نه مگ؟؟؟؟
ایشاللا فردا
Printable View
نه مگ؟؟؟؟
ایشاللا فردا
ببین اگه می تونی تو پرشین گیگت آپلود کن
ایول اگه نتونستی بازم دانلود کنی بهم بگو آپلود کنمنقل قول:
سلام مجدد راستی علی جان اگه میخای بری تو rapid از این سایت ف ي ل ت ر ش ک ن استفاده کن من که خودم تست کردم جواب داد و تونستم برم داخل .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه فايل فوقش 50 ، 60 کيلو بايتيه....!
احتياج نداره که dvd ها و magazin ها رو آپلد کنی.... :wink:
سلام
من الان تو بازي تا ماشين Acura رو باز كردم
و الان هيچ مرحله اي نيست كه براي مسابقه برم
و با همه ماشين هاي قرمز هم مسابقه دادم و بردم
در ضمن پيستهاي مخفي رو هم رد كردم
الان وقتي Map رو روشن مي كنم يه گاراژ سبز رو به من نشون مي ده
ولي توي اونهم كه مي رم يه سري هاش قفله و يه سري تغييرات هم روي ماشينم دادم
ولي هيچ چيزي نميشه و فقط اون گاراژ سبز رنگ رو نشون مي ده و ديگه هيچ ماشين قرمز
رنگي نيست در ضمن ماشین ساشی بلند (هامر) رو هم انتخاب کردم و مراحلش رو رد کردم و یه گاراز قرمز
رنگ هم پیدا کردم ولی پیستی در کار نیست لطفا راهنماييم كنيد
متشكرم
خدانگهدار
آقا save game اخر بازی رو دارین؟
نقل قول:
نوشته شده توسط joli_poli200
برای سیو 100% به این آدرس برید پیدا میکنی خودم از اینجا گرفتم
یا دقیق تر
آقا كارت درسته :)
سلام
من چند روزه كه اين بازي را نصب كردم و به نظرم خيلي زيبا و جذابه.
2 تا سوال دارم :
- save بازي در كدوم شاخه نگهداري ميشه ؟
- آيا امكان داره كه آهنگهاي دلخواه خودمان را به جاي آهنگهاي بازي ، در هنگام رانندگي گوش كنيم ؟ البته از طريق خود بازي نه اجراي موزيك پلير جدا در كنار آن.
***C:***\Documents and Settings\***sub-zero***\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2نقل قول:
نوشته شده توسط hajHasan
اون قسمتهايی که با ستاره نشون دادم....متغیير هست
ممنون رفيق
در مورد اون قضيه آهنگها هم راهي به ذهنتون نمي رسه ؟
آقا اين پدرامه خيلي خ... !
با سلام
من قبلا بازي Need For Speed Under Grand 2 كه بازي مي كردم چراغ هاي ماشين و حتي چراغ هايي كه زير موتور نصب مي كنيم نشون ميداد ولي حالا كه نصبش كردم اصلا مثل اين كه نداره يعني همش خاموش هستند حتي اونجايي كه چراغ براي زير موتور انتخاب ميكني اين چراغ ها رو نشون نمي ده.
مي خواستم مشكلش چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر
احتمالا کارت گرافیکت رو نصب نکردی . برای همین بازی اون چیزها رو پشتیبانی نمیکنه . اگه کارت گرافیکت رو نصب کنی درست میشه .
برو تو قسمت تنظیمات کارت گرافیک تو بازی بعد ادنوس رو یزن بعد تو اونجا هر چی که اف بود ان کن
منظور از ماشين هاي(( SUV )) در NFS UnderGround 2 كدام مدل هاست ؟
لطفاّ راهنمایی کنید
مخفف sport utility vehicle
منظور ماشینهای سنگین پلیس هست
همونها که اگه بهت بزنن ناقص میشی
خوب مهندس جان میشه بگی کدوم مدلها -دقیقاّ ؟
توی اندرگروند 2 رو دقیقا یادم نیست چه ماشینهایی داشت . اما همون ماشینهای شبیه جیپ هامر و جنرال موتورز و ...
ماشینهای گنده ! ( یک چیزی بین کامیون آکتروس و پورشه 911 !!! ) چقدر دقیق گفتم ! برو حال کن .
توی کدوم سری Nfs میشه مدلاش رو دقیقاّ بفهمیم ؟
در UnderGround2 سه عدد خودرو SUV وجود دارن که عبارتند از:
HUMMER H2
LINCOLN NAVIGATOR
Cadillac ESCALADE
که وجودشون تو این بازی خیلی واضح و معلوم هست.
;)H3sam joon damet garm
منم تمام مسابقاتم کامل هسا.تو شهر هم همه را بردم.تمام ماشین هام هم تیونینگ کردم.عکس مجلات هم گرفتم.اما بازم 74%.باید چه کار کرد؟
ببخشید این Local Settings قسمت رو نمی تونم پیدا کنمنقل قول:
نوشته شده توسط sub-zero
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zafaranchi
اين فولدر مخفي هستش
براي ديدن فايلها و فولدرهاي مخفي اين كار رو انجام دهيد
Tools >> Folder Option >> View Tab >> Show Hidden files & folders
مخفف Sport Utility Vehicicle و برخي مي گويند مخفف Sport Utility Van هستش به معني ماشين ون با كاربرد اسپرتي
است مثل ماشنهايي چون پاترول - پرادو يا رونيز كه در سطح خيابانهاي شهر مي بينيم.
سريال namberبازي under ground 2
ممنون اقاي مدير
نقل قول:
نوشته شده توسط maysam ghrasuly
کد:5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
يا
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
يا
ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0
با سلام
دوستان یک مشکلی پیش اومده در بازی Need For Speed Underground 2 برام میخواستم ببینم از دوستانی که این بازی را انجام دادند کسی میتونه کمکم کنید یا نه ؟
من بعد از تمام کردن کلیه مراحل بازی در مرحله 3 فقط روی تصویر یک علامت ستاره بود که رفتم روی آن عکس یک دوربین بود یک عکس از ماشینم گرفت ولی من حواسم نبود پس از گرفتن عکس از من سوال کرد آیا سیو کنم ؟ که من به اشتباه زدم خیر. حالا دیگه هیچ مرحله ای روی صفحه وجود ندارد دکمه T را هم که میزنم ببینم تا کجای بازی پیش رفتم میبینم که جلوی قسمت :
DVD Cover #3 6.0 Star Car
علامت زربدر زده شده بود ولی جلوی :
DVD Cover # 2 5.0 Star Car
و
DVD Cover #1 4.0 Star Car
تیک خورده بود.
حالا دیگه هیچ جایی روی صفحه وجود ندارد که بروم فط دایره های مراکز تجهیزاتی و تعمیراتی و .. روی نقشه هستند .
دوستان منتظر راهنمایی های خوب شما هستم .
همچنین شاید سوال پیش بیاد چرا دارم این بازی رو میکنم ؟ جوابش اینه که تو CD هام گشتم دیدم تنها بازی که مونده بازی نکردم اینه گفتم برم اینم تمومش کنم که دچار این مشکل شدم.
با تشکر Ship Storm
نقل قول:
سلام دوست عزيز:laughing:
مشكل اينكه مرحله باز نميش چند تا حالت ميتونه باشه 1 اينكه شما آخرين مسابقه را انجام داده باشيد يعني مسابقه اي كه رنگ بنفش است و 5 دوره ميباشد و 2 نفر بيشتر نيستيد تو اين مسابقه
در قير اين صورت كلاس ماشين شما پايين است و بايد بالا ببريد بهتري كار اين است كه كورس هاي خياباني را كامل كنيد تا هم گاراژ جديد بشما بدهد و هم قطعه هاي جديد و مجاني :happy:
براي اينكه مسابقه هاي خياباني را تمام كنيد بايد پشت يكي از ماشين هاي اسپورت تو خيابان رفته و اينتر را بزنيد تا باهاش كورس بديد كه اگر يه 10 يا 16 باري مسابقه بديد هم چند تا ستاره جديد باز ميشود و هم پول ميگيريد و هم در گاراژ ها ميتوانيد كلاس ماشين را بالا ببريد كه هميشه آخرين قطعه را خريده تا ستاره تان كه در سمت راست است بالا برود و در گاراژ قرمز و زرد هم برويد و آخرين قطعات را بخريد با اين كار حتما مرحله باز ميشود
اين بازي يكي از جذاب ترين بازي هاي نيد فور اسپيد ميباشد انتخاب خوبي كرديد:blush:
ممنونarash2006 جان;)نقل قول:
جميعا سلام.
من يه ترينر توپ براي Nfs Ug 2 مي خوام.
لطفا اینجا درخواست بدید :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=154
اقا من در قسمت 45 درصد بازی گیر کردم ولی هیچ مرحله ای برای من باز نکرده من همه کار اسپرت و تقویت متوری کردم قبلا این مرحله را باز کرده حالا چه کار کنم؟:13: :13: :13:
لطفا سریعتر؟
میدونی باید چکار کنی دوست عزیزنقل قول:
یکسری ماشین اسپرت در شهر هستند که با فلش های قهوه ای مشخص شده اند برو کنار اونها دکمه Enter را بزن باهاشون مسابقه بده یه 7 الی 8 باری باهاشون مسابقه بدی مرحله های جدیدش باز میشه. :27:
من هم قبلا همین جا گیر کرده بودم
با تشکر :11:
کار از این حرفها گذشته من با همشوم مسابقه گذاشتم و ماشین دیگه ای نمونده و من موندم و گاراج ها :13: :13:
میدونی دوست عزیزم من دقیقا همین 46% گیر کردم بعدش با ماشین ها مسابقه دادم تا 53% هم رفتم ولی بعدش ویندوزه پاک شد همش پرید :13: :41: شما احتمالا البته نمیدونم چی بگیم میترسم اشتباهی راهنمایی کنم ولی میگم که برید امتحان کنید :نقل قول:
تمام قسمت های ماشین رو اسپرت کردید؟ بعدش مطمئنید کسی تو جاده ها نمونده که با هاشون بازی کنید
یک جاهایی هم هست توی شهر هیچ علامتی نداره توی نقشه ولی مثلا وقتی بهش میرسی دقیقا همون علامت مسابقه را دارد اون ها رو تموم کردی یا نه؟
با تشکر
منهمه مسابقه هایی را که در نقشه نبود پیدا کردم و رفتم و من قبل از اینکه ویندوزم پاک بشه این مرحله را باز کرد و من تا 53درصد رفتم که ویندزم پاک شد و من بیچاره ماشینم را هم در همه چیز اسپرت کردم و ماشینی برای مسابقه در نقشه نیست حالا چه کار کنم؟
با تشکر
من دق کردم اگر کسی میتونه راهمایی کنه
:2: :2: :2: :2: :2: :2:
دوست عزيز فهميدم مشكل از كجاست .نقل قول:
منهمه مسابقه هایی را که در نقشه نبود پیدا کردم و رفتم و من قبل از اینکه ویندوزم پاک بشه این مرحله را باز کرد و من تا 53درصد رفتم که ویندزم پاک شد و من بیچاره ماشینم را هم در همه چیز اسپرت کردم و ماشینی برای مسابقه در نقشه نیست حالا چه کار کنم؟
با تشکر
من دق کردم اگر کسی میتونه راهمایی کنه
شما لينك سيوت رو بزار تا واست رد كنم .
ميدوني مشكل از كجاست ؟
شما بايد ستاره هاي ماشينت رو زياد كني . يعني بايد از جديدترين مدلهاي اسپورتينگ استفاده كني . يعني از هرچيزي كه هست جديدترينش رو بخري . شما لينك سيوت رو بزار تا واست درستش كنم .