همون میکروبیولوژی رو بگید یا هماتولوژینقل قول:
Printable View
همون میکروبیولوژی رو بگید یا هماتولوژینقل قول:
رشته مکانیک (جامدات) چه کتابی بگیریم؟
سلام
لطفا یکی به این سوالها درباره ی آزمون ارشد87 جواب بده:
1. تاریخ ثبت نام
2. تاریخ برگزاری آزمون
3. از دوستان اگر کسی دفترچه شماره 2 ارشد امسال رو داره جهت اطلاع از وضعیت ظرفیتها اینجا بذاره
ممنون
1- معمولاً تاريخ ثبت نام اواخر آبان تا اواسط آذر
2- اواسط اسفند
3-؟
1- از اواسط ابان ماه شروع میشه حدودا
2- پارسال که 27 بهمن بود که بدلیل قطعی گاز افتاد 10 اسفند ولی فکر می کنم همون 27 بهمن باشه
3-
کد:http://rapidshare.com/files/144712583/ER_Arshad87.rar
سلام
جواب سئوال من را اکثر دانشجویان و اساتید دانشگاههای مهم کشور که رشته مورد نظر آنها بیو هست می دونند،
دوستان کسی می تونه به من بگه طراح سئوالات ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی کدام اساتید هستند؟
دروس آزمون هم موارد زیره:
فیزیولوزی گیاهی
ژنتیک
اصلاح نباتات
بیو شیمی
آفات گیاهی
بیماری های گیاهی
من نام استاد و دانشگاه تدریسشون را می خوام
پشاپیش بابت کمکتون بسیار ممنونم:40:
با سلام
من 31 شهريور امسال از کارشناسي مهندسي صنايع فارغ التحصيل شدم.
ميخام کنکور ارشد بدم. در اين صورت دو حالت برام وجود داره . قبول ميشم و ادامه تحصيل ميدم که هيچي .
اما اگه قبول نشم بايد برم سربازي.
ضمنا از تاريخ فارغ التحصيلي 6 ماه وقت دارم که خودمو به نظام وظيفه معرفي کنم .
کنکور ارشد بهمن ماه هستش و اگه اشتباه نکنم جوابش ارديبهشت 88 مياد .
حالا به نظر شما کي برم دفتر چه اعزام به خدمت بگيرم تا از فرصتي که برام باقي مونده نهايت استفاده رو ببرم و غيبت هم نخورم؟
سلام.نقل قول:
همونطور كه خودتو ن گفتيد، شما 6 ماه وقت داريد كه دفترچه رو پر كنيد و بفرستيد.
اينجا دو حالت وجود داره:
حالت اول اينه كه شما امتحان فوق سراسري رو كه اسفند ماه برگزار ميشه ميديد، در آخرين فرصت ممكن، يعني حدود 27-28 اسفند دفترچه رو پست ميكنيد كه مشمول غيبت نشيد. در اين حالت حدوداً يكي دو ماه طول ميكشه كه جواب از طرف نظام وظيفه بياد و شما بريد خودتون رو معرفي كنيد؛ اگر جاي خالي براي پذيرش سرباز جديد داشته باشند كه براي ارديبهشت 88 و اگر جاي خالي نداشته باشند براي تير 88 و به احتمال كم براي شهريور 88 بهتون ميگن كه بايد دوره آموزشي رو شروع كنيد.( پذيرش فقط ماههاي زوج انجام ميشه و قويترين احتمال هم اينه كه براي تير ماه شروع سربازيتون رو اعلام كنند.) ارشد آزاد هم كه اواخر شهريوره، پس براي امتحان دادن بايد يكي دو روزي مرخصي بگيريد. نتايج نهايي هم كه شهريور مياد براي هر دو. بنابراين شما در اين حالت قبل از اينكه بريد دانشگاه، به احتمال زياد دو ماه آموزشيتون رو ميريد (شايد هم بيشتر)و هر زماني هم كه قبول شيد ميتونيد ترخيص بشيد از پادگان و بريد دانشگاه.
حالت دوم اينه كه شما مثلاً مايل هستيد از وقتتون استفاده بيشتري بكنيد، يعني ميتونيد چند ماه از سربازيتون رو بريد، در اين حالت مثلا اواخر آذر يا اوايل دي دفترچه رو پست ميكنيد كه براي ماه اسفند بريد براي آموزشي. تو اين حالت روز امتحان ارشد سراسري رو مرخصي ميگيريد و ميايد امتحان ميديد و بعد هم ادامه دوره آموزشيتون. امتحان آزاد رو هم در ارديبهشت به طور مشابه همين كار رو ميكنيد. اينجوري تا وقتي اواخر شهريور بشه، اگه قبول شيد حدوداً 6 ماه از سربازيتون رو رفتيد، اگه هم قبول نشيد باز كلي جلوييد.
ديگه اين به خودتون بستگي داره كه كدوم حالت رو ميخوايد انتخاب كنيد، اما به احتمال زياد قبل از اينكه نتيجه كنكور بياد شما آموزشي رو بايد بريد، كه البته زياد هم بد نيست چون شرش كنده ميشه!
دستت درد نکنهنقل قول:
خيلي قشنگ توضيح دادي
حالت اول به نظرم بهتره چون فرصت بيشتري براي خوندن دارم
بازم ممنون
سلام دوستان
موضوعات مرتبط با کارشناسی ارشد رو که در قالب تاپیک های اختصاصی برای رشته های خاص قرار نمیگیره (مثلا ارشد کامپیوتر که تاپیک براش داریم و غیره) رو در این تاپیک مطرح بفرمایید.
پایدار و پیروز باشید :20:
خیلی ممنون اما این دفترچه واسه آزمون وزارت علومه، واسه وزارت بهداشت رون داری؟نقل قول:
نقل قول:
با سلام به دوستان
[HTML]http://rapidshare.com/files/151568929/ER_Arshad87.rar.html[/HTML]
اميدوارم كاركنه
حجم:2.14MB
:11:
کسی تا حالا کنکور تغدیه داده؟ می خواستم بدونم چه کتاب هایی خونده و کلا چه جوری بوده؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزيز
شما فك ميكني اگه امروز پست كني فردا ميري سربازي ؟ نه از اين خبرها نيست
اگه الا ن كه آخر مهر ماه هست پست كني به احتمال زياد ارديبهشت و يا تير ميري خدمت
حالا اگه واستي و بهمن يا اسفند پست كتي بايد رو شهريور يا آبان حساب كني
من خودم خيلي وقته علاف سربازيم
حالا به همه اينها ميتوني اعزامت رو جلو بكشي يا عقب بندازي (تمديد يا تعجيل)
البته در اين مورد بايد بري سازمان وظيفه عمومي كل كشور تو تهران ميدان سپاه
بقيه اش ديگه با خودته
به نظر من حتي ميتوني كنكور سال بعد رو هم شركت كني اگه عقب بندازي آخه چيزي كه زياده سربازه
موفق باشي
تاريخ و نحوه ثبتنام از داوطلبان آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1388 و چهاردهمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور اعلام شد
سازمان سنجش آموزش کشور 07/07/87سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1388 و چهاردهمين دوره المپياد دانشجويي كشور مي رساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1388 از ساعت 9 صبح روز يك شنبه 12/8/87 (دوازدهم آبان ماه 1387) به صورت اينترنتي آغاز ميشود و در پايان روز دوشنبه 20/8/87 (بيستم آبان ماه 1387) پايان ميپذيرد.
اطلاعيه اين سازمان در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبت نام از داوطلبان روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش ودر نشريه پيك سنجش روزهاي دوشنبه 6/8/87 و 13/8/87 منتشر مي گردد.
ضمناً به اطلاع مي رساند كه آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1388 در صبح و بعد از ظهر روزهاي چهارشنبه 23، پنجشنبه 24، جمعه 25 و شنبه 26 بهمن ماه 1387 برگزار خواهد شد.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
دوست عزيزنقل قول:
شما فك ميكني اگه امروز پست كني فردا ميري سربازي ؟ نه از اين خبرها نيست
اگه الا ن كه آخر مهر ماه هست پست كني به احتمال زياد ارديبهشت و يا تير ميري خدمت
حالا اگه واستي و بهمن يا اسفند پست كتي بايد رو شهريور يا آبان حساب كني
اون طوري که شما ميگي هم نيست . اگه الان پست کنم حداکثر حد اکثر تا 3 ماه ديگه مياد .
ميخام آذر ماه پست کنم که تا اسفند اعزام شده باشم
سلام.
اگر کسی دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد دانشگاه آزاد رو داره بذاره .
خودم هر چی لینک پیدا کردم خراب بود .
ممنونم
نقل قول:
من ميگم خودم منتظر خدمت هستم
شما ميگي علاف نميشم ؟
من اول بهمن فرستادم
اول شهريور خورده بود
ان شاالله كسي مثل من علاف نشه
کلا حدود 6-7 ماه باید بری خوش گذرانی در خیابانها....(به نظر من در 7 ماه نه میشه کاری دست و پا کرد نه میشه ادامه تحصیل و... نه هیچ چیز دیگر ؛عمدا اینکارو می کنن تا از زندگی عقب بمونی)
چند روز پیش دوستم پست کرد اردیبهشت قراره رهسپار بشه
اکثرا اینطوره...
سوالم اینه که تو فرم آزمون ثبت نامی ارشد 88 قسمتی که نوشته سال اخذ و ماه اخذ مدرک..
من که ترم آخرم و 17 واحد دارم چی بزنم؟
حالا اگه بیوفتمو یه ترم دیگه اضافه بشه چی باید بزنم؟
یه راهنمایی میکنید
سلام اگه تا اول مهر اینده مدرک بگیری مسکلی برات به وجودنمیاد
منم یک سوال داشتم ممنون می شم اگه کسی می دونه سریع تر جواب بده:11:
توی دفترچه برای رشته های زیر شاخه ی پزشکی فقط دانشگاه تربیت مدرس اعلام ظرفیت کرده! خب اگه من برای یکی از رشته ها شرکت کنم و فرضاََ هم قبول شم، اون وقت برای رشته های پزشکی که بعداً دفترچه اش می یاد اونم شرکت کنم و قبول شم، از اونجائی که توی اولی دانشگاه انتخاب شده اونوقت من می تونم تربیت مدرس رو نرم و دومی رو برم؟
سلام
کسي در مورد دانشگاه مجازي مقطع کارشناسي ارشد اطلاعاتي داره؟ اينکه چه رشته هايي و چه دانشگاههايي دارند و زمان ثبت نام و آزمون ورودي کي هست؟
ميدونم ثبت نام امير کبير مهرماه بوده ولي از ساير دانشگاهها خبر ندارم.
ممنون ميشم اگر کسي اطلاعاتي داره کمک کنه.
تغییرات دروس و ضرایب آزمون کارشناسی ارشد پزشکی اعلام شد
مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت تغییرات دروس و ضرایب آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 89 - 88 را اعلام کرد. به گزارش خبرنگار مهر، مرکز سنجش آموزش پزشکی در اطلاعیه ای رشته ها، دروس، ضرایب و مدارک مورد پذیرش کارشناسی ارشد رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت و منابع آزمون را به اطلاع داوطلبان رساند.
بر اساس اعلام این مرکز، اعلام جداول مربوطه صرفا به منظور اطلاع داوطلبان از تغییرات است و میزان پذیرش و یا تغییرات نهایی در هر یک از رشته ها در اطلاعیه های بعدی اطلاع رسانی می شود.
45 رشته در گروه کارشناسی ارشد وجود دارد که مرکز سنجش آموزش پزشکی رشته ها و مدارک مورد پذیرش، دروس امتحانی و ضرایب مربوطه را اعلام کرده است.
داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از راهنمای منابع آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 89 - 88 استفاده کنند.
سلام احیانا کسی نمیدونه ثبت نام کنکور ارشد آزاد چه تاریخیه؟
تو اخبار گفته بود هفته آخر ديماه ... فکر کنم از شنبه شروع بشه
طرح پذيرش 3 گانه دانشجوي کارشناسي ارشد؛
معاون آموزشي دانشگاه شريف: پذيرش دانشجويان به صورت همتراز انجام شود
براي اشتغال فارغالتحصيلان تعيين تكليف نشود
معاون آموزشي دانشگاه صنعتي شريف همچنين با اشاره به سه شيوه پيشنهاد شده جهت پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد در سه سطح Research (تحقيق، پژوهش و گذراندن پايان نامه)، Course(گذراندن واحد درسي) و Course Research (تلفيقي از انجام فعايت تحقيقاتي و گذراندن واحد)، گفت: سياست وزارت علوم دراين زمينه بايد به گونهاي باشد كه اين سه شيوه از نظر نظام آموزشي كشور به صورت همتراز لحاظ شود تا مصرف كننده و داوطلب به انتخاب خود يكي از شيوهها را انتخاب كند.
دكترعلي مقداري در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه هريك از اين شيوهها داراي مزاياي خاص خود است و هيچ يك بر ديگري ارجحيت ندارد، تاكيد كرد: نگاه جامعه به ويژه آموزش عالي به اين شيوهها نبايد به صورت درجهبندي شده باشد.
وي تصريح كرد: در واقع نبايد تلقي شود كسي كه وارد مقطع كارشناسي ارشد به شيوه آموزشي ميشود تنبل است يا برعكس. بلکه هر سه شيوه بايد به صورت همتراز لحاظ شود. همانگونه که به تحصيلکردههاي ايراني در خارج از کشور نيز که از يکي از اين شيوهها فارغالتحصيل شدهاند با اين نگرش در ايران نگاه نميشود.
وي با بيان اينکه نميتوانيم براي اشتغال يا استخدام فارغالتحصيلان اين شيوهها تعيين تكليف كنيم، تصريح کرد: اين مباحث را بايد به بازار مصرف كننده واگذار كرد تا بر اساس نياز خود، فارغالتحصيلان را جذب كنند و در واقع آييننامهها نبايد حالت خط كشي شده به خود بگيرند.
وي در ادامه با اشاره به اجراي اين سه شيوه در دانشگاههاي كشورهاي بزرگ دنيا، گفت: اين شيوهها ميتوانند پاسخگوي نيازهاي متنوع سازمانها و ارگانهاي مختلف باشند كه در اين راستا آموزش عالي بايد متناسب با نيازهاي داوطلبان خود شرايط لازم را ايجاد كند و بحث اشتغال را به بازار مصرف واگذار كند.
دکتر مقداري در پايان با بيان اينكه فارغالتحصيلان هر كدام از اين شيوهها ميتوانند از هر كجاي دنيا پذيرش گرفته و ادامه تحصيل دهند، گفت: در ايران نيز بايد اين موضوع در آييننامه لحاظ شود.
ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد از چهارشنبه آغاز ميشود
برگزاري آزمون ارشد آزاد در 17 ارديبهشت
ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 88 دانشگاه آزاد اسلامي از روز چهارشنبه دوم بهمن ماه آغاز ميشود و تا 15 بهمن ماه ادامه دارد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي طي روزهاي 17 تا 19 ارديبهشت ماه برگزار ميشود.
بنابراين گزارش، متقاضيان ميتوانند با مراجعه به پايگاه الكترونيكي آزمون دانشگاه آزاد اسلامي به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبتنام كنند.
گفتني است، كليه فارغالتحصيلان مقطع كارشناسي و يا شاغلين به تحصيل در سال آخر اين مقطع مشروط به نداشتن منع از لحاظ مقررات نظام وظيفه عمومي ميتوانند در اين آزمون ثبتنام كنند و هر داوطلب ميتواند با توجه به علاقه و بدون در نظر گرفتن رشته مقطع كارشناسي خود با رعايت ضوابط دفترچه راهنما يك رشته تحصيلي را انتخاب و در فرم اينترنتي وارد كنند.
البته رشتههاي گروه علوم پزشكي شامل رشته آموزش پرستاري و مديريت خدمات بهداشتي و درماني از اين شرط مستثني هستند و داوطلبان اين رشتهها بايد داراي مدرك متجانس با رشته انتخابي باشند و همانند سال قبل يك واحد دانشگاهي را انتخاب كنند.
همچنين، داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه رزمندگان، بسيجيان فعال و جهادگران رزمنده بايد قبل از ثبتنام با مراجعه به پايگاههاي مقاومت بسيج و يا مراكز سپاه نسبت به دريافت كدرهگيري جهت استفاده از اين امتياز اقدام كنند و داوطلبان استفاده از سهميه آزادگان، جانبازان و شاهد بايد قبل از ثبتنام با مراجعه به پايگاه اينترنتي بنياد شهيد و امور ايثارگران ضمن ارائه درخواست استفاده از تسهيلات كد رهگيري دريافت كنند.
همچنين، هزينه دريافت كارت اعتباري آزمون كارشناسي ارشد 28 هزار تومان و هزينه ثبتنام بدون آزمون كارشناسي ارشد هشت نيز هزار تومان ميباشد.
نحوه ثبتنام بدون آزمون فارغالتحصيلان ممتاز در مقطع كارشناسي ارشدمتقاضيان ثبتنام بدون آزمون كارشناسي ارشد بايد با مراجعه به دفاتر پستي و تهيه كارت اعتباري شركت بدون آزمون در دوره كارشناسي ارشد با مراجعه به پايگاه ثبتنام الكترونيكي مركز آزمون ثبتنام كنند.
بر اين اساس، كليه فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي پيوسته كه حداكثر در طول 8 نيمسال فارغالتحصيل شده و واجد ساير شرايط دفترچه راهنما هستند، ميتوانند در پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد ثبتنام كنند.
همچنين فارغالتحصيلاني كه مقطع كارشناسي ناپيوسته را در حداكثر 4 نيمسال به پايان رسانده و داراي مابقي شرايط باشند ميتوانند از اين تسهيلات بهرهمند شوند.
گفتني است، متقاضيان استفاده از تسهيلات پذيرش بدون آزمون مقطع كارشناسي ارشد بايد در رشته همنام و متجانس با رشته فارغ التحصيلي ثبتنام كنند، درغيراينصورت از رديف واجدين شرايط حذف شده و امكان اصلاح رشته انتخابي و يا تغيير گرايش وجود ندارد.
لازم به ذكر است، اين دسته از متقاضيان بايد داراي معدل بالاي 17 و جزو 10 درصد فارغالتحصيلان برتر واحدهاي دانشگاهي خود باشند.
بچه ها پشت كنكوري يا دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت اجرايي كسي هست ؟
دوستان گل
کسی میدونه رشته فرهنگ وزبانهای باستانی واسه ارشد توی کدوم داننشگاه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اطلاعاتی چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، دانشکده ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران این رشته رو تا دکتری داره، مرکز آموزش عالی ایرانشهر در سیستان و بلوچستان و دانشکده ی ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه تبریز هم دوره ی ارشد رو دارن، لینکهاشون رو میگذارم خودتون ببینید، موفق باشیدنقل قول:
کد:http://literature.ut.ac.ir/departments/iranian-language/index.htm
کد:http://iranshahr.blogsky.com/
کد:http://www.tabrizu.ac.ir/show.asp?id=18
تاريخ وجزئيات توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي اعلام شد
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بيان اينکه توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي از 19 بهمن ماه آغاز مي شود، گفت: داوطلبان مي توانند از روز شنبه 19 بهمن تا روز قبل از آزمون با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشانیکارت ورود به جلسه خود پرينت بگيرند. دکتر ابراهيم خدايي در گفت وگو با ايسنا، با بيان اينکه هر يک از داوطلبان در صورت اشکال در حوزه هاي امتحاني درج شده در کارت ها مي توانند از روز يکشنبه 20 بهمن ماه به باجه هاي رفع نقص اعلام شده مراجعه کنند، اظهار کرد: در صورت وجود اشکال در اطلاعات فردي و شناسنامه اي نيز داوطلبان بايد با مراجعه به محل پيش بيني شده در سايت سازمان سنجش اصلاحات را انجام دهند تا اطلاعات فردي پس از بررسي در سازمان سنجش اصلاح شود.کد:www.sanjesh.org
به گفته وي، داوطلبان بايد بر اساس همان کارت پرينت شده با در دست داشتن شناسنامه در جلسه آزمون حاضر شوند و اصلاحات بعدا از سوي سازمان اعمال مي شود.
دکتر خدايي عنوان کرد: داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي بايد با مشخصات کارت اعتباري و يا کد رهگيري خود که در هنگام ثبت نام دريافت کرده اند براي دريافت پرينت کارت اقدام کنند.
وي درباره داوطلبان که کد رهگيري و اطلاعات کارت اعتباري خود را گم کرده اند، گفت احتمالا ستادي در اين ارتباط پيش بيني مي شود که شماره تلفن هاي مربوط به آن بعدا اعلام خواهد شد.
وي افزود: آزمون کارشناسي ارشد و چهاردهمين المپياد علمي دانشجويي سال 88 در 136 کد رشته امتحاني و 39 شهرستان مختلف کشور طي روزهاي 23 تا 26 بهمن ماه برگزار مي شود.
معاون سازمان سنجش در خاتمه با بيان اينکه 52 هزار نفر متقاضي شرکت در کد رشته امتحاني دوم شناور کنکور کارشناسي ارشد سال 88 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي بوده اند، گفت: بر اين اساس با احتساب 673 هزار داوطلب شرکت در آزمون کارشناسي ارشد سال 88 و همچنين المپياد علمي دانشجويي جمعا براي 725 هزار متقاضي کارت ورود به جلسه صادر مي شود.
برای مشاهده سر فصل و منابع رشته نرم افزار در مقطع کارشناسی ارشد به آدرس زیر مراجعه کنید::::::::::
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3428455&postcount=317
سوالات احتمالي داوطلبان ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي بصورت آنلاين پاسخ داده مي شود
گروه آزمون وسنجش : به گزارش خبرنگار آفرينش به نقل از روابط عمومي مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي،ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد اين دانشگاه ومتقاضيان بدون آزمون اين دوره که از مورخ دو بهمن ماه آغاز شده وهمچنان تا روز سه شنبه 15 بهمن ماه ادامه خواهد يافت .
اين گزارش مي افزايد هم اکنون سرويس پاسخگويي آنلاين با هدف رفع ابهامات وپاسخ به پرسش هاي احتمالي داوطلبان در هنگام ثبت نام اينترنتي داير بوده وداوطلبان مي توانند با کليک کردن بر روي گزينه سوالات متداول .يا پاسخگويي به سوالات در منوي پشتيباني ضمن طرح پرسش خود پاسخ آن را بصورت آنلاين دريافت نمايند .
منبع:::::::::::::::::
کد:http://www.afarineshdaily.ir/afarinesh/News.aspx?NID=43545
دوست عزيز
براي اطلاع از شرايط مختلف ادامه تحصيل و اخبار دانشگاهها مي تونيد از سايتهاي مختلفي كه وجود داره استفاده كنيد كه يكي از آنهاهست. ولي به طور كلي ثبت نام كارشناسي ارشد الكترونيكي (يا همون مجازي) اكثر دانشگاهها از اواخر مهرماه به بعد هست و شروع ترم اكثرا بهمن ماه هست. براي همين براي سال جاري ديگه امكان ثبت نام نيست. دانشگاههاي اميركبير، شهيد بهشتي، شيراز و ... دانشجوي مجازي مي گيرند. بهتره براي اطلاع از اخبار دانشگاهها به سايتي كه معرفي كردم سر بزنيد اخبار جامعي داره.کد:www.amouzesh.hamegan.ir
خدایی به مهر خبر داد: تأثیر 20 درصدی معدل به صورت تراز شده در کنکور کارشناسی ارشد
88
معاون سازمان سنجش آموزش گفت: درصد تأثیر معدل کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد 87 مانند سال گذشته 20 درصد و به صورت تراز شده خواهد بود. ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 80 درصد نمره داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مربوط به نمره کل علمی شرکت در آزمون است. معدل بر اساس دانشگاه، وضعیت تحصیلی و ترازبندی شده در قبولی تأثیر خواهد داشت.
معاون سازمان سنجش گفت: بر اساس برنامه آزمون، داوطلبان 136 کد رشته امتحانی کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1388 و چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویی در 39 شهرستان مختلف صبح و بعد ازظهر روزهای چهارشنبه 23 بهمن، پنجشنبه 24 بهمن، جمعه 25 و صبح شنبه 26 بهمن ماه برگزار می شود.
وی افزود: در آزمون کارشناسی ارشد و چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور 673 هزار نفر ثبت نام کرده اند که 336 هزار و 600 نفر زن و 336 هزار و 400 مرد هستند.
نتايج تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد فردا اعلام ميشود
اسامي پذيرفته شدگان تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 87 دانشگاه آزاد اسلامي فردا منتشر ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسامي پذيرفته شدگان و آن دسته از متقاضيان سهميه در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 87 دانشگاه آزاد اسلامي كه سهميه آنها توسط نهادهاي مربوطه پس از بررسي مجدد تاييد شده است فردا از طريق روزنامه آفرينش منتشر ميشود.
گفتني است، پذيرفته شدگان بايد در طي روزهاي19 تا 21 بهمن ماه با مراجعه به واحدهاي پذيرفته شده براي شركت در دوره كارشناسي ارشد ثبتنام كنند.
لازم به ذكر است، دوره تحصيلي اين دسته از پذيرفته شدگان از نيمسال دوم تحصيلي 88-87 آغاز ميشود.
همچنين اطلاعات مربوط به جزئيات نحوه ثبتنام اين دسته از پذيرفته شدگان فردا از طريق روزنامه آفرينش منتشر خواهد شد.
سازمان سنجش منتشر كرد:
كتب مجموعه سوالات و پاسخهاي تشريحي سه رشته آزمون كارشناسي ارشد
مجموعه سوالات و پاسخهاي تشريحي آزمون کارشناسي ارشد به منظور کمک به آمادگي هر چه بيشتر متقاضيان ورود به مقطع کارشناسي ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، از سوي سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين کتابها شامل مجموعه سوالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي کارشناسي ارشد رشته هاي امتحاني مجموعه مهندسي صنايع- مديريت سيستم و بهره وري و سيستمهاي اقتصادي و اجتماعي (کد1260) ،مجموعه علوم اقتصادي (کد1105) و مجموعه مديريت (جلد يک) (کد1142) است.
بنابراين گزارش، کتابهاي مذكور دربرگيرنده سوالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي کارشناسي ارشد سالهاي 1385، 1386 و 1387 بوده و از سوي مرکز انتشارات سازمان سنجش منتشر شده است و هريک از کتابهاي مذکور، لوح فشرده مجموعه سوالات آزمون کارشناسي ارشد سالهاي 1379 تا 1387 را نيز به همراه دارد.
گفتني است، مجموعه سوالات و پاسخهاي تشريحي ساير رشته هاي آزمون کارشناسي ارشد نيز به تدريج منتشر مي گردد.
لازم به ذكر است، کليه علاقمندان و داوطلبان متقاضي شرکت در آزمون کارشناسي ارشد مي توانند جهت تهيه کتابهاي مذکور با شماره تلفنهاي 56-88923955 تماس بگيرند.
اطلاعيه توزيع کارت ورود به جلسه آزمون سراسري ارشد 14 و 21 بهمن در پيک سنجش
توزيع کارت 20تا 23 بهمن
توزیع کارت مگه از طریق سایت نیست؟نقل قول:
پس این خبره پایینی چی میگه؟
نقل قول: