واسه دانلود کیو باکس بگیر
اقا بیخی مجوز لازم نیست
در ضمن واسه دانلود که شناسایی نمیکنن
خیلی وقت دیگه به ماهواره گیر نمیدن به لطف پارازیت ها
Printable View
واسه دانلود کیو باکس بگیر
اقا بیخی مجوز لازم نیست
در ضمن واسه دانلود که شناسایی نمیکنن
خیلی وقت دیگه به ماهواره گیر نمیدن به لطف پارازیت ها
من اول رفتم آنا ولی گفتن که پورت خالی ندارن. بعد هم خیلی راحت یه چند قدم پایینتر رفتیم ترکانت. پرسیدم که تو منطقه ما پورت خالی دارید گفتن تمامی مراکز رو معمولا پورت خالی داریم. من که انتظارم از آنا اینترنت بیشتر بود ولی خب ترکانت ساپورتمون کرد و ...
یه هفته برای عید به اکانتم اضافه کردن. دو روز هم به خاطر مشکلی که برای سرورهاشون پیش اومده بود و سرعت کمی متغیر بود اضافه شد. کلا به نظرم برای مشتری هاشون احترام قائلن. آنااینترنت چون یوزر زیادی داره شاید اینطور پشتیبانی نکنه!
کیو باکس چیه ؟
یه مدل از کارت های --- هست ولی تا اونجایی که من تحقیقات کردم بهترین مارک واسه دانلود آفلاین Skystart S2 هست که کمترین قطعی و بیشترین بازدهی رو داره قیمتش هم در حدود 90 تومن هست. از لحاط نرم افزاری هم ساپورت خوبی داره و مارک معروف و مشخصی هم هست.نقل قول:
اشتباه نکن دوست عزیز کیوباکس دی سی کمتری نسبت به اسکای استار داره
اسکای استار واسه تماشا عالی نه دانلود
درسته در مورد کیوباکس تحقیقات زیادی انجام ندادم ولی در مورد اسکای استار به اندازه کافی تحقیقات انجام دادم که بفهمم حرفت در مورد این مارک اشتباه یا بهتر بگم ناقص هست ! :31:نقل قول:
مدل S2 اختصاصی برای دانلود آفلاین ساخته شده.
مدل های HD هم برای دریافت کانال ها با کیفیت بالا.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت رسمیش مراجعه کنی :
اگه سایت رسمی کیوباکس رو داری بده تا منم یه سری بهش بزنم شاید هم تو راس میگی :10:کد:http://www.technisat.com/index34d2.html?nav=PC_products,en,76
سلام
من ميخوام سرويس fp5-3x2 رو بگيرم . سرعت دانلودش چطوره؟
پارس پورت خالي داره؟
هزينه هر گيگ اضافي چقدر ميشه؟
اين طرح تا آخراي خرداد برقراره يهو نريم بگه تموم شده ضايه شيم؟:45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نکنید. حجمهایی رو که میبینید نوشته شده برای هر ۳ ماه هست. شما در کل سه ماه فقط 5 گیگ ترافیک خواهید داشت ولی باپهنای باند 512 کیلوبیت. پورت خالی هم معمولا ندارن. من ۲ بار بهشون مراجعه کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. شما با ترکانت یا آنا یه تماسی داشته باشید. قیمتهای ترکانت فقط ۲ هزار تومن بیشتر از آناست ولی هیچ هزینه نصبی دریافت نمیکنن (برخلاف بقیه شرکتها) و شما فقط مبلغ ماهیانه سرویس رو پرداخت میکنید (این برای بار اول خیلی بهتون کمک میکنه و هزینه زیادی تحمیل نمیشه)
مطلب جدبد داشتم تو آپی ها گشت میزدم دیدم اووهووووووووووو :31: این ترکانت هم از آنا اینترنت سرویس میگیره
از همون روشهای پیش پا افتاده رفتم تو مودم یکی از ترکانتیا دیدم آپی که زده مال آنا هست
اینم اثبات از اینجا ببینیدکد:http://whois.domaintools.com
Status:Connected
Connection Type:PPPoE
IP Address:85.185.9.75
Subnet Mask:255.255.255.255
Default Gateway:78.38.21.2
DNS Server:85.185.9.4NAT:Enabled
PPP connection time:0d:09h:00m:40s
یک مورد دیگه هم اینکه من یک گزارش رد کردم رفت به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در ارتباط با هزینه بالای اینترنت در ارومیه که علنا دارن مردم رو میچاپن به دوستای گلم هم پیشنهاد میکنم گزارش بدید شاید یک آدم با انصاف پیدا بشه که حقمون رو بگیره
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
اینم لینک رد کردن گزارش:5:
شما چه آی پی پیدا کردید که نشون میده از آنااینترنت سرویس داره؟ شاید ip برای آنا بوده!نقل قول:
این مورد برای ADSL مخابرات هست که در تهران و بعضی شهرستانها ارائه میشه. والا الان در تهران هم شرکتی هست که پهنای 64 kb رو 18 تومن میده و ... کلا اینترنت شرکتهای خصوصی هزینه اش زیاده مگر اینکه خود مخابرات شروع به ارائه سرویس بکنه که در اینصورت هزینه ها بر طبق این جدول درنظر گرفته میشه.نقل قول:
وقتی این تاپیک بالا میاد خیلی خوشحال میشم! شهر ما هم داره یواش یواش پیشرفته میکنه!
سلام .
خواهشا یکی از دوستان آمار بدن ببینیم که کجا (توی کجای شهر) میشه این --- ها رو گیر اوورد ... ؟
من دیگه از اینترنت اینجا بریدم ! ...
:10:نقل قول:
منم بالاخره پرسرعت گرفتم(پارس آنلاین) یادت باشه قبلش خیلی اینجا کمکم کرد....جای خوشحالیه...:20:
واسه --- کارت برو پاساژ فلیپس. واسه دانلود آفلاین بهترین مارک Skystar S2 هست (HD نه ها! S2) قیمتش هم حدود 90 تومن هست.نقل قول:
من خودم --- ندارم و این اطلاعات هم که دادم مربوط میشه به تحقیقاتی که چند وقت پیش انجام دادم. بنابراین ممکنه که دوستان دیگه اطلاعات بهتری در این زمینه داشته باشن. من خودم تا مجوز نگیرم نمیرم سراغش. چون یکی میگفت که با دانلود آفلاین کاری ندارن ولی اگه شاکی شخصی داشته باشی (مثلا از همسایه هاتون) میان جمع میکنن! پس عاقلانه هست که قبلش دنبال مجوز بری.
انصافا پارس سرعتش خيلي خوبه با 128 سرعت دانلودم تا 180 رفته بالا!:5:
لطف کن سرعتت رو شب ساعت 12 به بعد هم چک کن بگو! :31:نقل قول:
نقل قول:
:31:
خُب بايد شرايط فرهنگي رو هم در نظر بگيري!:10:
ولي سرعت دانلودم شبا معمولا 30 يا 35ه
می شه بگی از کدوم سرویس پارس آنلاین استفاده می کنی؟نقل قول:
خُب بايد شرايط فرهنگي رو هم در نظر بگيري!
ولي سرعت دانلودم شبا معمولا 30 يا 35ه
دوست عزیز اطفا اطلاعات غلط نفرماییدنقل قول:
کارت های s2 عمرشونو دادن به ننم
اگه دوستان علاقه دارن به دی وی بی
من میتونم کمکشون کنم که چه مارکی از کجا بخرن
این پاساژ فیلیپس ما انقدر عقب موندس که این چیزا توش یافت نمیشه
بیخودی خودتونو پای مجوز هم نمیخواد تلف کنید
مارک های خوب دی وی بی
WinTV-HVR-4400 (ساخت انگلیس)
qbox
نقل قول:
خیلی جالبه اسماً 128 گرفتم ولی میری سایت تا مشخصاتتو ببینی نوشته 256!:18:
مطمئنی S2 قدیمی شده؟! شاید منظورت 2.8 باشه. که قیمت هاشون در حدود 40 تومن با هم فرق دارن به علاوه اینکه 2.8 فرکانس های S2 رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
اره عزیزم منظورم 2.8 بود
در ضمن کارت WinTV-HVR-4400 مدل چینی اومده بازار مراقب باشید
ونقل قول:
نوشته شده توسط Squall Leonhart [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه --- کارت برو پاساژ فلیپس. واسه دانلود آفلاین بهترین مارک Skystar S2 هست (HD نه ها! S2) قیمتش هم حدود 90 تومن هست.
من خودم --- ندارم و این اطلاعات هم که دادم مربوط میشه به تحقیقاتی که چند وقت پیش انجام دادم. بنابراین ممکنه که دوستان دیگه اطلاعات بهتری در این زمینه داشته باشن. من خودم تا مجوز نگیرم نمیرم سراغش. چون یکی میگفت که با دانلود آفلاین کاری ندارن ولی اگه شاکی شخصی داشته باشی (مثلا از همسایه هاتون) میان جمع میکنن! پس عاقلانه هست که قبلش دنبال مجوز بری.
آقا دستتون درد نکنه ...نقل قول:
راستي من خودم رفتم به فيليپس ... ولي تقريبا از همشون پرسيدم و ميگن که نداريم ... جالبش اينجاست که از يکي از اونها راجع به داشتن اين کارت پرسيدم ... طرف همين که فهميد منظورم کارت --- بود از ترس کم مونده بود ذهر تَرَک بشه ! بيچاره فک ميکرد که من اطلاعاتي و از اين جور افرادم ! :دي ...
خلاصه اينکه fsh_num7 ، اگه اشکال نداره آدرس دقيق محل فروش اين کارتهاي --- رو برام بگو (چه به صورت P.M چه در اينجا ) تا اينکه اگه خدا بخواد يکيش رو بخريم ...
============
راستي دوستان، با اينکه از قبل توي اين فروم ترکانت لو رفته ... برا احتياط رفتم که قيمت اين تعرفههاشون به دستم بياد ...
براي 128 کيلو بيت نا محدود نوشته بود ماهيانه 17 هزار تومان و براي 3 گيگ ترافيک هم 19 هزار تومن ! فکر کنم کمي زيادي (گرون) هست ؟ نه ؟ !
در مورد اين پارس آنلاين چي ... ؟... ميتونم گيرش بيارم ... اصلا خوبه ...
من علاوه بر کارت --- ميخوام از اينترنت ADSL شرکتهاي ISP ي اروميه هم با خبر شم و تجربه کسب کنم ...
لطفا بهم در اين مورد کمک کنيد ( با اينکه دوستان مطالب خوبي رو در پستهاي صفحات قبل نوشتهاند )
مراحل ثبت نامش چجوريه ؟... (سوال احمقانه :دي)
اگه فاصلهي ISP از خونه بيش از 5 کيلومتر باشه ... اينترنت بي اينترنت !...
حالا ما توي ايثار هستيم ،بايد به کجا مراجعه کنيم ! ؟ ...
ممنون ميشم اگه جواب بدين ...
با تشکر
قاهر
واسط پیام گذاشتم قاهر جان
باز سوالی داشتی....بگو:11:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
من انا 2گیگ +شبها از 1تا 7 فری استفاده میکنم 19 تومن
سرعت 58kb
نقل قول:
خیلی زیاد میگیره:18:
چون من 3 گیگ سه ماه 128 پارس گرفتم بیست تومن سرعتش اینه
برای غیر حرفه ای ها و کسانی که میخوان وبگردی بکنن پارس آنلاین خیلی خوب و ارزون هست. ولی واسه دانلود باید شب تا صبح صدای کامپیوتر رو تحمل کرد!
صدای کامپیوتر چه ربطی به پارس داره؟:23:
اگه منظورت فری بودنش باشه که اونم بستگی به محدود بودنش داره که همه شرکتا همینو دارن و همه دارن صدای کامپیوترو تحمل میکنن:27:
پارس انلاین بدترین شرکت تو ارومیه واسه خودش فیلتر داره
عزیز من شما واسه 3 گیگ اونم واسه 3ماه دادی 20 تومن.میانگین حساب کنی واسه هر ماه 1گیگ داری
شب ها سرعتت چطوره چقدر دیسی داری
اقا دوستام پارس داشتن شبها نمیتونستن یه وب باز کنن
در ضمن پارس عمدن سرعت رو طرف صبح میبره بالا تا اکانت مشتری زود تموم شه
یک شرکت نسنتا استاندارد باید خدماتش هم عقلانی باشه نه اینکه واسه 128 بیاد سرعت بده 100کیلوبایت.طرف هم بگه بابا پارس خیلی بتره
نه عزیز ما با انا خوشیم شب میزارم دانلود ماهی حدود کم کم 30 گیگابایت دانلود میکنم بی در دسر.صبح ها هم وب گردی
البته اینم بگم مونده به نیاز ادم از اینترنت
در ضمن پارس 10 تومن پول زور اولش میگیره واسه نصب
آره ... fsh_num7 جون باهات موافقم ... کمي تعرفههاش گرونه ... رفتم ...
به نظرتون حالا من برم از کدوم يکيش بگيرم ...
با اينکه ميدونم که همهي اين اينترنت ورن ها :31: گرون فروش و کم سرعت ده هستند ... ولي لطفا برام بين بد و بدتر ، بد رو معرفي کنيد ... گرچه ميدونم اين بد هم بدترين هست !!!!!
ممنونم .
من تازه پارس (128) گرفتم شب ها از 300 تا 500 مگ فری می گیرم شکر خوبه...صبح هام وب گردی
اقا دو انتخاب بیشتر نداری یا انا یا پارس...ترکانت در خواب...رقابت حالیش نیست
اقا مونده به خودت و شرایط ببین شب میتونی بیدار بمونی ..قبلا هم گفتم بستگی به نوع استفاده مونده
من هر شب 1گیگ دانلود دارم با سرویس 512 به قیمت 19 تومن 2گیگ ترافیک ماهانه
ولی در کل هر چی میگیرید ازین سه ماهه ها نگیرید
راستی دوستان این Modem ای که این شرکت پارس آنلاین برای سرویس ADSL هاش میده کمی گرون نیست ... ! ؟ ...
قیمت WireLess نمیدونم چی چیش 95 هزار تومن بود ...
در ضمن بعد از اینکه این مودم رو خریدم ؛ دیگه لازم نیست که برای دفعهی بعد که بخوام از یک شرکت دیگهای (مثل آنا یا ...) سرویس بگیرم ، دوباره برم و یک Modem دیگهای بخری ؟ ؟ (سوال کمی احمقانه == جوابش هم بلی است (یعنی لازم نیست) !)
شاید من خودم به این سوالم جواب دادم ... ولی واقعیتا میخوام که جواب رو از دهن دوستانی بشنوم که از چند تا شرکت تجربه دارن ×!×
یه چند وقت پیش پارس آنلاین میگفت که یه نوع مودم ای دی اس ال از نوع D-Link رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
نه دوست عزیز ، اتفاقا یکی دو هفتهای نیست که از خود شرکت پارس آنلاین ( در پاساژ پاسارگاد : خ خیام جنوبی ) از خود اون یارو متصدیهه یک برگهی تبلیقات شرکتشون + تعرفههاش رو گرفتم ! ! ! !نقل قول:
قیمت اون یکی مودم دیگش که نمیدونم اسمش چی بود هم 45 هزار تومان بود !!!
در کل به اضافهی 10 هزار تومان !!!!! هزینهی نصب !!!! هم از مشتریهاشون میگریرن !!!!
فکر کنم کمی گرونه ...
ولی ...
اگر هم سرعتش خوب باشه ، باز هم ارزششو داره !!! ولی اگه نداشته باشه که هیچ !!!! ... این رو باید افراد با تجربه بگن
لطفا دوستان با تجربهی عزیز در این باره هم یه اطلاعاتی بدن ... ممنون .
راستی تازگی ها شنیدم شاتل هم اومده اینجا.
از بچه هایی که هر ماه اشتراک عوض میکنن اگه کسی گرفته لطفا کمی توضیح بده پشتیبانی و کیفیت و قیمت هاش چطوره نسبت به بقیه.
من که دیگه خسته شدم نمیتونم عوض کنم...:41:
یه مودم tp-link 8901 از بازار بگیرید نهایت 50 هزار تومن 45 تومن بقیشم 3 4 ماه اکانت دیگه میتونید بخرید.نقل قول:
رو پارسم مثل ساعت کار میکنه.
همون مودم 95 تومنی اینها تو بازار 80 تومنه !
اره من از پارس راضیم البته از سرعتش از مصرف حجم اصلا راصی نیستم چون داره دوبل حساب میکنه!
شرکت دیگه با کیفیت خوب ( از لحاظ مصرف حجم ) سراغ دارید؟