این حرفو نزن.من مطمئنم که لا اقل میشه 2 تا فایل رو با 2 تا کانکشن دانلود کنی.اخه این که چیز پیچیده ای نیست که نشه.
Printable View
این حرفو نزن.من مطمئنم که لا اقل میشه 2 تا فایل رو با 2 تا کانکشن دانلود کنی.اخه این که چیز پیچیده ای نیست که نشه.
من دیروز ظهر سرعت دانلودم ۸۰ KB/S بود :31:
سرعت دانلودم معمولا ۱۵ کیلو بایت در ثانیه هست
۱ ساعت همین جوری بود
داشتم ار MEDIAFIRE دانلود میکردم
فر کنم قاطی کرده بود نه
سلامنقل قول:
آره یجورایی قاطی کرده :31: چون سرعتش برای من و بقیه دوستان زیادی باشه KB 20 ...
موفق باشید!:40:
شما گوشیت چیه؟نقل قول:
کوروش جـان پست اول برا موقعی بود که رایگــان بود اینترنت ایرانسل الان دیگه رایگان نمیشه استفاده کــرد :41:نقل قول:
موفق باشید!:40:
n73 دارم.کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟کارم خیلی ضروریه.لا اقل در مورد midpoint teamer یه توضیحی بدیننقل قول:
سلام
سرعت اینترنت ایرانسل واسه شما هم اومده پایین ؟ در حد 2 تا 4 KB/S شده
سرعت تو منطقه ما همچنان 20-30 است (همدان)
ولي قطعي زياد داره
سرعت تو منطقه ما همچنان 20-30 است (همدان)
ولي قطعي زياد داره
من 1 ماه پیش ازش استفاده کردم و مشکلی نداشت.دوباره هفته قبل 1 ماه نامحدود گرفتم و ازش استفاده میکردم.
از دیشب تا حالا نه تو موبایل و نه تو کامپیوتر کانکت نمیشه.
اروری که تو موبایل میده:
یعنی وقتی مروگر را باز میکنم و میخواد کانکت بشه این مشکل را میده.
packet data=temporary network problem
از دیشب تا صبح قطع بود ، صبح 3 4 ساعت وصل شد تا ظهر ، از ظهر تا الان هم قطعه!نقل قول:
سلام
من با گوشیم که ایجی ویوتی هستش میخوام به اینترنت ایرانسل (EDGE) با این طرح های نامحدود وصل بشم بهترین راه و پرسرعتترین راه بوسیله کامپیوتر کدومه؟یکی از دوستان که متاسفانه بن شده توی یکی از تایپیک ها نوشته بود که شما با یه برنامه میتونید به بهترین انتن BTS وصل بشید و از اون اینترنت بگیرید.کسی از این موضوع اطلاعی داره؟اسم برنامه چیه؟
ممنون
با گوشی های ویندوز موبایل و اندروید میشه با اینرنت ایرانسل به لپ تاپ وصل شد و استفاده کرد ؟ سرعتش چجوریه ؟ از همراه اول بهتره یا بدتر ؟
برا من سرعتش 115 کیلوبایت بر ثانیه بود
در ضمن برای یک دقه اتصال 700 تومان کم شد:(
سلام
من طرح نا محدود یک ماهه رو فعال کردم، ولی هنگام کانکت شدن با کامپیوتر روی Registering your pc on web گیر میکنه و کانکت نمیشه مشکل کار از کجاست ؟ ( البته با خود گوشی راحت کانکت میشه ) و قبل از اینکه طرح رو فعال کنم یه دو سه باری همین مشکل رو داشتم ولی کانکت میشد !!
لطفا منو راهنمایی بفرمایید...
دوستان من لپ تاپم wifi داره گوشي هم n78 كه اون هم وايرلس داره.
از طريق وايرلس نمي تونم به gprs گوشي وصل بشم؟يعني ديگه از كابل استفاده نكنم.
سلام
از طریق بلوتوث نمیشه وصل شد؟
بله ، میشهنقل قول:
پس چرا وقتی با بلوتوث وصل می شم و می خوام کانکشن جدید بسازم مودم گوشیم نمیاد؟
محمد رضا جان میتونی یک ماهه بگیری که 10تومن بیشتر نمیشه.:31:نقل قول:
مودم رو هم میتونی از جاهای مختلف بگیری مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ترتیب 65، 75، 85
اطلاع از امکاناتباتشکرکد:http://freevpn.persianblog.ir/post/21
ایا اینترنت ایرانسل برای cccam جواب میده؟؟؟؟
سلام.
من با سونی اریکسون وصل شدم، سرعتش 30 بود. ولی با نوکیا وصل شدم، میانگین 4 میشه.
آخه چرا؟
منم همین مشکل رو دارم !!! :41:نقل قول:
گوشیم N93 هستش !
کمکم کنید خواهشا !:40:
من با 5300 وصلم همين الان. بين 25 تا 30 هستش. با سوني او امتحان نكردم. به نظرم با نوكيا كه وصل ميشي گوشي رو راست بذاري تا ثابت بمونه نتيجه بهتري ميگيرين. اگه راست نموند بذارين توي ليواني چيزي...
يه سوال
اقا كسي هست كه هم از اينترنت ايرانسل و هم همراه اول استفاده كرده باشه؟ سرعت كدومشون بيشتره؟ اختلاف محسوسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
من از ايرانسل استفاده ميكنم اما مثه اينكه دزد از اب در اومدن. بار اول طرح ماهانه فعال كردم كه 24 روزه تموم شد و از اونجا كه تخم مرغ دزد شترمرغ دزد ميشه بار دوم طرح ماهانم 8 روزه تموم شد.
سوالم اینه که اپراتور میتونه بعد از مقدار مشخصی دانلود سرعن رو کاهش بده !!!؟
و اینکه ایا محدودیتی در مقدار دانلود داره ؟
با سلام من گوشی چینی N97i دارم این نه cd داره هچی و فقط یک کابل داره با اون من خودم به اینترنت می رم می خوام با استفاده از اون با کامپیوتر به اینترنت برم ایا میشه یا نه من مودم اون گوشی رو تو اینترنت پیداد کردم فقط نم دونم چه طوری کانکشن درست کنم و شمارش و بدم
با تشکر
سلام.
گوشي خراب نمي شه اگه زياد به عنوان مودم ازش استفاده بشه؟!
با سلامنقل قول:
چرا كه خراب ميشه
بسته به استقامت گوشي ها عمر اون ها هم در استفاده ي طولاني مدت مياد پايين
موفق باشيد.
سلام .من یه مودم EDGEگرفتم باهاشم کار میکنم.. و اخیرا تونستم بفهمم اگه قات زد چیکارش کنم ..فقط میخوام بدونم کد ایرانسل چنده ... همراه اول با وارد کردن کئ مربه 99 ستاره و مربع98 ستاره بالا میره.. اما ایرانسل رو هر کاری میکنم نشد.. کسی میدونه کد EDGEایرانسل چیه؟؟؟؟؟در ضمن بعضی اوقات موقع دانلود قفل میکنه که الان تونستم این مشکل رو رفع کنم .. فکر کنم برای گوشی ها هم بدر د بخوره: هر موفع دیدی دیگه دون و آپ نداره .. با یه گوشی دیگه به سیمکارت متصل به اینتر نت یه تک بزنید .. یه اتفاقی میوفته ..درست میشه... چند بار امتحان کردم جواب داد.....
.........................
سلام
من بار اول به راحتی تونستم از طریق پی سی سایت و به وسیله بلوتوس کانکت بشم ولی هنوز یه هفته نشده ، که حالا موقع کانکت شدن توسط پی سی سایت این ارور رو میده و وصل نمیشه :
failed to establish a network connection
دوستم هم همین مشکل براش پیش امده بود ، ویندوز عوض کرد و خوب شد ولی من حوصله این کارا رو ندارم.
گوشیم 2730 کلاسیک هست .
از طریق کانکشنی که خوده پی سی سایت هم می سازه هم نمیشه وصل شد وارور میده. نرم افزار رو حذف ودوباره نصب کردم ، بازم نشد.
یه یه یوزر دیگه همین کارا رو اتنجام دادم و بازم نشد.
خلاصه کسی میدونه من چیکار کنم ؟
من همین مشکل رو داشتم با این روش مشکلم حل شد
پی سی سوئیت رو باز کن و رو کانکت تو اینترنت کلیک کن
بعد برو تو تنظیمات و مودم گوشیت رو انتخاب کن برو صفحه
بعد تیک پایینی رو بزن و برو صفحه بعد فینیش رو بزن حالا
دکمه کانکت رو بزن حل میشه به امید خدا
سلامنقل قول:
گوشیم دست دوستمه و وقتی ازش گرفتم این کار رو انجام میدم، ولی من این کار رو قبلا انجام دادم و در اخرین صفحه که 4 تا کادر برا پر کردن هست ، در کادر اولی می نوشتم mtnirancell و بعد فینیش رو می زدم و باز هم همون ارور را میداد.
حالا شما هم منظورتون همین روشه ، یا اینکه نباید کلمه mtnirancell رو بنویسم.
نه دوست عزیز خالی بزار
من که خالی گذاشتم وصل شد
ممنوننقل قول:
من از یه راه دیگه ، وصل شدم والانم که این پوست رو میدم با گوشیم وصلم.
از طریق یه کانکشن که خودم ساختم ، موفق شدم وصل بشم.
سلام
من تا حالا با بلوتوث گوشی رو به کامپیوتر وصل می کردم و بعد می رفتم اینترنت ولی حالا USB گرفتم و می خوام با اون برم و می دونم که سرعتش باید از بلوتوث بیشتر باشه . خلاصه هر کاری کردم با USB که گوشی رو وصل میکنم ، کانکشن اونو به عنوان مودم نمیشناسه ولی خود پی سی سایت اونو میشناسه ولی بعدش وقتی میرم تا با خود پی سی سایت کانکت بشم یه دفعه یو اس بی دیسکانکت میشه.
نمی دونم منظورمو فهمیدید یا نه ، اگه نفهمیدید کلا بگید خودتون چطور با USB وصل می شید.
آقا من یه مودم gprs خریدم ولی نمیتونیم کانکت بشم فکر کنم باید کانکشن بسازم رو نرم افزارش ممکنه راهنماییم کنید
مرسی
سیم کارت ایرانسل :
در بخش پروفایل مودم :
mtnirancell
در قسمت یوزر نیم و پسورد : چیزی ننویس
فقط برای دایال نامبر اینو بزن
#1***99* ( که به ترتیب میشه این = ستاره نود ونه ستاره ستاره ستاره یک مربع)
همین !
کسی نمی خواد جواب بده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من چند تا سوال دیگه هم دارم :
1. وقتی من به اینترنت وصل میشم ، تو گوشیم یه حرف E بالا نوشته میشه ، میخوام بدونم که این حرف مخفف اینترنته یا edge ، و اگه edge هست ، یعنی داره از gprs سریع تر کا میکنه ؟ ( چون شنیدم edge امکانی در گوشی های جدیدتره که از gprs سریع تره و ...) و اگه مخفف اینترنته ، چطور میتونم از قابلیت edge گوشیم استفاده کنم ؟
2.سرعت ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
3.ایرانسل gprs 1 ماهه نامحدود نداره ؟ ( من خودم 1 ماهه 2.5 گیگیش رو خریدم والان باهاش وصلم)