سلام
از ویندوز 7 برای موبایل خبری نیست؟
Printable View
سلام
از ویندوز 7 برای موبایل خبری نیست؟
چرا...برندهای مختلف اعم از سامسونگ و ال جی و اچ تی سی دارن یه کارایی می کنن:نقل قول:
WP7-powered HTC Mozart leaks, due in October
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsmarena.com/wp7powered_htc_mozart_leaks_due_in_october-news-1756.php
ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که
میشه رو i900 omnia ویندوز موبایل 7رو ریخت یا نه؟
:31:نقل قول:
حرفای خنده دار می زنیا
ویندوز فون 7 اولین نیازش مولتی تاچه...آی900 تاچشم خازنی نیست چه برسه مولتی تاچ:46:
دستتون درد نکنه
ببخشید از اینکه سوالمو اینجا مطرح کردم
گشتم جاشو پیدا نکردم.
انتشار x8 کی هست؟
سلام.نقل قول:
توی GSM Arena گفته سه ماهه سوم سال 2010 یعنی از همین ماه تا 2 ماهه دیگه.(البته اگر به تاخیر نیفته):11:
آقا یه کم درباره i9000 صحبت کنید حال کنیم. چه خبرا؟ خبرای جدیدی نداره؟ آندروید جدید براش اومده؟
یک ویدئوی جدید از HTC Schubert بر روی سایت 247windowsphone.com قرار گرفته. اینطور که معلومه این گوشی هم همانند Legend بدنه اش از جنس آلومینیوم یک تکه ساخته شده. این گوشی برای Windows Phone 7 در نظ گرفته شده.
بر طبق ویدئوی منتشر شده از HTC Desire HD در سایت 247android.com، علاوه بر مشخصاتی که قبلا از این گوشی شایع شده بود (شامل دوربین 8 مگاپیکسلی، فیلمبرداری 720p ، صفحه نمایش 4.3 اینچ WVGA) مشخص شده که این گوشی دارای Dual LED Flash هم می باشد.
انصافا htc بدنه های با کیفیتی میزنه. جنس بدنه ها واقعا خوب و شیکه ......
درسته خوب یکی از دلایلی که من با وجود برتری های گالاکسی بازم نکسوس و دیزایر رو دوست دارم همین طراحی آیرودینامیک!!:31: HTC هستش دیگهنقل قول:
بالاخره این desire hd اومد؟؟؟؟ یا هنوز سر کاریم؟؟؟:41:
تو اینجا در مورد desire HD میپرسی !! اینجا واسه پاکت PC هستش نه گوشی های آندروید!! اصلا به نظر من باید این قسمت پاکت پی سی حذف شه
ببخشید دوستان من htc hd2 دارم. میخواستم ببینم که نرم افزاراشو از کجا بگیرم؟ ایا تاپیکی هست؟
نقل قول:
سلام.
تو این تاپیک میتونید مسائل مربوط به گوشیتونو پیگیری کنید.:11:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341237[/PHP]
دوست عزیز میتونی برنامه هاشو از سایت تخصصی زیر بگیرید در ضمن اون ادرسی که دوستمونم داد خوبه:نقل قول:
کد:www.mobilestan.net
سلام..
دوستان الان ویندوز 6.5 دیگه کاملا خنثی شده؟ یعنی براش برنامه و یا بازی جدید نمیاد؟
اخه ویندوز 7 که همه ازش بد میگن... اصلا محبوبیت نداره... داخل موبایلستان من از چند نفر که دارند سوال پرس کردم از .. خوردنشون پشیمون بودن..
الان ماکروسافت اصلا پشتیبانی نمیکنه از 6.5؟
مثلا الان من خودم ان 78 هم دارم.. سیمبین ویرایش 3 هست با اینکه ویرایش 5 و سیمبین 3 هم امده ولی هنوز ازش پشتبانی میشه من هر وقت داخل گالری موبایل 9 و یا سایت های دیگه میرم کلی بازی و برنامه جدید برای سیمبین ویرایش 3 ریلیز شده...
سلام ، من گوشی htc sensation خریدم sim network unlock pin می خواد ، چکار کنم ؟؟؟؟
سلام... گوشی من HTC HD mini هست اطلاعات و نرم افزارهای مربوط به این گوشی رو از کدوم تاپیک می تونم پیگیری کنم؟؟ مرسی:20:
نقل قول:
سلام... گوشی من HTC HD mini هست اطلاعات و نرم افزارهای مربوط به این گوشی رو از کدوم تاپیک می تونم پیگیری کنم؟؟ مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389038
سلام دوستان . خسته نباشید . من یکی از دوستانم داره میره اکراین . می خواستم بدونم اگه بهش بگم از اونا واسم یه دونه viewsonic بیاره ارزون تر در میاد ؟ من یه مدلی نیاز دارم که هم سیم کارت بخوره هم ال سی دیش اینقدر باشه که برای نت رفتن راحت باشم . قیمتم تا 350 تومان . چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط قیمت را بر اساس قیمت اوکراین گفتما نه قیمتای ایران . ممنون
چرا اینجا به روز نمیشه؟؟؟