خسته نباشيدنقل قول:
اميدوارم موفق باشي :10:
Printable View
خسته نباشيدنقل قول:
اميدوارم موفق باشي :10:
نقل قول:
سلام دوست عزیز:20:
منم مث شما همین احساس رو دارم ... احساس می کنم که اون طوری که تلاش کردم زیاد رو درسا مصلت نیستم ولی همین که تلاشمنو کردیم خودش خیلیه ... ای شالا به امید خدا تلاشتو کردی موفق می شی ..
فقط دوستان نتايج كه اومد ما رو هم در جريان بذاريد . مرسي
آغاز برگزاري آزمون کارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي سال 88 وآخرين توصيه ها
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز برگزاري آزمون کارشناسي ارشد 88 از امروز ، از اجراي روشهاي پذيرش سه گانه دانشجو در آزمون کارشناسي ارشد، چينش متفاوت سوالات دفترچه هاي آزموني و شخصي سازي دفترچه سوالات آزمون با چاپ مشخصات و عکس داوطلبان در دفترچه ها، انتشار کليد اوليه سوالات يک هفته بعد از آزمون و اعلام نتايج اوليه آزمون در نيمه اول خرداد ماه خبر داد.
دکترابراهيم خدايي در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به توزيع اينترنتي کارت کنکور کارشناسي ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي کشور، خاطرنشان کرد: داوطلبان مي توانند تا روز قبل از آزمون با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشانيکارت ورود به جلسه خود پرينت بگيرند.کد:www.sanjesh.orgاز
داوطلبان با کارت شناسايي معتبر وپرينت کارت ورود به جلسه در آزمون شرکت کنند
وي عنوان کرد: داوطلبان بايد با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر عکس دار يعني شناسنامه يا کارت ملي به همراه پرينت کارت ورود به جلسه ايي که روي آن انگشت زده اند از امروز 23 بهمن ماه به مدت سه روز تا 26 بهمن ماه در جلسه کنکور شرکت کنند.
اجراي پذيرش3گانه دانشجو در آزمون ارشد
دکتر خدايي از پذيرش دانشجو در سه روش آموزش محور، پژوهش محور و آموزش و پژوهش محور از سوي معاونت آموزشي وزارت علوم براي امسال خبر داد و گفت: پذيرش آموزش و پژوهش محور همين سيستم آموزشي فعلي است; در سيستم پژوهش محور، دانشجو واحدي را نمي گذراند و يک طرح يا پژوهش را به عنوان پايان نامه ارائه مي دهد و در سيستم آموزش محور فرد پايان نامه اي را ارائه نمي دهد ولي جزئيات اين طرح هنوز مشخص نيست و در دفترچه شماره 2 اعلام خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسي ارشد امسال همانند سال گذشته است و هيچ تغييري نکرده و بر مبناي80 درصد نمره علمي داوطلب و 20 درصد معدل فارغ التحصيلي وي خواهد بود و انتظار مي رود که در اين آزمون بين 45 تا 50 هزار نفر پذيرش صورت گيرد.
اعلام نتايج اوليه آزمون در نيمه اول خرداد ماه
دکتر خدايي با اشاره به اعلام 5 برابر ظرفيت در مرحله اول آزمون با توجه به تنوع دوره هاي پذيرش آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه ها اعم از روزانه، شبانه، مجازي و غيره، گفت: نتايج اوليه کنکور کارشناسي ارشد براي انتخاب رشته داوطلبان نيمه اول خرداد ماه اعلام مي شود.
چينش متفاوت سوالات دفترچه هاي آزموني
شخصي سازي دفترچه سوالات آزمون با چاپ مشخصات و عکس داوطلبان در دفترچه ها
معاون فني سازمان سنجش، از تغييرات به عمل آمده در جهت ارتقاي امنيت آزمون کارشناسي ارشد 88 خبر داد و گفت: امسال چينش سوالات رشته هاي امتحاني به سه صورت انجام گرفته است; گروه اول، رشته هاي امتحاني هستند که عکس و مشخصات شناسنامه اي داوطلب روي دفترچه سوالات و پاسخنامه چاپ شده است، گروه دوم، رشته هاي امتحاني هستند که داوطلب بايد براي پاسخگويي نوع دفترچه سوالات را روي پاسخنامه علامت بزند (دفترچه A و B ) و گروه سوم رشته هاي امتحاني هستند که مانند سابق خواهد بود و نيازي به وارد کردن نوع دفترچه نيست، همچنين اعتبار ويژه اي براي کنترل ورودي حوزه هاي امتحاني پيش بيني شده است و انتظار مي رود که امنيت آزمون امسال در مقايسه با سال هاي گذشته بالاتر رود.
داوطلبان نوع دفترچه خود را در پاسخنامه وارد کنند
خدايي با بيان اينکه در يکسري از رشته ها نيز نحوه چينش سوالات دفترچه ها متفاوت خواهد بود که داوطلب بايد نوع دفترچه خود را در پاسخ نامه مشخص کند، گفت: بر اين اساس اگر داوطلبان نوع دفترچه خود را وارد پاسخنامه نکنند پاسخ نامه آنها تصحيح نخواهد شد.
اضافه شدن حوزه هاي دانشگاه آزاد اسلامي به حوزه هاي امتحاني
خدايي همچنين از تغيير و تعويض برخي از حوزه هاي امتحاني خبر داد و گفت: کليه اين موارد در راستاي حفاظت بيشتر از حقوق داوطلبان کنکور کارشناسي ارشد صورت مي گيرد.
وي افزود: در اين راستا امسال برخي حوزه هاي دانشگاه آزاد اسلامي نيز به مجموعه حوزه هاي امتحاني در نظر گرفته شده براي آزمون کارشناسي ارشد دانشگاهها افزوده شده اند.
منبع:::::::::
سایت روزنامه آفرینش
من هم آماده ام تا در زمینه های مختلف هم کمک بگیرم وهم کمک کنم.اگر میشه شماره تماساتون رو هم بذارین تا در صورت امکان با هم در ارتباط باشیم
علیرضا روستا
سلام دوستان
خوبید؟ چه خبر؟ امتحان چه طور بود ؟ به همین سادگی گذشت
من استرسم آخر کار دستم داد
به نظرم امسال سوال ها واقعاً خوب بودن و در سطح خوبی بود در کل امسال نسبت به سال های پیش راحت بود امتحان
دلم از این میسوزه که وقت کم آوردم و کسی که وقت کم بیاره بقیه سوالارو هم با استرس جواب میده سوالایی که تمامشو بلد بودم
الان فقط دارم تأسف میخورم به همین
نمیدونم نتیجه چی میشه شاید امسال اصلا قبول نشم در صورتی که خیلی راحت میتونستم اگه یه کم سرعت عمل داشتم قبول بشم
برام دعا کنید خیلی برای این کنکور زحمت کشیده بودم و چه ساده خرابش کردم
التماس دعا دارم از همه شما
امیدوارم همگی موفق باشیم چه اونایی که امسال کنکور دادن و زحمت کشیده بودن براش و چه اونایی که میخوان سال بعد بدن
التماس دعا دوست شما بهار
سلام
امسال سوال اشتباه داشت يا نه .
البته الان زوده در مورد سوالات اشتباه حرف بزنيم ، ولي حتما بايد به اين سوالات توجه كنيد .
با سلام.
کسی می دونه دفترچه سوالات آزمون رو از کجا و چه زمانی می شه گرفت؟ تا جایی که یادم میاد اگر اشتباه نکرده باشم پارسال فردای ازمون از همون محل آزمون می شد دفترچه ها رو خرید! اما امسال انگار کسی سوالات رو نمی خواد.
در جواب آقا مهدی، به نسبت پارسال سوالات از نظر داشتن اشتباهات؛ خیلی بهتر بود. پارسال خیلی سوالات اشتباه بودن. البته اگرچه امسال بعضی سوالات مفهومی، مبهم بود و منظور سوال دقیق معلوم نبود و واقعا نمی شد یکی از گزینه ها رو به عنوان گزینه درست انتخاب کرد.
ممنون از جوابتنقل قول:
من پارسال شركت كردم ، رتبهام شد ..... تو هوش .مهم نيست چند شدم ،با اختلاف 20 نفر قبول نشدم .
ولي از بعضي از مسائل خستهشدم ؛ و به همين دليل امسال اسم نوشتم ، اما سرجلسه نرفتم .
من از رياضي شركت ميكنم ، به همين دليل برام كار سختي بود ، ميري سرجلسه ميبيني كه نصف سوالها اشتباه هست . واقعا اعصابت خورد ميشه اونجا . اون همه زحمت ، تلاش و كار دست آخر اين ميشه .
فقط بايد بدون نيگاه كردن به مشكلات تلاش كرد .
سوالات بياد بيشتر مشخص ميشه .
يه خواهش : دوستان اگه كسي لينك سوالات امسال رو گيرآورد همينجا معرفي كنه .
ممنون
واسه من که خیلی سخت بود
کاش بیشتر خونده بودم
البته میدونم که امکانش نبود
چون از اول نا امید بودم
همینش هم خیلی بود
با توجه به اینکه چند سالی میشه که تعدادی از دانشگاه های کشور دانشجوی بدون کنکور بصورت مجازی می پذیرند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنم تا افرادی مثل من که سوالات یا ابهاماتی در مورد این دوره ها دارن با دوستانی که خودشون دانشجوی این دوره ها هستن در میون بذارن.
بنده دانشجوی نرم افزار دانشگاه آزاد هستم و دارم در مورد ارشد برای یکی از دانشگاه هایی که برای کامپیوتر یا IT بصورت مجازی دانشجو میگیرن تحقیق میکنم.
تا جایی که بنده اطلاع دارم دانشگاه های علم و صنعت ایران، پلی تکنیک، تهران، شیراز، صنعتی اصفهان، خواجه نصیر و صنعتی سهند برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرن. که از بین این دانشگاه ها دانشگاه علم و صنعت در رشته IT ، دانشگاه امیر کبیر در رشته های مهندسی کامپیوتر گرایش معماری کامپیوتر و هوش مصنوعی، مهندسی IT گرایش شبکه های کامپیوتری، فناوری اطلاعات و مدیریت، دانشگاه شیراز در رشته مهندسی IT گرایش تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو میگیرن و بقیه دانشگاه ها صرفا در مقطع کارشناسی یا رشته های غیر مرتبط به کامپیوتر و IT دانشجو می پذیرن.
دانشگاه علم و صنعت ایران - مرکز آموزش الکترونیکی
مرکز تحصیلات تکمیلی آموزش های مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیرکد:http://www.elearning-iust.ir/
دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه شیرازکد:http://www.aut.ac.ir/virtual-aut/
مرکر آموزش های الکترونیکی داشنگاه تهرانکد:http://www.vu-shiraz.ir/
دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی - مدیریت آموزش های آزاد و الکترونیکیکد:http://utec.ut.ac.ir/
آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی اصفهانکد:http://www.kntu-elearning.ir/
کد:http://www.iut.ac.ir/index-elearning.html
سوالات ارشد 88 کامپیوترو به همراه پاسخنامه از لینک زیر مشاهده فرمایید:
سوالات ارشد 88
[html]http://shahnameh.xec.ir/post/8559[/html]
اصلی ترین مشکلی که این دوره ها به نظر من دارن شهریه خیلی گرونیه که میگیرن، چون دولت بهشون سوبسید نمیده و مجبورن همه هزینه ها رو از جیب دانشجوی بدبخت تامین کنن! مخصوصا که برای ارشد یه چیزی بالای 7-8 میلیون تومن در میاد!
نظر شما چیه؟
دوستان سلام
راستی دوست عزیز یه چیز هم بد ندونستم که بگم شاید مفید باشه برات و بتونی بری
امیر کبیر برای سال آینده تحصیلی برای کارشناسی ارشد هوافضا بدون کنکور می پذیره(از هر رشته ای که کارشناسی گرفته باشین) منتها شرایطی داره مثلا 2 استاداتون تاییدتون کنن نمره معدل کارشناسیتون 17 بشه و یه سری این چیزا
توی خود سایتش بهتر توضیح داده
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
صرفنظر از شرایط اولیه که همون شرط معدل و فارغ التحصیلی از دانشگاه های دولتی باشه و من ندارمشون! تصمیمم فقط برای یکی از رشته های کامپیوتر یا it هستش.
امیدوارم بقیه دوستان از اطلاع رسانی خوب شما استفاده کنن.
من کارشناسی میخونم . یه چیزی رو اول بگم ، اول باید تعریفت از دانشگاه مجازی یه تعریف کاملی باشه برای خودت ، که فکر نکنین چون مجازیه همه چی الکیه . توی ایران خیلی بد جا افتاده . من با هرکی صحبت میکنم اولش به عمق قضیه آگاه نیستن . ولی کاره دانشجوهای مجازی خیلی سخته چون استاد به طور حضوری نیست و مساله بزرگتر اینکه استاد در یک زمان محدودی در دسترس هستش . مثلا در هفته یک روز اونم 2 ساعت . حالا تصور کن برای درس اقتصاد این همه سوال برات پیش میاد و 20 (معمولا تعداد کمی در کلاسها شرکت میکنن ) نفر هم هر کدام سوالی دارند . ممکن وقت برای پاسخ به سوال خیلی ها پیش نیاد . منظورم اینه کسی که سراغ همچین دانشگاهی میره باید از قبل فکر همه چیز رو بکنه .
در مورد شهریه هم بله دیگه زیاده .
و حواستون باید به چیزی باشه اینکه دانشگاه شما را برای دوره ی پذیرش ثبت نام میکنه و یا برای دوره دانشجویی . آخه یکی از دوستانم میگفت دوستش در دانشگاه (فکر کنم خواجه نصیر بود ) ثبت نام کرده کلی هم شهریه داده ، بعد اعلام کردند این دوره به صورت مشروط ثبت نام شدید ، بعد یه شرایط سختی رو گفتند بعدم یه تعداد زیادی از ثبت نامهارو لغو کردن البته بعد از امتحان پایان ترم ، گفتند شما شرایط رو برای ثبت نام قطعی کسب نکردین ، شهریه ها هم پرید :41:
آیا در طول هفته ساعت هایی وجود نداره که به طور آنلاین و سر ساعات خاصی استاد در دسترس دانشجو باشه؟ فلسفه Virtual Training این نیست که دانشجو خودش بشینه کتابارو بخونه و بعد امتحان بده (مثل دانشگاه پیام نور!) بلکه اینجوریه که همون کلاسایی که برای دوره های عادی بصورت حضوری برگزار میشه بصورت آنلاین برگزار بشه و دانشجویان بصورت آنلاین صدا و تصویر استاد رو داشته باشن و استاد هم با استفاده از نرم افزار مورد نظر (LMS) و ابزارهای مختلف اون به تدریس بپردازه. اصولا با این روش دیگه نیازی به در دسترس بودن استاد بصورت حضوری نباید وجود داشته باشه. البته مشکلات و ضعف عمده به نظر من به این قسمت وارده چون به دلیل پهنای باند پایین و زیرساخت های ضعیف اینترنت در ایران متاسفانه این دوره ها بصورت از قبل آماده شده و offline به خورد دانشجو داده میشه! و خیلی جاها احساس میکنی که باید یقه استاد رو بگیری!!
در مورد نحوه پذیرش هم بله، بعضی دانشگاه ها پذیرششون بصورت قطعی اعلام میشه و برخی بصورت مشروط یعنی اینکه ترم اول رو بصورت دانشپذیر به تحصیل میپردازین و بعد اگر در دروس مورد نظر حد نصاب نمره و معدل نهایی رو به دست آوردین وضعیتتون به دانشجو تغییر پیدا میکنه مثل دانشگاه علم و صنعت. برخی از دانشگاه ها هم از اول امتحان ورودی عمومی یا حتی تخصصی برگزار میکنن مثل دانشگاه تهران و یا دانشگاه امیرکبیر در مقطع ارشد برای برخی از رشته هاش.
موضوع مهم شهریه سر سام آور این دوره هاست! هیچ جای دنیا اینقدر شهریه برای دانشگاه ها و کالج های مجازی از دانشجو مطالبه نمیشه! معلوم نیست دانشگاه های ما این همه پولی که از دانشجو میگیرن رو کجا خرج میکنن! آیا واقعا در مقابل این شهریه کیفیت آموزش و خدمات ارائه شده مطلوبه یا خیر؟!
از بین دوستانی که دانشجو یا فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستن کسی نیست که در مقطع کارشناسی ارشد راغب به ادامه تحصیل در این دانشگاه ها باشه؟!
در مورد صحبتتون درباره کلاسها باید بگم که بله کلاسهای مجازی برگذار میشه ولی برای من که کارشناسی هستم هر دو هفته یکبار یکروز در هفته اونم 2 ساعت . از کارشناسی ارشدش خبر ندارم .
و اینکه میفرمایید در مقابل پولش کیفیت چطوریه ... اصلا خوب نیست ، مشکل بزرگ اینه که اینا اول باید اساتید رو تفهیم کنند که دانشگاه مجازی یعنی چی ؟! بعد کار رو ادامه بدند . باورتون میشه ما برای خیلی از درسها حتی در امتحان پایان ترم که حضوریه ، استاد رو ندیدیم و فقط با ta در کل ترم کار میکردیم .
استید واقعا درک درستی از این شیوه درس خوندن ندارند و فکز میکنن اینم مثل همون شیوه سنتی (حضور در کلاس) هستش با این تفاوت که اونارو میبینن ولی مارو نمیبینن.
اگر واقعا قصد تحصیل با شیوه lms رو دارین باید حسابی اماده باشین :46:
سئوالات و کلید های ارشد 88
زبان , ریاضیات , مشترک و تخصصی نرم افزار
همچنین سئوالات و کلیدهای علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعاتکد:http://rapidshare.com/files/200755143/Narm.rar
کد:http://rapidshare.com/files/200754859/Oloom_IT.rar
دستتون درد نکنه اگه تخصصی سخت هم دارید بزارید
سلام
دوستان کسی سوالات دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر نرم افزار 87 رو داره؟؟؟
ممنون میشم بذارید
بعد یه سوالم داشتم:
دانشگاه آزاد از پارسال تخصصی های نرم افزارش شده شبکه پایگاه و الگوریتم دیگه؟؟؟؟
دوستان سوالات ارشد 88 روانشناسی رو به همراه پاسخنامه از کجا میتونم بگیرم؟؟؟
ممنونم
سلام دوست عزیز it رو می گی:18:نقل قول:
به نظر من که سوالا فضایی بودند به خصوص شبکه البته من زیاد نخونده بودم:31:
حالا جدن به نظر شما آسون بود
راستی واسه مدیریت آخر چی خوندی؟
سلام
دست شما درد نكنه. ممنون ميشم اگر تخصصي ما سختافزاري ها رو هم بگذاريد براي دانلود.
این مطلب رو امروز بطور اتفاقی دیدم و گفتم اینجا هم بذارم:
مصائب تحصیل در دوره های مجازی امیرکبیر
مطلب زیر را یک یاز کاربران عصرایران برایمان ارسال کرده است؛ بدیهی است که سایت، برای انعکاس توضیحات مسوولان مربوطه نیز ، آماده است:
خبرگزاری محترم عصرایران
با سلام و احترام
اینجانب در آزمون ورودي دوره هاي مجازی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اميرکبير که در 30آبان 87 توسط سازمان سنجش برگزار گرديد شرکت کردم و هماكنون دانشجوی يكی از دورههای مجازی كارشناسی ارشد اين دانشگاه هستم. اینجانب قوانین و مقررات آموزشی و آیین نامه های مربوطه را از سایت رسمی دانشگاه امیرکبیر مطالعه کرده و با اعتماد به دانشگاهی که جزو 10 دانشگاه برتر امسال شناخته شده است و صحت مطالب نوشته شده در سایتشان در آزمون مربوطه شرکت کردم .
آزمون فوق در دو مرحله برگزار شد : عمومی و تخصصی .
توجه شما را به نقاط ابهامی در طول مدت برگزاری آزمون و پس از آن جلب میکنم و خواهشمند است موارد ذیل را پیگیری نمایید:
1- طبق اعلام رسمی دانشگاه امیرکبیر ، قرار بود نتایج آزمون از طریق سایت دانشگاه وسازمان سنجش اعلام شود . که نتایج فقط از طریق سایت امیرکبیر اعلام شد و از جانب سازمان سنجش نتایجی اعلام نشد. این به چه معناست ؟ آیا آزمون از طریق سازمان سنجش برگزار نشده بود ؟ اگر برگزار شده بود چرا نتایج از طریق سازمان سنجش اعلام نشد ؟
2- افراد پذیرفته شده در مرحله اول جهت شرکت در مرحله دوم ، طبق زمانبندی اعلام شده از طرف دانشگاه امیرکبیر، به دانشگاه مراجعه کردند . امیرکبیر به طور رسمی اعلام کرده بود مرحله دوم به صورت مصاحبه تخصصی خواهد بود . وقتی پذیرفتگان به دانشگاه مراجعه کردند محل برگزاری آزمون مرحله دوم مشخص نشده بود ، بطوریکه برای 4 تا از رشته ها ( اطلاع دقیقی از بقیه رشته ها ندارم ، چون پذیرفته شده های هر رشته میباست به دانشکده های مربوط به خود مراجعه میکردند) پذیرفته شدگان بین دو دانشکده در رفت و آمد بودند تا مشخص شود محل مصاحبه کجاست ( وقتی به دانشکده مرتبط مراجعه میکردند گفتند بروید به دانشکده دیگر و وقتی به دانشکده دیگر مراجعه میشد میگفتند بروید به دانشکده مرتبط!! ) و بالاخره مشخص شد که پذیرفته شدگان به کجا مراجعه کنند ، پس از حدود 1.5 ساعت معطلی مشخص شد که آزمون به صورت کتبی خواهد بود و نه مصاحبه شفاهی !! و علت اینطور عنوان شد که چون تعداد پذیرفته شدگان زیاد است امکان مصاحبه وجود ندارد.
در ابتدای برگه ای که به عنوان سوالات مرحله دوم به دانشجویان داده شد ، متنی نوشته شده بود که به عنوان تعهد نامه دانشجویان میباست آنرا امضا میکردند با این مضمون:
"
دوره های کارشناسی ارشد مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دوره های بدون تز(پاياننامه) میباشد و دانشجویان در این دوره ها یک درس اختیاری سه واحدی تحت عنوان 'پروژه تحقیق' دارند .
تعهدنامه شرایط اختصاصی گروه مربوطه در مورد اخذ دروس اختیاری :
اینجانب............ با اطلاع از شرایط دوره های مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، هرگونه مصوبه گروه مربوطه ، خصوصا در مورد اعمال شرایط خاص در اخذ دروس اختیاری (شامل درس پروژه تحقیق) را رعایت خواهم نمود.
امضاء :
( عدم امضای این تعهد نامه به منزله انصراف تلقی میشود)
"
متن فوق توجه بسیاری از دانشجویان را جلب کرد و در اعتبار مدرک دورههای مجازی كارشناسی ارشد این دانشگاه و اینکه امکان ادامه تحصیل در مراحل بالاتر وجود دارد یا خیر شبهاتی ایجاد شده است .
اطلاع رسانی کاملی از طرف دانشگاه برای دانشجویان در زمان ثبت نام انجام نشده بود . به طوریکه صراحتا گفته نشده بود که این دوره ها بدون پاياننامه هستند و پذیرفته شدگان نمیدانستند که این دوره ها پاياننامه ندارد و صرفا دوره های آموزشی است . زیرا در آیین نامه مجازی این دانشگاه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به این صورت عنوان شده :
". پروژه تحقيق
دانشجو ميتواند با تاييد دانشكده سه واحد اختياري تحت عنوان "پروژه تحقيق در كارشناسي ارشد مجازي" زير نظر استاد راهنما اخذ نمايد."
در حالیکه در قسمت های مختلف سایت مطالب به شکل دیگری عنوان شده اند؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دو قسمت توجه کنید :
" تعداد دروس:
برنامة دوره كارشناسيارشد فناورياطلاعات در اين گرايش شامل 24 واحد درسي از دروس گروه 1 و گروه 2، 2 واحد سمينار و 6 واحد پروژه است. "
و
"6-4- پروژه تحقيق (پايان نامه)
در اين دوره هر دانشجو با انجام يك پايان نامة 3 واحدي در مورد مسألة خاصي به تحقيق ميپردازد."
و این تناقضات خود باعث شبهات دیگری شد ؛
پذیرفته شدگان پیگیریهای متعددی از وزارت علوم ، سازمان سنجش و مسوولین دانشگاه امیرکبیر انجام دادند . سازمان سنجش پاسخی نداد و سوال کنندگان را به وزارت علوم ارجاع داد . وزارت علوم( دفتر گسترش آموزش عالی ) پس از بررسی موضوع ( ظاهرا دفتر گسترش هم بیخبر بوده است !!) به پذیرفته شدگان گفتند این نوع مدارک به دلیل نداشتن پاياننامه جزو مدارک آموزشی به حساب می آید . در پاسخ به اين پرسش كه چرا دورههای مجازی دانشگاه امیرکبیر، آیین نامه وزرات علوم را- مبنی بر داشتن تز به صورت اجباری و حداقل 4 واحدی - رعایت نمیکند گفتند :« دانشگاه امیر کبیر مجوز دارد که آیین نامه را رعایت نکند و هر دانشگاه مجازی هر طور بخواهد عمل میکند و آیین نامه های دوره های مجازی هنوز تصویب نشده و اگر تصویب بشود شامل شما نمیشود »
این درحالی است که قرار است وزارت علوم در کارشناسی ارشد سال 88 سه نوع مدرک آموزشی ، پژوهشی ، آموزشی- پژوهشی اعمال کند و قانون عطف به ماسبق نمیشود و آیین نامهی جدید وزارت علوم در سال آینده حداکثر تا 12 واحد پاياننامه دارد. و آیین نامه فعلی بین 4 تا 6 واحد پاياننامه.
ورودیهای قبلی دورههای مجازی دانشگاه امیرکبیر نیز چنین مشکلی داشتند و نامه هایی که به مسوولین دانشگاه نوشتند مبنی بر گذاشتن پاياننامه برای این دوره ها ترتیب اثر داده نشده است . طبق گفته دفتر گسترش آموزش عالی وزرات علوم برای شرکت در دوره های دکترا نیاز به پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد است ( گذراندن دوره های ارشد به صورت آموزشی – پژوهشی و یا پژوهشی )
پس از پیگیری از مسولین دانشگاه واینکه چرا پاياننامه ارایه نمیدهند آنها گفتند:« به دلیل اینکه تعداد پذیرفته شدگان زیاد است امکان ارایه پایان نامه به همه وجود ندارد» !!
لازم به ذکر است در روز ثبت نام نیز از دانشجویان مجددا تعهد نامه فوق الذكر گرفته شد .
دورههای مجازی دانشگاه امیر کبیر، شهریه بالاتری نسبت به سایر دورههای مجازی در دانشگاههای ایران میگیرد( این موضوع بررسی شده است) . درحالیکه دانشگاههای مجازی دیگر پاياننامهی 6 واحدی ارایه میدهند( همانند مجازی علم و صنعت و شهید بهشتی) . تمامی دانشگاههای مجازی در مقطع کارشناسی ارشد ، آیین نامه وزارت علوم را رعایت میکنند و فقط امیرکبیر است که مجوز دارد رعایت نکند !! البته وزارت علوم این مجوز را به ما نشان نداد!!
3 - پس از ثبت نام پذیرفته شدگان و تعیین روز انتخاب واحد ، تعداد دروس ارایه شده و ظرفیت آنها متناسب با تعداد دانشجویان نبود . به طوریکه تعدادی از دانشجویان موفق نشدند واحدی اخذ کنند و عده ای نتوانستند بیش از یک درس بردارند و طبق گفته دانشکده مجازی قرار است کلاسهای جدید بگذارند . چرا در ابتدا تعداد دروس ارایه شده و ظرفیتها را متناسب با تعداد دانشجویان ارایه نمیدهند که باعث سردرگمی و ایجاد تشویش بین دانشجویان نشود که بعد بخواهند تعداد دروس را زیاد کنند .؟! آیا زیاد کردن تعداد دروس متناسب با ظرفیتها خواهد بود ؟!
* * *
و سوالاتی دیگری همچون :
چرا این دانشگاه در حالیکه بیشترین شهریه را میگیرد ولی پایان نامه ارایه نمیدهد ؟
چرا در زمان ثبت نام به طور صریح اعلام نکردند مدارک آنها به صورت آموزشی است ؟
کسی دانشگاه امیرکبیر را مجبور کرده که تعداد زیادی دانشجو بگیرد که نتواند به همه پایان نامه ارایه بدهد ؟
علت این همه بی برنامگی در طول برگزاری آزمونها و پس از آن چیست ؟
آیا موارد فوق این شک وشبهه را بین دانشجویان ایجاد نمیکند که این دوره های مجازی تبدیل به منبع درآمدی برای این دانشگاه است و توجهی به کیفیت آموزشی دوره های مجازی خود ندارند ؟
آیا از دانشگاهی با این قدمت و افتخار که امسال جزو 10 دانشگاه برتر ایران شناخته شده چنین انتظاری میرود ؟
چرا نظارت کاملی از جانب وزارت علوم بر روی دانشگاههای مجازی انجام نمیشود؟
چرا با وجود گذشت چند سال از برگزاری دوره های مجازی دردانشگاهها هنوز آیین نامه مصوبی ندارند ؟
آیا مسولین دانشگاه امیرکبیر اینطور می اندیشند که دانشجویان مجازی که به دلیل شرایط زندگی و شغلی خود دوره های مجازی را انتخاب میکنند حق ندارند از کیفیت آموزشی مطلوبی برخوردار باشند در حالیکه هزینه تحصیل را خود پرداخت میکنند ؟!......
منبع: سایت تحلیلی خبری "عصر ایران"
دوستان میشه بگید محاسبات عددی چه کتابی مختصر مفید و راحت گفته؟
نیکوکار یا پارسه یا ...؟؟؟
با سلام
ديدم يه بحث هم منابع بود
دوستان هر كتابي ميخواهين بخرين بخرين ولي كتاب طراحي الگوريتم و گسسته پارسه رو به هيچ وجه نخرين اگه بخرين پولتون ريختين بيرون البته از كتابهاي ديگش خبر ندارم ولي اين 2 تا رو نخرين
تا اونجا كه من شنيدم ميگن جزوات ماهان خيلي خوبه
mer30 az inke linkesho gozashtinنقل قول:
good luck
نقل قول:
سلام دوستان
خوبید انشالله ؟
من چند روزی نبودم رفتم بودم سفر که از حالو هوای کنکور در بیام ولی تآثیری نداشت
بگذریم
برای مدیریت من جزوه پارسه رو یه دور خوندم خوب بود تو امتحان هم چند تا از سوالاشو تونستم جواببدم البته تمام سوالاش تو اون جزوه بود که چون من یه دور خونده بودم برام فقط آشنا بود !!
و در مورد سوالا آره سوالاش به نظرم خوب بودن البته شبکه سخت بود و سیستم هم خوب بود ولی خیلی کار داشت و به جای این همه مسئله اگه مثل سال قبل داده بود خیلی عالی بود تجربه ای که من پیدا کردم این بود که اگه منابع رو خوب انتخاب کنی سوالا رو خوب میتونی بزنی مثلاً جزوات پارسه هیچ کدومش به نظرم خوب نیستن حتی ارزش وقت صرف کردن و یه دور خوندن هم ندارن به جز مدیریتش!اتفاقا یکی از دوستان نوشته بود طراحی الگوریتم و ساختمان داده اش خوب نیست درست میگه اصلاً به درد نمیخوره
خلاصه این که این امتحان هم گذشت و من در افسوس اینم که چرا این قدر استرس داشتم برای نمونه بهت بگم دو تا از سوالایی که من جوابشو چشم بسته هم میتونستم بزنم به خاطر استرسو کم دقتی غلط زدم یکیش سوال شبکه بود و همین دلمو میسوزونه من برای این کنکور خیلی خونده بودم و هیچ وقت فکر نمیکردم استرس باعث باشه خرابش کنم امیدوارم هر چی که باشه حداقل نتیجه زحمتامو بهم بده
ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید این نتیجه برای من خیلی خیلی مهمه
امیدوارم همگی موفق و شاد و سربلند باشید همیشه
به نظر شما من درس های ریاضی کنکور آزاد رو نخونم قبول میشم !!؟؟؟؟
آخه من میخوام خودمو برای کنکور آزاد نرم افزار اماده کنم ولی اصلاً حال خوندن این همه درس ریاضی رو ندارم به نظر شما امکانش هست ؟
اگه بخوام بخونم کسی کتاب خلاصه و مفید از ریاضی مهندسی و محاسبات عددی و امار سراغ داره ؟
سلامنقل قول:
کار عاقلانه ای نیست که کل ریاضیات رو بذاری کنار .
یکی از دوستام میگفت که همیشه سعی کن همه دروس رو از متوسط همه بالاتر بزنی ؛ یعنی اولین کارت ایم باشه که از همه از لحاظ میانگین کم نیاری ، چون نمره بیشتری از دست میدی تا اینکه یه درس رو 100 بزنی و یکی دیگه رو 0 بزنی . تو ریاضیات ببین کدوما رو مسلط هستی . همون رو کار کن که راحت تر هست .
فک کنم ریاضی مهندسی کتاب حاجی جمشیدی خوب باشه .
امیدوارم که قبول بشیدنقل قول:
ببینم جزوه مدیریت پارسه مال رشته it رو خوندید؟
آحه مدیریت هم یه جزوه داره که خیلی ضخیمه؟
اینم خیلی ضخیمه؟
درصدهاتون رو نگرفتید
من مدیریت ام فقط خوب شد 54:31: هر چی یادم بود زدم
سلام بچه ها
من میخوام کارشناسی ارشد کامپیوتر شرکت کنم.
همون طور که میدونید بعضی درسا مثل ساختمان داده و نظریه ضریب بیشتری تو کنکوردارن به نظر شما اگه برا این جور درسا برم کلاس کنکور و درسای با ضریب کمتر مثل محاسبات ععدی رو خودم بخونم شانس قبولی دارم؟
از طرفی هم شنیدم سوالای زیادی از ریاضیات مییاد به نظر شما اگه این درسای امارو ریاضی مهندسی رو از کتابای پوران پژوهش خودم بخونم و برای دروس با ضریب بالا برم کلاس ضرر نمیکنم؟
راستی نظرتون راجع به موسسه دیباگران چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
میشه راهنمایی کنید برای کنکور آزمایشی (رشته کامپیوتر _ارشد ) چه موسسه ای مناسبتره. من شنیدم سوالات پارسه خیلی سخت تر (سطح بالاتر)از کنکوره.
با سلام
کی میدونه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد کی اعلام میشه ؟
تو سایت سنجش آمده که اوایل خرداد نتایج اعلام میشهنقل قول:
سلام دوستان كسي ebook براي كارشناسي ارشد نداره
يا جزوات نصير رو؟
سلام به همگی...........
کسی از دوستان آزمون ارشد آزاد (نرم افزار) شرکت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر آره که بگه تا در موردش بحث کنیم
سلام
خوب همگی خسته نباشید
کنکور آزاد هم تموم شد
من آی تی شرکت کردم