شما احتمالا آنها را وقتی rename می کنی، اسم جدید را به اسم فارسی می گذارینقل قول:
شما احتمالا آنها را وقتی rename می کنی، اسم جدید را به اسم فارسی می گذارینقل قول:
با سلام
من چند فایل pdf دارم که گزینه پرینت در آنها غیر فعال است آیا راهی برای پرینت کردن وجود دارد یا نه
سلام؛
برنامه8 adobe acrobate professional روي سيستمم نصبه، اما وقتي با فونتهاي فارسي در wordنوشتم و ميخام بطور pdf پرينت بگيرم نميشه؛ و به شكل يك فايل ديگه در مياد. جالبه كه اگر انگليسي يا با فونت Times New Roman( فارسي) تايپ كنم پس از پرينت فايل بطور pdf ميشه! ميتونيد بگيد مشكل از كجاست؟
پروانه من در تاري افتاده كه عنكبوتش سير است... نه ميتواند پرواز كند و نه بميرد.
اگر صفحه اول و دوم تاپيك را نگاه كني كامل بحث شده؛ و اگر خوب نگاه كني مي بيني كه برنامه اي كه اين كار را انجام ميده، حالت برگشتش را انجام نميدهد.نقل قول:
اين برنامه هاي رو امتحان كن(به ترتيب اولويت)
البته اگر فايلت انگليسي است مي توني از OCR ها يا تبديل PDF به Word و ... استفاده كنيکد:Ap PDF to Image Convertor (اگر عمل بكنه فايل PDF شما به عكس تبديل ميشه و قابل چاپ است)
MicroAdobe PDf Editor
Nitro PDF Professional (البته اين برنامه از اون دسته از برنامه هايي است كه كارشون ايجاد چنين محدوديت هايي است؛ ولي شايد عمل برعكس ش هم داشته باشه)
Adobe PDF Rpair
يعني مي خواهي از پرينتر مجازي استفاده كني؟نقل قول:
نوشته شده توسط savej
سلام
چرا وتی تو برنامه ای مانند ورد عکسهام رو میذارم و بعد به pdf تبدیل میکنم عکس ها کیفیت خود را شدیدا از دست می دهند ؟
راه حلی برای این مشل وجود داره ؟
يعني مي خواهي از پرينتر مجازي استفاده كني؟[/quote]
دقيقا ً همينطوره؛براي اينكه فونتها بهم نريزه از adobe ميخام به عنوان پرينتر مجازي استفاده كنم.
پروانه من در تاري افتاده كه عنكبوتش سير است... نه ميتواند پرواز كند و نه بميرد.
شما كه adobe acrobate professional را داري؛
اين برنامه خودش براي تبديل به PDF يك ابزار بسيار قوي داره.
فايل Wordت را ذخيره كن، و روي فايل ش راست كليك كن و Creat to PDF را بزن.
زياد بحث شده...کد:سلام
چرا وتی تو برنامه ای مانند ورد عکسهام رو میذارم و بعد به pdf تبدیل میکنم عکس ها کیفیت خود را شدیدا از دست می دهند ؟
راه حلی برای این مشل وجود داره ؟
چون اگر اين اتفاق نيافته حجم فايل شما بسيار زياد ميشه. و ابلته به نوع كانورتور و تنظيمات اون داره
سلام:
من برنامه هاي زيادي درباره تبديل pdf به ورد ديدم ولي همشون با فارسي مشكل دارن
يعني واقا هيچ برنامه اي براي اين كار نيست پس بايد چكار كرد
با برنامه هايي كه خود اين فايل هاي pdf رو فارسي مينويسن نميشه فابل هاي pdf رو باز كرد و متن اونهارو كپي كرد.
ممنون
با سلام
چرا وقتي يه صحفه رو توي فايرفوكس پرينت (pdf ) مي كنم فونتهاي فارسي بهم مي ريزه
اما همون را توي اينترنت اكسپلور pdf مي كنم اين مشكل رو نداره .
با فونتها توي مرور گرها و توي نرم افزار كلنجار رفتم نشد كه نشد.
نرم افزاري كه با هاش كار مي كنم : pdfFactory 3
ممنون از همگي
سلام به دوستاننقل قول:
سلام:
من برنامه هاي زيادي درباره تبديل pdf به ورد ديدم ولي همشون با فارسي مشكل دارن
يعني واقا هيچ برنامه اي براي اين كار نيست پس بايد چكار كرد
با برنامه هايي كه خود اين فايل هاي pdf رو فارسي مينويسن نميشه فابل هاي pdf رو باز كرد و متن اونهارو كپي كرد.
ممنون
من هم دقیقا همین سوال رو دارم ...
آیا راهی هست ؟ نرم افزاری هست؟
منم لازمش دارم اگه كسي داره لطف كنه بزاره.ممنوننقل قول:
شما مي خواهي از پرينتر مجازي استفاده كني ديگه؟نقل قول:
اين بستگي به نسخه از Adobe Acrobat Reader ي دارد كه نصب كرده ايد و همچنين نسخه اي از مرورگر تون.
نقل قول:
نوشته شده توسط HRN
تا به حال من هيچ برنامه اي نديده ام كه اين كار را انجام دهد. برنامه هايي هستند كه OCR فارسي دارند ولي اگر از من مي شنوي سركاري هست. چون از هر 10 حرف شايد 6 تا هم نشناسه و اون ها هم به هم ميريزه...نقل قول:
نوشته شده توسط zix_zixi
اما اگر به دنبال اين هستيد كه در يك فايل PDF متني را اضافه كنيد مي توانيد از اين برنامه استفاده كنيد:
کد:PDF-XChange Viewer
با سلام به همگی
میشه یه برنامه معرفی کنید که باهاش بشه فقط متن های فرمت pdf فارسی رو پاک کنم(می دونم ویرایشش خیلی دردسرداره:41:).
با تشکر از دوستان...
نقل قول:
شما مي تواني از همين برنامه اي كه گفتم استفاده كنيد:
کد:PDF-XChange Viewer
adobe reader بعضی از پی دی اف های فارسی رو به صورت نقطه نقطه نشون میده هر چی فونت داشتم نصب کردم
باید چی کار کنم؟
اره فارسی نصب کردم اسمش هم انگیسی هستنقل قول:
براي باز كردن pdf نياز به نصب فونت نيست
در واقع از مزاياي اين فرمت هست
اگه اسم فايلها فارسي هست به لاتين تغيير بده درست ميشند
يا حتي اسم پوشه اي كه توش هست
در ضمن مطمئني كه فارسي را نصب كردي رو ويندوز؟
وقتی باز می کنم اولش این ارور رو میده
cannot find or create the font nazanin.some characters may not display or print correctly
خود فایل اینه آموزش یک نرم افزار که خیلی لازمش دارم
کد:http://rapidshare.com/files/186140889/MatCom.pdf.html
کسی نمی دونه مشکل از کجاست
مشکل در تبدیل فایل های World به PDF با نرم افزار Word to PDF Converter
دوستان سلام
بنده یک برنامه برای تبدیل فایل های Word به PDF گرفتم هرچی برنامه میگرفتم نمیتونست فونت های فارسی رو ساپورت کنه ولی این یکی ساپورت میکنه اسمش هم Word to PDF Converter هست موقع نصب نیاز بود که حدود 3200 کیلوبایت اطلاعات را از سایت خودش دانلود کند که بتواند فایل ها را Save کند حالا بنده میخواهم یک فایل 28 صفحه ای درون word را با استفاده از این نرم افزار تبدیل به PDF کنم (درون خود word تولبار این نرم افزار قرار گرفته است) که فقط و فقط صفحه اول آن را به PDF تبدیل میکنید و مابقی صفحات را تبدیل نمیکند به نظر شما چکار باید بکنم که تمام صفحات را به PDF تبدیل کنم.
لازم به ذکر است هر دفعه هم که یک متن را به PDF تبدیل میکنم یکی یکی از تعداد مجاز تبدیل رایگان کم میکنه (30 تا تبدیل رایگان دارد) علت میتونه این باشه که نرم افزار رجیستر نشده؟
البته این سوال رو قبلا" یکی از دوستان نوشت ولی مثل اینکه راه حل رو پیدا کرد ولی نگفت چطوری من مجبور شدم دوباره تایپک بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اول بايد کرک را دانلود کنيد و اجرا کنيد . در دايرکتوري C:\Programme\PDF-Convert فايل DOC2PDF.dll پاك کنيد بد فايل WORDPDF.dll.اسمش را عوض کنيد (DOC2PDF.dll) بعد دوباره استارت کني و روي Save asدر بالا کليک کنيد و 100% کار خواهد کرد
دانلود کرک این نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:کد:http://www.4shared.com/file/82377596/8289c279/Nasb-Ship_Storm.html
سلام دوستنقل قول:
ممنون از راهنماییت
همه کارهایی که گفتی کردم ولی وقتی فایل رو سیو میکنم وورد ارور دونت سند میده و میگه باید یسری فایل رو ریکاوری کنم ! و چیزی سیو نمیشه !
احتمالا شما این نرم افزار رو روی Microsoft Office Word 2007 نصب کردید و این Error بخاطر همونه چون این نرم افزار Word To PDF با Microsoft Office Word 2003 سازگاری دارهنقل قول:
البته این مشکل از نوع ویندوز هم میتونه باشه و بهترین ویندوزی که این برنامه رو تحت پوشش قرار میده XP SERVICE PACK 2 هستش
شما روی Microsoft Office Word 2003 نصب کن به راحتی کار میکنه:11:
با سلام
اولاً من رو ببخشید. شاید سوالم تکراری باشه. الان نمی تونم جستجو کنم. فقط سوالم رو می پرسم.
من وقتی فایل word را به pdf تبدیل می کنم، صفحه ای به آخر فایل word اضافه می شه که اسم این نرم افزار و سایتی که می شه اون رو دانلود کرد حک می شود. چگونه این صفحه را حذف کنم؟
یا
آیا نرم افزاری هست که فایلهای html را به pdf با پشتیبانی از زبان فارسی انجام دهد
نقل قول:سلام.نقل قول:
نرمافزار Nitro PDF Professional که من از ورژن 5.3.2.3 استفاده می کنم جز بهترین ها در زمینه تبدیل به PDF و برعکس هست و درخواست شمارو هم انجام میده. مشکلی هم با فارسی نداره.
فقط از هر جا که دانلود کردید سریالش یادتون نره.
سلام.ببخشید اگر احیاناً سؤالم تکراری است.
من یه فایل PDF دارم که خیلی هم برام اهمیت داره و لازمش دارم و ضروریه برام و می خوام چاپش کنم اما گزینه Print غیر فعال شده
کسی از شما دوستان نرم افزاری رو میشناسه که بتونه قفلشو باز کنه ؟
سلام
با Adobe Acrobat 8 Pro ME یک فرم درست کردم که میخواستم کاربران بتوانند آن را به راحتی تکمیل کنند و برایم بفرستند. ولی مشکل اینجاست که Acrobat Reader 7 امکان استفاده از این فرم را ندارد. یعنی گزینه های آن قابل پر کردن هستند ولی بعد از پر شدن، قابل Save کردن نیستند. به نظرتان باید چکار کنم؟
dopdf v5
نرم افزاری کم حجم برای تبدیل doc به pdf
پس از نصب نرم افزار پرینتری با همین نام به لیست پرینترهای شما افزوده می شود، برای تبدیل فایل هایلتان کافی ست از این پرینتر مجازی استفاده کنید این برنامه با کلیه برنامه های آفیس سازگری دارد و به عنوان یک پرینتر مجازی برای تبدیل تمامی فایل که خروچی پرینت دارد مورد استفاده قرار می گیرد در مقاسه با حجم نرم افراز دارای کارایی بالایی نیز می باشد دیگر شما لازم نیست برای درست کردن فایل های Pdf از محصول Adobe Acrobat 8 Professional ME تو کامپیوترتان استفاده کنید این برنامه جایگزین مطمئن برای درست کردن فایل های pdf شما می باشد
لینک سایت سازنده :
دانلود برنامه Dopdf V5 :
( گفتم به گل زرد چرا رنگ منی ، افسرده و دلتنگ مثل منی ، من عاشق اویم که رنگم شده زرد ، تو عاشق کیستی که همرنگ منی )
من يه فايل pdf دارم كه بطرز ناشيانه اي روش يه بك گروند گذاشته شده كه هنگام پرينت اصلن مطالب خونده نميشه و از ادوب رايتر 6 استفاده ميكنم در ضمن فايل هم قفل نداره چطور ميتونم اين بك گروند رو بردارم؟
كمك كنيد بد جور لازمش دارم
نرم افزار Foxit PDF Editor V1.4 کمک خوبی می تونه برای شما باشهنقل قول:
تو رو خدا کمک من یه فایل pdf دارم که فارسی هست وقتی بازش میکنم نوشته های نامفهوم نشون میده به شکل علامت سوال و ...
دادم به دوستم میگفت ارور میزنه که یه فونت رو نداره رفت فونت رو نصب کرد باز مشکل حل نشد چیکار باید بکنیم؟
ممنون
عزیزم از adobe acrobate 8 professional me استفاده کن مشکلت حل میشه.نقل قول:
عزیزم از Adobe Acrobat 8 Professional me استفاده کن مشکلت حل میشه بعدشم یه سری به اینجا بزن خیلی مهمه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=314804
سلام دوستان
همه ما میدونیم که این بزرگترین مشکل ما ایرانی ها هست که فایل pdf فارسی رو بدون مشکل نمیتونیم تبدیل کنیم البته ocr هایی واسه این کار هست که اون ها هم باز با مشکل خروجی text میگیرن.
اصل مشکا اینجاست که متاسفانه هنگام طراحی فونت به license فونت و مسئله مهم embeding توجه نمیشه این در حالی هستش که تمامی فونت های انگلیسی این مورد رو پشتیبانی میکنند و این امر از اصلی ترین مباحث برای خروجی text گرفتن از pdf هستش.
یکی از استاد های خوب بنده بعد دو سال تلاش و کوشش برای اولین بار این موضوع رو حل کرده که من به نقل از ایشون این راه رو اینجا بیان میکنم.
ابتدا من چند تا از فونت هایی رو که مشکلشون حل شده اینجا میزارم و شما تست کنید و جواب رو اینجا ارسال کنید.
1- ابتدا فونت رو تو سیستمتون نصب کنید (اگر فونت هم نام بود قبلی رو پاک کنید بعد دوباره نصب کنید).
2- یک متنی رو تو ورد تایپ کنید و سپس از اون خروجی pdf بگیرید. (این کار رو باید با یک برنامه ای که تو قسمت پرینتر نصب میشه مثل pdf factory یا pdf995 انجام بدید یادتون نره باید تو این مرحله تیک embeding رو بزنید).
3- حالا فایل آماده شده را با برنامه adobe acrobate redaer me باز کنید و از منوی file گزینه save as text رو بزنید.
4- فایل رو ذخیره کنید و حالشو ببرید.
البته نمیدونم چرا نمیتونم فایل آپلود کنم ولی تو جای دیگه واستون آپ کردم.
یادتون نره تست کنید و جوابشو بدین
ممنون.
کد:http://www.2shared.com/file/5477275/f1190019/fonts.html
عزیزم مشکل اینجاست که فونت ها رو هنگام تبدیل فایل pdf و ساختن اون embed نکرده اند.برگه دوم pdf factory یا pdf995 این امکان رو داره.نقل قول:
بچه ها یک فایل pdf دانلود کردم نمی تونم پرینت بگیرم گزینه پرینت خاموشه می دونید باید چیکار انجام بدم؟تا الان همچین کشگلی واسم بوجود نیومده بود در ضمن ورزن 6 هستش.
سلام دوستان من از acrobat profesional 8 me استفاده میکنم!قبلا درست کار میکرد اما الان وقتی میخوام فایلهایی که فونت فارسی دارن رو پرینت به pdf کنم یه فایل تکست با این مضمون میسازه:
---------------------
%%[ ProductName: Distiller ]%%---------------------
%%[ Error: ZarNormal cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
%%[ Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF. ]%%
[Warning] The font ZarNormal could not be embedded because of licensing restrictions.
Text may display incorrectly on platforms that do not have this font installed.
%%[ Error: invalidfont; OffendingCommand: xshow; ErrorInfo: CharOffsets ¤8%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%
%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%
مشکل از کجاست؟من هرچی فونت فارسی امتحان میکنم این ارور رو میده!قبلا سالم بود!
سلام به همگی
یه فایل پی دی اف دارم که شامل صفحات یه کتاب به صورت اسکن شده هست. چطور میتونم هر صفحه از این کتاب را با پسوند JPG ذخیره کنم(بدون عکس گرفتن از صفحه)؟
hellllllllllllllllllllo.....
کسی اینجا نیست به ما جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما از نرم افزار Advanced PDF to JPG converter استفاده کنید.
تو گوگل جستجو کنید pdf 2 jpg یا pdf to jpg
سلام به همه عزیزان. با وجود اینکه همه ما میدونیم نرم افزارهای زیادی برای تبدیا فایل های Pdf به word وجود دارن ولی به دلایلی من مجبورم از8 Adobe Acrobat Professional استفاده کنم ولی بعد از تبدیل به فایل Word وقتی فایل ایجاد شده را با افیس بازش میکنیم فونت های درهم برهمی نشون داده میشه اگه کسی تنظیماتشو بلده یا راهشو میدونه لطفا راهنمایی کنه
سلام
دوستان
چطوری روی PDF پسورد بزارم