کانون زبان که اگه بتونی بری عالیه. در مورد ایز ایران اطلاعی ندارم. در کل معروفترین ها اول کانون زبان هستش و بعد نوید. شهریه شون هم باید بین سی تا چهل باشه البته مطمئن نیستم.
Printable View
کانون زبان که اگه بتونی بری عالیه. در مورد ایز ایران اطلاعی ندارم. در کل معروفترین ها اول کانون زبان هستش و بعد نوید. شهریه شون هم باید بین سی تا چهل باشه البته مطمئن نیستم.
من تو پایگاه هواییم فککر کنم کانون برام دور باشه
حالا یه سر به جفتشون میزنم ببینم چطوره
ممنون
سلام
یک موسسه خوب برای امتحان آیلس آکادمیک
تو اصفهان چی هست
برای امتحان ؟نقل قول:
نمایندگی سازمان سنجش
کد:http://ielts.sanjesh.org/
به نظر من بهترین راه اینه که از 101 اینتر چنج شروع کنه لهجه آمریکایی هستش خیلیم مفیده بریتیش سختره
موفق باشی
Interchange books are truly good and handy for amateurs and newbees so try them first...Then you should have a go at some self-study books such as 504,In-Use Series and lots of others.
Wish you luck my friend
Kanoon $ kish & lob lob lob are not good for those who want to speak like native ones...i suggest Safir...I used to attend classes there and it boosted me up like no other...Try and you won't regret it
سلام بجه ها
اين كلاسهاي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي خوبه يا نه ؟ من شنيدم ميگن آريان پور خيلي خوبه!!!!!
دوستان من میخوام برم کلاس ، کیش وی رو پرسیدم ، دوره ی فشرده داره ، 15 ترم و هر ترم 1 ماه و هر ماه 20 جلسه . کتابهاش هم New interchange هستش. هزینش هم ترمی 50 تومن . نظرتون چیه ؟ بهتر از کیش وی هست ؟ کانون زبان به نظرتون بهتره ؟ کتابهای New Intechange چطوره ؟
از نظر زمانی در مضیقه هستی که میخوای دوره فشرده بری؟ .. یا کلاً دوره هاش اینطوریه؟ ... من به دوره های فشرده بخصوص برای زبان آموزهایی که در سطوح زیر متوسط هستند خوش بین نیستم (جسارت نباشه البته -- من سطح شما رو نمی دونم... در مورد متوسط و بحث سطوح مهارت زبانی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند خطی نوشته بودم)نقل قول:
زبان از اون چیزایی که شدیداً "آهسته و پیوسته" رو می طلبه ... و دقیقاً هر دوتاش (=آهسته -- پیوسته) .. یه قرصی یا فرمولی نداره که مثلاً بخوری و سرعت بگیره کل قضیه! ... بله - فرد به فرد فرق می کنه و شاید یکی استعدادش رو داره که در زمان اندک پیشرفت زیاد بکنه .. خوش بحالش!
من شنیدم کیش تاکید بیشتری روی مکالمه داره .. حالا دوستانی که تجربه شخصی دارن باید نظر بدن ..
نه معمولی و نیمه فشرده هم داره . منتها من وقتم خیلی محدوده.نقل قول:
کتابهاش رو دانلود میکنم ببینم چجوریه.
آیا کسی از این کتابها استفاده کرده ؟(تو آموزشگاه) و آیا راضی بوده ؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
راستی کانون زبان هم زنگ زدم . گفت دوره مکالمه نداریم. دوره فشرده هم نداریم ! معمولی هستش .
کتابای خانواده اینترچنج که دیگه فکر کنم مرسوم ترین کتابها در مراکز آموزش زبان هستند... حتماً خوب یا خوشدست هستند که استفاده میشن.نقل قول:
//
منم همین رو شنیده بودم که کانون زبان یه حالت کلاسیک تر و سنتی تری رو داره نسبت به چندجای معروف دیگه ... حالا دوستانی که خودشون شخصاً دوره دیده ان باید نظر بدن.
همه موسسه ها خوب هستند هر کدوم در دسترس هست برید.
خودت بخواه که انگلیسی رو یاد بگیری. اصلا هم به کلاسها بسنده نکنید.
از دوستانی که آموزشگاه خوبی را می شناسند خواهش می کنم به من معرفی کنن برای کلاس های فشرده زبان همچنین کدام کتاب برای آموزس خوبه interchenge or cutting edge ؟ با تشکر
از نظر من کتاب های total English از اینتر چنج خیلی خیلی بهترهنقل قول:
از چه نظر ؟ شما هر جفتش رو مگه خوندی ؟ کدوم آموزشگاهها این کتاب رو تدریس میکنند ؟نقل قول:
سلام دوستان.چند وقتی هست که دنبال آموزشکده ی خوب می گردم و از هر کسی یه چیزی می شنوم.گفتم احتمال زیاد(که همینطور هست) اساتیدی هستند در اینجا که بنده را راهنمایی کنند. من دانشجو مهندسی صنایع ترم دوم هستم .ساکن تهران هستم. به خاطر اینکه دانشگاهم شهرستانه آخر هفته ها می تونم کلاس برم یعنی باید weekend برم.در گذشته هم سابقه ی رفتن کلاس داشتم که بر می گرده به سال سوم راهنمایی:31: می دونم دوباره باید تعیین سطح کنم.به نظر شما کدوم آموزشکده می تونم برم و خوب ازش جواب بگیرم و انصافا نتیجه بده!:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11:
سلام
من هم دقیقا همین سوال رو دارم. البته با این تفاوت که میخوام اصفهان برم آموزشگاه. زبانم هم در حد ترجمه زیرنویس میباشد.
ممنون
یا هووووووووووووووووو
please help me
اگه معرفی کردین کرج یادتون نره؟
سلام به پيغام خصوصي به من بده من اطلاعات خوبي دارم
الان صدر خیلی خوبه ... من یکساله اینجام ... پیشنهاد می کنم جهاد دانشگاهی اصلا نرینقل قول:
پویش و کیش هم بدی نیستند ...
اما من خیلی پرس و جو کردم ...
آدرس هم که تو خیابان شریعتی .. فقط اگه واسه تابستان میخواهی از الان شروع کرده و کلاس ساعت خوباش زود پر میشند .. پس معطل نکن ...
یا علی
من کیش میرفتم البته کیش نه کیش ایر
تا قبل از متوسطه بد نیستش ولی بعدش دیگه مالی نیست
دوستان شما اول باید مشخص کنید چجور چیزی میخواین اگه میخواین استهلاکی کار کنین باید برین موسسه هایی مثل کانون ولی اگه برای تافل یا اگه زمینه انگلیسی دارین باید دوره فشره بگیرین کانون زبان خوبه ولی کمی روشش کلیشه ای هست و حوصله آدم رو سر میبره ! ولی از لحاظ آموزشی بد نیست !
دوست عزیز راجع به تمام دوره ها اگه یه توضیحی بدید ممنون می شم.همونطور که گفتم به خاطر دانشگاه باید برم شهرستان.آخر هفته ها تهران هستم.می خوام دوره ی weekend رو بگذرونم.برای تافل و آیلتس هم می خوام اقدام کنم.نقل قول:
درود
دنبال آموزشگاه زبان هستم و می خوام شهریه ماهانه آن تا 40 تومان برای سه روز در هر هفته باشه که خوب هم باشه. منظورم از خوب یعنی مکالمه بین بچه ها و استاد باشد.
اگر سراغ دارید و تجربه ای از آموزشگاهی دارید که راضی هم بودید و خیلی مفید بوده اسم آموزشگاه ها را با آدرس یا تلفن محبت کنید. اگر چیز خاصی هم می دانید که باید سوالم را تصحیح کنید اضافه کنید ممنون می شوم. تا سطح اینترچنج در آموزشگاهی را طی کردم اما می خواهم روش دیگری را تجربه کنم و از این سطح تا آیلس یا حداقل تا اینترچنج 3 را در یک آموزشگاه بهتر که شما می شناسید طی کنم.
با سپاس فراوان
بدرود
اینها رو به صورت عمومی ميگم
اول اینکه بايد هدف خودتون رو از خواندن زبان مشخص کنيد(مکالمه-ترجمه)
دوّم بايد خودتون روش يادگيری خودتون رو بدونيد
آيا دوست داريد مثل مدرسه باشی يعنی خيلی جدّی و با تکرار يا يک روش ديگه
به هر حال وقتی این دو تا مشخص شد خيلی از مشکلات حل ميشه
به نظر شخصی من اگر آدمی باشيد که به فرهنگ جديد و ياد گرفتن اون علاقه دشته باشيدخيلی سريع زبان رو ياد ميگيريدآدمای متعصب این مورد رو ندارن
در مورد آموزشگاه اگر روش اینترچنج ميخوايد بخونيد اصلا سفير رو پيشنهاد نميکنم
Dear Archi-girl, you are absolutely rightنقل قول:
except for the fact that I don't recommend Safir to anybody(they don't have enough knowledge and experience for teaching English they are in it because there is good amount of money in it for them
:41:
Although for others there is financial motivation but it is not all of it at least as far as I know
The other problem that I had encountered the years of being in contact with people learning it was
some people think passing an exam like TOEFL or IELTS means you can communicate easily in English language which is completely wrong It is nice seeing you around:10:
سلام..
من چند وقته دنبال یه آموزشگاه زبان خوب میگردم توی تهران...2 ترمی کیش رفتم..واقعا بد بود..حالا هم از همه بیشتر تعریف ایران-کانادا رو شنیدم...
میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
کسی اطلاعاتی چیزی درباره این آموزشگاه داره؟
ممنون میشم..:11:
چند سال داری؟ اگر هنوز مدرسه ای هستی و دانشجو نشده ای برو علامه قطب راوندی. در غیر این صورت توصیه ای ندارم. فقط هر جا رفتی وسط کار ول نکن، تمومش کن.
الان را نمیدونم ولی ۲۰ سال پیش هیچ کس روی دست کلاسهای مکالمه "موسسه ملی زبان" نمیتونست بلند بشه. کلاسهای مکالمه اش عالی بود. بر عکس کلاسهای عادی اش. اون موقع کلا ۴ ترم مکالمه داشت.
دانشجوام...ترم 3
سلام دوست عزيز.
من موئسسه ي سفير رو پيشنهاد ميدم.خيلي راجبش تحقيق كردم.اين موئسسه واقعآ به سطح خدماتش و بهتر شدن اهميت ميده و به نظرم اين بهترين كزينه واسه شماست. كه 4 نوع كلاس دارند كه ميتونيد با توجه زمانتون انتخاب كنيد نوعش رو از جمله: فشرده(3 روز در هفته كلاس به مدت 3 ساعت در روز)
ترميك(3 روز در هفته به مدت 1ساعت و نيم)
فوق فشرده(5روز در هفته و به مدت 3 ساعت)
كلاس هاي جمعه(از 7 صبح تا 6-7 ساعت بعدش.واسه كساني كه سر كار ميرن در طول هفته)
اين هم سايتشون واسه چك كردن موئسسه ي نزديك به شما:
کد:
www.Gosafir.com
ممنون...تعریف سفیر رو هم زیاد شنیدم..کلا دنبال جایی هستم که مکالمه محور باشه...تو این مورد ایران کانادا رو خیلی بهم توصیه کردن...میخواستم ازش اطلاعات داشته باشم..نقل قول:
سلام؛
قصد داشتم بعد از تموم کردن کانون زبان (AD3) تو دورهی تلفظ کانون شرکت کنم ولی به نظر میاد که تشکیل نمیشه! پس الان دنبال آموزشگاه زبان هستم! چه آموزشگاهی رو توصیه میکنید؟
جهاد دانشگاهی خیلی خوبه
به همه توصیه میکنم 1 سر به موسسه کردستی بزنن
کد:www.kordasti.com
سلام دوستان
یه سوال داشتم
یک موسسه زبان خوب در مشهد سراغ دارید؟
هم کتاب هاش و هم استاتید و محیط و....
من الان کیش ایر می رم از همه چیزش راضی ام اما حس می کنم کتاب هاش کم محتواست به interchange نمیرسه
کتاب هاش KAC است
کسی می تونه به من بگه آیا کتاب تاثیر داره یا نه؟
آموزشگاه بهتر هست برم؟
سلام دوستان. خسته نباشید
من احتمالا در چند ماه اینده قصده تاسیس اموزشگاه زبان رو دارم. حالا کسی از شما هست که منو راهنمایی کنه.
1-از طریق کدوم سازمان باید اقدام کنم؟
2- مجوز تاسیس رو از کجا باید بگیرم؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی داری مطرح کنید
سلام دوستان
آموزشگاه خوبي توي تهران هست كه كتاباي business result تدريس كنن؟
مركزاموزش بازرگاني منبعش همينه،كسي اطلاعي از استاداش داره؟
دوستانی که در مورد اموزشگاه های زبان اطلاعاتی دارن لطفا بیان کنن
موسسات زبان از نظر کیفی تا چه اندازه در آموزش موثراند و کدام از نظر تیم آموزش حرف اول رو میزنه
با سپاس