سلام ، ممنون می شم اگه جواب بدید
هیچ راهی نداره که اگه یه سی دی rewrite نباشه و بخوایم اطلاعاتش رو پاک کنم یا رو باقیموندش یه چیز دیگه رایت کنیم
Printable View
سلام ، ممنون می شم اگه جواب بدید
هیچ راهی نداره که اگه یه سی دی rewrite نباشه و بخوایم اطلاعاتش رو پاک کنم یا رو باقیموندش یه چیز دیگه رایت کنیم
با Nero Express رايت كن مشكلت را حل مي كند تيك Allow file to be Add را اتوماتيك زده رايت كن بعد كه خواستي سي دي از ادامه رايت CD را بگذار درون دستگاه و بعد Nero Xpress را RUN كني مي بيني كه مي تواني از بقيه رايت كني
باسلام
دوست عزيزمن ورژن7.8.5.0باحجم175مگابايت رادانلودكردم كه وقتي آنرانصب ميكنم حجمش به 500مگابايت ميرسد خواستم ازورژني استفاده كنم كه حجمش كمترباشد همين ورژن رادرسايتي ديدم باامكانات كمتروحجم كمترولي هركارميكنم موقع نصب تانزديك آخرميرودولي كامل نصب نميشود ومن هم ازخيرش گذشتم حالا ميخواهم بدانم آياميتوانم همان ورژن بالاراگفتم نصب كنم ولي قسمت سرچ آن نصب نشودچون تسكبار راخيلي شلوغ ميكندوبراي من مورداستفاده اي هم نداردمتشكرميشوم راهنمايي بفرماييد.
ضمنالينك اين آموزشتان كارنميكند چندبارسعي كردم ولي دانلود نميشود لطفايك لينك جديد بگذاريد چون اين آموزشها خيلي بدرد من وديگران ميخورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفالينك پلاگينها راهم درست كنيد اينهاهم دانلودنميشوندچون من اين پلاگينهاراخيلي لازم دارم
متشكرم
سلام دوستان
يكي از عزيزان دقيق راهنمائي بفرمايند
1- فايلهاي با نام فارسي را چگونه توسط نرم افزار نرو رايت كنيم
2- در Make Movie به چه نحوي در بخش افكتهاي متني فارسي بنويسيم
ضمنا ورژن نرم افزار ٧٫۵٫٠٫٢ ميباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فكر نكنم بتونم جاي ديگه Uploadesh كنم شرمنده وقتي داري Nero نصب مي كني Costum را بزن و هر كدام را كه نخواستي روي راست كليك كن و Disable را بزن
پلاگين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز فكر كنم از ورژن 7.8 به بعد از فارسي پشتيباني مي كند چون الان من مشكلي ندارم 7.8.5.0 دارم و 7.2 فارسي پشتيباني نمي كرد ورژن جديدش را دانلود يا پيدا كن 7.8.5.0 سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز آموزش در مورد چي بوده؟
برنامه ات مشکل داره چون وقتی یه بار تیکشو برداری تا آخر میمونه.
باulaed10کار کن خیلی خوبه.
نقل قول:با ulead 10کار کن خیلی خوبه:10:نقل قول:
لطف كنيد در مورد رايت ديتا ها توسط نرو راهنماييم كنيد چون هر وقت رايت كردم سي دي يا دي وي ديم هم خالي بوده هم ديگه غير قابل استفاده شده
در مورد رايت عكس هم توضيحاتي بفرماييد خيلي ممنون:11:
سلام.....نقل قول:
من وقتی روی سی دی تورنادو رایت میکردم رایت کامل میشد اما چیزی روی سیدی رایت نمیشد........... و دیگه هم نمیشد ازش استفاده کرد............ و احتمالا مشکل از دی وی دی و یا سیدی شما باشه........
عکس هم میتونید به دو روش، یکی دیتا و دیگری وی سی دی رایت کنید...............
موفق باشید :)
سلام.....نقل قول:
من وقتی روی سی دی تورنادو رایت میکردم رایت کامل میشد اما چیزی روی سیدی رایت نمیشد........... و دیگه هم نمیشد ازش استفاده کرد............ و احتمالا مشکل از دی وی دی و یا سیدی شما باشه........
عکس هم میتونید به دو روش، یکی دیتا و دیگری وی سی دی رایت کنید...............
دستتون درد نكنه رايت شد مشكل از سرعت رايت بود
در مورد رايت كردن چند تا موضوع مختلف مثلا عكسو ديتا و ويديو و... چيكار كنم؟:20:
اگر مي خواهي همه رو روي كامپيوتر ببيني Data رايت بكن
اگه دیتا باشه اصلا اجازه ی اد کردن در حالت وی سی دی به شما داده نمیشه........ Lord The One عزیز هم گفتن که اگه میخواین روی کامپیوتر ببینید به همون حالت دیتا میتونید هر فورمتی رو بزنید............. اما عکس و ویدئو رو میتونید به حالت وی سی دی رایت کنید............نقل قول:
باسلام
من ازنرو7.8.5.0 استفاده ميكنم موقع نصب هيچ مشكلي نداشت وحالاوقتي ميخواهم به قسمتي كه برنامه هاراازآنجابازدن يابرداشتن تيكشان كم يااضافه ميكردم بروم اين صفحه بازنميشودويك صفحه كوچك ميآيدكه ديگربهيچ عنوان هم نميرودوبايدكامپيوترراريست ارت كنم برنامه راپاك كردم ودوباره نصب كردم بازهم نشدوهمانجوراست لطفابفرماييداشكال ازكجاميتواندباشدوچكارميشو دكرد.ضمنادوستان اگرپلاگيني دارنددراينجاقراردهند
جنابLord_theOne يكي ازلينكهاكه كارنميكردهمين لينك پلاگينهاست كه خيلي لازمش دارم ولينك ديگركه نميتوانم ازآن دانلودكنم رادرزيرميگذارم لطفادرجايي آپلودكن.
متشكرم
لينك خراب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزه میخوام جند تا فیلم رو رو یه Dvd بزنم اول با برنامه نرو شروع کردم وقت رایت زدن شروع به تبدیل فیلم
ها کرد این کارش 5 ساعت طول کشید بعد که وقت رایت اصلی رسید پیغام خطا داد و اصلا رایت نزد میخواستم از
دوستان بپرسم کسی نمیدونه دوای درد ما چیه و باید چیکار کنیم:19:
اول ببين اين چند فيلمى كه مىگى، چقدر جا مىگيرن!
اگه با DVD Playerها سر و كار ندارى، مىتونى فيلمها رو به عنوان Data رايت كنى.
شما حساب 2 تا فیلمی که Vcd بودن تازه من خودم یه چهار فیلم ایرانی تو یه دی وی دی دارم که دی وی دی پلیرم به خوبی اجراش میکنه نرو من حتی فیلمی که خودم از رو سی دی vcd ریختم تو کامپیوترم و دوباره میخوام همونو که با فرمت .dat بریزم رو سیدی تبدیل میکنه اونم ثانیه به ثانیه
آره اگر Data بزنی خیلی رحت تر هست و Convert هم نمیخواد بشه!!!!!!!
اقا من میخوام تو دستگاه های دی وی دی پلیر بیاد
ببین درایوت فضای خالی داره؟
سلام دوستان عزیز و عرجمند من نمی دونستم چنین تاپیکی موجود است وگرنه از اول درخواست خود را در این تاپیک می دادم که منو سریع تر راهنمایی کنید!
اگر براتون مغدور بود به این تاپیک زیر یه نیم نگاهی بندازین و در همون جا منو راهنمائی کنید
ممنون
به غلام بگم که شما موقع نصب این کار را انجام بدهید و هر برنامه ای که خواستید نصب کنید و تیک هر کدام را که خواستید بر دارید
تکنیک برتر هم نمی دونم من هم خواستم MP3 بزنم رایت تا اخر رفت ولی دی وی دی رایت نشد اما با یک دی وی دی دیگه که RW بود ری رایت بود رایت شد شاید مشکل از رایتر هست یا دو وی دی خام
برای تصویری هم از Make Your Own DVD Video استفاده کن
سلام ممنون که جواب دادین من از همین Make Your Own DVD Video استفاده می کنم ولی برای رایت کل زمان یک سیدی مثلا 60 دقیقه است رو می گزرونه و بعد به اتمام می رسه یعنی برای رایت یه سیدی فیلم 60 دقیقه ای باید 60 دقیقه صبر کنم.!!؟
رایترم plextor
dvd خامم princo است cd ریرایت هم دارمtdk است.
ممنون
شاید دارد عمل تبدیل انجام می دهد؟
اون تصویری را اگر مشکل داشته باشد برای Vcd یا Dvd پلیرها درستش می کند یعنی استاندارد می کند تا قابل پخش صحیح شود
بستگی به سرعت Cpu هم دارد بیشتر
بخاطر همین هست که اینجوری است اصلا اگر مطمئن نیستی Dvd خام توش نگذار باز می بینی می رود برای رایت ولی قسمت اول تبدیل است
قسمت دوم از شما Dvd می خواهد
غلام جان باید صبر کنی تا یک روز برات آپلود کنم راستی توی چه سایتی برات اپلود کنم که بتونی بگیری
باسلام
من يك ورژن جديدترازنرو رادانلودكردم ورژن7.9.6.0 وازاين ورژن راضي هستم فقط ميخواستم بدانم ازكجا يك سري پلاگين براي اين ورژن پيدا كنم واصولا آيا هر ورژن پلاگين مخصوص خودراداردياپلاگينها به هرورژني ميخورندخلاصه من كه نتوانستم پلاگيني پيداكنم.
میشه وقت رایت فیلمهای dvd با نرو روش زیرنویس هم گذاشت؟یک سوال دیگه وقتی با نرو می خوام فیلم تبدیل به dvd کنم 30 دقیقه آخر فیلم رایت نمیکنه و مشکل صدا هم داره چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :::::::::::::كمك فوري فوري رايت dvd :::::::::::
سلام.من ميخواهم dvd رايت كنم ولي دي وي دي رام من به جاي 4.7 فقط 4.488 گيگ ميگذارد رايت كنم .
dvd rom من pioneer است مدل xl و 70000 تومان خريده ام.وقتي دي وي دي را ميگذارم nero دو مدل براي رايت دارد يكي dvd5 وديگري dvd9 من dvd5 را انتخاب ميكنم.
در ضمن دي وي دي را كه ميگذارم در disk info حجم قابل رايت روي آن را همان 4.488 مينويسد در صورتيكه چند ديسك خام متفاوت را هم امتحان كرده ام.
لطفاً كمك كنيد.ممنون ميشوم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1157444", true);
شرمنده كه دير جواب دادم شما بايد با نرم افرارهاي ديگه تبديل را انجام بدهيد بعد رايت كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز DVD همين هست حجمش مشكلي نداري همه DVD رايتر ها اينقدر حجم نشون مي دهند
نقل قول:
یعنی من میخواهم دیتا رایت کنم باید از یک برنامه ی جانبی استفاده کنم؟؟؟
یکی از دوستانم هم همین dvd rom منو داره.ولی این مشکلو نداره ویک دی وی دی رو 4.7 مگ با خود نرو پر میکنه(دیتا).ولی من نمی توانم شدیداً هم احتیاج دارم لطفاً کمکم کنید.:24:
برای اولیش نرو این رو نداره و باید از یک نرم افزار دیگه استفاده کنینقل قول:
برای دومیش یک دی وی دی دیگه بخر بعد امتحان کن
سلام....... دوست عزیز میتونید از قابلیت Over Burn استفاده کنید........... تو یکی از تاپیکا توضیح دادم........نقل قول:
اینجا رو ببینید:
پست شماره ی 3 رو بخونید..........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1229822&highlight=burn#post1229822
با تشکر از شما amintnt عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم يك برنامه ديگه استفاده كنه براي تبديل فايلش بعد با نرو رايتش كنه
نقل قول:
Over Burn هم بیشتر از 4600 مگ را ساپورت نمی کند.این دیگه چه مشکلیه؟
سلام.......نقل قول:
وقتی به قسمت Expert Features میرین، حجم رو توی قسمت Maximum DVD Size مشخص کنید.......... تو حالت پیشفرض روی 4600 هست......... :)
با سلام دوباره میشه درمورد باز یا بسته بودن انتهای cd , dvd یکم توضیح بدین برای چی این کار رو میکنیم چجوری ودر چه حالاتی دیتا یا سایر موارد؟
با تشکر از شما.
اگر باز بگذاري بصورت پيش فرض باز است مي تواني دوباره ادامش رايت بزني البته هواست باشه كه موقعي كه مي خواهي رايت كني اول سي دي يا ديوي دي را بگذار بعد نرو رو باز كن موقعي كه مي خواهي اتخاب كني حتما بايد چيزهايي كه قبلا رايت كردي در ان صفحه باشد و بصورت كمرنگ است و چيزهاي جديد كه مي زني پرنگتر است