حالا قبلش نمیشه کاری کردنقل قول:
دوست عزیز وقتی که فیلم رو تبدیل به dvd کردی دیگه کاری از دست برنامه بر نمیاد.
حالا قبلش نمیشه کاری کردنقل قول:
دوست عزیز وقتی که فیلم رو تبدیل به dvd کردی دیگه کاری از دست برنامه بر نمیاد.
دوست عزیز با نرم افزار ulead می تونید این کتار رو بکنید امامن دقیقا بلد نیستم.نقل قول:
من یه مشکل دارم مشکلم اینه که وقتی 3-4 فیلم به یک دی وی دی تبدیل میکنم تعدادی از فیلم ها بعد از 30-40 دقیقه صداش قطع میشه به نظر شما مشکلم از چیه
سلام
من با این برنامه رایت میزنم ولی یه مشکلی هست و اون اینکه زیرنویس فقط تو پاور دی وی دی پخش میشه و تو مدیاپلیر پخش نمیشه
اگر شما منو براي DVD تون طراحي كرديد كه ميتونيد از قسمت منو زيرنويس هاي وارد شده در DVD رو انتخاب و فعال كنيد اگر كه منو طراحي نكرديد يا منو رو هنگام پخش Skip بايد حتما از روي كنترل پلير Subtitle رو انتخاب كنيد تا براي شما نمايش داده بشه. اين امر براي تمامي پليرهاي خانگي DVD يكسان هستش و زيرنويس به صورت Auto نمايش داده نميشهنقل قول:
مشکل من پلیر خونگی نیستنقل قول:
مشکل من تو کامپیوتره
منو رو هم طبق اموزش همین تاپیک تهیه کردم
با Media player هر کاری میکنم زیر نویس نشون داده نمیشه.
تو منو گزینه Subtitle رو هم میزنم ولی تاثیری نداره
ولی تو پاور دی وی دی مشکلی نداره
حالا میخوام بدونم این مشکل همه هست یا من فقط با مدیا پلیر مشکل دارم
دوست عزیز اگر طبق آموزشی که داده شده شما عمل کردید وقتی ویندوزمدیاپلیر رو باز کردید و فیلمرو انتخاب کردید به صورت خودکار در پایین منو مدیا پلیر عنوان dvd باز میشه که شما می تونی از اون طریق وارد منو فیلم بشی.نقل قول:
سریال برای ورژن 3.4.8.123 می خوام
دوست عزیز این ها رو تست کن.نقل قول:
2knl5-rs48r-mhybu-38d9p-mzqnd-4
4ysp8-bvxqz-dcn8s-mksxm-mmybt-4
sbbsx-qtun8-29qpy-sfg9j-c3mbx-3
kthnq-7yx6s-f2t3s-36sqq-ntzmz-3
6zr99-9v3pd-br2ns-g46hw-t63h5-3
9uwfe-csgwj-59l7v-2pnwl-7pccg-4
2suqv-5ny2q-24eej-ydayu-k3wjv-4
9a5pp-u97k8-cz34b-fqkau-rj625-3
من با این برنامه یه مشکل دارم
وقتی چندتا فایل تصویری رو برای dvd کردن اضافه می کنم چندتا اپیزود مختلف
برای هر کدوم جداگانه تنظمیات menu , play ,setting , ... رو میسازه
یعنی وقتی وارد هر کدوم میشه تو dvd این تنظیمات هست
هر کاری کردم نتونستم غیر فعالش کنم
ميخوام 4 5 تا فيلم رو به 1 دي وي دي تبديل كنم كدوم تنظيمات نرم افزار رو يكي بذاره
دوست عزیز پست 96 رو که توسط بنده نوشته شده یک مطالعه کن. در ضمن این برنامه تونایی تبدیل 4 ساعت فیلم رو داره اگر شما حجم بیشتری به اون بدهید فیلم شما افت کیفیت پیدا می کنه.نقل قول:
قسمت Resolution كدومش رو بذارم تا كيفيت معمولي بشه نه اينكه خيلي افت كيفيت پيدا كنهنقل قول:
دوست عزیز استاندارد برنامه رو بر روی همون full d1 720/576 بگذارید.نقل قول:
سلام
چه جوری میتونم رنگ یا اندازه زیرنویس sub رو تو این برنامه تغییر بدم
دوست عزیز زیرنویس های sub/idx چون یک غالب گرافیکی هست درحالت عادی قابلیت تغییر فونت و اندازه و رنگ رو نداره اما شما می تونی رنگ اون رو با ستفاده از برنامه زیر تغییر بدی.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=272422
سلام.
پیغام نارنجی رنگ زیر برای چیه؟!
ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش هم ارور زیر میاد و تبدیل انجام نمیشه!
دوست عزیز اگر فیلم شما هیچ ایرادی در هنگام پخشبا پلیر نداشته باشه این ارور فکر کنم از زیرنویس شما باشه یک زیرنویس دیگه رو چک کنید.نقل قول:
سلام
من میخوام فیلم با کیفیت بالا رو به dvd تبدیل کنم مثلا 1080p ولی برنامه تا 720/576 بیشتر نداره حالا باید چکار کنم؟
با همین برنامه میشه تغیراتی داد یا برنامه دیگه ای سراغ دارین؟
مرسی
دوست عزیز افت کیفیت خوب دیده می شه اما نه اونقدر فکر کنم اگر تو تنظیمات شما تصویر رو بر روی 4.3 و بر رویletter box بگذارید بهترین نتیجه رو بدست میارید.نقل قول:
شما برنامه دیگه ای که بتونه با رزلشین بالاتری فیلم رو تبدیل کنه نمی شناسید؟
این نرم افزار هست اما خیلی حرفه ای و کارکردن باهاش وقت می خواهد.نقل قول:
TMPGEnc_4.0_XPress_4.6.3.268
سلام
من یه مشکلی با این برنامه پیذا کردم
اونم اینه که بعضی مواقع وقتی من میخوام 4 اپیزود از یه سریال رو تو dvd بزنم انتهای اپیزود آخر(4) رو نمیزنه
یعنی از 42 دققیه اپیزود آخر فقط 35 دقیقش رو میزنه تو dvd کسی میتون مشکلش چیه
حجم هر اپیزود350مگ هست
سلام
من وقتی فیلم رو با این برنامه تبیدیل می کنم توی بعضی دستگاه ها نمایش داده نمیشه؟!
میشه بگید علتش از چی می تونه باشه
سلام
وقتی با این برنامه زیرنویس با فرمت sub/idx رو همراه با فیلم قرار میدم با کیفیت خیلی خوب و کاملاً مناسب نمایش داده میشه ولی زیرنویس srt رو نمیتونم تنظیم کنم!! رنگ و فونت و اندازه رو تغییر میدم ولی وقتی رایت میکنم به حالت دیفالت باقی مونده و تغییری نکرده!!!
کجای کارم اشتباست؟
ممنونم
سلام دوستان
من میخوام 4 تا اپیزود از سریالی را تو یه dvd جاش بدم چند تا سوال دارم
1.میخوام هر وقت رو هر اپیزود کلیک کنم برد برا پخشش(نمیخوام با زدن هر اپیزود برد وارد منو خود اپیزود شد)
2. با پایان هر اپیزود وارد اپیزود بعدی برا پخش شد
ممنون
سلام
من یه تبدیل انجام دادم زیر نویس فارسی و انگلیسی هم اد کردم ولی توی سیستم نشون میده ولی توی پلیر میزنم فارسی ولی نشون نمیده فرمت زیرنویسهام sub بوده
srtهم بوده ولی هیچ کدوم رو توی پلیر نشون نمیده ولی انگلیسی ها رو که اد کردم نشون میده
مشکل از کجاست ؟
دوست عزیز یک ورزن دیگه از برنامه رو چک کن.نقل قول:
سلام
من الان 3 روزه دارم با این نرم افزار کار میکنم و نشد یک فیلم درست بسازیم، یا فیلم رو نشون نمیده، یا زیر نویس و یا...
اگه میشه یک کمکی بکنید، من فقط یک نرم افزار میخواهم که این فیلم هایی که دانلود کردم تبدیل به دی وی دی کنه و بشه 2 تا زیرنویس هم از تو دی وی دی پلیر انتخاب کرد، نه منو میخوام نه چیزه دیگه
فقط بشه فیلم رو نشون بده و از رو خود دستگاه کنترل پلیر زیر نویس رو انتخاب کرد
ممنون
من خودمم یه فیلم با کیفیت خوب رو دارم
نمیشه که فقط منو رو براش طراحی کرد و روش گذاشت و دیگه عملیات تبدیلش به چیز بالاتری صورت نگیره؟
یه سوال، اندازه فونت مناسب چند هست و چه فونتی خوبه واسه زیر نویس فارسی و انگلیسی؟
دوست عزیز من خودم معمولا تنظیمات قسمت زیرنویس رو اینطور می گذارم.نقل قول:
من فونت F_TRAFIC رو تو کنترل پنل اضافه کردم ولی تو لیستش نمیاره!!!
من تونستم فونت رو اضافه کنم فقط از وقتی تظیمات شما رو انجام دادم زیر نویس فارسی رو نشون نمیده، فقط تا فیلم شروع میشه آخرین خط زیرنویس فارسی رو نشون میشده بعدش دیگه نشون نمیده
ولی اینگلیسی رو درست نشون میده
فونت هم عوض کردم همین بود
تنظیمات من تو عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=rozbeh85;4136868]من تونستم فونت رو اضافه کنم فقط از وقتی تظیمات شما رو انجام دادم زیر نویس فارسی رو نشون نمیده، فقط تا فیلم شروع میشه آخرین خط زیرنویس فارسی رو نشون میشده بعدش دیگه نشون نمیده
ولی اینگلیسی رو درست نشون میده
فونت هم عوض کردم همین بود
تنظیمات من تو عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
دوست عزیز شاید تنظیمات زیرنویس کمی با پلیر شما فرق کنه .از گزینه margin گزینه اول سمت راست روبالا تر ببرید. فکر کنم درست بشه.مثلا عدد 23 رو 31 بکنید.چون مشکل دیگه ای نباید باشه.
سلام .......
من یه مشکل با چسبوندن زیرنویس توسط نرم افزار ConvertXtoDvd 3 دارم ....
من وقتی زیر نویس رو با این برنامه به فیلم میچسبونم به صورت یک سری حروف نامفهوم نشونشون میده !
زبان سیستم هم به طور کامل فارسی میکم و وقتی توسط برنامه هایی مثل KM PLAYER زیر نویس رو لود می کنم مشکلی نداره .... اما وقتی ( در حالی که زبان سیستم فارسی هم هست ) با برنامه ی ConvertXtoDvd زیر نویس رو به فیلم میزم خرچنگ غورباقه نشون میده ! مشکلش چیه >!؟
ببینم این قسمت code page توی قسمت زیر نویس که تو این مورد دخیل نیست ؟! هست ؟! اصلا کد پیج رو باید روی چند بزارم ؟!
ممنون .......... :11:
سلام
نرم افزار من این ورژن هست :
3.8.0.193
سریال نامبر های قدیمی روش کار نمیکنن:46:
font رو فارسی و code page رو عربی کنیدنقل قول:
اگر درست نشد می تونید ابتدا srt ها رو به sub/idx تبدیل و بعد در برنامه اضافه کنید ...
vso convertxtodvd 3.8.0.193نقل قول:
Serial:
2LSEK-YNX6E-VJUNP-DPQLD-WWX4J-2
دوستان من هر چی فیلم تبدیل به dvd میکنم حجمش به 4.2 گیگ نمیرسد چطوری میشد کاریش کرد که حجم dvd 4.2 گیگ بشه
موفق باشید
این بستگی به کیفیت فیلم شما داره .نقل قول: