نقل قول:
سلام
بله همون طور که دوست عزیزم.ن گفتن 45 نمیشه
60تومن میشه
هر ماه آبونمان حساب میشه
یعنی 6تا 3 هزار تومن فقط آبونمان هست
42 هم که پول 6 ماه میشه 60 تومن
ممنون:11:
Printable View
نقل قول:
سلام
بله همون طور که دوست عزیزم.ن گفتن 45 نمیشه
60تومن میشه
هر ماه آبونمان حساب میشه
یعنی 6تا 3 هزار تومن فقط آبونمان هست
42 هم که پول 6 ماه میشه 60 تومن
امروز 512 با محدودیت 2 گیگ + 1 گیگ اضافه گرفتم در مجموع شد 16180 تومن.
برای سرعتهای بالای 128 باید کپی از کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشید. یکبار هم ارائه ی این گواهی کافیه.
پرسیدم اگر من ماه بعد 128 نامحدود بگیرم و ماه بعدیش 512 با محدودیت بگیرم باز هم باید گواهی ارائه کنم که گفتن لازم نیست. همین یک دفعه کافیه.
سرعت باز کردن صفحات که عالیه. سرعت دانلود را هم ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اکسیژن رایگان موجود استفاده کنید که قراره جیره بندی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوسان داری کدوم مرکز مخابراتی هستی قعطی داشتی؟
بله ، یک گیگ و 2 گیگ کجا ، اون حجمی که شما dl داری کجا :31:نقل قول:
یا حق
نقل قول:
من منظورتو از این جمله آخر نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی؟ چی قراره جیره بندی بشه؟
مرکز تلفن حکمت شعارنقل قول:
این چند ماه خیلی کم قطعی داشتم. با 64 که نوسان نداشت . با 3 گیگ نمیشه تست کرد نوسان داره یا نه چون نصفش میپره
بشه غلطه ، نشه درسته. جدی نگیرید:46:نقل قول:
من امروز میرم 28 تومن بریزم به حسابشون برای یه ماهه 128 نا محدود.
حرومشون بشه. از ماه بعدش یه فکری میکنم
سلام دوستان . :31:
الآن سرویس ام وصل شد ، با سرویس 128 حجمی ، داشتم با 50 الی 60 کیلو Dl می کردم ، حالی داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 2 تا سوال ، یکی این که چجوری برم تو سایت آسیاتک ؟ می خوام حجم سند و رسیو رو داشته باشم ، می رم ، به جای یوزر ، شماره ام رو می زنم ، به جاس پس هم پس وردی که یارو داد ، اما نمی ره ؟
دوم ، این یارو پشتیبانی ، هر کاری کرد ، نتونستیم با لن کانکت بشم ، اما با یو اس بی مشکلی نداره ، کانکت ام ، دلم می خواد با لن کانکت بشم ، راهنمایی بفرمایید . مودم ام Asus 602 هست .
مرسی
یا حق :11:
آخوند عزیز من قسمت دوم پاسختون رو میدم.نقل قول:
برای یو اس بی درایور لازمه اگه ویندوز نشناستش ولی لن هیچی نمیخواد اگه لن آنبورد باشه و یا کارت شبکه باشه نیگاه کن ببین تو دیوایس منجر مشگلی نداشته باشه گه مشگل نداشت باید یو اس بی رو از کامپیوتر جدا کنی بعدش ریستارت کنی احتمالا حل میشه فکر میکنم هم یو اس بی هم لن با هم کانفلیگت کردن.
قربانت
سلامنقل قول:
سایت آسیاتک فعلا مشل داره
خودشون میگن مبالغ نوسان داره و فعلا سایت 1844 تعطیله
منم میخواستم برم نشد
زنگ زدم همین دلایل را گفتن
گفتن از 1 شهریور قیمتهای نهایی را روی سایت میاریم و سایت هم باز میشه
من که الان تو سایتم مشکلی نداره!
آقا واسه من 64 بود دیر فرستادم امروز مجبور شدم زنگ بزنم همون موقع خانومه تغییر داد مطمئنم اگه زنگ نمیزدم 64 نامحدود رو میتونستم تمدید کنم
چه حیف شدا :d
این 1 گیگ رو باید فقط بو کشید همین 2 شب پیش با 64 تو 10 ساعت با 500 مگابایت دانلود کردم دیگه ازین خبرا مثل اینکه نیست
همه چیز داره سهمیه بندی میشه بعد اون دوستمون میگفت نمیدونم جیره بندی یعنی چی ! بنزین برق اینترنت
حالا چجوری باید حساب کنم چقدر دیگه مونده تا 1 گیگ تموم شه با کدوم نرم افزار؟
هوراااااااااااااا.............!!! !!!!!!!!!!!
بالاخره بعد از 120 سال انتظار رو کم کنی صبر ایوب و... آسیاتک منو از رانژه خودش خارج کرد و بساطشو از رو خط ما جمع کرد...
اولش زنه میگه 3-4 روزه قطع میشه... دقیقا 9 روز طول کشید تا جمع آوری کنن...
حالا به احتمال 95 درصد میرم صبانت... من فقط واسم دانلود مهمه و بس...
خوش بگذره...
من امروز زنگ زدم گفتم 6 ماهه 128 چنده ؟ گفت 61 تومن.
گفتم واسه نا محدود چقدر بریزم ؟ گفت 28 تومن.
من امروز 28 تومن ریختم به حسابشون . امیدوارم حرامشان شود.
ممنونم reb عزیز . :11:نقل قول:
با لن هم مشکلی نداره ، مودم وصل می شه ، همه چی اوکی یه ، اما هیچ سایتی رو لود نمی کنه ، لن آنبورده ، نمی دونم چی کار کنم ، خود یارو هم می گفت که نمی دونه چرا با لن مشکل داره .
راه دیگه ای به ذهنتون نمی رسه ؟
پس من چجوری حساب کتاب کنم ؟نقل قول:
باز هم تنکس . :11:
یا حق :46:
نقل قول:
قسمت مدیریت سرویس و تمدید اعتبار فعلا مشکل داره و دارن درستش می کنن. در مورد دوم هم فکر نمی کنم یو اس بی و لن خیلی تفاوت داشته باشند مثلا در سرعت .
مودم Usb با لپتاپ سازگاری داره؟
بله اگه لپتاپت پرت usb داشته باشه می تونی از مودم usb استفاده کنی .
سلام .
دوستان ، شما با آسیا ، از نظر وی پی ان ، مشکلی ندارید ؟
من نمی تونم کانکت بشم ؟ ( برای پی تی می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دیگه ای نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:لپتاپم پورت usb داره ولی نصب نمیشه, چـــــــــــــــــــرا؟
البته ویندوز ویستاست ولی با اینکه مودم درایور ویستا داره ولی نصب نمیشه.
1844 رو میگیرم هیچ کس جواب نمیده, ممنون میشم راهنماییم کنید.:11:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز ظاهراً با بعضی از سرویسهای مجانی!! مشکل دارد و امکان دسترسی به کاربران را نمی دهد و دایم ارور 800 می دهد؟!
با سلامنقل قول:
دوست عزیز آیا اروری می دهد؟ لطفاً عکسی از ارور اینجا بگذارید.
در ضمن مارک و مدل مودمتان چیست؟
سلام
من دارم یه اشتراک ADSL از اسیا تک دارم میگیرم (البته تو شهرستانم )ولی ISP که ADSL دارم ازشون میگیرم ADSL رو از اسیا تک گرفتن 96KBS دارم میگیرم
مودم پیشنهادیشون D-LINK DSL200 که 50 تومان میگن !!!!!!!!!!(این قیمتش درسته)
حالا خودم میخوام از این سه مدل یکیش رو انتخاب کنم کدام یک رو پیشنهاد میکنید
وقیمت اخرشم میشه بگید چنده
DSL -320T
DSL-322T
DSL -522T
با تشکر
احمد
سلامنقل قول:
مدل مودمم اینه: Corecess 3112 UG
از خودشون گرفتم.
این عکس در حال نصب:
کد:http://i34.tinypic.com/345ol01.jpg
اینم عکسی که آخرش ارور میده و خودش نصب رو کنسل میکنه:
کد:http://i34.tinypic.com/208bibt.jpg
نقل قول:
من همین الان دارم با v p n این پست رو برات می نویسم و مشکلی هم ندارم. چه جور ایرادی میگیره؟ آیا فایروال رو سیستمت نصب هست؟
منم با لپ تاپ دقیقا همین مشکل رو داشتم. زنگ زدم و اون قدر پاپیچشون شدم تا یه نفر رو فرستادن و اومد درست کرد و تحولی داد(البته نامرد 15 تومن گرفت).نقل قول:
سلام
یک سوال دوستان .
من از وقتی سرویسهای آسیا تک 1.5 برابر شده بجای 128 نا محدود یه 512 با سقف 2 گیگ گرفتم . ولی الآن هنوز 4 روز نشده زنگ زدم به پشتیبانی گفت 1200 مگابایت رو مصرف کردی ؟ مشکل از کجاست ؟
کل دانلود ( گرفتن فایل ) تو این 4 روز عمرا بیشتر از 80 مگابایت نبوده . هروقت هم کارم تموم میشه مثل دایل آپ قطعش می کنم که برای آپدیت مثلا آنتی ویروس و غیره از ترافیکم استفاده نشه بغیر از این فقط با اکسپلرر صفحه باز کردم . در ضمن اگه سنت و ریسیود رو هم جمع بزنم کلا یه 60 تا یه 250 تا و نهایت یه 400 تا بوده ( البته نمیدونم چطوری اینقدر سریع رفته ؟) که باز هم عمرا به 1200 نمیرسه !
وسیله دیگه هم یه پلی استیشنه که فقط یک بار باهاش ساین این شدم چیزی هم دانلود نکردم .
اینترنتم هم وای فای وصل کردم ولی اولا سکریتیش فعاله در ثانی وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنم چراغ اکتیویتی هم ثابته ( یعنی از جای دیگه استفاده نمیشه )
الآن نمی دونم چی کار کنم ؟
کسی در این مورد نظری داره ؟؟؟
اول یک توصیه!نقل قول:
بهتره افرادی مثل شما که از اینترنت محدود استفاده میکنن حتما از یک نرم افزار حجم سنج استفاده کنن
من خودم از این استفاده میکنم:در مورد اضافه حجم:کد:http://rapidshare.com/files/79587468/b0040.rar
1- مطمئنید که فیلم یا فایل حجم بالا دانلود نکردید؟
2- مطمئنید که دیگران از اینترنت شما استفاده نکردن؟
3- مطمئنید که نرم افزاری خودش رو در هنگام آنلاین بودن شما آپدیت نکرده؟! (البته 10 تا نرم افزار هم با هم آپدیت بشن باز 1200 تا نمیشه)
4- مودم شما وایرلس نیست؟
5- احتمالا کسی یوزر و پسورد اتصال شمارو نداره؟ یا حتی بتونه حدس بزنه
6 - حتما دوباره با پشتیبانی تماس بگیر و بگو از چه سایتهایی بیشترین دانلود انجام شده!!!
عجب!نقل قول:
من خودم اینقدر باهاش ور رفتم تا درست شد. 15 تومن ناقابل رفت تو جیب خودم:31:
جواب :نقل قول:
1 - بله ( هنوز اینقدر پیر نشدم ) :31:
2 - درصدی خیلی زیادی . آری مطمئنم .
3 - فقط یه آنتی ویروس "ای وی جی " هستش .
4 - چرا . وایرلسه ( ولی WEP داره )
5 - من که به کسی ندادم . اونم بعیده .
6 - اینکارم انجام میدم .
بابت نرم افزار هم ممنون ولی چیزی توش نیست . میشه لینکه دیگه بدین . زیاد دنبال همچین چیزی گشتم ولی چیزی نبود !
یه سوال دیگه . چطور میشه که من تو باز کردن 10 - 15 تا صفحه 15 هزار پاکتس آپلود داشته باشم ؟؟؟
منظورم Recieved هست ؟!
الآن حتی برای 30 - 40 دقیقه ارتباط رو قطع کردم ( ارتباط پی سی قطع بود و لی خودش روشن بود ) مودم هم که همیشه روشنه ولی بعد که وصل شدم یهو ریسیوم که قبلا از قطع 44 بود رسیده بود به 55 !
یعنی چی ؟؟؟؟؟
سلام .نقل قول:
این ارور رو ببین :
تا قبل از وصل شدن دی اس ال ، با این مشکلی نداشتم ،اما الآن همه اش این ارور رو می ده :13:
مرسی
از این پیام بر می یاد که پورتی که برای این اتصال ازش استفاده می شه بسته شده . احتمالا یه فایروال رو سیستمت نصب هست که این پورت رو بسته.
نقل قول:ببین تا معلوم نشه بیشترین دانلودت از کدوم سایت بوده هیچ چیز نمیشه گقت!کد:http://iranianit.persiangig.com/software/BWMeter%20v.3.3.3%20-%20iranian-it.net.rar
سیریش بشو و از پشتیبانی این موضوع رو بپرس! شایدم اونا اشتباه کردن..
این هم خدمت دوستان
شرمنده ، رو همین پست ادیت می کنم ، فکر کردم که لازم نیست عرض کنم ، من 128 محدود دارم ( آخه 1 گیگ به کجای آدم می رسه خدا وکیلی ، نیگاش کنی ، تموم می شه .... )
من که خودم از سرعتش راضی ام ، بد نیست ، این محدودیت اش اذیت می کنه ، ای کاش با همین سرعت و قمیت ، نا محدود بود ، چی می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این چه سرویسی هست؟ خانگی؟نقل قول:
رو همون پست ادیت کردم ، ولی فکر کنم آخر هم دیده نشه ( من تلاش خودم رو برای کوتاه کردن فروم کردم ها .... :دی )
مهدی جان این سرویس 128 با 1 گیگ محدودیت هست ، که در اثر یک نیم نگاه چپ ، در کسری از ثانیه به اتمام خواهد رسید .
جا داره اعتراف کنم که فکر می کردم یک یا دو گیگ در ماه کافی ام باشه ، اما واقعا این طور نیست ، احتمالا ....
یا حق
دقیقا دلیل اینکه من ماه بعد می خوام برم صبانت برای همین هست!(البته من هنوز نامحدود دارم از آسیا)
هر طور محاسبه کردم دیدم کم میاد
ولی وقتی هر چی دانلود دارم بزارم برای شب ( 3 تا 7 صبح) دیگه همه چیز حله
برای کاربردهای معمولی و روزی 4 تا 5 ساعت جستجو در اینترنت ماهی 2 گیگابایت کافیه.
آسیاتک هم خودشو بدجور خراب کرد.
واقعا نمیدونم با این وضعیت بشه ادامه داد یا نه.
جالب اینه که پسر دایی بنده هم از آسیاتک 128 بینهایت داره (بنده محدود دارم) 2 هفته هم قطع بوده!!! فقط خدا کنه 5 شهریور اکانت پسرداییم بسته بشه دیگه به شخصه اصلا به سمت این شرکت نمیرم. آخرین ماهیه که اکانت گرفتم. . .
آره ، ولی برای خرده دانلود ( منظورم برنامه های زیر 100 مگیه ) کم میاد ، اگه بخوای روزی یه برنامه ه dl کنی ، تمومه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ، فایر رو که باز می کنم ، بعد از یک ساعت وبگردی ، 20 _ 30 مگ سند و رسیو شده ، چجوری روزی 5 _ 6 hr می شه وبگری کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق