در عالی مستحکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی می دونه چرا اون قسمته "داخل پرانتز فرهنگ" رو سانسور کردن ؟ هم ظهر تو تکرارش اون تیکه ها رو حذف کردن ، هم امشب به عمد 10 - 15 دقیقه اخره قسمته قبل رو سانسور شده پخش کردن !
مثه اینکه این شوخی قبلا تو فیلم صمد شده بوده!نقل قول:
به جان خودم این مهران مدیری آخرش سرشو به باد میده !
ای بابا ... من فک کردم داره تکرار قسمت قبلی رو میذاره !
فقط 10 دقیقه آخرش رو دیدم ...
عجب ...
یا حق
:40:
امشب اصلا جالب نبود مثله چند شب اخير
آره اولش تکرار قسمتای قبل بود ... منم موافقم امشب به جز در عالی مستحکم چیز جالبی نداشت
سلام
خیلی دلم می خواد خودمو راضی کنم
بشینم این سریال را ببینم..اما نمی تون...چون از تک به تکشون بدم میاد
چندی قسمته اول جالب بود اما الان ديگه شده فاجعه همون بهتر که وقتتو حروم نکردینقل قول:
:46::10:
یک سوال این دختر کوچولو که امشب اومد تو فیلم پریا قاسم خانی بود؟
دوست عزيز چرا آخه من باورم نميشه شما از اين سريال خوشتون نياد !نقل قول:
سلامنقل قول:
من کلا از مهران مدیری و دار ودسته اش بدم میاد
فقط اونی که داونه داشت به نظرم جالب بود.
سلام به نظر فیلم خوبیه ولی بعضی صحنهای فیلم زیاد جالب نیستند.
بابا سايه عالي منفجر !!
چرا ؟ كلا كارش بد نيس. به نظر من هر كي تو اين مملكت بتونه اين مردم افسرده زير خط فقر رو بخندونه حالا به هر ترتيبي بايد دستشو بوسيد.
ای کاش قسمت های پلیسی بیشتر میشد
به نظر من بهترین قسمت هایش همون قسمت های نیروی انتظامی بود
اونجا ها که از خلاف کاره 3 تا زونکن اعتراف گرفته بود واقعا محشره
امیدوارم خود آقای مدیری این تاپیک رو بخونه و برای کار های بعدیش روحیه بگیره
الان بهترینه توی ایران دیگه ./...
بسيار نكته داره!
◙
سلام
امشب تو صحنه هایی که از قسمت قبلی پخش میکرد از آخر اسمش داخل پرانتز فرهنگ رو حذف کرده بودن نصف این قسمت هم از مال دیشب پخش کردن. کسی میدونه چرا این کارو کردن؟
اره خودش بودنقل قول:
درسته . یه خبرایی بود...نقل قول:
سلام
امشب تو صحنه هایی که از قسمت قبلی پخش میکرد از آخر اسمش داخل پرانتز فرهنگ رو حذف کرده بودن نصف این قسمت هم از مال دیشب پخش کردن. کسی میدونه چرا این کارو کردن؟
نقل قول:
طنز بسیار عالی هستش ....:20::31:
راستی ! جدی جدی فرهنگ رو حذف کرده بودن
یعنی از اول ساختنش این یه قسمت اخر تکراریو؟ ؟ :18:
اخه عین شب گذشته بود !!! منم تعجب می کردم پرانتز فرهنگ نمی گفتن !!! مثل دیششبیه بود :دی
اصلا مو نمی زد :دی
این طنز فقط در ایام نوروزه ؟
خدا کنه بیشترش کنند.... !
خب دوستان يه كمي هم حق بديد به كسايي كه تو ايران كار طنز مي كنن !
حالا طنز تو هر زمينه اي ....
يه سري محدوديت ها بد جوري خلاقيت رو كور مي كنه ....
تا يه كم طنز كنايه آميز و نيش دار ميشه داد يه سري بلند ميشه ...
... البته اگر بخوام اين مسايل رو قطار كنم از حوصله خارج ميشه !
اين مساله هم هست كه طنزمون يا درجا ميزنه يا حركت رو به جلويي نداره ...
حالا يه گروهي پيدا ميشوند كه حداقل به افتضاح بقيه نيستند ، كارشون بين مردم بازخورد داره .
پس تو اين هير و وير قبول كنيد كار سختي دارن ...
به نظر من که یک طنز خوبه چون داره حقایق جامعه رو همراه با خنده بیان میکنه ولی متاسفانه مردم فقط خنده هاش رو میبینند...
سلام به همه دوستان
اکثرا سریال مرد هزار چهره مهران مدیری رو میبینین
ولی امشب تو یکی از قسمتاش همونجایی که میره پیش فرهنگ که بگه اومدم بکشمت همون که تمساح داره
یه تغیری داده شد یعنی تو قسمت قبلی اسم اون یارو نمیدونم چی بود میگفت بعد میگفت تو پرانتز فرهنگ ولی امشب با تکرار آخر اون قسمت قبلی این پرانتز فرهنگ رو سانسور کردن و فقط اسم اولی رو پخش کردن
کسی میدونه دلیل این سانسور چیه ؟
من فک می کنم برای اینکه حوصله بیننده سر نره یکم کوتاه ترش کردن!
شایدم به آدمای با فرهنگ توهین شده! چون قدیما هر کسی آدم ادیبی بود یه فرهنگ هم می ذاشت آخر فامیلیش
در حالی که این بابا پدرش از اون آدمای خراج گیر بوده!
يه جاي ديگش هم تغيير داده بودن
فكر كنم قصدشون خلاصه كردن بوده ولي ...
خیلی ضایع سانسور می کنن ... چه در مورد این فیلم چه در مورد فیلمای دیگه
اره خيلي ضايع هستند
يه فيلم سينمايي رو كه سانسور مي كنن
وقتي مي بينن كه خيلي كم شده مي نويسن فيلم داستاني!!!
نیازی به زدن تاپیک نبودها ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211275
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211656
چون مافیایی ها به صورت خانواده هستن ، برای این که کسایی که احیانا نام خونوادگیشون فرهنگه بهشون نسبت مافیایی داده نشه و دوباره شکایت کشی راه نیافته (!) ، اون فرهنگ روحذف کردن.
از نظر من این مرده هزار چهره خیلی هم جالب نیست همش کشش دارن میدن. البته این فقط نظره منه.
شما كه اينو ميگين پس سريال هاي ديگه رو چي ميگي كه هيچي براي گفتن ندارن.نقل قول:
از نظر من این مرده هزار چهره خیلی هم جالب نیست همش کشش دارن میدن. البته این فقط نظره منه.
اگر اين به نظرتون جالب نباشه پس بقيه بايد جمع كنن برن.
منم از این موارد کم ندیدمنقل قول:
مثلا سنتوری رو هم با اینکه از سر سینمای ایران خیلی زیاد بود یا همین مرد هزار چهره که شاهکاری هست رو میگن بده
پس وا به حال بقیشون
اتفاقا تنها كاري كه نميكنه همين كش دادنه!نقل قول:
الان که فعلا داره در مورد اختلاف طبقاتی می گه!
خیلی باحاله فقط ای کاش کاراکتراش زود تر عوض میشدن ( مثلا پلیس خیلی طول کشید ) شعر ش هم خیلی سیاسی بود نه ؟
سلام...
بچه ها بهتره توگوگل سرچ کنید اونوقت با کمی تحقیق ( 15 دقیقه هم نمیشه ) منظور کلمه ی فرهنگ رو خواهید فهمید .
من اینجا نمیگم . به چند دلیل :
1 - بهتره یه ذره از اینترنت بهتر استفاده کنیم و تحقیق در هر موردی رو یاد بگیریم.
2- این انجمن بیشتر کامپیوتری است تا سیاسی - اجتماعی
3 - بیشتر افراد حاضر در اینجا از جمله خودم تحصیلات و اطلاعات مربوط به این قضیرو نداریم که بعد از اون بحثی ایجاد بشه
4 - در صورت بیان این گونه جملات احتمال فیــلتــر شدن انجمن بالا میره یا تاپیک بسته میشه که خودم از این امر خوشم نمیاد
ببخشید اگه یه ذره ادبی صحبت کردم . ولی هدف کلیم این بود که پیشنهاد بدم : با کمی جستجو در اینترنت به مطالب جالبی میشه رسید.
نظرمم درباره ی آقای مدیری اینه که بسیار به طنز مسلطند و ضمن خنداندن مردم و مناسب بودن کارهایشان برای اکثر قشرهای مردم ، نکاتی را هم برای کسانی که آگاهترند به نمایش می گذارند که بعضی از آنها واقعا جای تامل دارند...
سلام.
من دیشب ندیدم؟
چی شد؟
ديشب خيلي کوتاه بود خيلي کوتاه اتفاق خاصي نيفتاد فقط قرار شد اون دختره زن مسعود بشه همين.نقل قول: