آقایون یک سوال چطور میتوم dream scence رو تهیه کنم؟؟
ممنون.
Printable View
آقایون یک سوال چطور میتوم dream scence رو تهیه کنم؟؟
ممنون.
عزیزم شما به قسمت Windows Update برو در پنجره ای که برات باز شد قسمت there are windows ultimate extras available for download کلیک کن روی view available extras بعد توی پنجره ای که برات باز میشه آپ های ویندوز هستش که Dreamscence هم توشه.کافیه تیک جلوشو بزنی بعد Install کنینقل قول:
اگه لینک مستقیمشو برات گیر آوردم حتما میزارم
دوست من یا ویندوزتون مشکل داره یا کرکتون.من الان از SP1 ویستا استفاده میکنم کرکم شده آپ هم میشه.فکر نکنم کرک نشدن ویستا دلیل خوبی به برگشت به xp باشهنقل قول:
1.ایا ویستا برای گیم بهتره یا xp ؟
2.میشه گیمی روی ویستا اجرا نشه (گیم های قدیمی مثل: جنرال . وارکرافت و.....)؟
3.xp سرعتش بالا تره یا vista برای گیم؟
این تمام سوالات من بود
ممنون میشم اگه جواب بدهید.:41:
نقل قول:
بابا کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
لطفا جواب بدین.
من موندم xp بریزم یاvista!!!
کدوم واسه گیم بهتره؟؟؟؟؟؟
لطفا سوالات بالا هم جواب بدهید.ممنون میشم.:10:
1- ویستا (به شرط اینکه سیستمت بالا باشه)نقل قول:
2- احتمالش هست
3- ویستا (اصن یکی از دلایلی که مایکروسافت این ویندوز رو ساخت همین بود)
4- ,ا ,ا ببخشین :31:
ببخشید تو ویستا..این دریم سنس دیگه چیه؟؟ چی میکنه؟؟
من كه طرفدار xp هستم چون ويستا فقط كمي theme خوبي داره و الى هنوز خيلي option كم داره XP براي كار خياى بهتره
سلام به بروبکس ویستایی!!!!
به نظر من ویندوز ویستا خیلی بهتر از ویندوز ایکس پی هست.
امنیت بسیار بالا نسبت به ایکس پی ، شکل و ظاهر واقعا زیبا و عالی و امکانات بسیار بیشتر از ایکس پی و ....
دیگه گدشت اون زمونه که می گفتن ویستا نگیرید هیچی توش اجرا نمیشه.
اگه سیسمتون بالاست ویستا بریزید حالشو ببرید!!!
مشخصات سیستمم :
گرافیک : 256 تا 512 شیر میشه
رم : 2 گیگ
سی پی یو : Intel Core 2 Duo T7300 2.00 GHz
Dreamscence امکانیه که در ویستا میشه پشت Background ویندوز تصاویر متحرک با فرمتهای MPEG و WMV و ... گذاشت یعنی فیلم یا هر تصویر متحرک با فرمتهای مشخص شده در حالی که شما مشغول کار با دسکتاپتون هستید میتونید به تماشای فیلم بپردازید:46:نقل قول:
احتمالا شما زیاد با ویستا کار نکردید که میگید Organize کم داره.نقل قول:
در مورد تم بگم که میکروسافت برای اینکه محیط یکنواخت نشه به کاربر امکان تغییر رنگ پنجره ها رو داده.
من فکر نمیکنم از پنجره های جذاب شیشه ای کسی خسته بشه
برای ویستا تم هم هست اما با یه نرم افزار جانبی و یکم دستکاری تمشم عوض میشه
اگه خواستید در این زمینه میتونم بیشتر توضیح بدم
ویستا خیلی بهتر از Xp هستش (البته کلی گفتم)
شاید در موارد جزئی Xp بهتر باشه اما در کل ویستا پادشاهی میکنه
نه واقعیتشم همینه............. با این کامپیوتر جدیدم هم ویستا دارم هم ایکس پی......اما همش با ویستا کار میکنم...سرعت عالی ......محیط زیبا... اجرای بهتر برنامه ها...ولی برای اجرای نرم افزار کتیا یهXP احتیاج دارم که اونم زیر سر خود سازندشهنقل قول:
ویستا برای مشکل پسندان و علاقمندان به زیبایی محیط کار ویندوز. اکس پی هم برای طرفدان به سرعت و راحتی کار به دور از ولخرجی.
من که هم xp دارم و هم ویستا !
البته درصد استفاده من از این دوتا اینجوریه : ویستا 80% Xp 20%
اما Xp برای اجرای نرم افزار های قدیمی و ناسازگار با ویستا (که تعداد معدودی هم هستند) نیازه ....
اصلا این دوتا با هم کامل می شوند .... چرا اینا را مقابل هم می زارین؟
در مورد سرعت مخالفمنقل قول:
سرعت ویستا از XP بیشتره خصوصا سرعت سرچش که واقعا منو متحیر کرد
و در مورد راحتی کار
کجای XP از ویستا راحت تره ؟
--------
با ولخرجیش موافقم
واسه ویستا باید خرج کنی
این ویندوز dream sence اقا چی میکنه؟؟؟
این جمله سوالی بود یا خبری ؟نقل قول:
سوالی بودش..تو اپدیت ویندوز گزینه ای به نامWindows DreamScene
Download size: 22.1 MB
هست میخواستم بدونم چیکار میکنه؟؟
Windows DreamScene فیلم های با فرمت مطرح غیر از DAT را بر روی میز کار به عنوان پس زمینه بکار میبره.
سرعت سرچ هم به خاطر Index ویستا یه میانبره برای دسترسی سریع به فولدر و فایل ها.
منظورم از سرعت , توان عملیاتی در مدت زمان کمتر است یعنی ویندوز شما روان کار کنه حتی اگر نرم افزار های زیادی زده باشی و عمر ویندوز هم 3 ماه گذشته.
به نظرت ارزش دانلود داره یا نداره حالا؟؟
, ارزش ویستا هم به این چیزهاست دیگه. دانلودشم هم برات کاری نداره تو در اینترنت کارات رو انجام میدی و خودش بدون اینکه سرعت اینترنت رو بگیره دانلود میشه.حتمآ تنها برای دریم تیک بزن .تا راحت دانلود بشه 22 مگا بایت هم حجمشه.
طریقه نصب Dream Scene با لینک مستقیم چجوریه ؟
لینک مستقیم دانلود Dream Scene :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مراجعه به آدرس پایین میتوانید طریقه استفاده از Windows Vista Dream Scene را مطالعه نمایید:
.. http://www.mydigitallife.info/2007/02/15/windows-vista-ultimate-dreamscene-preview-enable-for-download-via-automatic-updates
مرسی بابت جواب اما من همین 3 ساعت پیش از همین آدرس فایلشو گرفتم اما چون نحوه نصبش طولانیه بی خیال نصب شدمنقل قول:
الان دارم از خود ویندوز آپدیت , دانلودش میکنم
ولی ممنون بابت جواب
راستی چرا راپید شیر گذاشتی ؟ خودش که لینک مستقیم داره
من این deram sence رو بعد 4 ساعت اپدیت کردمو نصبیدمو ریست کردم...اما چه جوریه ...یعنی ایکون داره؟؟ من چیزی پیدا نکردم...میشه یکی بگه کجاس و چه جوریه کار باهش
رو دسکتاپ راست کلیک کن بعدش روی Desktop Background کلیک کن بعد منوی کشویی رو باز کن خودت همه چیو میبینینقل قول:
:31:...........ویرایش..پیداش کردم... همین یه تم رو داره...از کجا دانلود کنیم.....خیلی قشنگ میشه
واقعا شرمنده یه گزینه رو جا انداختمنقل قول:
منظورم این بود که رو دسکتاپ راست کلیک کن بعدش Personalize بعدش ادامه قبلی....
اینم تصویری :
بازم شرمنده حلال کن نصف شبی اذیتت کردم :31:
تم که زیاد داره , کافیه تو گوگل بزنی Vista Dream Scene Themeنقل قول:
فیلمم میتونی بذاری ها
من الان یه شو گذاشتم دارم بدون صدا حال میکنم :31:
ببین برو اینجا فقط رویای رایگان دانلود کن ولی یه مشکلی هست
حجماشونو نیگا :2:
------کد:http://www.vistadreams.org/dreams/Uploads/stand.php
ویرایش :
این یه نرم افزارم میخواد که 36 مگ هستش !!
ویرایش شد.....
خود تون هم میتونید فیلم های کوچک را به فرمت wmv تبدیل کنید و با یک کلیک راست اون رو set as desktop background کنید.به همین راحتی با یک برنامه کانورتر این فیلم ها رو تبدیل کنید.
اینم چند تا Dream قشنگ
با فرمت MPGکد:http://www.mydigitallife.info/2007/04/02/beautiful-vista-dream-scene-desktop-video-wallpaper-with-nature-theme
فعلا کلی حال کردم با این دریم خود ویستا الانم دارم یکی دیگه دانلود میکنم.راستی به جز این دریم بازی کاره دیگه ای نمیکنه
چرا بی صدا عزیزم؟نقل قول:
صدا هم داره البته توی بعضی فرمتها مثل WMV یا MPEG
نه.با Windows Speech Recognition آشنایی؟از میکرفونت هر دستوری بدی ویندوزت عمل میکنه.تقریبا هر کاری که با موست انجام میدی اونم میتونه با گفتن دستوری که با میکرفن بهش میدی برات انجام میدهنقل قول:
چجوری ؟نقل قول:
من با فرمت MPG هم گذاشتم جواب نداد
تاپیک ترفند های ویستانقل قول:
در اینجا این مسائل رو طرح کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=191743
شما اول روی آیکون صدا در کنار ساعت کلیک راست کن و open volume mixer رو بزن و از اونجا صدای دریم اسکین که نشون میده از Mute درش بیار.نقل قول: