تراك بيشتر نداده ... ولي هموونا تركيده
.
مثال :آهنگ بازم كلان هيچكسو همه كساني كه رپ گووووش ميدن شنيدن . :31:
---
تو قلب همه قديمي كارا هيچ كس جا داره .
-
عذر ميخوام با جمله اولتون موافقم . اما دومي ...نقل قول:
اگه منظورتون Lyrics يا Text هستش كه هيچ كس به هيچ كي تكست نميده . اگه 360 هيچ كسو ببيني خودت ميفهمي .
بيت : موزيك خالي ( بدون كلام )
- بيت آهنگهاي هيچ كس و صامت هم كه همه ميدوونن كاره كيه !!
و اگه قيمتشو ميخواي 300 هزار تومنه و ميتووني تو 360 (بيداد AMIR-GH) آمارشو بگيري . :8:
و فيت با هيچ كس 800 هزار تومان و فقط سفارش تلفني قبول ميكنه و فقط از بكس تهران و تا آخر تابستون ...
براي سفارش بايد با رضا پيشرو هماهنگ كني ...
شماره پيشرو = پيغام خصوصي
تایید میشه به صورت بسیار خفن !!!نقل قول:
یادمه که اولا هیچکس میخوند اصلا کسی به اسم یاس وجود نداشت .
یه دفعه یه نفر با اسم یاس و رقیب هیچکس اومد بالا .
شده قضیه متین ( :2:) و هیچکس ( :40:)
نقل قول:
عذر ميخوام با جمله اولتون موافقم . اما دومي ...
اگه منظورتون Lyrics يا Text هستش كه هيچ كس به هيچ كي تكست نميده . اگه 360 هيچ كسو ببيني خودت ميفهمي .
بيت : موزيك خالي ( بدون كلام )
- بيت آهنگهاي هيچ كس و صامت هم كه همه ميدوونن كاره كيه !!
و اگه قيمتشو ميخواي 300 هزار تومنه و ميتووني تو 360 (بيداد AMIR-GH) آمارشو بگيري .
و فيت با هيچ كس 800 هزار تومان و فقط سفارش تلفني قبول ميكنه و فقط از بكس تهران و تا آخر تابستون ...
براي سفارش بايد با رضا پيشرو هماهنگ كني ...
شماره پيشرو = پيغام خصوصي
این قیمت برای کسی هستش که یا دفه اولش کلا با یه معروف یا نسبتا معروف فیت میده یا کلا با آدم معروف یا غیر معروفی نخونده
OK?
تو وقتی که با 4تا معروف رپ میری فیت میدی دیگه نمیتونه ازت 800 تا بگیره مثالش هم توی فیت دادن ها زیاده که بخوام بگم برات در ضمن رپ غیرتی لشکری بهتره با رپ قافیه ای یاس مقایسه نشه
در ضمن nel جان 11 میلیون تومن آدم میره استودیو میزنه :D:D:D تا بخواد پول بده هر چند 11 میل نیستشو خیلی کمتره خفن خیلی کمتره
رپ غيرتي و قافيه اي سبكه ؟؟ :13:نقل قول:
تازه اومده ها ما خبر نداريم . يا سبكه ؟؟؟ :13:
:8:
--
در ضمن يعني چي نميتوونه 800 بگيره . اگه 800 بگيره بهش دستبند كه نميزنن - محتاج اون پوليم كه تو بخواي واسه فيت بدي نيست ( البته يكم محتاج هست نه تا حدي كه بخواد منت بكشه ) و دليلي نميبيم كه قيمتو بياره پايين ... بله شما كه ميبيني با رضا پيشرو - اوج - ساتراپ و ... فيت ميده پول نميگيره چون رضا عضو صامته دليلي نداره ازش پول بگيره ...
شما ميدووني بابا طوفان تو آهنگ افكار شيطاني واسه فيت چقد داده ؟اگه ميدوونستي كه اين حرفا رو نميزدي ؟؟ تازه اون فيت با پيشرو بووده . چه برسه به هيچ كس
..........................
ولي آخرش رپ غيرتي و قافيه اي نفهميديم يعني چي ؟؟ :31:
اين آقا ميگه بيت سروش باز شما ادامه ميدي . يعني چي بيت سروش مگه هيچ كس آهنگ سازه . باز شما ميگي نه خفن كمتره چي كمتره ؟؟؟ بيت سروش :38:نقل قول:
نرود میخ آهنین در سنگ
تو وقتی میری قبلش با چندتا گنده رپ فیت میدی حالا عضو هر جایی باشن خودت هم گنده تر میشی و قیمتت میره بالاتر در نتیجه قیمت فیت گنده های رپ هم برای تو میاد پایینتر من به اون طوفان کار ندارم ولی همین حسام استپس که D-UNIT باهاش فیت داد دی یونیت یه خری بود که 600 تومن و داد به حسام برای اینکه اولین کسی بود که توی رپ فیت میداد بعدش هم کلا هیچ کاری رو در سطح معروف بیرون نداده بود
رپ غیرتی کلا میشه رسته سروش لشکری رپ قافیه ای هم کلهم رپرا مثه یاس , استپس , خیلی زیادن
اون زمانی که میگفتن طرف 5 میلیون میگیره فیت بده دیگه گذشت حالا دیگه 11 میلیون برای بیت xD xD جوک روزه ها خدایی استودیو زدن بیشتر سود داره :D:D:D:D
شرمنده دوستان ویرایش شدنقل قول:
فیت با پیشرو: 6 ملیون
کرس(پیشرو): 5 ملیون
فیت با سروش: 11 ملیون
تکست پیشرو": 500 تومن
تکست سروش : 1 ملیون
منبع: ساتراپ(نابغه ها)
شماره هم تو سایت
[HTML]http://bax98.ir[/HTML]
بازم هیچکس
اسطیلی داره که برازندهی یه رپ خونه
یاس اصلا .....
توهین نشه خدایی نکرده ولی ....
بگذریم
هر دو خوبند . ولی یاس بهتره . نظرات هم که اینو می گه .
نقل قول:
شرمنده دوستان ویرایش شد
فیت با پیشرو: 6 ملیون
کرس(پیشرو): 5 ملیون
فیت با سروش: 11 ملیون
تکست پیشرو": 500 تومن
تکست سروش : 1 ملیون
منبع: ساتراپ(نابغه ها)
شماره هم تو سایت
رضا 2.300 میگیره سروش هم بین 3 تا 4.5 ساتراپ هم داشته اسکلت میکرده اگه زنگ زده باشی
نقل قول:
من واقعا نمی فهمم تو این ایران داره چی میگذره.
کجای دنیا برای فیت دادن فقط و فقط شرط پول رو در نظر می گیرن؟ هر کس پول بده من باهاش می خونم:18:
عجب شاهکاری داره می شه این رپ فارسی
فرض کن Eminem برای خوندن با RZA بگه مثلا 10 میلیون دلار بدید من میام. خیلی جالبه
حتما منسن هم برای تو ویدئو کلیپ های Eminem بودن هم پول گرفته نه؟:18::18::18:
باز بر می گردم به صحبت پست قبلیم که متاسفانه برعکس تموم دنیا رپ فارسی دست یه مشت بچه مایه دار از ننه بابا قهر کرده افتاده. فرق نمی کنه یاس که خیلی. پیشرو که همه می دونن. هیچکس هم ادعاهای از دل جامعه اومدن و فقر دیدنش فقط و فقط شعاره.
بار کج به منزل نمی رسد.
اینو واقعا راس گفتی!نقل قول:
پ فارسی دست یه مشت بچه مایه دار از ننه بابا قهر کرده افتاده
حق با امید خانه
فقط هیچکس
اوهههه فکر کنم باز لازم شد یه اماری بدمنقل قول:
4 سال قبل که زد بازی و هیچکس اهنگ واسه هر ایرانی رو داده بودند ر÷ فارس تو خاور میانه اول شد و 3 سال بعد که از زد بازی کشید کنار ر÷ فارس به مقام سوم رسید
حالا باز یکم رفته بالا که اونم مدیون کارای صامته وگرنه کی میخواست بالا نگه دارش؟
یاس یا ...
صدای یاس به دل ادم بیشتر میشینه.خیلی هم زیباتر میخونه.
ورود شما رو هم تبریک می گم
راستی کسی قیمت فیت با یاس رو نداره؟؟