سلام میتونی درباره باس به من توضیح کافی بدی؟چطوری باید باس قطعت رو مچ کنم؟ممنون
Printable View
سلام میتونی درباره باس به من توضیح کافی بدی؟چطوری باید باس قطعت رو مچ کنم؟ممنون
سلام
من یک فلش مموری با مشخصات زیر گرفتم که با هاش مشکل دارم
فلش مموری کینگ استون 8 گیگ
KINGSTON 8GB DATATRAVELER
مشکلات :
- فایل های که به داخل آن کپی می شود تغییر می دهد
- برنامه های پورتابل را اجرا نمی کند .
- فایل هایی که دفعه قبل داخل آن ریختم حالا دیگر نیست یا به فایل های عجیب و غریب تبدیل شده که نه نام و نه فرمت مشخصی دارند .
- عکس هایی که داخل آن در روز قبل ریختم را به فایل های عجیب و غریب تبدیل می کند
- فقط یک چیز عجیب دیگر این که فایل های موسیقی را تغییر نمی دهد
- حدود 2 گیگا بایت از حجم گم شده !!!!!!
فرمتش کردم شاید مشکل حل شود ولی نشد
ویروس یابی کردم هیچ ویروسی نداشت
خواهش می کنم کمکم کنید کلی پول بابتش دادم
کسی نیست جواب بده
sسلام من يه فلش خريدم كه هر چي كه كپي ميكنم روش بعد كه دوباره وصل ميكنم هيچي نشون نميده
ولي حجم رو اشغال كرده
تو رو خدا كمكم كنيد چون اطلاعاتم مهمه
به ان اي دي ايميل يا پي ام بدين
سلام
من يه فلش مموري ترنسند دارم از اين كوچيكا وقتي كه به كامپيوتر وصلش ميكنم كامل شناسايي ميشه اما وقتي ميخوام درايوشو باز كنم اين پيغام رو ميده plase insert a disk هر كاري هم ميكنم فرمت نميشه باز همين پيغام رو ميده
كمك كمك كمك
ic قسمت فلشتون دچار مشکل شده . و این مشکل سخت افزاری . فلشتون اگه گارانتی داره ارسالش کنید .نقل قول:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
شما فلشتون با یک سیستم دیگه فرمت کنید و داخلش با همون سیستم اطلاعات برزید . اگه چنین مشکلی نداشت حتما سیستم شما ویروس داره که باعث مخفی شدن اطلاعاتتون می شه . ولی اگر چنین مشکلی همچنان ادامه داشت مشکل از فلشتون و باید به گارانتی ارسالش کنید .نقل قول:
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
فلشتون بایک سیستم دیگه هم امتحان کنید ببیند چنین مشکلی نداره. چون فلش مموری های کینگستون در بازار با برند های تقلبی هم وجود داره .نقل قول:
سلام
ممنون از کمکتون ولی جزء سری اول فلش های ترنسند هست که بدن گارانتی بودن یعنی هیچ راحی نداره؟ درست بشه؟:41::41::41: 65 هزار تومن خریدمش 4 گیگ بند انگشتی هستش
به یکی از مراکز تعمیرات دستگاهای ذخیره سازی در شهر خودتون ببرید تا براتون ic تعویض کنه. به این طریق مشکلتون حل می شه و می تونید از فلشتون مجددا استفاده کنید . یا می تونید فلشتون به گارانتی ارسال کنید و به نمایندگی بگید براتون با هزینه تعمیرش کنه . موفق باشیدنقل قول:
[QUOTE=Hossein_Bahal;2710087]وقتي فلش رو به سيستم وصل ميكنم درايو مربوط بهش تو my computer مياد اما وقتي روش كليك ميكنم پيغام ميده "please insert a disk into drive"
تو properties هم سايزش رو زده 0 bytes.
مدل فلش sony512mb]
[QUOTE=hoseynjon;4854440]خود سایت رسمی سونی برای بعضی از مدل های فلش نرم افزار های عیب یابی و رفع مشکل می زاره اگه فلشتون اورجینال می تونید سری به سایت سونی بزنید .نقل قول:
[HTML]http://www.sony.com/index.php[/HTML]
دوستان یه مورد اضطراری...! :41:
دوستم یه فلش بهم داد که براش آهنگ بریزم. بار نخست که زدم به دستگاه پیغام داد که مشکل فایل سیستم داره. پویش و تعمیر کنم؟ ( همون Scan & Fix ویندوز 7 ) منم گفتم باشه تعمیر کن... تعمیر کرد. برای یه لحظه هم باز کرد و کلیه اطلاعات رو خوند. اما پس از 2 دقیه یهو پیغام داد Please insert Disc. اومدم بیرون و دوباره کلیک کردم می گه دوباره فرمتش کن... نمی خوام اطلاعات دوستم از دست بره. 4 گیگش پره...
نوع فلش Silicon Power 4GB و سیستم عامل من هم ویندوز 7
چی کار کنم؟! :37:
باسلام و خسته نباشید من یک کول دیسک 4گیگ دارم الان بعد از 5 سال ظرفیت اون 8 گیگ نمایش داده میشه و یه جورایی ایراد برداشته فرمت میشه فایل هم روش کپی میشه ولی بعضی اوقات اطلاعاتش خونده نمیشه بعضی اوقات هم خوبه ولی بیشتر از 2 گیگ نمیتونم کپی کنم لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
سلام. من يك فلش 16GB چيني transcend دارم كه وقتي به سيستم وصل ميكنم سيستم پيغام فرمت ميده ولي فرمت نميشه و ارور ميده. نرمافزار online recovery هم نميشناسدش. لطفا به من بگين بايد چيكار كنم. مرسي
سلام
بچه ها من يه رم ,m2 512 سوني اريكسون دارم كه قبلا رمز گذاشتم روش حالا فراموش كردم با كامپيوتر هم فرمت ميكنم فرمت نميشه و اين ارور رو ميده windows was unable to complete the format بعد close كه ميزني پيغام ميده كه درايو فلان مال من l هست فرمت نميشه اما روي درايو هم راست كليك ميكني حجم رو نشون ميده 483 مگابايت
با برنامه هاي نظير پارتيشن مجيك-پاراگون هم نتونستم درستش كنم
پيشاپيش ممنون از كمكتون:11:
سلام
من یه flash patriot xporter دارم
رو همه ی سیستم ها و دستگاه ها جواب میده بدون مشکل
اما رو سیستم خودم دیتکت نمیشه
رو سایت خودش هم نرم افزار خاصی پیدا نکردم
راهنمایی میکنین ؟
ممنون
سلام بچه ها من با رم ميكروم مشكل دارم
و اون اينه كه وقتي از طريق رم ريدر به پيسي متصلش ميكنم ميزنه Removable Disk
نه ميشه فرمتش كرد و نه هيچ كار ديگه
8 گيگم هست دلم نمياد از خيرش بگذرم:31:
چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا تاپیک درش تخته شده! :13:
سلام دوستان
من یک فلش patriot 8G دارم و وقتی میخوام فرمتش کنم ارور " The disk is write protected " میده.
چیکارش کنم.......؟؟؟؟
سلام دوستان.
من امروز یه فلش پاتریوت 16 خریدم.منتها ت ویندوز 7 سایزش زو 14.9 نشون میده.اصلا هم فرمت نکردم.
هیچ کاری باهاش انجام ندادم.فعلا فقط وصلش کردم.
میدونستم یه کم کمتر از 16 نشون میده اما 1 گیگ زیاد نیست؟
من وقتی گوشیم رو (nokia x6 16gb) به کامپیوتر به صورت مس استوریج وصل میکنم یه مشکلی وجود داره
اولا که اصلا نمیارتش
دوما اینکه مینویسه
This device is disabled. (Code 22)
Click Enable Device to enable this device.
(توی device mang. اینو مینویسه)
بعدش هم که Enable میزنم یه شر و ور دیگه مینویسه
قبلا چندبار وصل کرده بودم کار کرده بود
چی کار کنم؟!!
(اگر قراره کسی جواب نده ترجیح میدم پستم پا شه)
من همه صفحات رو خ.ندم اما مشکلم حل نشد
هر نرم افزاری رو هم بگید تست کردم
فلش من t- gate 4gb
مشکلشم اینه که یه سری فایل توش هست اما write protection هستش نه میتونم پاکش کنم نه میتونم فایلی بهش اضافه کنم و نه میتونم فرمتش کنم
اگه پیشنهاد جدیدی دارید بفرمایید
کسی نیست یه کمکی به ما بده ؟
3 روز پیش یه پست دادیم هنوز کسی اونو نخونده
من هم همین مشکل رو دارم ویک سری مشکل دیگه هنوز هم رفع نشده .......نقل قول:
اگه کسی بلده به ما هم کمک کنه.... در تاپیک زیر کمک ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427545
HP USB Disk Storage Format Tools hز اينجا دان كنيد
کد:http://www.daryacomputer.com/software/utilities/hp.rar
با این هم تست کردم نشد وسط فرمت کردن خطا میده ؟نقل قول:
این خطایه فرمت با این نرم افزار
Low level format: takeMS Easy II 8.07 [16.79 Gbytes]
2010/08/08 0302 Ù Device size: 32,798,720 sectors
2010/08/08 03:48:16 È.Ù Format Error occured at offset 4,146,593,792
2010/08/08 03:48:18 È.Ù Format Error occured at offset 4,147,118,080
2010/08/08 03:48:20 È.Ù Format Error occured at offset 4,147,642,368
2010/08/08 03:48:22 È.Ù Format Error occured at offset 4,148,166,656
2010/08/08 03:48:24 È.Ù Format Error occured at offset 4,148,690,944
2010/08/08 03:48:26 È.Ù Format Error occured at offset 4,149,215,232
تا 16 رفت تمام شد error
drive media writ protectنقل قول:
من فکر میکنم که مثل دیسکت های قدیمی این فلش یه قفل سخت افزاری داره
سایتشم نتونستم پیدا کنم
T-GATE 4GB
با سلام
من یه رم میکرو اس دی دارم که تو اف ام پلیر ماشین ازش استفاده میکنم.خواستم آهنگ های جدید بریزم و قبلیا رو پاک کنم که خطای writ protect رو میده و اجازه هیچگونه کاری نمیده.
فقط تونستم ویروس یابی کنم که ویروسی هم نداشت.
چکار باید بکنم؟
سلام دوستان
من یک flash memory از نوع kingstone دارم که ظرفیت آن 4 گیگ است ولی اخیرا ظرفیت اون 1.9 شده. توی صفحه ی فرمت هم فقط ظرفیت 1.9 قابل انتخاب هست. می خواستم بدونم آیا مشکل از flash هست؟ آیا راه درست شدن دارد؟ اگر کسی هست که می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم که بهم این لطف رو کنه.
با تشکر
سلام به دوستان عزیز .4-5 هفته پیش من رفتم یه گوشی خریدم و همراه با اون یه مموری 8 گیگ هم خریدم .بعد حدود 1 هفته که آهنگ ریختم رو مموریم ، یهو تا زدم رو یه آهنگ ها گفت This file does not exist . خلاصه رفتم تو پوشه My fies دیدم اسم آلبوم ها به یه نوشته های دیگه تبدیل شدن و هیچ کدومش نه باز میشه نه پاک میشه ! گفتم حتما ویروسی شده ، فرمتش کردم و با آنتی ویروس آپدیت شده هم اسکن کردم چیزی نداشت . ( من گوشی Sasung Wave دارم و اگر دوستان بدونن ، این گوشی سیستم عاملش جدیده و هنوز براش ویروسی نیمده ) . خلاصه تا 3 هفته بی مشکل کار کرد ولی دوباره خراب شد . این دفعه کلا مموری را دیگه نشناخت یهویی !!! من به این فکر افتادم که حتما مموریم تقلیبه و رفتم دنبالش . . . من مموری که خریدم ، MicroSD 8Gb هست و اونی که به SD تبدیلش می کنه روش نوشته SanDisk . ولی روی خود مموری ، نامی از Sandisk ذکر نشده . ولی روی میکرو ، یه هولوگرام هست که نوشته : متین SD . من عکساشا می ذارم اینجا و ممنون میشم شما دوستان عزیز منا راهنمایی کنید که این مموری تقلبیه یا نه ؟ برم سراغ مغازه داره یا نه ؟ بهش چی بگم قبول کنه ؟ قیمتش هم 28 تومن بود . . .
مموری من : ( فقط به جای Class 6 ، نوشته Class 4 روی مموری من ) ) آداپتر مموری من شبیه عکس دومی هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموری اصلی SanDisk :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه فلش 8 گيگ آي پاد دارم از بانه نخريدم از مشهد خريدم.
توي سايت دانشگاه شكر خوردم دادم به يكي از بچه ها يه چيزي روش كپي كنه
بعد كه بهم داد هرچي فايل روش ميريزم همه رو كد ميكنه و قابل بازيابي هم نيست
البته با مقدارهاي كم مثلا 10 مگابايت مشكل نداره ولي وقتي يكم زياد تر چيزي روش ميريزم همه رو كد ميكنه و با ريكاوري هم قابل بازيابي نيست.
چيكارش كنم؟ 4 ماه بيشتر نيست كه خريدمش. گارانتي هم نداره؟
با low format درست ميشه؟
كمك كنيد وگرنه بايد برم يه فلش ديگه بخرم.
سلام فلش 4 گیگ من فرمت نمیشه و Eject نمیشه و باز هم نمیشه آیا سوخته؟
ممنون لطفا راهنمایی کنید
هوالعلیمنقل قول:
با سلام ، مشکلتان با این برنامه حل میشود ان شاالله
HP USB Disk Storage Format Tool
موفق باشید
سلام
آقا یه فلش مموری 32GB silicon power تهیه نموده ام
میشه اطلاعات رو بریزم روش(بسیار کند عمل میکنه)،اما اکثرا اجرا نمیشن.مثلا فایلای ویدئویی فقط یکی دو دقیقش اجرا میشه.بعضی وقتا هم اصلا اجرا نمیشه
چه مرگشه؟راه درمان هم هس؟(سخت افزاری یا نرم افزاری)
با تشکرات
په چرا کسی جواب نمیده؟!!!!
نیازمند یاری شما هستم
با اين برنامه فرمت كنيد
کد:http://www.daryacomputer.com/software/utilities/hp.rar
مرسینقل قول:
فرمت کردم ولی مشکل برطرف نشد
رفیق باس چی کارش کنم؟
چه موقع مموری رو فلش میکنن؟و چگونه؟
مرسی جات
فک نکنم این سایت کاربراش کم باشن!
یعنی کسی نبود یه حرفی بزنه؟!!!
سلام به همگی . من یه فلش Patriot XPorter 8G دارم . دیروز توی فلشم حدود 3.5 گیگ فایل داشتم . امروز که فلش رو به کامپیوتر وصل کردم محتویاتشو نشون نداد . البته میتونم فایل جدید رو به فلش کپی کنم . وقتی هم که به Properties میرم میگه 3.5 گیگ استفاده شده . هیچ کدوم از فایلهام هم Hiden نبودن . چطوری میتونم فایلامو برگردونم . نرمافزارای ریکاوری فایلهایی که قبلا" داشتمم میارن و به درد نمیخورن . لطفا" راهنمایی کنید .
من یک فلش مموری ترنسند 8 گیگ دارم که روش یک فولدر با نام ╚زز ایجاد شده،از ----- هم که ضبط می کنم اینطوری ضبط می کنه:Ȫª4[2010-09-11-10-47-57] ،روی کامپیوترم نشون نمیده،فقط روی خود ----- نشون میده.
هم با کامپیوتر فرمت کردم هم با ----- ولی باز هم درست نشد.
البته تو ویندوز ویستا یه فایل Auto run نشون میده ولی تو XP نشون نمیده.
کلا مشکل remove کردن یا باز شدن هم نداره،راحت میشه وارد شد ولی اینطوری شده،تا حالا با این مشکل برخورد نکرده بودم.
حتی نمیشه از روی فلش مموری به روی کامپیوتر کپی کنی.
با تشکر
سلام دوستان.
من یه MUvo V100 Mp3 player داشتم ! بعد یوهم نمیدونم چی شد حالا که به کامپیتور وصلش میکنم ویندوز میگه باید فرمت بشه.
وقتی هم که میخوام فرمتش کنم میگه نمیتونه !
خود MP3player رو هم که روشن میکنم یه صفحه MUvo میاد . دوباره خاموش میشه.
چی کارش کنم؟
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
با HP USB Disk Storage Format Tool هم امتحان کردم .یه ارور داد و فرمت نشد:
The device is write-protected.