شرکت Eset یک محصول جدید حاوی فایروال دارد که هنوز در مرحله بتا است و احتمالا به زودی نسخه کامل آن را منتشرنقل قول:
خواهد کرد .در حال حاظر می توانید از فایروال زون آلارم , آوتپوست , کومودو و ... در کنار نود32 استفاده کنید .
Printable View
شرکت Eset یک محصول جدید حاوی فایروال دارد که هنوز در مرحله بتا است و احتمالا به زودی نسخه کامل آن را منتشرنقل قول:
خواهد کرد .در حال حاظر می توانید از فایروال زون آلارم , آوتپوست , کومودو و ... در کنار نود32 استفاده کنید .
vtn عزیز
یادمه که میگفتی یه مدتی از فاییروال کومودو استفاده میکردی.
ولی تنها فایروالی هست که من ندیدم جایی چیزی رو بلوک میکنه بنویسه.
مثلا زون آلارم-کسپرسکی مینویسن که چه چیز هایی رو بلوک کردن ولی این فایرول چیزی نمینویسه.
چرا دیگه تست های جدید نمی ذاری؟
ممنون
در مورد نسخه های جدید کومودو نمی توانم اظهار نظری بکنم ولی نسخه قدیمی آن لیست برنامه های بلوک شده رانقل قول:
داشت . در مورد قسمت دوم سوال شما هم باید بگویم فعلا به تست جدیدی برنخورده ام.اگر بود حتما .
تست جدید اینجاست ؛
کد:http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php
کجا می نوشت؟!!نقل قول:
تست جدید رو که دوستمون دادن
میشه زحمت ترجمش رو بکشی؟
الان یادم نیست چون حدود یک سال قبل آن هم برای مدت بسیار کوتاهی از آن استفاده کردم .در ضمن لینکی که دوستنقل قول:
عزیزمان گذاشته اند تست جدیدی نیست همان تستی است که نتایج آن را قبلا گذاشته ام با همان توضیحات فقط نسخه
جدید فایروال آوتپوست جدیدا تست شده است که نسبت به قبل بسیار بهتر شده است و تا رتبه سوم بالا آمده است ولی
در اولین فرصت حتما آن را هم اضافه خواهم کرد.
lممنوننقل قول:
حتی نمیتونی اشاره هم کنی که کجا مینوشت؟یک راهنمایی کوچیک بکن دیگه!!
تو رو خدا اسمتون رو هم بگید:40:
ممنون
نقل قول:
Comodo فایروالی است که اجازه وصل شدن و وصل نشدن برنامه ها به اینترنت رو از طریق Rule کنترل میکنه. برای اینکه
شما برنامه ای رو در این چنین فایروال هایی بتونید بلاک کنید احتیاج به این دارید که با طرز کار این نوع فایروال ها آشنایی
پیدا کنید. از جمله فایروال هایی که جزو این گروه حساب میشن میشه به KIS و Outpost Pro اشاره کرد.
اگر شما کار با فایروال های بالا را بلد نیستید بهتره از کومودو نیز دست بکشید و از فایروال های ساده تر مانند ZoneAlarm
و یا Kerio Personal Firewall استفاده کنید. چون این نوع فایروال ها با وجود اینکه قابلیت نوشتن دستورات برای برنامه ها
وجود داره اما طرز کار اصلی شون فقط با Allow و Deny است.
بطور مثال خیلی ها قر میزنند و میگن که با وجود اینکه یاهو مسنجر را در لیست برنامه های کسپرسکی ثبت کرده اند
اما در هر بار وصل شدن یاهو بازم ازشون سوال میپرسه. این گونه افراد نمیدونند که مشکل اصلی خودشون هستند
نه فایروالی که در بسته امنیتی کسپرسکی وجود داره. من خودم سر رشته خیلی خوبی از اکثر فایروال ها دارم و به
جرات و با قاطعیت تمام میتونم بگم که Kaspersky Internet Security و Outpost Pro جزو بهترین فایروال ها از نظر
Outbound Application Control هستند. از نظر Inbound نیز هیچ نرم افزاری به اسم فایروال در حد Hardware
Firewall نیست.
بهر حال شما که دنبال لیست بلاک شده برنامه ها در داخل فایروال کومودو میگردید میتونید به عکس زیر نگاه کنید تا
متوجه نوع بلاک کردن برنامه ها در این فایروال بشید. یک راهنمایی کوچیک به شما بکنم وقتی در فایروال هایی مانند
کومودو میخواهید اجازه وصل شدن برنامه ای را کاملا از اینترنت ببندید در زمان نشان دادن پیغام از طرف کومودو شما
میبایستی در قسمت پورت Any و در قسمت Protocol نیز Any را انتخاب کنید و قسمت Remember را نیز انتخاب کنید
تا اون برنامه کاملا Block بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ولی فکر کنم عکس نصفه بودا!!!
خواهش.نقل قول:
مطمئن باش عکس کامله و هیچ مشکلی هم نداره.
سلام دوستان عزیز
سایت Matousec که از معتبرترین موسسات تست کننده فایروالها است نتایج خود را بروز کرده است تعدادی فایروال
جدید اضافه شده است و آخرین نسخه فایروالهای قبلی تست شده اند البته توضیحات کامل در مورد این تست و نتایج قبلی
آن را می توانید در پست 29 همین تاپیک پیدا کنید ولی من برای اطلاع بیشتر متدولوژی این تست را دوباره اینجا تکرار می کنم :
همانطور که می بینید این تستها خاصیت Outbound Filtering فایروالهای مختلف را در مقابل تعدادی Leak Test با طرز
عمل متفاوت مورد آزمایش قرار داده اند. روش امتیازدهی به این صورت است که هر فایروال دوبار در مقابل این تستها مورد آزمون
قرار گرفته است یکبار با تنظیمات Default و یکبار هم با تنظیمات مربوط به حداکثر سطح امنیتی. هر فایروالی که با
تنظیمات Default در مقابل یک آزمون موفق شود امتیاز کامل یعنی 125 امتیاز دریافت کرده ولی اگر با تنظیمات Default
موفق نشود ولی با حداکثر سطح تنظیمات موفق شود تنها 100 امتیاز می گیرد. حداکثر امتیاز ممکن 9625 می باشد.
در جدول نتایج تیک سبز نشانه امتیاز کامل (125) و تیک آبی نشانه امتیاز 100 است و خط فاصله قرمز نشانه عدم
موفقیت در مقابل تست مذکور است. بعضی تستهای پیچیده تر خود شامل چندین مرحله هستند که در این صورت
امتیاز به صورت (?/MAX) در مقابل نام تستهای مذکور نشان داده شده است که MAX تعداد مراحل آن تست است
و عددی که در زیر نتایج هر فایروال آورده شده است تعداد مراحلی است که فایروال موفق به عبور از آنها شده
است ( عدد سبز رنگ تعداد مراحل با تنظیمات Default و عدد آبی رنگ تعداد مراحل با حداکثر تنظیمات است ):
البته حتما می دانید که Outbound Filtering تنها قسمتی از وظیفه یک فایروال است و یک فایروال وظایف دیگری نیز
دارد و تنها نباید از روی نتایج Outbound Filtering در مورد کارکرد کلی یک فایروال و سطح امنیتی آن قضاوت کرد .در
هر حالت همانطور که در نتایج می بینید طبق معمول کومودو و جتیکو در رتبه های اول هستند .البته دو نسخه از
فایروال جتیکو تست شده است که نتایج متفاوتی با هم دارند نسخه 2 آن که هنوز در مرحله بتا است و احتمالا دیگر
رایگان نیز نخواهد بود در رتبه دوم است و نسخه یک آن که رایگان است در رتبه 10 قرار دارد .فایروال آوتپوست که قبلا
رتبه های بسیار پایینی در این تست معتبر کسب کرده بود و وجهه آن خدشه دار شده بود اینبار با برطرف کردن
اشکالاتش تا رتبه چهارم بالا آمده است البته همانطور که می بینید Outpost تقریبا در مقابل تمامی تستها امتیاز کامل را کسب
کرده است تنها در مقابل تست FPR که مخفف Fake Protection Revealer یا به عبارت خودمانی تر تست رسوا کننده ( یا مچ گیر )
کم آورده است ! این تست برای رو کردن دست فایروالهاییکه از Ring3 (or usermode) hooking برای سیستم امنیتی خود
استفاده می کنند طراحی شده است .این خاصیت یعنی Ring3 (or usermode) hooking اگرچه به ظاهر امنیت بالایی در مقابل
انواع Leak Test ها ایجاد می کند ولی به راحتی قابل دور زدن می باشد یعنی همان کاری که این تست یعنی FPR انجام میدهد .به
عقیده بر گذار کنندگان این آزمون فایروالهایی که از این روش برای مقابله با Leak Test ها استفاده می کنند در واقع تقلب می کنند و
اگر چه در ظاهر در مقابل تستهای مختلف بسیار قوی ظاهر می شوند ولی در واقع امنیت بسیار ضعیفی دارند چون در دنیای
واقعی نیز یک کد مخرب هماننداین تست سیستم دفاعی آنها را دور خواهد زد در تستهای قبلی آوتپوست در مقابل این تست
همیشه کم می آورد ولی همانطور که قبلا هم گفته شد با برطرف کردن این مشکل رتبه خود را بسیار بالا آورده است .
با همه ی این موارد شما میگید من چی بگذارم که با nod 32 مشکل نداشته باشه nod خودش فایروال نداره؟
NOD32 معمولا با فايروالها مشكلي نداره و مشكل موجود ميزان آشنايي و تبحر افراد در كار با فايروالهاي مختلف ميباشد كه انتخابها را متفاوت ميكند.NOD32 يك آنتي ويروس است و فايروالي ندارد.البته شما ميتوانيد از نسخه بتاي Internet Security اين محصول استفاده كنيد كه علاوه بر آنتي ويروس داراي فايروال نيز ميباشد.نقل قول:
و در مورد فایروال شما چی پیشنهاد میکنید که ضمن تامین امنیت سرعت سیستم و اینترنت را کاهش نده
زون آلارم و کسپرسکی و کومودو عالی هستن.
دوستان سلام!
من یک مشکل با انتخاب firewall دارم!
من از zonealarm استفاده میکردم! منتها با یک مشکل (ظاهرا شایع) مواجه شدم!
یک task از نوع سیستمی رو سیستم نصب میکرد به اسم vsmon.exe که فاتحه سیستم رو میخوند! (البته ظاهرا نباید اسنطوری باشه ولی میشه!).
حالا من میخوام یک فایروال خوب نصب کنم!
من از آنتی NOD خیلی راضی هستم! و فهمیدم که OUTPOST با این آنتی خوب کار میکنه!
از طرفی باز تو post ها دیدم که خیلی از Comodo و Kerio تعریف می کنند!
به طرز عجیبی هم با kaspersky حال نمی کنم!(خودمم نمیدونم چرا!؟!؟)
حالا ممنون می شم اگر یک فایروال خوب به عنوان گزینه اول و آخر معرفی کنید!
می خوام نظر های مختلف رو بدونم!
در ضمن برام مهمه که بتونم در هر لحظه ببینم کدوم برنامه داره از باند استفاده میکنه و اگر ببینم چقدر که عالی میشه!
ممنون!
خوب تنظیماتش رو می ذاشتی روی بالاترین درجه نه معمولینقل قول:
اگه منظورن zonealarm هستش!؟! روی بالاترین درجه بود!نقل قول:
ولی همون vsmon.exe کارو خراب می کرد! رو نت که گشتم چندجا راجع به این مشکل بحث شده بود ولی هیچ کدو راه حل ارائه نکرده بودند!!؟!؟!؟؟!؟!؟!
سلام دوستان عزیز
سایت Matousec که از معتبرترین موسسات تست کننده فایروالها است نتایج خود را مجددا بروز کرده است تعدادی فایروال
جدید اضافه شده است و آخرین نسخه فایروالهای قبلی تست شده اند البته توضیحات کامل در مورد این تست و نتایج قبلی
آن را می توانید در پست 29 همین تاپیک پیدا کنید ولی من برای اطلاع بیشتر متدولوژی این تست را دوباره اینجا تکرار می کنم :
همانطور که می بینید این تستها خاصیت Outbound Filtering فایروالهای مختلف را در مقابل تعدادی Leak Test با طرز
عمل متفاوت مورد آزمایش قرار داده اند. روش امتیازدهی به این صورت است که هر فایروال دوبار در مقابل این تستها مورد آزمون
قرار گرفته است یکبار با تنظیمات Default و یکبار هم با تنظیمات مربوط به حداکثر سطح امنیتی. هر فایروالی که با
تنظیمات Default در مقابل یک آزمون موفق شود امتیاز کامل یعنی 125 امتیاز دریافت کرده ولی اگر با تنظیمات Default
موفق نشود ولی با حداکثر سطح تنظیمات موفق شود تنها 100 امتیاز می گیرد. حداکثر امتیاز ممکن 9625 می باشد.
در جدول نتایج تیک سبز نشانه امتیاز کامل (125) و تیک آبی نشانه امتیاز 100 است و خط فاصله قرمز نشانه عدم
موفقیت در مقابل تست مذکور است. بعضی تستهای پیچیده تر خود شامل چندین مرحله هستند که در این صورت
امتیاز به صورت (?/MAX) در مقابل نام تستهای مذکور نشان داده شده است که MAX تعداد مراحل آن تست است
و عددی که در زیر نتایج هر فایروال آورده شده است تعداد مراحلی است که فایروال موفق به عبور از آنها شده
است ( عدد سبز رنگ تعداد مراحل با تنظیمات Default و عدد آبی رنگ تعداد مراحل با حداکثر تنظیمات است ):
البته جا دارد که اینجا مجددا تاکید کنیم که Outbound Filtering تنها قسمتی از وظیفه یک فایروال است و یک فایروال
وظایف دیگری نیز دارد و تنها نباید از روی نتایج Outbound Filtering در مورد کارکرد کلی یک فایروال و سطح امنیتی
آن قضاوت کرد هر چند Outbound Filtering از مهمترین وظایف یک فایروال به شمار می رود.
این مایکروسافت با چه امیدی فایروال داده که تا حالا حتی یه نمره هم نگرفته؟
به فکر درست کردنش نیست؟
راستی فایروال ویندوز ویستا چطوره؟مثل همینه؟
دوستان عزیز من خیلى مدته که از اینترنت سکیوریتى هاى متفاوت استفاده مى کنم و تقریبا در این چند ساله پس از تست کارهاى خودم و نتایج اون به نظرم بهترین اینترنت سکیوریتى Kaspersky Internet Security 7 هستش. ( حداقل بهترین براى خودم)
البته چون بحث مختص فایروال میشه من هم صرفا در زمینه ارتباط هاى مشکوک برنامه ها و... بحث رو گرد مى کنم
اوایل از اینترنت سکیوریتى نورتون و بعد هم یه مدت از مک آفى و Pc-cilin ... استفاده کردم و باید بگم که زیاد در زمینه امنیتى به اینا تکیه نکنید :2:
البته 6 Kaspersky Internet Security هم چندان جالب نیست ولى نسخه 7 اون واقعا کامله و من به شخصه بر تمام ارتباط هاى اینترنتى نظارت دارم و یه مدت که باهاش کار کنید قلق کار دستتون میاد :31:
البته فایروال ZoneAlarm و Comodo نیازى به تعریف و تمجید ندارند و واقعا دیوار آتش به تمام معنا هستند اما کار کردن با اونا نیاز به تخصص داره و بدون آگاهى کامل از نحوه عملکرد اونا به سوهان روحتون تبدیل میشن :18:
یک نکته رو که باید عرض کنم اینه که برخى از دوستاى خودم که از7 Kaspersky Internet Security استفاده کردند از فایروال اون شاکى بودند و میگفتند برخى برنامه هاى نصب شده اقدام به ارسال دیتاى مشکوک کرده که کاسپرسکى هیچ واکنشى نشان نداده یا گاها تنظیمات رجیسترى ( مخصوصا Start up ) تغییر کرده ....
مشکل این دوستان اینه که پس از نصب به تنظیمات کاسپرسکى دست نزدند و به اصطلاح با حالت Defualt اقدام به وبگردى کردند. یادتون باشه حتما بعد از نصب این مسیرها رو برید و تغییرات لازم رو اعمال کنید:
setting--> Firewall --> Filtration system در قسمت مربوطه نوار ابزار رو به بالا برده تا در حالت Training Mode قرارگیرد
setting --> Proactive Defense --> Registry Guard در قسمت مربوطه گزینه مربوطه رو تیک دارکنیدٍ Enable Registry Guard
دوستان چرا فایروال Sygate Personal Firewall رتبه ای نگرفته
چون این اکثر ارتباط ها را پوشش میدهد
میشه یه تست بذارید که نود32 توش باشه؟
ممنون
1. این فایروال خیلی وقته که تبدیل شده به فایروال نورتون.نقل قول:
2. این فایروال فقط محافظ خوبی از لحاظ دیتاهای ورودی است نه خروجی. در کنترل خروجی ها خیلی ضعیفه و
با فایروال ویندوز برابری میکنه.
bullguard internet security 8.0 رو امتحان کنید...
درمورد اين اصطلاحات يه كوچولو ميگيد چي است؟
Leak Test
Outbound Filtering
Fake Protection Revealer
Leak Test یک نوع تست هست برای امتحان کردن نشت اطلاعات یعنی خروج اطلاعات بدون اطلاع شما
با سلام به همه دوستان من از اول تاپیک تا اینجارو خوندم والا هر کسی یک چیزی گفت
من یک فایروال میخوام که روی سرور 2003 بریزم برای یک شبکه کوچیک بعضی ها میگن ISA 2004 بریز خیالت راحت باشه من که بلد نیستم باهاش کار کنم ولی یک فایروال دیگه باشه که راحت باشه هر روز آپدیت بشه بدون درد سر نگه رجیستر نیست و ....
این رو دیدیم مجانی هم هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم
در ضمن comodo چطور هست ؟؟؟کد:http://www.download.com/ZoneAlarm-Firewall-Windows-2000-XP-/3000-10435_4-10698360.html?tag=lst-2
مرسی
کومودو خیلی فایروال قوی هست !!خیلی خیلی!!مجانی هم هست!!مشکل آپدیت هم نداره!!نقل قول:
اما باید کار باهاش رو بلد باشی وگرنه میشه سوهان روحت!:20:
من از كومودو و نود 32 اسمارت سيكيوريتي استفاده مي كنم ازش راضي ام تازه سايت shield up هم با اين تركيب هيچ پورت unsafe پيدا نكرد.يك پورت هم كه بسته بود.
تست جديد از مقايسه فايروال ها،
نکته مهم: البته هميشه اين کار رو دوست عزيز vtn54 انجام ميدن، شايد بخاطر مشغله زياد اين کار رو بروز نکردن، من با اجازه ايشان ليست جديدتر رو ميگذارم با اين توضيح که از توضيحات خودشون، (که بنظرم کامل هست و نيازی به توضيح اضافی نيست) استفاده ميکنم
سایت Matousec که از معتبرترین موسسات تست کننده فایروالها است نتایج خود را مجددا بروز کرده است تعدادی فایروال جدید اضافه شده است و آخرین نسخه فایروالهای قبلی تست شده اند البته توضیحات کامل در مورد این تست و نتایج قبلی آن را می توانید در پست 29 همین تاپیک پیدا کنید ولی من برای اطلاع بیشتر متدولوژی این تست را دوباره اینجا تکرار می کنم :
عمل متفاوت مورد آزمایش قرار داده اند. روش امتیازدهی به این صورت است که هر فایروال دوبار در مقابل این تستها مورد آزمون قرار گرفته است یکبار با تنظیمات Default و یکبار هم با تنظیمات مربوط به حداکثر سطح امنیتی. هر فایروالی که با تنظیمات Default در مقابل یک آزمون موفق شود امتیاز کامل یعنی 125 امتیاز دریافت کرده ولی اگر با تنظیمات Default موفق نشود ولی با حداکثر سطح تنظیمات موفق شود تنها 100 امتیاز می گیرد. حداکثر امتیاز ممکن 9625 می باشد. در جدول نتایج تیک سبز نشانه امتیاز کامل (125) و تیک آبی نشانه امتیاز 100 است و خط فاصله قرمز نشانه عدم موفقیت در مقابل تست مذکور است. بعضی تستهای پیچیده تر خود شامل چندین مرحله هستند که در این صورت امتیاز به صورت (?/MAX) در مقابل نام تستهای مذکور نشان داده شده است که MAX تعداد مراحل آن تست است و عددی که در زیر نتایج هر فایروال آورده شده است تعداد مراحلی است که فایروال موفق به عبور از آنها شده است ( عدد سبز رنگ تعداد مراحل با تنظیمات Default و عدد آبی رنگ تعداد مراحل با حداکثر تنظیمات است ):
البته جا دارد که اینجا مجددا تاکید کنیم که Outbound Filtering تنها قسمتی از وظیفه یک فایروال است و یک فایروال وظایف دیگری نیز دارد و تنها نباید از روی نتایج Outbound Filtering در مورد کارکرد کلی یک فایروال و سطح امنیتی آن قضاوت کرد هر چند Outbound Filtering از مهمترین وظایف یک فایروال به شمار می رود.
همونطور که ميبينيد در اين ليست Comodo و Jetico جای خودشون رو به Online Armor و Outpost دادن،
(باز ممنون از vtn54عزيز)
این اوتپوست چقدر قوی شده؟!!!!
کسی با Online Armor کار کرده؟
نقل قول:
Outpost Pro از اولشم قوی بود و تقریبا 98 درصد لیک تست ها رو موفق میشد اما مورد تایید شخص برگذار کننده این
تست ها نبود چون پیغام های Outpost Pro رو فقط برای حرفه ای ها میدانست و این شخص فکر میکرد که اگر این
پیغامها برای یک شخص تازه وارد نشان داده شود متوجه نمیشه که کدام گزینه و کدام قسمت را باید انتخاب کند تا
سیستمش در امان باشد.
با وجود اینکه نسخه 2008 و یا همان نسخه 6 این فایروال در این تست ها بدلیل تغییر دادن شکل ظاهری پیغامها موفق
تر از نسخه 4 در این تست نشان داده شده اما باید به این نکته توجه کنید که هنوزم که هنوزه حرفه ای ها و تمامی
کسانی که از پکت فیلترینگ و کار با سیستم فایروال سر در میارند نسخه 4 رو بهتر از نسخه 6 آن میدانند و هنوزم
از نسخه 4 برای محافظت از سیستم خودشون استفاده میکنند.
در کل نسخه 4 این فایروال پایدار تر از نسخه 2008 آن است و پایدار تر از نسخه 4 هم نسخه 3.5 این فایروال است.
برای کسب اظلاعات حرفه ای تر و کامل تر میتونید به سایت WildersSecurity مراجعه بکنید.
همیشه گفته شده که سعی کنیم عقلمون در چشممون نباشه.
موفق باشید.
با سلام
پیرو صحبت های دوست گلم zhina_gian باید بگم منم کاملاًبا ایشون موافقم
اینکه بسیاری از دوستان فقط با نگاهی به اینکه کدوم فایروال اول شده دست به انتخاب می زنند درست نیست.
مثلا همین تست فقط خصوصیت تشخیص فایروال رو برای جلوگیری از اتصال برنامه های مخرب به اینترنت رو نشون می ده
که تحت عنوان Outbound Filtering اونو می شناسیم
شاید این فایروال پایدار نباشه - شاید قابلیت self protection ضعیفی داشته باشه - شاید کار باهاش مثل همین مثالی که دوستم زدند سخت باشه طوری که شما اصلا نتونید از قابلیت هاش استفاده کنید
ضمن اینکه در تست یک محصول نمی شه به یک جور تست اونم از فقط یک موسسه ولو معتبر اکتغا کرد همون جور که در تست آنتی ویروس ها هم تمام دوستان به بیش از یک موسسه نظر دارند
در پایان ابتدا باید از دوستانی که نتایج تست ها رو قرار می دهند بسیار تشکر کنم چون می دونم کار سخت و وقت گیریه و بهشون خسته نباشید می گم
موفق باشید
کسی از Inbound فایروال های خبر یا تستی نداره؟
فکر کنم این قابلیت مهم تر باشه!نه؟
چرا اینا تو تستشون از comodo 2.4 استفاده کردن ؟ من خودم خیلی وقته که از comodo 3.0 استفاده میکنم! این تست ها کی انجام شده ؟
سلام دوستان
من می خواستم نظر شما را در مورد 2 فایروال بدونم. اول فایر وال COMODO که جدیدا بسیار مطرح شده و دیگری فایروال Eset Smart Security که البته به همراه آنتی ویروس NOD32 است.
من فکر می کنم که ما الان مدت زیادی است که در مورد فایروالهائی مثل ZONEALARM یا KASPERSKY یا NORTON یا OUTPOST اطلاعات داریم یا با آنها کار کرده ایم. ولی این دلیل نمیشه که بقیه فایروالهای جدید را ندیده بگیریم. اگر موافق هستید در مورد این 2 فایروال صحبت کنیم .
با سپاس
دوست عزيز، فايروال Comodo خيلی وقت ميشه که جزو يکی از خوبها هست و هميشه در موردش حرف و بحث شده (مراجعه به صفحه های پيشين) ولی درمورد فايروال شرکت ESET بايد بگم که محصول تازه کاری هست و من خودم شخصاً در هيچ تستی نديدم که به مقايسه عملکردش با ديگر محصولات بپردازن، و بنظرم اين محصول تا بياد خودش به روقبای ديگه برسانه زمان ميباره..نقل قول:
سلام
من مدتهای مدید از کریو استفاده میکردم که به دلیل امتیاز پایینی که اینجا آورده رفتم سراغ کمودو
فایر وال خوب و قوی به نظر میرسه منتها فعلا در مقایسه با کریو به نظر من یه نقص داره و اونم اینه که اد بلاکر نداره
برای کسایی که میخان انتخاب کنن گفتم که مد نظرشون باشه .
این تست ها همگی تست های outbound protection هستند نه inbound Protection.نقل قول:
شما بهتره فرق این 2 تا رو کامل بدونید تا در انتخاب فایروال اشتباهی انجام ندید.