سلام
پژمان 2000 از نظر لطفت متشكرم. :oops:
خوشحالم كه بالاخره تونستم كاري بكنم (هرچند كوچك) كه باعث خوشحاليت بشه و تو به نرم افزار مورد نظرت برسي. :wink:
Printable View
سلام
پژمان 2000 از نظر لطفت متشكرم. :oops:
خوشحالم كه بالاخره تونستم كاري بكنم (هرچند كوچك) كه باعث خوشحاليت بشه و تو به نرم افزار مورد نظرت برسي. :wink:
آقا اين لينكهاي mcafee بهم خورده :cry:
سلام
Mohammad1360 عزيز ميشه لطف كني و بنويسي كه منظورت از بهم خوردن دقيقا چه جور مشكليه! :roll:
چون بمحض اينكه پيغامت رو ديدم رفتم روي سايتم و شروع به دانلود كردن هر 4 قسمت آپديت مك آفي كردم ولي موقع دانلود به پيغام خطايي برخورد نكردم. :wink:
منتظر جوابت هستم.
شايد براي من اينجوريه اما بجاي دكمه هاي دانلود قسمت اول و دوم و ... اين كد نمايش داده ميشه
p class="MsoNormal" dir="RTL" style="text-align:justify;text-justify:kashida; text-kashida:0%;text-ind
اگه آدرسه فايلهاي آپلود شده رو بدي مستقيم با dap دانلود ميكنم . بازم ممنون :)
آقا آدرس رو تو صفحه 12 پيدا كردم . مشكل حل شد. :wink:
سلام
Mohammad1360 عزيز از اينكه مشكلت حل شد خوشحالم. :P
اگه باز هم مشكلي بود منو در جريان بذار.
ممنمونم . :P
سلام.من يه مشكل دارم.
بعد از اپديت مك افي موقع باز كردن security center اين خطا رو ميده: :cry:
:McAfee SecurityCenter cannot perform the requested operation successfully.
Msg: Objective doesn't support this property or method: 'g_localObjOS.GetlocaleInfo'
Url:mcp://C:\PROGRA~!\mcafee.com\agent\scui.dll::mys.htm
Line No:708
لطفا منو راهنمايي كنيد :oops:
با اجازه استاد
فكر كنم مكاف رو موقع نصب غير فعال نكردي
سلام
مهدی عزيز براي اينكه بتونم جواب دقيقتري بدم بايد زحمت بكشي و به چند تا سوال جواب بدي. :wink:
1- از كدوم ويندوز و چه نگارشي استفاده ميكني؟
2- نگارش مك آفي كه استفاده ميكني چنده؟
منتظر جوابت هستم.
آقا جون بكارت ادامه بده
سلام
s-saeid عزيز مشكرم. :oops:
نظرات شما دوستان باعث دلگرمي من ميشه و منو در ادامه دادن اينكار مصمم تر ميكنه. :wink:
لینک پارت 2 آپدیتش خرابه اه
سلام
sasan.k عزيز من الان كه ساعت 2:33 بعد از ظهر يكشنبه 22/3/1384 هست قسمت دوم فايل رو دانلود كردم و حجمش هم بوسيله نرم افزار DAP دقيقا 1.39 مگابايت نشون داده ميشه.
ميشه لطف كني و بنويسي كه تو چه مرحله اي به مشكل بر ميخوري (موقع دانلود يا موقع اتصال براي تشكيل فايل اصلي) اگه پيغام خطايي هم مياد بنويس. :wink:
منتظرم.
ضد ويروس مك آفي آپديت شد
سلام
دوستان عزيز ضد ويروس مك آفي آپديت شد.
تاريخ بروز رساني: 18/03/1384 برابر با 08/06/2005
از اينكه نتونستم اين آپديت رو بموقع روي سايت بذارم واقعا شرمندم. :oops:
اين چند روز مشغله كاري خيلي زياد بود بهمين دليل توي گذاشتن آپديت روي سايت تأخير پيش اومد.
راستي يه خبر مهم:
ضد ويروس مك آفي از نگارش 9.0.11 به نگارش 9.1.08 آپديت شد.
مي خواستم براي اين آپديت هم يه برنامه درست كنم ولي تا حالا موفق نشدم. اگه بتونم اين آپديت رو درست كنم در اولين فرصت روي سايت ميذارم. البته مي تونين فايل نصب نگارش اخير رو از اينترنت دانلود كنين ولي هم حجمش زياده (حدود 8 مگابايت) و هم نگارش خانگيه نه حرفه اي.
اقا هم سلام هم خسته نباشيد به استاد وهمين طور اداره كنندگان سايت
نقل قول:
سلام.من يه مشكل دارم.
بعد از اپديت مك افي موقع باز كردن security center اين خطا رو ميده:
:McAfee SecurityCenter cannot perform the requested operation successfully.
Msg: Objective doesn't support this property or method: 'g_localObjOS.GetlocaleInfo'
Url:mcp://C:\PROGRA~!\mcafee.com\agent\scui.dll::mys.htm
Line No:708
منم همين مشكل رو پيدا كردم.
ويندوز:xp 2005 media center
ورژن مكافي: 8
ممنون
باي
لطفا منو راهنمايي كنيد
سلام
Armageddon عزيز لطفا قبل از آپديت از مك آفي 9 استفاده كن. :wink:
آقای Wonderbody من روی 4 مدل کارت اینترنت امتحان کردم روی پارت 2 ارور Gateway میده
:evil:
اقا دستت درد نکنه پارت دو هم دانلود شد :wink:
اقا دفعه بعد كه اين ارور رو ديديدctrl+f5 رو بزنيد درست ميه
سلام
دوستان عزيز حتما ميگين كه اين Wonderboy خيلي بي نظم شده، بجاي اينكه هر چهارشنبه آپديت هاي مك آفي رو بذاره رو سايت، رفته و چند هفته ايه كه پيداش نيست.
راستش چند روز كه انجمن ها تعطيل بود، بعدش هم كه من توي يه فروشگاه كامپيوتر مشغول شدم و سرم حسابي شلوغه (بخصوص توي اين هفته انگار همه سيستمهاي شهر با هم يكدفعه مشكل پيدا كرده بودن) و ... :shock:
خلاصه همه اينها دست به دست هم دادن تا من يه چند هفته اي غيبت داشته باشم. :oops:
اما مهمترين چيزي كه باعث شد تا من براي آماده كردن آپديت مك آفي تأخير كنم اين بود كه توي اين چند مدت مشغول كار روي برنامه اي بودم تا برنامه آپديت مك آفي راحت تر بشه مثلا ديگه نيازي به Disable كردن دستي مك آفي نباشه بلكه خود برنامه اينكار رو انجام بده. :wink:
يه موفقيت هايي داشتم ولي هنوز به اون چيزي كه ميخواستم نرسيدم. البته نتيجه تا قبل از چهارشنبه اين هفته مشخص ميشه. (موفقيت يا نه) :!:
بهرحال اگه موفق هم نشدم، آپديت ها رو بهمون صورت قبلي روي سايت ميذارم تا روي برنامه جديد بيشتر كار كنم.
راستي يه خبر جالب كه داشت يادم ميرفت.
حدود دو هفته پيش من عضو تيم بتاي موتور ضد ويرس مك آفي شدم تا جزو كساني باشم كه قبول كردن داوطلبانه موتور جديد ضد ويروس مك آفي رو امتحان كنن. همونطور كه ميدونين مك آفي ضد ويروسهاش رو با موتور نگارش 4.4 توزيع مي كنه ولي قراره از 3 الي 4 ماه ديگه موتور ضد ويروس جديدش كه نگارش 5 هست رو با ضد ويروسهاش توزيع كنه حالا من هم جزو تيمي شدم كه داوطلبانه از سرار دنيا دارن اين موتور جديد رو تست ميكنن. اينطور كه به نظر ميرسه با اين نگارش جديد بايد منتظر يه تحول جديد توي ضد ويروس هاي مك آفي باشيم. من نسخه جديد رو كه به همراه يه ضد ويروس خط فرماني عرضه شده، گرفتم و روي چند تا سيستم هم تست كردم به نظر خوب جواب ميده البته من صلاحيت اين رو ندارم كه بخوام در مورد محصولات مك آفي نظر بدم كه خوبه يا بده بلكه فقط ميتونم تجربه شخصي و نظر خودم رو بگم.
شايد از ديد بعضي ها عضو تيم بتاي مك آفي شدن اونم در حالي كه هزاران نفر هم مثل من عضو اين تيم هستن چيزي عادي باشه ولي من اين اتفاق رو به فال نيك گرفتم و اميدوارم اين اتفاق بهانه خوبي بشه براي پيشرفت بيشتر من در زمينه كامپيوتر.
ببخشين سرتون رو حسابي درد آوردم. :oops:
به اميد ديدار.
تبريك ميگم انشاا.. در آينده جزو گروه اصلي مي شويد :P
موفق باشي
سلام
mehdi3267 عزيز متشكرم. :oops:
baby عزيز از تو هم متشكرم و برات آرزوي موفقيت مي كنم. :oops: :P
سلام
مك آفي آپديت شد :P
تاريخ بروز رساني: 08/04/1384 برابر با 29/06/2005
سلام دوست عزيزم من هم برات ارزوي موفقيت مي كنم و انشالله كه در همه عرصه هاي زندگيت موفق باشي
سلام
mehdi3267 عزيز متشكرم. :oops:
خواهش مي كنم عزيز
سلام
مك آفي آپديت شد :P
تاريخ بروز رساني: 15/04/1384 برابر با 06/07/2005
راستش من اين آپديت رو 2 روز پيش روي سايت گذاشتم ولي تا الان موفق نشده بودم كه اينجا بنويسم. :oops:
سلام نمیتوانم فونت برنامه را بخوانم به طور كلي سيستم من برنامه هاي با فونت فارسي را نشان نميدهد
لطفا كمك كنيد
ممنون
سلام
من از محصولات mcafee فقط از antispyware ان استفاده میکنم
یک سوال داشتم (اگه سوال تکراریه لطفا لینکش رو بگید چون من که پیدا نکردم )و
این محصول زود به زود مدت تریالش تمام میشه و پیغام می ده باید اپگرید کنید
ایا راه دیگه ای هم هست یا باید هر 2هفته 6 مکابایت دانلود کنیم
با تشکر
سلام
navid1517 عزيز چون مشكلت رو چند نفر ديگه هم داشتن سعي ميكنم چند روز آينده برنامه نصب رو طوري تغيير بدم كه امكان انتخاب نوع زبان هم داشته باشين. (فارسي و انگليسي). :wink:
alirafaat عزيز در مورد سوالت هم تحقيق مي كنم و نتيجه رو به تو خبر ميدم. :wink:
سلام من نمی تونم سایت شما رو باز کنم .بقیه مشکلی ندارن؟
سلام
afsorde جان حق با شماست ولي مطمئن هستم كه سايتم هنوز بسته يا خراب نشده چون از طريق FTP در دسترسه. بررسي ميكنم. نتيجه رو خبر ميدم. :wink:
سلام ببخشيد كه دير تشكر كردم Wonderboy, جان :oops: :P
سلام
baby عزيز خواهش مي كنم. تشكر لازم نيست من از اينكه دوستاني مثل تو دارم خيلي خوشحالم. :P
موفق باشي.
afsorde جان مشكل بالا اومدن سايت هم حل شد. :wink:
Wonderboyسلام
خيلي برنامه جالبي بود فقط فونتهاي نصب برنامه براي من لود ميشه
در كل عاليه
سلام
EHSAN_J عزيز متشكرم. :oops:
انشاء الله كه توي تمام مراحل زندگيت موفق باشي. :wink:
سلام اقا چرا اپدیت نمیکنی؟ راستی موتور نسخه 5 هم اومده البته بتاش.