ببخشید اگه بد صحبت کردما ! شرمنده به هر حال ما همه با هم تو این فروم دست به دست هم می دیم و اطلاعاتمونو بالا می بریم نمی خام دشمن بشیم.لینک تاپیک رو براتون پی ام می دم تا کدورتی پیش نیاد.
Printable View
ببخشید اگه بد صحبت کردما ! شرمنده به هر حال ما همه با هم تو این فروم دست به دست هم می دیم و اطلاعاتمونو بالا می بریم نمی خام دشمن بشیم.لینک تاپیک رو براتون پی ام می دم تا کدورتی پیش نیاد.
این تاپیک واسه انتقاد و پیشنهاد زده شده. شما هر مشکلی به نظرت رسید می تونی اینجا مطرح کنی و ما موظفیم جواب بدیم.نقل قول:
با تشکر
سلام مجدد. راجع به جدا شدن قسمت های جاوا و s60 v2 و S60 v3 :
اولا که کار درستی بود و مورد نیاز.اما چون قبلا این بخش ها جدا نبودن من تاپیک هایی زدم که واسه دو بخش S60 v2 و S60v3 کارایی داره ولی الآن فقط تو یکی از بخش هاست.مثل تاپیک مربوط به برنامه ی Xplore :
که هم ورژن S60 v2 و S60v3 وهم UIQ3 برنامه ی Xplore تو این تاپیک هست. یه تاپیک دیگه هم تاپیک عوض کردن فونت گوشی های نوکیا S60v2-s60v3 هست که الآن متاسفانه فقط تو بخش S60v2 هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2074520#post2074520
یا این تاپیک ها تو هر 2 وجود داشته باشن ویا تکه تکه بشن!! بالاخره خودتون می دونید.
کار خاصی نمیشه کرد برای اینجور تاپیک ها
مگر اینکه تاپیک رو منتقل کنیم تو اون یکی بخش بصورتی که سایه تاپیک باقی مونده باشه.
که میشه 1 تاپیک در دو زیر مجموعه.
من میخواستم پیشنهاد بدم که بخشهای مربوط به سیمبین 60 یکی باشه تا:
هم مشکلات بالا پیش نیاد و هم فکر نکنم دیگه جایی برای پیشرفت برنامه های سیمبین سری 60v2 باشه و در آینده ممکنه این زیرمجموعه به یک بخش بیهوده تبدیل بشه...
واسه xplore که الآن تو هر بخش تاپیک های جدا وجود داره.نقل قول:
واسه فونت ها هم بهتره که خودتون یه تاپیک جدید تو بخش s60v3 ایجاد کنید.
با تشکر
دوست عزیز این کار فعلا مقدور نیست. بدون شک S60V3 یه بخش کاملا مجزا لازم داره چون خیلی داره پیشرفت می کنه.نقل قول:
S60v2 هم هنوز از دور خارج نشده و خیلی ها گوشی ها شون این سیستم عامل رو داره. در ضمن ؛ اگه دقت کنید ، این بخش سیمبین سری 8 و 9 رو هم شامل می شه.
با تشکر
سلام...
میخواستم ببینم میشه دو تا تاپیک که اتفاقا استیکی هم هستند تو بخش ملودی و کلیپ به نام آهنگ های جدید و ملودی های زیبا...
رو با هم ادغام کرد چون واقا دو تا تاپیک موازی هستند...
میشه ادغام کرد ولی ادغامشون کار درستی نیست چون پست ها بر اساس تاریخ ارسال مرتب می شن و خیلی بهم می ریزه...نقل قول:
ولی با تیم موبایل صحبت می کنم . اگه دیدیم موازی هم هستن ، یکیش رو می بندیم تا فعالیت تو یک تاپیک متمرکز شه .
با تشکر :11:
با نظر مجتبی موافقم.بهتره یکیش قفل بشه.نقل قول:
هر جور صلاحه اگه نمیشه ادغام کرد یا مشکل ایجاد میکنه یکیش رو قفل کنید...
آره همینا...نقل قول:
اینا؟
آهنگ جدید برای موبایل
آهنگهاي قشنگ و كم حجم براي موبايل
یکیش قفل شد فعلا.....
ممنون...نقل قول:
راستی یک سوال همین جوری یکیش رو بستین یا روی سیاست خاصی یکیش انتخاب شده..؟
دوستان یه سوال: چرا تالاری واسه گوشی های ال جی نداریم؟
من مجبور شدم واسه کلوپ ویوتی تو قسمت عمومی کلوپ گوشی ها تاپیک بزنم
فکر کنم دلیلش روشن باشه و اونم اینه که هنوز نتونسته این برند در بین مردم ایران جا باز کنه و به علت کمی کاربراش هنوز مدیران نیاز به ایجاد یک تالار مجزا براش حس نکردن...نقل قول:
پس اگه اینجوریه چرا انجمن پاکت پیسی رو راه انداختن؟هنوز هم که هنوزه مردم دست کسی پاکت پیسی میبینن فکر میکنن گوشی چینیه
اینجوری که نمیشه
خوب اگه دقت کنی تعداد گونه های PPc بیشتر از مدلهای ال جی مورد اقبال مردمه و الان اگه به بخش PPC هم بری میبینی که ممکنه حتی بازدید کننده بیشتری نسبت به موتو داشته باشه ولی متاسفانه مدلهایی از ال جی که مورد توجه مردمه خیلی کمه ولی امید هست با ورود گوشیهایی مثل viewty و مدلهای خوبی که جدید معرفی کرده ال جی هم مدیران رو مجاب به احداث کلوپ بکنه...نقل قول:
منه م با امیر موافقم .......گوشی هایه کمی از شرکت lg باب دل مردم هست و کاربراش نیز خیلی کم هستند تو این فروم و فروم های دیگر
البته دوست خوبم به جز مواردی که امیر جان اشاره کرد مواردی دیگه ای هم هستنقل قول:
آینده مال ppc هست
گوشیهای پیشرفته و قابل بحثی هستند
امیدوارم قانع شده باشید
من همون اول قانع شدم دوست من
در هر صورت ممنون از همگی
فعلا تو همون قسمت عمومی پست میدیم تا شاید مردم دست از برند بازی بردارن
:دی
دوستان ما کاری به برند و اینجور چیزا نداریم . یعنی تعصبی رو هیچ برندی نیست. فقط مسئله در فروم ، استقبال و تعداد بازدیده . اگر کلوپ های گوشی های Lg از یه حدی در صفحه اصلی کلوپ بیشتر شه و بازدید زیادی داشته باشه ، مسلما در مورد بخش مجزا تصمیم گیری می شه. ولی در حال حاظر نیازی دیده نمیشه.
با تشکر
سلام
پیشنهاد می کنم که دو قسمت ملودی و کلیپ از هم دیگه جدا بشه
چون این دو قسمت با هم هست کم تر به ملودی توجه می شه
اگه از هم جدا بشه فکر کنم هم کاربرا بتونن بهتر استفاده کنن هم این که بهش بیشتر توجه میشه
در ضمن میشه یه قسمت نرم افزاری و والپیپر باری موبایل هم بهش اضافه کرد
ممنون که توجه می کنید
مرسی حجت جان.
پیشنهاد شما حتما بررسی می شه...
سلام :11:
من یه پیشنهاد داشتم
میدونم که 10-15 روزه کسی توی این تاپیک نیومده ولی گفتم که شاید اینطوری بهتر میشه و کاربرا زود تر به نتیجه میرسن :
من میخوام تو انجمن مشاوره خرید گوشی 3 تا تاپیک بزنم به ترتیب زیر :
مشاوره خرید گوشی تا 200 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 200 تا 400 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 400 به بالا
و هر کس خواست مشاوره بگیره میتونه اینجا بیاد و در خواستشو مطرح کنه و ما رسیدگی میکنیم و مشاوره و کمک میکنیم
و هر کس نخواست که مثلا بین 2 تا گوشی میخواست انتخاب کنه یه تاپیک واسه خودش بزنه مثلا بین گوشی N82 و N78 که هست .
مدیرا و همکار ها هم میتونند به اینجا یه نگاهی بندازن و نظرات دوستان رو بخونن :46:
ممنون اگه جواب منو بدید :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254664
به نظر من هر کسی می خواد بخره بیاد تاپیک بزنه و بعدش که کارش تکموم شد، تاپیک حذف بشه بهتره.
چون هر کسی یه انتظاراتی از گوشیش داره و یه سقف بودجه ای.
پس شرایط هیچ 2 نفری مثل هم نیست.
من خودم برای خرید یه گوشی تا سقف 300 تومن یه تاپیک زدم و واقعا دوستان خیلی بهم کمک کردند و آخر هم من رفتم بهترین گوشی در اون رنج: n78 خریدم.
مرسینقل قول:
نظر من هم راجع پیشنهاد مطرح شده همین هست
مخلصیم
نقل قول:خوب پس تکلیف دوستانی که میان مشاوره میدن چی میشه؟نقل قول:
با پاک شدن تاپیک تعداد پستهاشونم کم میشه.و انگار نه انگار که مشاوره دادن.
پیشنهاد من در مورد مشاوره خرید :
چند تا تاپیک استیکی (مهم که همیشه در بالا باشن) ایجاد کنیم:
1-یک تاپیک برای مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
2-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی در رنج ها مختلف
3-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی با مشخصات خاص(مثلا دوربین خوب-صدای خوب-سیستم عامل مشخص و...)
نظر شما دوستان چیه؟
آره خداييش راس ميگيا..:31:!نقل قول:
آخه به نظرم اين تاپيك هام اگه باشه..امروز نه فردا شلوغ ميشه و در هم بر هم....نقل قول:
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...:13:
ميتونيد تاپيك ها رو بعد از به نتيجه رسيدن قفل كنيد...بعدا" اگه يه نفر موضوع مشابه زد به اونجا ارجاع ميديم...:20:
چطوره؟
اینجوری هم میشه حسین جان :10:نقل قول:
ولی نظر من این هست که مثلا یکی میاد یه پست توی تاپیک مثلا: 200-400 میزنه و میگه که من میخوام گوشیم اینجوری باشه دوربینش خوب باشه و ترجیحا از برند نوکیا بعد مثلا یه سری که اونجا فعالیت دارن ( مثلا من ) میگم که مثلا گوشی مثلا N78 هست که دوربینش خوبه 3.2 و صداش خوبه و با کیفیت اما خیلی بلند نیست و حالا چیز های دیگه ( خصوصیات گوشی ) و تمام گوشی های توی این محدوده بعد دوستمون هم به جوابش میرسه و میره گوشیشو میخره ( تاپیک رو هم باید مهم کنید که پایین نره ) :46:
بعد هر کسی هم که مثلا میخواست بین دو گوشی N78 و N82 یکی رو انتخاب کنه که دیگه اونجا نمیاد میره یه تاپیک واسه خودش میزنه چون اون سه تاپیک تقسیم بندی به صورت قیمتی داره نه مثلا بین 2 تا گوشی :10:
خوب این مورد توی انی دسته قرار میگیره.نقل قول:
1-یک تاپیک برای مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
همچینیم در هم بر هم نمیشه.نقل قول رو واسه همین کارا گذاشتن.در ضمن چون تاپیک حول یه مورد(مثلا با قیمت 300 هزار تومن) می چرخه بقیه میتونن از مشاوره دیگران که برای یکی دیگه داده شده تو همون تاپیک استفاده کنن.نقل قول:
آخه به نظرم اين تاپيك هام اگه باشه..امروز نه فردا شلوغ ميشه و در هم بر هم....
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...
مگه تعداد پست چقدر مهمه؟نقل قول:
خوب پس تکلیف دوستانی که میان مشاوره میدن چی میشه؟
با پاک شدن تاپیک تعداد پستهاشونم کم میشه.و انگار نه انگار که مشاوره دادن.
مهم اون کار و کمکیه که به دوستت کردی و یه عمر دعات می کنه.
حالا تو 100 تا پست بالاتر یا پایین تر داشته باشی چه توفیقی می کنه؟؟؟
ولی بازم اگه نمی خواید، حذف هم نشه.
همون جوری بمونه.
اصلا روال همین جوری که هست خوبه.
چرا می خواید دستش بزنید؟
این مورد خیلی خوبیه که اشاره شد.نقل قول:
آخه به نظرم اين تاپيك هام اگه باشه..امروز نه فردا شلوغ ميشه و در هم بر هم....
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...
واقعا درهم برهم میشه.
ضمن این که این مشاوره الان با یک ماه دیگه که قیمتا فرق می کنند، متفاوت خواهد شد و دیگه قبلیا به درد نمی خوره.
به نظر من همینجوری که الان هست بهتره ....
آره خب...اينم خوبه...اگه يكم بيشتر روش نظارت شه، از بابت اسپم و تاپيك هاي تكراري و خارج نشدن بحث تاپيك...:20:نقل قول:
شاید برای شما فرق نکنه ولی برای خیلی ها فرق میکنه.نقل قول:
خوب قرار نیست بریم از اول تاپیک رو بخونیم که.مثل اینکه بریم تاپیکهای اول رو بخونیم!نقل قول:
ضمن این که این مشاوره الان با یک ماه دیگه که قیمتا فرق می کنند، متفاوت خواهد شد و دیگه قبلیا به درد نمی خوره.
طرف بهتره فقط 1-2 صفحه آخر رو ببینه.
باز هم هر جور جمع صلاح بدونه.
کاملا تایید میشه :10:نقل قول:
ولی به نظر من اگه از نظر قیمت باشه خیلی بهتر میشه
به نظر من اصل راحتی هست و منظم بودن :46:
اگر همین طوری باشه ( فعلی ) که دوستان مخالفت کنند خوب همینجوری باقی میمونه :5:
ولی به نظر من اینطوری نظم + راحتی پیش میاد :40:
من که میگم این ها رو مهم کنید که نره پایی بعد یکی میاد درخواستشو میده
در ضمن حسین جان اینجوری که شما میگی کل انجمن مشاوره خرید گوشی ختم میشه به همین 3 تا تاپیک ولی اونجوری که من میگم از نظر قیمت مشاوره میشه و هرکی خواست بین 2 تا یا 3 تا گوشی چیزی رو انتخاب کنه یه تاپیک جدا بزنه تا تاپیک فقط به این 3 تا تاپیک ختم نشه :10::10:
کی گفتم 2-3 تا تاپیک.نقل قول:
پیشنهادم رو با دقت بخون.حدود 8-10 تا تاپیک استیکی میشه
یکی از کاربرا توی پیام خصوصی ازم خواست که واضح تر بیان کنم.
نظر من به طور کلی و جزئی ایجاد این تاپیکهاست:
مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
مشاوره خرید گوشی تا 100 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 100 تا 200 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 200 تا 300 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 300 تا 400 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 500 تا 600 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 600 هزار تومان به بالا
مشاوره خرید گوشی با صدای خوب
مشاوره خرید گوشی با دوربین خوب
مشاوره خرید گوشی با امکانات مشخص
مشاوره خرید گوشی نوکیا
مشاوره خرید گوشی سونی اریکسون
مشاوره خرید گوشی سامسونگ
مشاوره خرید گوشی موتورولا
مشاوره خرید گوشی های پاکت پی سی
البته این آخری هاشو میشه نادیده گرفت.
نظر شما چیه؟
من هم نظرم اینه که تاپیک ها طبقه بندی شه و در موارد خارج از اونها تاپیک زده بشه!