سلام.نقل قول:
وایر شمع ها رو یکی یکی دربیار و جا بزن... اگه دیدی در در آوردن یه وایر هیچ تغییری در صدای موتور ایجاد نمیشه بدون همون شمع خرابه.
البته مشکل شمع چیزای دیگه مثل لرزش رو هم داره... ولی تست کن بینم چی میشه.
:12:
Printable View
سلام.نقل قول:
وایر شمع ها رو یکی یکی دربیار و جا بزن... اگه دیدی در در آوردن یه وایر هیچ تغییری در صدای موتور ایجاد نمیشه بدون همون شمع خرابه.
البته مشکل شمع چیزای دیگه مثل لرزش رو هم داره... ولی تست کن بینم چی میشه.
در همچين مواردي :نقل قول:
مشکل از اونجایی شروع شد که دیدم ماشین دورش بالا و پایین میره
بعد بعضی موقع ها هم وقتی روشن میکردم دورش رو 2000 گیر میکرد و بعد از حدود دو دقیقه پایین میامد
1-استپر موتور
2-سنسور سوخت خودرو
3- نقص سيستم جرقه زني خودرو ( شمع ) يا واير شمع
به ترتيب در اولويت قرار دارند ...
سلام این کار رو کردم با در آوردن وایر ها تغییر میکنهنقل قول:
از دید خودم شمع ها سالم اند
استپر موتور سالمهنقل قول:
سنسور سوخت رو میشه بگی کدومه؟
یا من آلزایمر دارم یا اسمش عوض شده
سلام دوستان.
پرايدي دارم كه مدل 81 هست. تازگيها موقع معكوس كشيدن خصوصاً توي دنده 2 و 3، بعد از عوض كردن دنده و فشردن پدال گاز، احساس ميكنم ماشين يهو جلو ميپره، يا به اصطلاح فني ها لگد ميزنه. ضمن اينكه تو سربالايي هاي كم شيب هم وقتي دنده رو عوض ميكنم، صدايي ميده كه قبلاً زماني ميداد كه دنده رو تو دور موتور پايين عوض كرده باشيد! مثلاً براي پرايد دنده 4 تو سرعت 80 جواب ميده، اما جديداً براي من اين صدا رو ميده.
احتمال ميدم از كلاچ باشه، خواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
نمیدونم کاربراتور هست یا نه
اگه کاربراتور بود اون صدایی که میگی ماله تنظیم نبودن موتور ماشین هست
دور گاز در حالت آرام زیادهنقل قول:
یه دیاگ بزن دور آرام رو ببین
بعد استپر رو باز کن تمیر کن بزار سر جاش دوباره ببین دورش چنده
یه تست اهمی هم بگیر بین سیمهای 1 با 4 و 2 با 3
مقدار مقاومتش باید 55 اهم باشه
کمتر و بیشتر یعنی ایراد داره
البته تا 1 اهم اشکالی نداره
بله كاربراتوري هست.يعني صداي تنظيم نبودن موتور شبيه صداي عوض كردن دنده در دور پايين هست؟نقل قول:
نمیدونم کاربراتور هست یا نه
اگه کاربراتور بود اون صدایی که میگی ماله تنظیم نبودن موتور ماشین هست
دور گاز قبلاً وقتي درجا كار ميكرد هم زير 1 بود و هم به شدت نوسان داشت، شمع هاش رو كه عوض كردم، درجا حدود 1 هست، مشكل نوسان هم 90% اش حل شده.نقل قول:
دورموتور (نميدونم منظورتون رو از دور گاز درست فهميدم يا نه)در حالت آرام زیاده
در مورد لگد زدن ماشين نظرتون همون كلاچ هست؟
ممنون از راهنمايي ها.
نقل قول:
دوست من . شما بايد ابتدا مشخص كنيد كه چه نوع سيستم سوخت بر روي ماشين شما سوار هست .
بر روي پرايد ها كلا دو نوع سيستم بوده
1-كيا
2-ساژم
مدل ساژم مدل برتر محسوب ميشه و بسياري مزايا در اون يافت ميشه از جمله
دلكو حذف شده ! جاش يه سنسوري هست به اسم سي ان پي cnp :ه كارش تشخيص زمان احتراق در اولين سيلندر هست
در اين مدل كليد قطع كن يا اينرسي كليدي كه در اثر ضربات برق اصلي كويل رو قطع ميكنه وجود داره و موتور خاموش ميشه ( دكمه قرمزه در داخل كاپوت موجوده )
اما منظور از اون قسمت حرف سنسور سوخت
منظورم تركيب 2 قسمت بود
سنسور اكسيژن كه بر اساس گاز خروجي سوخت رو تنظيم ميكنه
سوپاپ کنترل دور آرام ASC كه با اومدن بار اضافي روي موتور دور موتور رو افزايش ميده
احتمال نقص در يكي از اينهاست
خسته شدم ! :46:
موفق باشي
سلام دوستان یه پراید 82 کاربرات دارم که مدتیه صبح ها وقتی روشن میکنم باید مدام پدال بزنم تا خاموش نشه و در حرکت هم هنگام راه افتادن ریپ میزنه چند بار دادم تنظیم ولی مشکلش رو حل نکردن هبچ بیشتر هم شد....
خودم حدس میزنم ساسات کار نمیکنه لطفا کمک کنید چون اصلا ساسات نمیدونم کجاست.ممنون.
روي پرايد شما يه قطعه مزخرف و اضافه اي نصب هست به اسم clcنقل قول:
اگر اون رو ريموو كنيد و كاربرات و ژيگلور هاش رو سرويس كني مشكل حل ميشه
باي
سلام . هيچ ربطي ب كلاچ نداره . نظرات اين دوستمون منطقي هستنقل قول:
پرايدي دارم كه مدل 81 هست. تازگيها موقع معكوس كشيدن خصوصاً توي دنده 2 و 3، بعد از عوض كردن دنده و فشردن پدال گاز، احساس ميكنم ماشين يهو جلو ميپره، يا به اصطلاح فني ها لگد ميزنه. ضمن اينكه تو سربالايي هاي كم شيب هم وقتي دنده رو عوض ميكنم، صدايي ميده كه قبلاً زماني ميداد كه دنده رو تو دور موتور پايين عوض كرده باشيد! مثلاً براي پرايد دنده 4 تو سرعت 80 جواب ميده، اما جديداً براي من اين صدا رو ميده.
احتمال ميدم از كلاچ باشه، خواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
من احتمال ميدم سيستم برق و جرقه زني مشكل داره .نقل قول:
عد استپر رو باز کن تمیر کن بزار سر جاش دوباره ببین دورش چنده
یه تست اهمی هم بگیر بین سیمهای 1 با 4 و 2 با 3
مقدار مقاومتش باید 55 اهم باشه
خدانگهدار
نه کم گفتینقل قول:
سیستم من زیمنس هست
ما به سنسور cnp میگیم سنسور دور موتور
سنسور اکسیژن هم که روی ماشین من هست از نوع اکسیر زیکونیم نیست و از پالادیوم استفاده میکنه که خرابیش خیلی کمتر از قبلیه
در ضمن خطرناکه و من یکی طرف پالادیوم نمیرم (در آینده بچه میخوام)
اما میشه بگی سوپاپ کنترال دور آرام چیه و کجا نصبه؟
من حدث میزنم منظورت سنسور دریچه گازه که مقدار باز بودن دریچه رو به ecu میده آره؟
در مورد کاربراتوری اطلاعی ندارمنقل قول:
در کل شرمنده
بچه ها من یه سوال دارم
من یه پراید مدل 75 دارم!
2 روزه که از زیر گاز ماشین روغن میچکه!
به طوریکه گوشه بالای کفشام البته سمت راستش حسابی روغنی شده!
شایدم از زیر گاز نباشه ولی کلا از اون قسمت هاست!
چه جور روغنیه؟؟ مال بوستر ترمز نیست؟نقل قول:
دوست عزيز منظور من سيستم سوخت رساني بوده كه دو نوع سيستم سوخت رساني داريم كه اونها كيا هست و ساژم ( اينقدر كه سرم شلوغه همه چيز دور و بر رو يا اي سي يو ميبينم يا ميل سوپاپ )نقل قول:
عرض كردم كه در سيستم سوخت رساني ساژمنقل قول:
ما به سنسور cnp میگیم سنسور دور موتور
و ايننقل قول:
- دلکو در این سیستم حذف شده و به جاش سنسورcnp میل بادامک نصب شده .و زمان احتراق در سیلندر اول را شناسایی می که .
نه عزيزم . شما داري ميگي سنسور دريچه گاز . من ميگم سوپاپ كنترل دور ارام .نقل قول:
اما میشه بگی سوپاپ کنترال دور آرام چیه و کجا نصبه؟
من حدث میزنم منظورت سنسور دریچه گازه که مقدار باز بودن دریچه رو به ecu میده آره؟
كار سنسور و سوپاپ متفاوت هست . سنسور كارش دريافت داده و پردازش در اي سي يو هست و سوپاپ كارش عمل به فرمان خروجي اي سي يو هست . متاسفانه عكسي از اين سوپاپ ندارم ولي تصوير زير بايد ذهنيت كاملي بهت بده
فكر ميكنم اين تصوير معرف كامل و نحوه الگوريتم سوخت رساني پرايد باشه
موفق باشيد .
راستش خیلی شبیه روغن ترمز هست
سطح روغن ترمز هم نصف شده
مشکل من اینه اگه روغن ترمز هست پس چرا باید از پای من بچکه؟؟!!!
اگه تونستم یه عکس ازش میگیرم!
فرشاد جان من یکم به ماشین فشار میارم به اون که ربطی نداره؟
راستی صبحا موقع روشن شدن یه دود خیلی وحشتناکی میکنه بعد از چند تا گاز خوب بهش دادن دودهاشو میده بیرون و خوب میشه!!!
ماله سردی هوا هست؟
چون جای ماشین واقعا سرده!
اون رو قبلا حذف کرده بودن....قبلا خوب کار میکرد از وقتی دادم تنظیم کاربرات این مشکل رو پیدا کرد....نقل قول:
کار بر عکس شده...:31: :41:
ببخشيد تازه ديدم
به نظر من احتمالا او رینگ سیم کیلومتر خراب شده و روغن گیربکس رو از سیم بالا میکشه میاد پشت آمپر و میریزه.نقل قول:
2روزه که از زیر گاز ماشین روغن میچکه!
به طوریکه گوشه بالای کفشام البته سمت راستش حسابی روغنی شده!
شایدم از زیر گاز نباشه ولی کلا از اون قسمت هاست!
ببر چك كن و خبرش رو بده .
دوست عزيزنقل قول:
اگه سي ال سي كامل از مدار خارج شده قطعا ايراد از كاربراته
بايد باز بشه و اين رو هم مدنظر قرار بديد كه سرويس كاربراتور كار تعميركار عادي نميتونه باشه . تنظيم ژگلور ها كار سختي نيست اما كار هر كسي هم نميتونه باشه .
برو سراغ كاربرات و خبرش رو در كن
موفق باشي
با سلام
مي خوام ببينم اين آمپر آب در اتومبيل دماي آب كدوم قسمت رو نشون مي ده.
و اگر در ماشينهاي مختلف فرق مي كنه، به طور خاص در مورد پرايد پاسخ چيه؟
تشكر.
برای پراید:نقل قول:
اونی که توی آمپر میبینیم دمای قبل از ترموستات رو نشون میده
ما یه پراید 141 داریم ، یه چند روزی بود که دنده هاش خوب جاش نمیرفت و موقع تعویض دنده خوب جا نمیرفت ، انگار که به یه چیزی گیر میکرد، مخصوصا موقعی که تازه ماشین رو روشن مکردم و میخواستم حرکت کنم ، اون موقع اصلا جا نمیرفت ، وقتی میخواستم بزنم دنده عقب یه صدایی میداد(مثل موقعی که کلاچ نمیگیری) ولی بقیه دنده ها جا نمیرفت ، کلی باید باش ور میرفتم تا درس میشد، بردم روغن واسکازینش رو عوض کردم و یه روغن نرمتر و روونتر ریختم توش،خیلی بهتر شده (تقریبا حل شد) ولی بازم بعضی موقه دنده یک یکمی سفته و گیر میکنه(کم) میخوام بدونم که فقط مشکل روغن بود؟ آخه روغنش هم یکم غلیظ بود(شاید به خاطر دمای هوا!!!)، یا مشکل دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟؟
سلامنقل قول:
مشكل از واسكازين بوده ...
ما كلا براي روغن ها استاندارد هاي خاصي داريم . چه روغن موتور چه روغن گيرباكس ( واسكازين ) و ..
هر كدوم از اينها طي فرآيند هاي خاصي در برج تقطير نفت خام بدست مياد . و اين استاندارد ها بر اساس سال ساخت خودرو و تايپ موتور و يا گيرباكس تهيه ميشند ...
در طي فرايند كلي additive هاي مختلف ديگه هم به اين ها اضافه مي شه براي توليد روغن
روغن هاي سينتتيك به طور جدا گانه و طي يك فرآيند پيروليز (يعني شرايط و برجي خاص كه شرايط فشاري و دمايي بالايي داره) توليد مي شن
مثلا در مورد روغن موتور ها اين استاندارد هاي توصيه شده هستند كه رابطه بسيار مستقيي با عمر موتور و افزايش بازده دارند
استاندارد SJ براي موتورهاي سال 96 توصيه شده.SL براي 2000و2001 تا 2005 .SH براي93تا96 .SG براي88تا93 .SF براي79تا88 . اين استاندارد ها روي روغن موتور نوشته شده كه ميتونيد بخونيد ...
واسكازين هم بسته به جنس الياژ برنجي ها و نوع كاربرد گيرباكس انواع نرم تر و سفت تر و غليظ تر دارند ..
مشكل شما مربوط به جنس واسكازاين بوده . و اين مشكل فعلي با يك مقدار كاركرد بر طرف ميشه . چون بايد كامل اين واسكازين به خورد برنجي ها بره .
موفق باشي
پراید من هم دنده عقیش یه کم بد جا میره
یه کم طبیعیهنقل قول:
دنده عقب دنده برنجی نداره و برای همین یه خورده بد جا میره
حتما باید ایست کامل باشی
کلاچ رو هم تا آخر بگیری تا جا بره وگرنه صدا میده
سلام
تازگيها وقتي ميخام ( پرايد ) نيم کلاچ با شتاب بالا بگيرم قبل از اينکه ماشين راه بيفته يک صداي تق از موتور و گيربکس به گوش ميرسه و احساس ميکنم که يه چيزي به چيز ديگه برخورد ميکنه ...
دسته موتورها سالمه ... خودم موقع نيم کلاچ از بيرون به موتور نيگا ميکنم برخودي با موتور نميبينم ... احساس ميکنم که گيربکس با بدنه برخورد ميکنه ... پلوسهام هم سالمه و لقي نداره .مشکل از کجاست ؟
سلام دیروز بعد از مدت ها درستش کردمنقل قول:
همه میگفتن سیم کیلومتر هست من میگفتم نه یه چیز دیگست
وقتی نشون یکی دیگه دادم گفت آره این پنیون کیلومترش خرابه
داییم کف کرده بود من از کجا اینو میدونستم!!!!
دستت درد نکنه سهیل جان:10:
اگه چیزایی که گفتی سالمه احتمالش هست به خاطر برخورد صفحه کلاج با دیسک باشه. در دیسک و صفحه های اسپورت این طبیعیه ولی برای معمولیا زیاد طبیعی نیست.نقل قول:
تازگیا صفحه کلاج عوض کردی؟
ضمنا اینکه بیاییم و کلاج رو تا نیمه بگیریم و بعد یه دفعه گازو تا ته بچسبیم تا شتاب بره بالا خیلی برای صفحه و گیربکس و ... ضرر داره. (در ماشین های پرقدرت تر باعث شتاب ک نمیشه هیچی، شتابو هم به تیک آف تبدیل میکنه)
سلام
من دوتا سوال داشتم
1- آیا وقتی ماشینو دنده عقب داریم میریم دستی بکشیم ماشین چیزیش میشه یا اصلا همون جلو البته نه اینکه سرعت خیلی بالا باشه
موقعه ایستادن سرعت شاید به 1 کیلومتر در ساعت هم نکشته ولی دیدم که فنر ها بالا میره آیا ضرری داره یا نه؟
2-من یکو دو دفعه هواسم نبوده دستی رو بخوابونم بعد حرکت کردم تعجب اینجاست که ماشین هم حرکت کرد آیا ماشین در این حالت چیزیش میشه یا نه
پیاپیش تشکر
1- بستگی به سرعتت و وزن ماشینت داره. و همچنین کیفیت و ایمنی خودرو. ولی در حالت کلی ضررش بیشتره از دنده جلو.نقل قول:
2- نخیر ماشین چیزیش نمیشه. فقط لنت های عقبتون دچار سایش میشه و یکم بیشتر به موتور فشار میاد
توجه: برای کشیدن دستی حتما قبل از بالا کشیدن اهرم، کلاج را بگیرید
سلام فرشاد جاننقل قول:
نه تازگيها کلاچو عوض نکردم ...
البته شتاب اونقدر بالا هم نيست که ميگي ... گاز در حد متوسط ميدم و زود کلاچو تا وسط ميارم بالا ...
آقا سلام ما دوو سیلو داریم ، دیسک و صفحه رو 2 ماه پیش عوض کردیم،
نمیدونم چرا تا از 1 به 2 میخوایم بریم انگاری دنده بالا پایین میپره ؟میدونید چی میگم؟ دل ماشین انگاری لقه
دست که رو دنده میزارم گاز کم و زیاد میکنم تو دنده 1 یا 2 با سرعت کم دنده بالا پایین میره یعنی محکم نیست سر جاش مثل دنده های بالاتر
بگید چی کار داره؟
دسته دنده؟دسته موتور؟!این چیه؟ با عوض کردنش مشکل حل میشه؟
من واسه این که با این مشکل کنار بیام گاز رو دیرتر آزاد میکنم تا کلاج تا ماشین لق نزنه
با خودم بودم :23:
دسته موتور که طرف گیربکسه رو چک کن.نقل قول:
محکها رو هم چک کن (برای چک محک ها بهتره ببری روی چاله)
سلام فرشاد جان
صحبت ميل ماهک کردي ( تو جواب دوستمون ) گفتم شايد براي منم اين مشکل وجود داشته باشه ...
رفتم نگاه کردم ديدم بله ... صدا از ميل ماهکها هستش... موقعي که تو دنده يک ميزاريم ازشون صدا مياد...
ببرم نمایندگی خودش میفهمه؟چقدر خرجشه؟نقل قول:
یه چیز جالب تا دور موتور رو 4 به بالا عوض میکنم دیگه این لقی رو شاهد نیستم ولی مصرف میره بالا؟، اما خوب اصولا نباید اینجور باشه دیگه؟
سلام
من حدود یه هفته است که سورن خریدم 5000 تام کار کرده دیروز که سرعتم بالا رفت فهمیدم وقتی دور موتور بالا میره (دنده5 سرعت130 دنده4 سرعت100 ودنده3 سرعت70 به بالا)مثل وقتی است که در دنده خلاص گاز میدی وصدای غیر عادی و زیاد تولید می کنه شتابم افت شدید داره ولی توی سرعت های پایینتر کاملا عادی عمل می کنه حالا نمی دونم چیکار کنم و مشکل از کجاست؟
باتشکر:41::41::41:
سلامنقل قول:
طوری که معلومه این اتفاق در دور موتور خاصی به بعد میوفته. میشه بگید اگه اینجوریه در چه دوری این اتفاق میوفته؟
شما ازداخل ماشین لوله رادیات بخاریتو چک کن احتمالا از انجا نشتی دارد
حدود 4هزار به بالا:41:نقل قول: