یه سری شرایط خاص دارن که تحت اون شرایط انتقال می دن کلا انتقال در دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه دولتی سخت تره
شما اگه بتونی رضایت واحد مبدا رو جلب کنی می تونی از طریق جدول هم ترازی منتقل شی
Printable View
یه سری شرایط خاص دارن که تحت اون شرایط انتقال می دن کلا انتقال در دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه دولتی سخت تره
شما اگه بتونی رضایت واحد مبدا رو جلب کنی می تونی از طریق جدول هم ترازی منتقل شی
نقل قول:
دوستان اگه کسی شرایط رو میدونه بگه.
البته به غیر از کنکور مجدد.
شرایط پزشکی هم میشه داشت؟
شبانه توی تهران میتونه مهمون بره یه دانشگاه دیگه روزانه اونم تو تهران؟؟
خوب با واح مبدا صحبت کردم گفت باید ی ترم بمونم.
من اغ قلا گلستان قبول شدم! میتونم از ترم اول به عنوان میهمان برم کاشان؟
نقل قول:
انتقال از شانه به روزانه كلا ممنوعه...انتقال تو تهران هم ممنوعه....
ولـــــــــــــــــــي با بند پ....هيچ چيز غير ممكن نيست.....:46::46::46::46:
می خواستم بدونم برای درخواست مهمانی عادی باید حتما دانشگاه مقصد توی شهر محل زندگی خانواده دانشجو باشه؟؟؟؟!!
لطفا جواب بدید
بله از شرایط اولیه مهمانی هست .نقل قول:
اینجا کلا همه سوال می پرسن کسی درست جواب نمیده که
بابا یکی شرایط انتقالی دانشگاه آزاد رو واضح توضیح بده ! بگه انتقالی دائم مدرکتون میشه از دانشگاه جدید یا همون قبلی.یکی گفته بیماریه خاص میشه کسی میدونه بیماری کلیه و دیالیز هر هفته جزو اون هست یا نه؟
با سلام
من دانشگاه آزاد کاشان ترم اولم است و می خواهم انتقال بگیرم برم دانشگاه تهران جنوب چه کار کنم؟
نقل قول:
اگر شهری که خانوده اونجاست با مقصد 120-130 کیلو متر فاصله داشته باشه چی؟؟؟
اگر یک نفر مهمانی بگیره چه فرقی داره با حالت روزانه؟؟؟
خب باید شهریه شبانه رو بده... در ضمن از نظر هزینه غذا و.. هم متفاوته.. مثلا غذای یک دانشجوی روزانه دانشگاه شیراز 500 تومنه در صورتی که یه میهمان غذاش 2400 در میادنقل قول:
بله دیگه منم گفتم که پارتی میخواد
من کسی رو میشناسم که چون پدرش استاد بود اومده داره شریف درس میخونه
البته رتبه 3 رقمی داشت ولی رتبه لازم برای اون رشته نبود که بتونه قبول شه
ولی با کمک پدرش الان داره شریف میخونه
از راه عادی امکانش نیست . شبانه میشید و باید ترمی حدود 350-400 بدید ( تا زمانی که انتقالی بدن )نقل قول:
درسته شهریه معادل شبانه باید بدید اما از بقیه نظر ها فرقی ندارن ( حداقل این دانشگاههایی که من اطلاع دارم )نقل قول:
حالا به غیر از این غذا ( که می دونم قیمتاش برای دانشجو ها چه مهمان چه عادی یکیه )
یه عده ای می گفتن برای واحد گیری هم مشکل دارید و نمی دونم آزمایشگاهها رو اول دانشجوهای خودشون برمیدارن و فرق میذارن و...
اصلا به این چنین حرفا گوش نکنید .
درباره ی غذا شک نکنید... بنده خودم دیدم که از برق هرمزگان اومدن برق شیراز تو ترم 4 و هر ناهار 2400 تومن و هر شام 1800 تومن براش تموم میشد... :21:نقل قول:
خب منم صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان دیدم که هیچ فرقی نمیذارن ( البته توی صنعتی همینطوری غذا 2400 هست برای همه )نقل قول:
با سلام
من دانشجوی مهندسی برق مخابرات دانشگاه ازاد کاشان ترم اول هستم چه طور می شه همین رشته را در دانشگاه ازاد تهران جنوب انتقالی بگیرم؟
باید کفیل خانواده باشی یا ازدواج کنی یا خانواده ایتار گران باشی یا.......
کلا قید انتقالی رو بزن مگه اینکه کنکور 91 آزاد (فکر کنم برداشته میشه) شرکت کنی و تهران جنوب قبول بشی بعد واحد هاتو منتقل کنی البته اگر نمرهات پایین باشه واحداتو قبول نمیکنن باید دوباره پاس کنی...........
ترم 1 و آزاد
بعیده خیلی بعیده
سلام , بچه ها من هوافضا خواجه نصیر قبول شدم , اما
همه ( چه استادا و چه دانشجویان کارشناسی ارشد و سال
بالایی ) می گند بازار کار نداره , الان می خواستم ببینم می
تونم به اولویت های بعدی قبولیم ( مثلا برق لرستان استان
خودم ) تغییر رشته بدم ¿ بعد اگه انتقالی گرفتم , باید هزینه
شبانه رو بپردازم ¿
اگه 2 ترم همین خواجه نصیر بخونی بعدش می تونی درخواست انتقالی دائم بدی ( چون دانشگاه مبدا رتبه بهتری داره ) قبول هم می کنن اونجا هم شبانه به حساب نمیای که بخوای بابتش شهریه بدینقل قول:
اما اینکه زودتر از 2ترم اول درخواست بدی چجوری میشه نمی دونم ( احتمال میدم اگه الان درخواست از طریق سنجش بدی ترم 2 میری اونم به عنوان مهمان مبنا ولی در آخر مطمئناَ انتقال میدن . )
ولی یه تجدید نظر کن خواجه نصیر به سادگی بیخیال نشو
رشته هوافضا فکر کنم شباهت از نظر واحد به مکانیک داشته باشه اگه اینطور باشه برای ارشد می تونی به راحتی بری مکانیک ( از چند نفر بپرس که ان 2 رشته چقدر بهم نزدیکه )
مثلا میگم بچه های مهندسی پزشکی ممکنه بازار کار نداشته باشه اما توی ارشد می تونن برن برق ( چون م.پزشکی بیوالکتریک 80% تشابه واحد با برق الکترونیک داره )
سلام بچه ها من دانشگاه ازاد کاشان هستم می خواستم ببینم چه طور می توانم تهران جنوب بروم یا اینکه کنکور 91 ازاد بدهم
باتشکر
دوستان یک سوال :
بنده کفیل مادرم هستم و پدرم فوت کرده .... و بر این اساس کارت معافیت گرفتم .... و گواهی فوت هم موجود هست
تو کنکور کاردانی به کارشناسی واحد گرمسار قبول شدم
میخواستم بدونم با این شرایطی که بنده دارم و سرپرست مادرم هم هستم میتونم انتفالی بگیرم به واحد دماوند؟
مرسی
من متوجه نشدم که دانشگاه سراسری هستید یا آزادنقل قول:
ولی با این شرایطی که دارید مهمانی در دانشگاه سراسری احتمال بالایی داره .
آزاد سخت تره انتقالی گرفتن نسبت به سراسری .
نقل قول:
آزاد هستم
تو قسمت مشاوره معاونت آموزشی مرکز آزمون دیدم که میشه از گرمسار به قزوین یا دماوند با اجازه واحد مبدا انتقالی گرفت
سلام
میخوام از دانشگاه علی آباد به واحد بهشهر مهمان بگیرم.
ورودی 87 هستم و دو ترم دیگه تمام میکنم.
به دلیل مشکلی که برام پیش آمد میخام انتقالی بگیرم به دانشگاه شهر خودمون.
این ترم رو تونستم بزور از دانشگاه علی آباد مهمان بگیرم.
دلیل هم فوت پدرم هست و تک پسر هم هستم.
شما چه روشها و ترفندهایی رو بلدید؟؟؟؟
اول از همه تسلیت
احتیاج به ترفند نیست دوست من. شما واجد شرایط انتقال هستید
همین که علت درخواست انتقالی رو اعلام کنید فوت پدر، دانشگاه اقدام میکنه
ممنوننقل قول:
من برای گرفتن دو ترم مهمانی اشکم درآمد. که آخرم بزور بزور یه ترم مهمانی بهم دادن!!!
من چیزایی در مورد اینکه نماینده درخواست بده بعد نامه بفرستیم سازمان مرکزی بهتر هست.
سلام
من دانشجوی ترم یک ازاد مشهدم...می خوام برای ترم دوم انتقالی بگیرم به سبزوار (محل سکونت والدینم)!!
دلیل خاصی هم ندارم :دی
می خوام ببنیم این جمله یعنی چی تو قوانین "پس از گذشت یک نیمسال از قبولی امکان پذیر است."
یکی این برام ترجمه کنه :دی
(این یادم رفت که طبق جدول همترازی سبزوار 2تراز پایینتر از مشهد!!)
سلام
دوستان به خاطر فوت مادرم و چون با هم زندگی میکردیم جدا از پدرم مجبورم برای زندگی برم شهرستان خودمون یعنی ابهر
حالا با توجه به این شرایط میتونم انتقالی بگیرم به آزاد قزوین که هم نزدیکتره هم دانشگاه خوبیه؟یا خود ابهر اگه رشته رو داشته باشه...رشته کارشناسی نرم افزار دانشگاه کرج
چه شرایطی میخواد واسه قبول انتقالی؟
ممنون
درگذشت مادرتون رو تسلیت عرض میکنمنقل قول:
شما میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید
یکسری ایین نامه و شرایط وجود داره مطالعه بفرمائید
البته اگر اشنایی در دانشگاه مبدا داشته باشی خیلی کارت راحتر استکد:http://www.stu.iau.ir/
من فردا میخوام مدارک رو تحویل بدم
حالا با توجه به اینکه ابهر رشته منو نداره مجبورم قزوین یا زنجان بزنم...بین این دو واحد تفاوتی برای شانس موافقت هست؟یعنی ممکن اگه قزوین بزنم شانسش واسه موافقت کمتر باشه؟
با سلام
من به يك مشكل بزرگ برخوردم تورو خدا خوب راهنماييم كنين
من امسال دانشگاه آزاد رشته حسابداري كارشناسي قبول شدم اما چون 3 تا از درسهاي پيش رو قبول نشده بودم موند برا بهمن . ولي يه مشكلي پيش اومد و نتونستم اين 3 تا درس پيش رو ثبت نام كنم كه دي ماه امتحان بدم الانم كه ديگه ثبت نام تموم شده.
از طرفي من يك ديپلم كارو دانش كامپيوتر هم دارم كه ميتونم همين بهمن بدون كنكور، كارداني كامپيوتر دانشگاه آزاد ثبت نام كنم.
حالا ميخوستم بدونم آيا ميتونم كارداني كامپوتر رو يك ترم بخونم و مهر سال ديگه (كه مدرك پيشم آماده شد ) رشته حسابداري كارشناسي رو ثبت نام كنم ميشه دروس عمومي كه توي يك ترم كامپيوتر پاس كردم به حسابداري انتقال بدم كه بيشتر از اين عقب نمونم؟
چرا بعد از 4 روز كسي جواب نميده؟ تورو خدا يكي راهنمايي كنه خيلي برام مهمهنقل قول:
دلیل جواب ندادن فکر نکنید بی توجهیه هرکس دیده و جواب نداده احتمالا اطلاعی نداره .نقل قول:
سوالتون مربوط به موضوع این تاپیک نیست توی صفحه اصلی انتخاب رشته و دانشگاه تاپیک بزنید .
نقل قول:
شرایط خاصی داره واسه انتقالی
شما میتونید با دانشگاهتون صحبت کنید و شرایط رو بگید بررسی میکنن البته در کنار سایر شرایط
قبلش یه نگاهی به قوانین انتقالی بزنید
موفق باشید ...
سلام دوستان
من دارم آی تی می خونم دانشگاه مازندران و ترم سوم هستم.به خاطر یه سری دلایل باید هر جور شده از مازندران فرارکنم! خانوادم دماوند زندگی می کنند.سه جا مد نظرم هست:
1-آی تی دانشگاه تهران
2-آی تی شیراز
3-نرم افزار چمران اهواز
برای مورد اول اگه بتونم مهمان بشم یکی دو ترم،می تونم با اوردن معدل و نمرات خوب نظرشون رو برای انتقال جلب کنم.اما برای موارد دوم و سوم حتما می خوام که انتقالی بگیرم.یعنی اگه می خوام برم شیراز نمی خوام اول مهمان شم بعد درخواست انتقال بدم.
از طرفی یادمه زمانی که کارنامه ی کنکور اومد نرم افزار دانشگاه چمران رو هم قبول شده بودم.اما خب چون آی تی مازندران اول بود اونو قبول شدم.
حالا سوال من از شما اینکه برای هر سه مورد اگه بخوام اقدام کنم برای هر کودوم چه شرایطی باید داشته باشم و از کجا باید شروع کنم.مرسی
سلام دوستان
تو رو خدا کمکککککککککککک:41:
من تقاضای انتقالی داده بودم به دلیل 3 دانشجویی و دانشگاه قبول نکرده و فقط 2 ترم مهمانی داده من شریاط زندگیم خیلی سخته چجوری میتونم اعتراض کنم و انتقالیمو بگیرم البته دانشگاهمون با کمبود دانشجو مواجه شده واسه همین موافقت نکرده در حالی که قانونه!!
حالا میخواستم ببینم من چکاری میتونم انجام بدم تا انتقالیمو بدن!!!
شما باید برین کمیسیون موارد خاص و اونجا شکایت کنید و اونا بررسی می کنن و اگه حق با شما باشه بهتون انتقالی میدن.البته این چیزیه که تو آیین نامه نوشته،حالا تو واقعیت چقدر بهش عمل میشه خدا می دونه!!!نقل قول:
کمیسیون موارد خاص کجاست؟؟ حتما باید برم تهران؟؟نقل قول:
خدا لعنتشون کنه ببین با زندگی یه جوون چجوری بازی میکنن:37::37: