فکر کنم جواب همین باشه نگفته که 3 تا شون با هم کرو کور و لال هستن لابد یکی کر یکی کوره یکی هم لاله:)
Printable View
فکر کنم جواب همین باشه نگفته که 3 تا شون با هم کرو کور و لال هستن لابد یکی کر یکی کوره یکی هم لاله:)
تايپيك باهاليه نميدونم اين سوال رو كسي پرسيده يا نه
سه تا لامپ داريم و سه تا كليد لامپها و كليد ها اتاقشون از هم جداست هيچ راهي هم برا ارتباط و جود نداره و فقط
يك بار ميشه رفت تو اتاقي كه لامپها هست چطور بفهميم كدوم كليد مال كدوم لامپ هستش ؟
چقدر سخته
هر سه تا لامپ وصل شده؟
شاید یکی از کلید ها مال لامپ همین اتاقه
دو تا دیگه هم یکی رو میزنیم میبینیم کدوم رو روشن کرده دیگه!
نه سه تا كليد تو يه اتاقيه و سه تا لامپ تو يه اتاق ديگه هيچ راه ارتباطي هم ندارن لامپ ها هم همشون وصل هستن فقط يك بار ميشه رفت تو اتاقي كه لامپ هست
این سوال رو از استاد دانشگاه پژشکی شنیده بودم هر چی فکر کردم جوابش نفهمیدم
نخیرنقل قول:
مگه تو ندیدی
اتوبوس برقی راننده نداره:19::19::19:
میخوای عکس بزارم ؟؟؟؟؟؟
جوابشو نگفته بود؟
دارم تیکه میشم
جوابشو کی میذاری؟
مغزم کار نمیکنه دیگه
من که تا حالا اتوبوس برقی ندیدم اما لطف کن فیلم بذار چون ممکنه راننده یه لحظه پیاده شه عکس بگیره بعد دوباره سوار شه برهنقل قول:
نميدونم تا كي براي جواب دادن وقت ميدين اگه ميخواين جواب رو بدم ولي اگه وقتي هست كه منتظر ميمونيم
تو ديگه شاهكاري اونم كه جوابشو داد بايد سن خودتو ميگفتينقل قول:
من که تا حالا اتوبوس برقی ندیدم اما لطف کن فیلم بذار چون ممکنه راننده یه لحظه پیاده شه عکس بگیره بعد دوباره سوار شه بره
جوابش رو که خودم میدونستم ولی جدا مگه شما اتوبوس برقی دیدین؟نقل قول:
خو من ندیدم خوب:41:
منم نمیدونم کسی اینو قبلا جواب داده یا نه!نقل قول:
یکی از کلید ها رو توی اتاق میزنیم و بعد از مدتی که صبر کردیم کلید رو قطع میکنیم و یک کلید دیگه رو روشن میکنیم و حالا از اون یک فرصتی که برای رفتن به اتاق داریم استفاده میکنیم و اون لامپی که روشن هست مروبوط به کلیدی هست که بار دوم زده ایم...
لامپی هم که خاموش هست و گرمه مربوط به کلید اول هست و لامپ سوم هم که خاموشه و سرد هست مربوط به کلیدی هست که اصلا روشن نکردیم...:46:
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
دمت گرم
بیا جواب بذار درسته یا نه؟
بچه ها از این چیزا بازم بذارید مغزم به کار بیوفته: دی
یک مسابقه اسب سواری هست بین دونفر جایزه یک چیز با ارزش هست که قابل تقسیم هم نیست!
جایزرو به اسبی میدن که دیرتر به خط پایان برسه!
مسابقه برگزار میشه و برنده هم زود مشخص میشه!
حالا بگین این مسابقه چجوری برگزار شده و چجوری پایان داشته؟؟ :21:
اسبها رم کرده بودن(جوابم درسته ولی اون چیزی که هدفته نیست) :)
كاملا درسته اين معما توسط سروتمند ترين فرد چند سال پيش يعني آقاي بيل گيتس مطرح شد خيلي به نظرم جالب بود و اينجا گذاشتم تا دوستان هم استفاده كنن حالا نميدونم معماي بعدي با كيهنقل قول:
منم نمیدونم کسی اینو قبلا جواب داده یا نه!
یکی از کلید ها رو توی اتاق میزنیم و بعد از مدتی که صبر کردیم کلید رو قطع میکنیم و یک کلید دیگه رو روشن میکنیم و حالا از اون یک فرصتی که برای رفتن به اتاق داریم استفاده میکنیم و اون لامپی که روشن هست مروبوط به کلیدی هست که بار دوم زده ایم...
لامپی هم که خاموش هست و گرمه مربوط به کلید اول هست و لامپ سوم هم که خاموشه و سرد هست مربوط به کلیدی هست که اصلا روشن نکردیم.
کاملا اشتباهه! :31:نقل قول:
فکر جالبی بود! اما رم هم کرده یاشن خودشون که نمیرن طرف خط پایان :18:
فکر کنم از خط پایان شروع کردن به مسابقه دادن
شایدم زمینش گرد بود؟
شايد يه ماشين داشته نوار خط پايان رو به سمت اونها مي برده و اونها بايد فرار مي كردند در نتيجه اون اسبي كه بتونه سريعتر فرار كنه - ديرتر به خط پايان مي رسه - و در نتيجه برنده استنقل قول:
یک مسابقه اسب سواری هست بین دونفر جایزه یک چیز با ارزش هست که قابل تقسیم هم نیست!
جایزرو به اسبی میدن که دیرتر به خط پایان برسه!
مسابقه برگزار میشه و برنده هم زود مشخص میشه!
حالا بگین این مسابقه چجوری برگزار شده و چجوری پایان داشته؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همينجا به دليل اين جواب مذخرف پوزش مي طلبم و همچنين از اينكه پابرهنه پريدم وسط معماتون
سوال دونفر يا دوتا اسبنقل قول:
ک مسابقه اسب سواری هست بین دونفر
جايزه ي نفر اول رو كي تقسيم كرده تا حالا اين بار دومه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قابل تقسیم هم نیست!
فک کنم جواب رو بلدم .. بگم؟:31:
جواب:
باید اسب ها رو جا به جا کنند یعنی هرکس با اسب طرف دیگه مسابقه بده
بله آقای زرنگ ...
تاپیک نوبتی هست؟ .. چجوریه؟
در هر صورت یه معما دارم گفتم شاید براتون جدید باشه ..
ما دو طناب جدا از هم داریم و می دانیم که اگه یک سر طناب رو آتش بزنیم،برای این که تمام طناب بسوزه یک ساعت طول می کشه(فرقی هم نمی کنه که کدوم سر رو آتش بزنیم) ... طناب ها هم به گونه ای نیستند که مثلا بگیم بعد از نیم ساعت 50% از طناب به طور کامل سوخته ... حال شما چطوری می تونید به وسیله ی این دو طناب 15دقیقه از زمان رو اندازه بگیرید؟ ..(یعنی بگید برای این که فلان اتفاق بیفته فقط 15دقیقه طول می کشه)
هیچ وسیله ی دیگه ای به جز یک مشعل برای سوزاندن در اختیار نداریم
نه عزیز این تاپیک خوابیده بود من اوردمش بالا دیگه بچه ها همکاری کردننقل قول:
تاپیک نوبتی هست؟ .. چجوریه؟
در هر صورت یه معما دارم گفتم شاید براتون جدید باشه ..
اگه سوالات زیاد بشه نوبتیش هم میکنیم
خب کافی است دو طناب رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنیم با اندازه گیری به وسیله بند انگشتت { دی } وقتی یک قسمت از 4 قسمت سوخته شد خب وقت هم 15 دقیقه می گذره.:10:درست بود؟؟؟نقل قول:
این رو کی میدونه بیاد بگه چون من هم بد جوری گیرشم.........
اهویی رفت به چرا هم خود چرید هم بچه ها نه خود چرید نه بچه ها.
این هم یک تست اسان........
اشتر بمرد از لاغری از بس که پی بسیار داشت....نه در زمین نه در هوا نزدیک شام وقت سحر.
نه ... معلوم نیست که بعد از x دقیقه x/60 از طناب سوخته یا نه .نقل قول:
سلامنقل قول:
طناب اول رو از دوسر و طناب دوم رو از یک سر آتش میزنیم.
نیم ساعت طول میکشه که طناب اول تموم بشه. وقتی این اتفاق افتاد طناب دوم رو خاموش می کنیم. حالا اگر باقیمونده طناب دوم رو از یک سر آتیش بزنیم نیم ساعت طول میکشه که تموم بشه. اما اگر از دو سر آتیش بزنیم ظرف 15 دقیقه تموم میشه.
ّبله .. کاملا درسته:11:نقل قول:
این مسئله یکی از سوالات مرحله ی دوم المپیاد کامپیوتر بود
:10:
مرسی از بچه ها
دوستان باز تاپیک خابید
این الان سواله ؟نقل قول:
این هم یک تست اسان........
اشتر بمرد از لاغری از بس که پی بسیار داشت....نه در زمین نه در هوا نزدیک شام وقت سحر.
16 تا مهره داریم که کاملا شبه هم هستن! یکشون وزنش با بقیه فرق داره!
حالا چجوری میشه با سه بار وزن کردن با ترازو اون مهره ای که با بقیه فرق میکنه و پیدا کرد؟؟؟
کسی نبود؟؟؟ یعنی همتون رفتین کنکور بدین؟؟؟
خب می تونیم سه قسمتش کنیم و هر سه قسمت رو جدا وزن کنیم و وقتی که دیدیم در یک کدام از اون گروه ها وزنش کمتره معلوم میشه که این در اون هست و کافی هست خودت با دستت تشخیص بدی کدام کمتر هست....:31:نقل قول:
نه این جواب هست تو سوالش رو بگو...........تو اصلا جات اینجا نیستا چون سوال و جواب رو تشخیص نمیدی:27:نقل قول:
سلام فک کنم این بهتر باشه به سه دسته تقسیم می کنیم یه6 تایی و دو تا 5تایینقل قول:
دو تا پنج تایی رو وزن می کنیم اگه برابر نبودند گروه 5تایی که وزنش کمتر بود رو به سه دسته تقسیم می کنیم یه یکی و2تا 2تایی بعد دوتایی ها رو وزن می کنیم اگه برابر بودند اون که وزن نکردیم(همون گروه یکی)جواب می شه اگه برابر نبودند هم گلوله های گروه کمتر را باهم مقایسه می کنیم
خوب اگه دو تا پنج تایی ها باهم برابر بودند یعنی تو گروه 6تایی قرار دارد که گروه 6تایی رو یه بار 3تا3تا مقایسه می کنیم اون 3تایی که کمتر بود رو یکی جدا می کنیم و بعد دو تاش رو مقایسه می کنیم اگه برابر بودند یعنی اون تکی جوابه ولی اگه یکی کنر بود خوب اون کمتره جوابه
:10::10::8::8::5::5:
بسیار بسیار جالب و هوشمندانه!نقل قول:
:31: از سه بار بیشتر شد!
من یه سوال دیدم ولی اون مهره هاش 234 بار بود و با 9 بار میخواست این کارو کنه
اگه دیدمش سوالشو میزارم
اینم سوالی که گفتم شبیه ماله شماس
اگر 242 سکه داشته باشم و یکی از آنها تقلبی و سبکتر باشد چگونه می توان تنها با 5 بار وزن کردن توسط یک ترازوی 2 کفه ای سکه تقلبی را پیدا کرد؟
محتوای مخفی: جواب رو اینجا ببین
اینم یه سوال جدید
باهوشاش بیان تو : دی
يك اتاق چهار گوش داريم هر چهار گوشش يك گربه روبه روي هر گربه 3 گربه و روي هر دم گربه يگ گربه داريم حالا چندتا گربه داريم
نقل قول:کی از سه بار بیشتر شدنقل قول:
از سه بار بیشتر شد!
فک فکولم 4تانقل قول:
يك اتاق چهار گوش داريم هر چهار گوشش يك گربه روبه روي هر گربه 3 گربه و روي هر دم گربه يگ گربه داريم حالا چندتا گربه داريم
نه 32 تا درسته