آقا هركاري ميكنم 3تا لاينسس بيشتر نميده يكي راهنمايي كنه:n27:
Printable View
آقا هركاري ميكنم 3تا لاينسس بيشتر نميده يكي راهنمايي كنه:n27:
سلام
من تازه تو گیم نتم اسمارت لانچو نصب کردم یه مشکل اساسی داره و اون اینه که بعضی بازیها رو تو admininstrator نشون نمیده و برا اینکه بفهم کاربرام چه کار میکنند باید اسنپ شات بگیرم
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه!
سلام دوستان من این برنامه رو نصب کردم(نسخه 4.1)
مشکلی که باهاش دارم اینه که بعد از هر بار logout کردن یک یوزر اکانتش رو خودبخود Lock می کنه، با اینکه یوزر هنوز پول تو حسابش داره
کسی می دونه چطوری این مشکل رو رفع کنم؟
خیلی ممنون.
کل تیک های مربوط به lock account رو از قسمت مربوط به user group هات و بردارنقل قول:
سلام دوستان . من گیم نت داریم و از برنامه اسمارت لنچ استفاده می کنم . بعضی از بازی ها از طریق کلاینت ها باز نمیشه . چند جا سوال کردم گفتن که باید فایل bat بسازم واسه بازی . فایل bat چیه ؟ چطوری باید بسازم ؟ چطوری ازش استفاده کنم ؟
ساختنش کاری نداره یه فایل txt بساز بعد کدهای cmd رو توش بنویس بعد پسوندشو به bat. تغییر بدهنقل قول:
فایلای exe. با smarlaunch مشکلی ندارن ولی اگه نتونستی فایلیو که میخوای اجرا کنیو ادرسه کاملشو اینجا بگو تا کدشو بگم بت
example
D:\games\call of duty\codsp.exe
ya
D:\warcraft III\frozen throne.exe
با سلام
ببخشید من دوتا سوال دارم
اول اینکه چطوری میشه فهمید مقدار catch سی پی یو چقدره؟ (از ویندوز یا بایوس)
دوم چطوری میشه از بایوس (وقتی وارد صفحه setup قبل از بالا اومدن ویندوز میشیم) مقدار هاردٰ و مشخصات دیگه رو دید؟ شنیدم از اونجا میشه فهمید هارد بدسکتور داره یا نه
ممنون
cache یا دومین حافظه ی سریع کامپیوتر.نقل قول:
bios ها شمایلشون با هم فرق میکنه
برای چک کردن یک راه حل ساده تر بت میگم.
برنامه ی cpu-z رو دانلود کن اونجا همه چیو بت میگه
ولی برای بد سکتور هارد از بایوس کاری نمیشه کرد برای بد سکتور گیری برنامی هی خاص خودشو داره از اونا استفاده کن
توی کلاینت های من بازیهایی مثل Counter-Strike 1.6 و Condition Zero اجرا نمیشه . داخل بازی میره اما میپره بیرون . مشکل از کجاست ؟؟؟؟نقل قول:
اگه تو بازی میره که مشکلی نداره .میپره بیرون به خوده سیستم مربوطهنقل قول:
سلام برنامه اسمارت لانچ رو قبلا استفاده میکردم الان تازگیها که میخوام یوزر بسازم ارور میده واسه تهیه گزارش هم هنگ میکنه لطفا کمکم کنید
[QUOTE=115599;7061217]سلام
لطف کنید یه لینک درست حسابی از فارسی ساز نرم افزار بزارید .
سلام
اسمارت لانچ 4.1+ کرک + زبان فارسی
09379910861 رضایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توافقی
سلام.....
دوستان عزیز من client pc های گیم نت من تو قسمت لود اسمارت لانچ گیر میکنن....اول از چندتا سیستم شروع شد اما الان همشون دارن اینطور میشن....احتمال میدم ویروسه اما انتی ویروسم که نود هست چیزی پیدا نمیکنه....اسمارتمم داره قاطی میکنه....بعضی سیستم هارو نشون میده بعضیارو نمیده....برام ممکن نیست که دوباره نصبش کنم چون نزدیک به 3000 اکانت دارم که هرچقدرم گشتم قسمتی به نام بکاپ پیدا نکردم از اساتید عزیز خواهش میکنم اگه راه حلی دارن سریع راهنماییم کنن چون در حال نابودیم....
سلام دوستان من چطوری می تونم از اسمارت لانچ بک آب بگیرم که وقتی ویندوز رو عوض کردم یوزرهایی که ساختم پاک نشن ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز Smartlaunch\Server\Data رو کپی کن تو 1 درایو دیگه
بعد کل اسمارت لانچ رو پاک کن هم سرور هم کلاینت
دوباره نصب کن هم سرور هم کلاینت ری استارت کن سیستماتو
بعد فایل Data رو که کپی کرده بودیو جای خودش بزار و اسمارت لانچ سرور رو اجرا کن
امیدوارم مشکلت حل بشه
در باره ویروس هم از فولدر آپشن تیک های Show hidden files.folders.and drives ----Hide empty drives----Hide extensions----Hide folder merge ----Hide protected--رو بردار
از استارت منو--- ران--- داخل درایوهات برو فایلهای مخفی درون درایوها رو روی دسکتاب کات پست کن
بعد شیفت دیلیت کن
سیستمت رو ری استارت کن
امید وارم مشکل ویروست هم حل شه با این کار
امید وارم تونسته باشم کمکی به شما کرده باشم
مرسی عزیز اما باز حل نشد من تمام سیستمارو دوباره فرمت کردم دوباره ریکاوری کردم...اسمارت لانچ...سرور و کلاینت رو هم پاک کردم دوباره ریختم حتی بکاپ رو هم از ترس ویروس نریختم اما باز سیستمهام همونطور شد .....وقتی میاد بالا تو قسمت لود اسمارت لانچ گیر میکنه....خواهشن کمک کنین 4 روز گیم نتم تعطیله
دوست عزیز ساعت و تاریخ سیستمات رو فیکس کن چون اسمارت لانچ به ساعت و تاریخ سیستم حساسهنقل قول:
فایر وال سیستمات رو هم چک کن شاید ویندوزت بلوک میکنه اسمارت لانچو
موفق باشی
اسمارت لانچ 4.5 یا 4.7 کرکش نیومده هنوز ؟:n13:
دوست عزیز این کارارو همه رو انجام دادم.....اما باز اینطور شد...نسخه اسمارتم 4.1 هستش...نسخه جدید تر با کرک سراغ ندارین؟من احساس میکنم این ورژن مشکل داره...البته یک سال هست ازش استفاده میکنم اما الان اینطور شده.....اگرم ویروس بود که با فرمت و تعویض ویندوزها باید درست میشد اما نشد...من که دیگه عقلم نمیرسه...شما اگه راهی پیدا کردین لطفا کمک کنین مرسی.....
دوست عزیز این کارارو همه رو انجام دادم.....اما باز اینطور شد...نسخه اسمارتم 4.1 هستش...نسخه جدید تر با کرک سراغ ندارین؟من احساس میکنم این ورژن مشکل داره...البته یک سال هست ازش استفاده میکنم اما الان اینطور شده.....اگرم ویروس بود که با فرمت و تعویض ویندوزها باید درست میشد اما نشد...من که دیگه عقلم نمیرسه...شما اگه راهی پیدا کردین لطفا کمک کنین مرسی.....نقل قول:
سلام
داداش برای این مسیر میتونی bat بدی؟
d:\games\c.strick2010\h2.exe
ممنون
دوستان چطور میشه از یک فایل exe یک فایل bat ساخت که اونا اجرا کنه؟
این کار برای اسمارت لانچ لازمه
man jae(.exe).......(.bat) gozashtam hal shodنقل قول:
سلام
دوست عزیز یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومد
کل سیستمهای کلاینت شو Fdisk کرد از نو نصب کرد با پارتیشن بندی جدید
مشکلش هل شد. 100% ویروس تروژان بود مشکلش
از 1 منبع معتبر هارد به هارد کن بازیهاتو
به هیچ وجه از بازیهایی که قبلا رو سیستمات داشتی استفاده نکن
از نو بریز همه بازیهاتو
موقع شر کردن درایو های کلاینتات و سرور تیک پایین (فول کنترل) رو نزن
انشا الله مشکلت حل میشه
در ضمن آنتی ویروس نود ویروس تروژان رو به خوبی پیدا نمیکنه
کسپر اسکای رو امتحان کن چون ضد ویروس تروژانه
یا حق
با سلام خدمت همه دوستان.کسی می دونه این errorزیر در یک پنجره وقتی km player رو باز می کنم بخاطر چی هست؟
:n01:script error :an error has occurred in the script on this page.
سلام به اساتيد محترم
من از اسنارت لانچ استفاده می کنم می خواستم بدونم ایا امکانش دارد که وقتی کاربر نام کاربری و رمزشو وارد میکنه وارد دسکتاپ بشه و اسکین اسمارت لانچ نیاد چون میخوام بازی هام از روی دسکتاپ جرا بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما درایو C رو فرمت کردید نه درایو بازیهاتو
ویروس تو درایو بازیهات میشینه
یا حق
سلام اره من روش کرک کردنشم بلدم اما با uac مشکل داره.دیگه تا اخر بستمش اما بازم نمیشه نمیدونم چه مرگشه:n03:
دوستان یه توضیحی راجع به تنظیمات پول و وقت میدید
مثلا من میخام هر ساعت بازی رو بزارم 1500 . چطوری تنظیم کنم ؟؟؟؟ ممنون
سلام.چرا اسمارت لانچ بیش تر بازی های کم حجم new tech رو جواب نمیده.وقتی استارت می کنی بره تو بازی error میده.همه تنظیماتشو هم درست کردم. و برنامه ها رو هم درست نصب :n27::n27::n28::n11:کردم.ولی مشکل میگیره. لطفا راه نمایی کنین
سلام دوستان.
لینک دانلود Smart Launch ورژن 4.1 216 رو میخواستم به همراه کرک.کسی میتونه بده؟
پیشاپیش ممنونم.
سلام به همه
من براي گيم نتم از gameport استفاده مي كنم. برنامه ي خوبيه ولي مقايسشون مثل notpad با word مي مونه.
راحت هست ولي كاراييش كمه
اسمارت لانچ هم چند بار نصب كردم ولي يا ارور ميده يا كرك نميشه
لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم.
هميشه اين ارور را براي باز كردن patch يا براي باز كردن خود اسمارت لانچ دارم كه فعلا با نصب اسمارت 4.5.31 مشكلي در باز كردنش ندارم ولي مشكل فعلي كرك نشدنشه
البته client ش هم كار نمي كنه.
لطفا يك اسمارت 4.5 با كرك معرفي كنيد. ( patch نباشه )
سلام نرم افزارتبدیل اندرویدبه کامپیوترچطوری کارمیکنه؟؟؟؟نصبش کردم امانتونستم برنامه ی وی چت روبازکنم!!!چیکاربایدبکنم؟؟ ؟ممنون میشم ی نفر راهنماییم کنه.لطفاجوابوبه گوشیم اس بدید09354434709
سلام .من ورژن 4.1 اسمارت رو دارم مي خوام بدونم چجوري مي شه تنظيمات موس رو توش اوكي كرد .اگر كسي ميدونه خواهش مي كنم جواب بده.
سلام دوستان
من دارم از برنامه اسمارت لانچ استفاده میکنم .میخوام وقتی login as guest میزنم کاربر بتونه وارد شل ویندوز بشه این پنجره ای که باز میشه و فقط میخواد یه دسترسی محدود به کاربر بده نیاد.البته این حالت برای بازی ها خیلی خوبه .من نمیدونم کجا این تنظیمات رو داشته باشم؟ خواهش می کنم راهنمایییم کنید
منتظرم
سلام دوستان
برای کافینت و گیم نت تصمیم گرفتم ازsmart lunch استفاده کنم .نمیدونم طرز کارش چیه اما میخوام وقتی کاربر را لاگین کرد (login as guest) بتونه به شل ویندوز دسترسی داشته باشه و به برنامه های مورد نظرش دسترسی پیدا کنه از طری زمان و هزینش محاسبه بشه .اما بعد از لاگین یک پنجره ظاهر میشه که می خواد فقط اجازه دسترسی به تعداد خاصی نرم افزار رو به کاربر بده که البته اینها هم اجرا نمی شوند.!!!!
خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام من همه ی مسائل رو خوندم.برای اینکه ای دی هام توی ویندوز جدید بیاد تمام فایل DATA رو کپی کردم اما نشد.نمیدونید چطوری باید اینکارو کرد؟
لطفا راهنمایی کنید.
توی برنامه ی ی ادمین میشه از داده ها Export گرفت اما چطوری میشه اونو اضافه کرد؟
شما احتمالا تو تنظیمات امنیتیش اجازه ی فلش رو غیر فعال کردیدنقل قول:
این کد رو تو قسمت آدرس دهی وارد کنید بعد به عنوان گیم یا برنامه یا کافی نت ، هر کدوم که می خواید دیده بشه وارد کنیدنقل قول:
%MouseSettings%