من می خوام بگیرم!مثل این که مدل های مختلف داره میشه قیمت های الانشو بگین و این که مدل ها چه فرقی دارن؟ کدوم توصیه میشه؟
ممنون
Printable View
من می خوام بگیرم!مثل این که مدل های مختلف داره میشه قیمت های الانشو بگین و این که مدل ها چه فرقی دارن؟ کدوم توصیه میشه؟
ممنون
بهترینش uc هستش قیمتشم حدودآ 420 هزار تومننقل قول:
دوستان سلام. قیمتی که من از بازی سنتر دارم 390 هست.
در باره ی ریجن هم باید بگم که 100 درصد uc بگیرید.به 2 دلیل
1-منوی ریجن uc انگلیسی ولی منوی ریجن j ژاپنی و تغییر هم نمی کنه
2-یه بازی به اسم wii sport هم روی ریجن uc وجود داره که روی ریجن j نیست.(این بازی ورزش هایی مثل تنیس-بوکس-گلف و ... داره و خیلی سرگرم کنندس
موفق باشید:10::11:
چرا دوست من رجین j هم می شه منوشو انگلیسی کرد ولی uc برای آپدیت مشکلات کمتری دارهنقل قول:
salam man ye wii j karkarde ba 20 ta bazi daram
gheymatam 270~280
با adsl چجوری می تونم به اینترنت وصل شم و آنلاین بازی کنم؟
لطفا کمکم کنید ...
قیمت این روز هاش چنده ؟؟
به نظرتون تو تابستون چقدر می شه ؟
بازی هاش چنده ؟
لوازم جانبی چطور ؟
لطفا قیمت تو بازار های ایران تو همین روز ها رو بگید ...
دوستان اطلاعاتي در باره كنترلر هاي اضافي wii مي خوام ... قيمتشون؟ كارايي شون؟ بازي هاي سازگار؟
بعد در باره طرز كار بازي هاي مثل Prince of persia يا call of duty توضيح بديد! ( مثل wii sports به فعاليت بدني نياز داره؟)
سوال اولت که سواله خودم هم هست ولی نمی دونم تو ایران جایی هست که بشه این دسته ها رو خرید یا نه؟یه جا خوندم wii mote و nunchuk با هم 80 تومان و zapper هم 35 تومن.نقل قول:
prince و call of duty هم به فعالیت بدنی زیادی مثل wii sport نداره.
نقل قول:
سوال اولت که سواله خودم هم هست ولی نمی دونم تو ایران جایی هست که بشه این دسته ها رو خرید یا نه؟یه جا خوندم wii mote و nunchuk با هم 80 تومان و zapper هم 35 تومن.
prince و call of duty هم به فعالیت بدنی زیادی مثل wii sport نداره.
ممنون!
ميشه يه كم بيشتر راجع به دسته هاي مختلف و gameplay بازي هاي اكشن يا بازي هايي مثل prince توضيح بدي؟
جواب؟
.......
سلام
قيمت wii الان چنده؟
من یک وی ریجن j دارم چند وقت پیش بطور ناگهانی مشکل پیدا کرد و وقتی روشن میشه فقط یک پیام میده به ژاپنی که معنیش میشه: " فایل سیستم خراب شده است" یا به انگلیسی : " system file corrupted"
چطوری باید درستش کنم؟
سلام ...نقل قول:
این اواخر Firmware کنسول رو آپدیت نکردین؟
ممکنه شما از DVD بازی استفاده کرده باشین که ریجنش، با ریجن کنسول شما یکی نباشه!
واسه همین کنسولتون احتمال داره که Brick یا Semi-Brick شده باشه ...
نقل قول:سلام ...نقل قول:
کلا Wii کنسولیه که بازیهاش GamePlay بالایی دارن و یکی از اصلی ترین دلایل جذبش هم همین مسئله هست!
Wii Remote کنترلر اصلی Wii هست که بیشتر شبیه به کنترل تلویزیونه! ولی کارایی بالایی داره و شما میتونید بازی رو از راه دور کنترل کنید و همچنین با چرخوندن دسته تو بازی به سمت دلخواه برین (همون خاصیت Motion-Sensor) ...
دومین کنترلری که خیلی طرفدار پیدا کرد Wii Fit هست که باید بازی رو به کمک پاها هدایت کرد! (که بیشتر تو بازی هایی مثل Skating کاربرد داره) ...
Wii Wheel هم یک کنترلر شبیه به فرمان ماشین هست که دیگه کاربردش مشخصه!
اگه ADSL دارین، باید مودمتون WiFi باشه و یا از Access Point استفاده کنید ...نقل قول:
که با کمک پورت USB میتونید به کامپیوتر وصل بشین و IP رو تنظیم کنید تا کنسول بتونه به Connect-24 متصل بشه!
برای گشت و گذار تو اینترنت هم به مرورگر Opera نیاز دارید که میشه از خود Wii Shop هم خرید ...
حدودا 249 دلار ...نقل قول:
البته به ریجن دستگاه هم بستگی داره!
یک بار یه بازی داشت آپدیت میکرد اواسطش کنسول رو خاموش کردم اما مشکلی پیش نیومد، بعدش روشن شد و کار میکردنقل قول:
حالا اگر بریک شده باشه میتونم خودم درستش کنم؟ اصلا چکار باید کرد؟
کلا یکی از معایب اصلی ریجن NTSC/J همین مورد آپدیت کنسول هست.نقل قول:
اگه Brick شده باشه که درست کردنش کار ساده ای نیست ...
بهتره اول پیش یه فروشگاه معتبر برین و مطمئن بشین مشکلش چیه! که همونجا میتونن براتون Un-Brick کنن.
خیلی ممنون از جوابتون، میشه بگید هزینه حدودیش چقدر میشه؟نقل قول:
اگر هم مغازه ای رو میشناسید معرفی کنید
والا من چون تا حالا کنسولم Brick نشده، نمی تونم راجع به قیمتش نظر بدم!نقل قول:
ولی فروشگاه های Parto Games و NextGen فروشگاه های معتبری هستن که قابل اعتمادند ...
آدرس سایتشون هم براتون "پ.خ" کردم. (که البته دیگه همه میشناسن :31:)
راستی نمیخوان نسخه جدیدش رو بسازن اخه دوستان میگن گرافیک جالبی در حد 360 نداره خوب اونجوری اصلا حال نمیده و گرنه حتما من میخریدم!!!!
کسی چیزی میدونه ؟
ممنون
منظور شما از نسخه جدید چیه؟نقل قول:
سخت افزار Wii به هیچ وجه با سخت افزارهای PS3 و X-360 مقایسه نمیشه! (چون این کنسول از نظر خیلی کارشناسان جزو کنسول های نسل جدید قرار نمیکیره)
این کنسول GamePlay فوق العاده ای داره که به خاطرش فعلا تو دنیا پر فروش ترین کنسول به حساب میاد ...
ممنون امسال نینتندو هیچ کاری نکرد خیر سرش؟
منظورم اینه که چرا یک ویی جدید با سیستم جدید که گرافیک بالاتری داره درست نمیکنه اون جوری فروشش خیلی بالاتر میره بازیم که براش میسازن اصلا همچین کاری میکنه؟
البته آمار فروش کنسول ها در دنیا کاملا با ایران متفاوته ...نقل قول:
Nintendo Wii از همون اول بیشترین فروش رو داشت و هنوز هم داره!
و تنها دلیلش GamePlay بالای کنسول هست که تو دنیا بیشتر از گرافیک بهش توجه میشه (برعکس ایران)
ولی خب این اواخر یکم فروشش کمتر شده و دارن یکسری برنامه های جدید براش طراحی میکنن (که منجر به تولید کنسول جدید نمیشه!)
با این اوضاع این شرکت فعلا نیازی نداره که کنسول جدید وارد کنه ...
بالاخره عمر هر کنسولی وقتی تموم میشه که سود دهی اون هم تقریبا متوقف شده باشه، و اینطور هم که معلومه این کنسول تا سال 2013 میتونه جزو پرفروش ترین ها باقی بمونه!
ممنون میشه بگید گرافیکش در حد چه کنسولی هست و چه بازی هایی براش مییاد؟
گرافیکش تقریبا یه کم بالاتر از PS2 هست ...نقل قول:
فعلا:
Final Fantasy The Crystal Chronicles
Silent Hill: Shattered Memories
New Super Mario Bros
جزو بهترین عناوین این کنسول به حساب میان!
چجوری باید ip رو تنظیم کنیم؟نقل قول:
IP کنسول باید به صورت اتوماتیک تنظیم بشه (خود کنسول این کار رو انجام میده) ...نقل قول:
يه سري نكته بگم ، وي هاي جديد موجود تو بازار همگي j هستن و بعضي هاشون امكان كپي خور شدن به صورت سخت افزاري رو ندارن و نرم افزاري كپي خور مي شن كنسول هايي كه نرم افزاري كپي خور مي شن مشكل آپديت شدن ندارن ! در ضمن كنسول هاي جديد j فريم ور هاي US روشون نصب مي شه و انگار كه كنسول شما Us اگه نرم افزاري كپي خور بشه فرقي نمي كنه بازي چه ريجيني رو تو كنسول قرار بدين چون دستگاه آپديت نمي شه 0 با اين حال بهتره از بازي هايي كه آپديت ندارن استفاده كنيد برنامه هايي كه آپديت بازي هاي وي رو حذف مي كنن خيلي زيادن) ، فقط بازي هاي پال موقع خروج و باز گشت به منوي كانال ها هنگ مي كنه ! كه موقع خروج بايد دكمه ريست رو بزنيد برنامه هاي زيادي براي كنسول Wii وجود داره از جمله اينكه شما مي تونيد بازي ها رو روي يك فلش ريخته و از طريق فلش يا هارد اكسترنال اجرا كنيد (تو اين حالت سرعت لود بسيار بالاست)... مشكل كنسول هاي نرم افزاري كپي خور شده اينه كه امكان اجراي همه بازي هاي وي رو ندارن ولي هشتاد درصد بازي ها رو بدون مشكل اجرا مي كنن ! براي اجراي بازي هاي گيم كوبم بايد برنامه اونو جدا نصب كنيد كه مغازه دارا نصب نمي كنن براتون دست خودتون رو مي بوسه ! ولي كنسول هاي سخت افزاري كپي خور شده اين مشكلات رو ندارن !!! در حالت كلي با اينكه گرافيك خيلي قوي نداره ولي كنسول بسيار لذت بخشيه هر سوالي هم داشتيد در خدمتم ....
سلام
ببخشید میشه یه لینکی از سری بازی های توپ این کنسول قرار بدید ببنییم چیه >؟
سلام ...نقل قول:
تو سایت اصلی خود N-Wii تمام بازی های جدید معرفی میشن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش Latest Games آخرین بازی ها رو با تاریخ انتشارشون مشخص کرده ...
دوستان کدوم مغازه در تهران بازی های ویی رو میفروشه؟
ایا میشه انلاین خرید چون من این بازی هارو برای شیراز میخوام ایا تو شیراز جایی میفروشن ؟ یا میشه انلاین خرید بفرستن شیراز؟
اگه نه یه مغازه بدید از تهران میخوام بگیرم.
ممنون فقط خیلی فوریه ممنون
من این 3 بازی رو میخوام:
Madworld / redRed Steel 2 / Worms
قیمت چنده ممنون
مي شه گفت تقريبا كليه بازي هاي وي از بازار جمع شده ! تك و توك مغازه ها دارن ! در ضمن بازي Red steel 2 هنوز نيومده !
یعنی شما نمیدونید جایی تهران داره یا نه؟
ممنون
وست گیم فک کنم داشته باشه بازی های وی رو....
وست خيلي وقته وي هاشو جمع كرده من هر روز اونجام شعبه مركزيش ارشاد اومده همه بازي هاش رو جمع كرده من خودم هم بازي هاشو دانلود مي كنم !!!
نینتندو جدیدا تو بازار خیلی افت کرده ظاهرا بدلیل زیاد شندنشه
منظورت ویی هست ؟
اخه مگه چی داره که بازی هاش و خودش کم شده نکنه ارشاد با ماریو مشکلی داره؟
الان جدیدا بازی های جالبی داره براش مییاد !!!
نه ارشاد با خودش مسکل داره!!!!!!بازیرم ----- میکنن