پارتي و آشنا را روي مرده هم كه بذاري بلند ميشه برات ميرقصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آره ميشه.نقل قول:
Printable View
پارتي و آشنا را روي مرده هم كه بذاري بلند ميشه برات ميرقصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آره ميشه.نقل قول:
هرگونه تغيير در ساختار فني از نظر راهنمايي و رانندگي خلافه (يه لحظه ميخواستم بگم حرامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! خوب شد سوتي ندادم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دينقل قول:
به خدا نرسيدم بيام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقاي Havbb سلام
شما وارد تر به نظرمي رسيد
ميشه من هر نوع موتوري خواستم از اون ور آب بيارم (تريل-كيپس و...) تا حجم 250 سي سي؟منظورم اينه كه بتونم آزادانه برم و بيام
در ضمن اگه قييمت دستت بگو
تو پارتي داشته باش . آدم بكشي كسي كارت نداره.نقل قول:
آره ولي گمرك ايران به اندازه قيمت موتور پول ازت ميگيره اگه ميتوني بيار.نقل قول:
نه
قاچاق ميارم
خوش بگذره اون وقت پلاكش را چيكار ميكني؟ باهاش تا سر كوچه بيشتر نميتوني بري!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان از اين به بعد هر سوآل فني راجع به موتور سيكلت داشتيد بپرسيد من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا اونجايي كه بتونم ، چون فقط از راه متن باهم ارتباط داريم
آواتورت چقدر غم انگیز ناکه !
والله نمیدونم چرا با موتورم حال نمیکنم ! میخوام یه حالی بش بدم
نظرت چیه ؟ برم بدم سرویسش کنم؟ یا خودم میتونیم در حد خودم دهنشو سرویس کنم ؟
البته من چون تو زندگی دست به سیاه سفید نزدم ، شک دارم که بتونم !
چیزی اگر نیازی به تمیز کردن داره بگو ؟
من متوجه نيستمنقل قول:
خوش بگذره اون وقت پلاكش را چيكار ميكني؟ باهاش تا سر كوچه بيشتر نميتوني بري!
پلاك چه ربطي به گمرك داره ؟
بيشتر توضيح بده
ممنون
باهوشنقل قول:
شماره گذاري برگه گمرك ميخواد كه تو نداري.
خوب حالا هركي چيزي نميدونه خنگه؟
نهنقل قول:
خدايي راست ميگي
اشتباه از من بود
شرمنده!!!!:11:
خواهش مي كنم !نقل قول:
نه
خدايي راست ميگي
اشتباه از من بود
شرمنده!!!!
در ضمن از اطلاع رسانيت ممنون
آقا 1 سوال ميشه 1 موتور رو خريد بعد تا 240 چاقش كرد؟؟؟؟ راهنمايي رانندگي مجوز ميده؟؟؟؟
اره ميشه
فقط بايد بري مشخصات كارت موتور رو درست كني
بعد 1 سوال ديگه
موتور رو هم ميشه تقويت كرد؟؟؟(گير بكس - اگزوز ......)
نميدونم! خوب ببين اگه خرابه ببرش تعميرگاه! من كلي حال ميكنم با اين آواتار چي ميگي با خودت؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدن را كه ميشه فقط قبلش بايد بري بپرسي كه قبول ميكنند تو راهنمايي رانندگي؟ من خودم يه بار موتور GTO كاوازاكي را گذاشتم رو تنه هوندا و فروختمش خدايي خيلي با حال شده بود.نقل قول:
آقا من 1 موتور ميخوام طرح هارلي كه قوي و سريع باشه.(چون من سيرم همش تو جاده هاي طولاني هستش)
يه كيواني-تكرويي .......
شما ميگيد من چي بگيرم؟؟؟
من شديدا" توصيه ميكنم يه GTO كاوازاكي تميز از همونهايي كه تو پست قبلي گفتم بگير.نقل قول:
اين هايي كه گفتي چه شكلين(چه تيپين)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
GTO Kawasaki 125 - خيلي سنگينه مخصوص سرعتهاي بالا براي اينكه توي سرعت بالا هم تعادلش را حفظ ميكنه ترمز جلوش ديسكيه هر وقت اراده كني موتور ايستاده ! موتور دوزمانه هست و به غير از باك خودش يه باك روغن كوچيك هم داره. خيلي خوشكله ، كاربراتورش توي موتوره مثل هوندا بيرون نيست كه بي ريخت باشه!نقل قول:
اگه خواستي بگو تا يه عكس ازش بذارم برات!
نه اكساشو پيدا كردم.
ببينيد من به 4 دليل بايد موتور طرح هارلي بگيرم.
1 من به بابام فقط تونستم بقبولونم كه اين تيپ موتور خطر خيلي كمي داره.
2 من آدم راك باري هستم و جلو رفيقام كه همه ماسل كار دارن فقط اين مدل موتور هست كه قابل قبوله.
3 مدل هاي ديگه براي راندن طولاني آدم رو از نظر فيزيكي خسته ميكنه.
4 خدايي مدل با كلاسيه!!!!!!
فقط عروسک 84 خودم......عشق منه.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خيلي قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ميفروشي؟ مدل چنده؟ چند وقته تعميرش كردي؟نقل قول:
حاجی مدل 84
اگه قرار بود بفروشمش تا الان 10 تا موتور صفر پا داده که باش طاق بزنم.تازه میخوام بیمش کنم.....
البته قابل نداره ها....ولی این عرسک ما فقط با صاحابش حال میکنه همینطور صاحابش.....(از داش کوچیکم بیشتر دوسش دارم)
خوشت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بايد بگردم دنبال يه باك سفيد هرچند باك GTO سفيد هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوره....
يه عكس بذار ببينم....نقل قول:
GTO Kawasaki 125 - خيلي سنگينه مخصوص سرعتهاي بالا براي اينكه توي سرعت بالا هم تعادلش را حفظ ميكنه ترمز جلوش ديسكيه هر وقت اراده كني موتور ايستاده ! موتور دوزمانه هست و به غير از باك خودش يه باك روغن كوچيك هم داره. خيلي خوشكله ، كاربراتورش توي موتوره مثل هوندا بيرون نيست كه بي ريخت باشه!
اگه خواستي بگو تا يه عكس ازش بذارم برات!
با تشكر
به نظرم كيوي از تو اينترنت عكسشو پيدا كرده بهش بگو بذاره چون عكسي كه من از موتور گرفتم خيلي ضايع هست!نقل قول:
چرا تاپيك خوابيد؟
خبري نيست ديگه...
يعني چي؟ موتورت در چه حاله؟نقل قول:
موتور من كه مثه سگ ميره
هندا اصل ژاپنه مدل 62
ببيني كفت ميبره
ببخشيد يه كم جو گير شدم
دنبال يه چنين موتوري ميگردم فعلا".از همينا كه خودت دارينقل قول:
خيلي كم گير مياد
اگه هم تمييز باشه طرف نميفروشه
سلام یک موتور از نوع race-bike به فرم ظاهری زیر چه مدلهایی موجود هست
کلا تو دنیا منظورمه زیر 200 سی سی و یک سووال دیگه برای چه سنی مناسبه ؟!
سوآل اولتو نميدونم ولي براي موتور سواري قانونا" بايد به سن قانوني رسيده باشي يعني گواهينامه ي موتور داشته باشينقل قول: