خب یه پروژه setup درست کنید براشنقل قول:
virtual machin رو نمیدونم !
Printable View
خب یه پروژه setup درست کنید براشنقل قول:
virtual machin رو نمیدونم !
با تشکر از دوستان اگه می تونید نحوه ی ارتباط با sql server از طریق asp.net را مفصل برای توضیح دهید
یا یک url و آموزش asp.net به من معرفی کنند
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
1- چجوری می تونم یه مقداری از پایگاه داده را به یک متغیر نسبت بدم؟؟
2- اگر می شه لطفی کنید و شی سشن (Session) یه توضیح کامل بدین؟
ببخشید اگر سوالام خیلی ابتدایی هست
سلام بچه ها
يك سوال دارم با توجه به اينكه من اصلا كلا از برنامه نويسي سر در نمي آورم ميتونم asp.net رو ياد بگيرم ؟
خواهش ميكنم جوابم رو يكي بده برام خيلي مهمه.
سلام
من امروز اولين روزيه كه عضو شدم به پيشنهاد يك دوست
من دارم طراحي وب تو محيط دات نت كار ميكنم البته من خودم قبلا با vb كاركردم اما اين يك تجربه ديگه است كه خيلي خيلي دلم ميخواد چيزهاي زيادي ياد بگيريم
پيشنهاد ميكنم كه مطالب رو طبقه بندي يا سطح بندي بكنيم اين كار باعث ميشه هر كسي راه خودشو دنبال كنه
البته بخش سئوالات هم خيلي خيلي جالب و جذابه و منتها سئوالات بايد طوري مديريت بشن كه كسايي هم سئوال براشون مطرح نشده از اون چيزي ياد بگيرند منظورم اينه سئوالات طوري مطرح بشند كه اول فهميده بشند بعد پاسخ هم داده بشه
اول تشكر ميكنم بعد خوشحاليم رو اعلام ميكنم كه دارم وارد جمع دوستايي ميشم كه هدفشون ياد دادن و ياد گرفتنه
خدا همتونو نگه داره :D
سلام دوباره
نميشه نوشته هاي جديد بالاتر باشند؟
مرسي
سلامنقل قول:
من هم عضو جديدم واسه همين دلم ميخواد هر كمكي ميتونم بكنم.
تا جايي كه من ياد گرفتم محيط net. فقط يك محيط ويرايشگر بسيار قدرتمنده كه مي شه در اين محيط پروژه هايي رو طراحي و توليد كرد.
اين پروژه هاي دو دسته اند يك سري وب و يا سايت و يا در حجم عظيم پورتال باشند و يا برنامه هاي روميزي يا Application dectop هستند.
جالب اينجاست كه در تهيه هر كدوم از اين پروژه ها مهم نيست كه به چه زباني تسلط دارين هر بخش از پروژه ميتونه به يك زباني باشي زبانهايي كه دراين محيط پشتيباني ميشند همون زبانهاي ويژوال مي باشند. مثل بيسيك و يا سي شارپ و ....
اول بايد برنامه نويسي به يكي از اين زبونها رو بلد باشين. شما كدوم زبون رو بلدين و يا اينكه كدوم رو ميخواين ياد بگيرين من پيشنهادميكنم اگه زبوني رو بلذ نيستين ميتونيد از vb شروع كنين.
اگه كمكي هم براومد خوشحال ميشم
ارادتمند شما صفائي
سلام
تو صفحات اول تاپیک میتونید پیدا کنیدنقل قول:
خب برای اولی اگه فقط همون یه مقدار رو میخواید با یه سلکت مناسب میتونید اون رو بوسیله یه دیتا ریدر بخونید . روش کار هم تو صفحات دوم یا سوم همین تاپیک پیدا میشهنقل قول:
برای سشن هم اگه بتونم یه لینکی یا مطلبی معرفی میکنم
بله چندان سخت نیستنقل قول:
یکمی علاقه + پشتکار
بهتره اول مبانی طراحی وب رو هم یاد بگیرید تا به مشکل بعدها بر نخورید
همین سایت هم میتونه مرجع خوبی باشه
خیلی خوش اومدید دوست گرامینقل قول:
این تاپیک برای سوالات کوچیکیه که ممکنه برای همه پیش بیاد من سعیم رو میکنم تا یه دسته بندی انجام بدم
اگه سوال مهمتری دارید میتونید به راحتی تاپیک جدید ایجاد کنید و سوالتون رو بپرسید :)
هدف همه اینجا یاد گرفتن و یاد دادنه
منظورتون تو همین فرومه ؟ تو تنظیمات کاربری جایی هست که این رو مشخص میکنه اگه پیدا نکردید شخصا بگید راهنماییتون کنمنقل قول:
ممنونم از شمانقل قول:
سلام دوستان،
یک سوال:Session بهتره یا Cookie?(برای وقتی که کاربر توسط فرم وارد شده و وقتی به یه صفحه دیگه میره مجبور نشه دوباره وارد شه؟؟؟)
هر کدوم بهتر و امن تره آموزش همون رو بزارین:D:D:D:D:D
فعلا بدرود...
ممنون از راهنماییتون...نقل قول:
سلام به همه دوستان. من یه مشکل تو VisualStudio دارمو کسی هست کمک کنه؟
تو #C زمان طراحی سایت چه جوری می شه پیغام داد؟ آخه MessageBox.Show مربوط به System.windows.form هستش که زمان طراحی سایت نمی شه ازش استفاده کرد.
سلام.نقل قول:
خب طبیعی هست، که کار نکنه، چون ASP.NET سمت سرور هست، و نمی تونه کنترلی روی مرورگر داشته باشه، برای همین از زبانهای سمت کاربر مثل جاوااسکریپت استفاده می کنن.
ultimator عزیز ما هنوز منتظر هستیمنقل قول:
سلام،
یه کد برای ذخیره اطلاعات از فرم به دیتابیس پیدا کردم میزارم(خودم به چند تا مشکل بر خوردم که الان جزئیات درست یادم نیست.....بعدا می گم)
کد:Sub Page_Load(Source as Object, E as EventArgs)
' Create a new connection object pointing to the database
Dim strConnection As String = ConfigurationSettings.AppSettings("NWind")
objConnection = New SqlConnection(strConnection)
End Sub
Sub btnInsert_Click(Sender As Object, E As EventArgs)
If Page.IsValid Then
Dim strSQL As String="INSERT INTO Categories (CategoryName,Description)" & _
" VALUES (@CategoryName, @Description);" & _
" SELECT @@IDENTITY AS 'Identity' "
Dim dbComm As New SqlCommand(strSQL, objConnection)
dbComm.Parameters.Add("@CategoryName", SqlDbType.NVarChar, 15)
dbComm.Parameters.Add("@Description", SqlDbType.NText)
dbComm.Parameters("@CategoryName").Value = txtCategoryName.Text
dbComm.Parameters("@Description").Value = txtDescription.Text
Dim iID as Integer
Try
objConnection.Open()
iID = dbComm.ExecuteScalar()
Catch ex As Exception
Response.Write(ex.Message)
Response.End
Finally
If objConnection.State = ConnectionState.Open Then
objConnection.Close()
End If
End Try
Response.Write("The ID of the new record is: " & iID.ToString())
Response.End
End If
End Sub
من دارم یه نرم افزار می نویسم.توش می خوام از سرویس smsاستفاده کنم.هم dll داره هم web service.فرقش چیه؟از کدوم باید استفاده کنم؟در ضمن برنامم هم تحت وب نوشتم.لطفا راهنماییم کنید...
میشه توی یک حلقه بین تکرار ها یک زمان دلخواه فاصله ایجاد کرد.مثلا بعد از هر بار تکرار 1 دقیقه صبر کنه و بعد تکرار بعدی انجام بشه...مثلا دستور wait داریم؟(#C)
میشه این dll و web service رو share کنی؟
ممنون می شیم.
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور می شه یه مقداری رو از بانک اطلاعاتی بگیرم و در کنترل Hyperlink قرار بدم:40:
بابا تو رو به خدا یکی جواب ما رو بده:19::19::19:نقل قول:
خب قبلا گرفتن مقدار از دیتابیس بحث شد.. شما میتونید خیلی ساده مقداری که گرفتید رو به عنوان text یا navigateurl اون قرار بدید یا با فرمت دادن چیزی که میخواید رو بدست بیارید .. نمیشه جواب قاطع داد بستگی داره میخواین چیکار کنیننقل قول:
سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه ولی می خواستم بپرسم چطور می تونم صفحاتم رو طراحی کنم که تو هر
مانیتور و با هر رزولوشونی به یه شکل نمایش داده بشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو رو به خدا زود جوابم رو بدین
دوست عزیز اینا ربطی به asp.net نداره اینا به طراحی استاتیکتون ربط داره باید یه سری استانداردها رو رعایت کنید و از css به درستی استفاده کنیدنقل قول:
سلام
همگی خسته نباشید.
می خواستم اگه میشه یه چنتا Css خوب و کامل معرفی کنین یا لینک بدین دانلود کنم . برای پروژه می خوام .
اگرم مستر پیج آماده و زیبا دارین زحمتشو بکشین .(در رابطه با eShop یا PhoneBook اگرم چیزه دیگه ای بود مهم نیس می تونم تغییرش بدم)
با تشکر
دوست عزیز امکان داره راهنماییم کنی؟:11:نقل قول:
سلام
یه سوال فقط ا سوال:
1. آخرین وژن asp.net چیه؟
2. واقعا از پی اچ پی سر تره؟
3. من vb 6 دارم کدوم زبان ورژن asp.net روش میاد؟ بالا ترین ورژنش چیه؟
4. از چه برنامه ای استفاده کنم تا محیط وژیال باز بشه؟ vb 6 , Microsoft Visual FoxPro 6.0 , Microsoft Visual InterDev 6.0
5. یه آموزش جامع کامل و کوب کوب؟
6. ممنون
7. وری وری ممنون
l
1. 3.5نقل قول:
2. نمی دونم[!]
3. vb6 رو بزار در کوزه آبش رو بخور! بهتره سریع خودت رو آپگرید کنی! 9
4. هچکدومش، Microsoft Visual Studio 2005 or 2008
5. سرچیدن توی همین فروم، چندتا eBook هست.
6. خواهش
7. وری وری خواهش!
هیچکدوم؟نقل قول:
4. هچکدومش، Microsoft Visual Studio 2005 or 2008
ولی من ویژیال استدیو رو ندیدم؟
در عوض تونستم با Microsoft Visual InterDev 6.0 صفحه آسپی و اچ تی ام ال بسازم؟
بله.نقل قول:
چطور ندیدی؟!؟!؟!!؟!!!!؟! خب برو بگیرش.
اون InterDev رو ولش کن قدیمی شد رفت،ASP با ASP.NET کلی فرق داره!!! یعنی ASP اصلا قابل قیاص با ASP.NET نیست، اصلا در حدش نیست، انگشت کوچیکشم حتی حساب نمی شه!!!!!!
سلام
من یه سوالی در مورد تلفن گویا داشتم . یه کامپننتی توی asp.net داره که میشه اضافه کرد . در واقع یه چیزی مثل فایلهای dll ،ولی این ocx هست . اسمش kdTele .همه چیزش رو از تو ایننترنت پیدا کردم .ولی نمیتونم کامپوننت هاش رو تو asp وتوی toolbox اضافه کنم . یعنی از choose item استفاده می کنم ، ولی هیچ انفاقی نمی افته بعدش.اضافه نمی شه !!!
میشه کمکم کنید درستش کنم؟
اگه منظورتون اینه که تو هر صفحه ای که هست اطلاعات بصورت کامل دیده بشه ، باید تمام اندازه های کامپوننت های صفحتون رو به درصد بدین!نقل قول:
مثلا کل یه صفحه رو اندازش رو بدین 100%،بقیه اندازه ها رو به نسبت اون تعیین کنید .
من یک برنامه تحت وب در محیط visual studio 2008 با asp.net و c# دارم . که می خوام با استفاده از کریستال ریپورت گزارشگیری کنم من می خوام که reportsource مربوط به گزارش را با استفاده از stored procedure از جدول استخراج کنم و سپس این نتیجه را به عنوان reportsource به گزارش bind کنم کد من این است :
و در page_load این کد رو دارم :کد:using CrystalDecisions.CrystalReports.Engine;
using CrystalDecisions.ReportSource;
using CrystalDecisions.Shared;
وقتی کد رو اجرا می کنم روی سطرکد:CrystalReportDemo report = new CrystalReportDemo();
report.Database.Tables["table1"].SetDataSource((DataTable)demoTable);
// Assign the report to the Crystal report viewer.
crystalReportViewer.ReportSource = report;
error زیر را نشان می دهد:کد:CrystalReportDemo report = new CrystalReportDemo();
The type or namespace name 'CrystalReportDemo' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
در حالی که من یک ریپورت به این اسم در پروژه ام دارم . کسی می تونه کمکم کنه ؟
salam
baraye vasle yek button be yek db che dastory va kontoroly estefade mishavad?
salam
baraye etesale yek button be db (sql server )che dastori va che kontoroli lazem as
(forme dastor ra da asp.net mikham)t
سلام
من تازه اومدم تواین تا÷یک
خوشحالم که جایی هست که میتونم سوالامو ب÷رسم
من کد گالری عکس سایتم رو وقتی داخل table می زارم کار نمی کنه اصلا توصفحه ای که table باشه این عمل نمی کنه
نمی دونم چی کار کنم
با سلام،
من با V.S 2008 ( با V Web Developer) سایتی طراحی کردم. دسترسی به یکی از صفحات که در پوشه Admin قرار داره فقط برای یوزر admin امکان داره. وقتی صفحه رو در کامپیوتر خودم اجرا میکنم ، یوزر و پسورد میخواد و بعد صفحه رو نشون میده. اما وقتی سایت رو به سرور منتقل میکنم، بعد از نشون دادن صفحه یوزر و پسورد، بجای صفحه مورد نظز پیام خطا در ایجاد ارتباط با SQL Server میاد. اگر صفحه رو در جایی غیر از پوشه Admin قرار بدم، مشکلی براش بوجود نمیاد. حالا نمیدونم مساله از کجاست. آیا فایل ASPNETDB.MDF که در پوشه App_data قرار داره، باید به نحو خاصی ( بعنوان یک دیتابیس ) آپلود بشه و همین جوری تشخیص داده نمیشه؟
لطفا کمک کنید :40:
در سرور بعد از باز کردن sql server در root راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید بعد در قسمت security گزینه Sql Server and Windows Authentication Mode را انتخاب کنید .نقل قول:
سلام دوستان
در مورد آمار کاربران سايت در ASP.NET دو روش وجود داره:
۱- استفاده از سايتهای آمارگيری رايگان مثل: Nedstat يا Sitemitter و . . .
۲- به روش برنامهنویسی و بررسی از داخل برنامه
همگیتون روش اول رو میدونید چجوری استفاده میشه و میشه گفت برای کاربران سایت از اعتبار بالایی هم برخوردار هستش
شاید کسی باشه که بخواد خودش امار سایتش رو داشته باشه به خاطر همین من سورس این برنامه ساده رو نوشتم تا اگه
کسی از دوستان به اون احتیاج پیدا کرد بتونه استفاده کنه در ضمن فایلی هم آپلود کردم که همین برنامه توش نوشته شده
مشخصات برنامه نویسی:
=====
IDE=VISUAL STUDIO.NET
PLATFORM=.NET FRAMEWORK 2.+
PLATFORM LANGUAGE=VB.NET
=====
ابتدا یک سایت جدید ایجاد میکنیم از Add Item یک Global Application Class اضافه میکنیم
سپس وارد آن میشویم و کد های زیر را وارد میکنیم:
[HTML]<%@ Application Language="VB" %>
<script runat="server">
Sub Application_Start(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
Application("usercount") = 0
End Sub
Sub Session_Start(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
Application("usercount") += 1
End Sub
Sub Session_End(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
Application("usercount") -= 1
End Sub
</script>[/HTML]
حالا بر روی Default.aspx دو عدد Label میگذاریم یکی با نام Counter و دیگری بدون نام(با نام
پیش فرض) حالا در Page_Load همین صفحه کد زیر را وارد میکنیم:
[HTML] If Not Page.IsPostBack Then
Label1.Text = Application("usercount")
End If
End Sub[/HTML]
دانلود فایل مربوط به این برنامه از طریق لینک زیر:
نوشته شده توسط حامد(Ship Storm):5:کد:http://www.4shared.com/file/62153416/e6725548/Counter.html
پیروز و موفق باشید :11:
ببخشید که توضیحاتم کامل نبود: من سایتم رو به یک وب هاست با کنترل پنل Plesk 8.6 آپلود میکنم. حالا چطور؟نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه: چطور در Visual Studio 2008 فایل دیتابیس sql رو میشه compact کرد؟
خیلی ممنون!
نقل قول:این بستگی به تعداد فیلدهایی که در دیتا بیس دارید داره من یک نمونه از این برنامه رو در اختیارتون قرار میدم تا ببینید چطوره و مراحلش چجوریه در ضمن در پست بعدی میتونید آموزش کامل ایجاد دیتا بیس به زبان VB رو در ASP.NET مشاهده کنید:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/62172166/6d843561/Data_Base.html
سلام دوستان
در مورد دیتا بیس در ASP.NET سوالی شده بود که من وظیفه دونستم یک آموزش ساده و کارآمد رو براتون اینجا ارئه کنم.
مشخصات برنامه نویسی:
=====
IDE=VISUAL STUDIO.NET
PLATFORM=.NET FRAMEWORK 2.+
PLATFORM LANGUAGE=VB.NET
=====
ابتدا یک سایت جدید ایجاد میکنیم از Add Item صفحاتی با این ام ها به پروژه اضافه میکنیم:
1-Application
2-Problem
3-Confirm
4-Admin
حالا درون صفحه Application یک پیغام مینویسیم مثلا Welcome To My Web Site
در صفحه Confirm یک پیغام مبنی بر ثبت اطلاعات کاربر بر روی صفحه مینویسیم و در صفحه Problem نیز پیغامی مبنی بر عدم ثبت اطلاعات کاربر.
حالا از Add Item یک Database اضافه کرده و نامش را به dashdatabase.mdf تغییر میدهیم و درون ستون Table کلیک راست کرده و Add New Table را میزنیم حالا اطلاعاتی را که میخواهیم ثبت شود را درون فیلد ها تعریف میکنیم.
در این مثال ما به طور مثال این اطلاعات را میخواهیم:
Idemail از نوع int و primary Key
Email از نوع varchar(100)
Ip از نوع char(15)
Dates از نوع smalldatetime
حال جدولمان را با نام Emailsubmit ذخیره میکنیم.
حالا درون فرم Application یک Button و یک Textbox قرار داده و برای دقت بیشتر میتوانیم از validation ها در اینجا استفاده کنیم تا چیزی به جز آدرس ایمیل وارد نشود.
حال روی Button دوبار کلیک کرده و وارد کدنویسی آن میشویم و دستورات زیر را مینویسیم:
[HTML]
Protected Sub Button2_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Dim dbsource As New SqlDataSource
dbsource.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings("dashdataba seConnectionString1").ToString()
dbsource.InsertCommandType = SqlDataSourceCommandType.Text
dbsource.InsertCommand = "INSERT INTO Emailsubmit (Email, Ip, Dates) VALUES (@Email, @Ip, @Dates)"
dbsource.InsertParameters.Add("Email", Emailtextbox.Text)
dbsource.InsertParameters.Add("Ip", Request.UserHostName.ToString())
dbsource.InsertParameters.Add("Dates", DateTime.Now())
Dim rowdetect As Integer = 0
Try
rowdetect = dbsource.Insert()
Catch ex As Exception
Server.Transfer("problem.aspx")
Finally
dbsource = Nothing
End Try
If rowdetect <> 1 Then
Server.Transfer("problem.aspx")
Else
Server.Transfer("confirm.aspx")
End If
End Sub[/HTML]
نکته: در خط چهارم این دستورات یک جایی نوشته شده :
[HTML]dashdatabaseConnectionString1[/HTML]
این تکه کد رو ما از کجا آوردیم؟ خوب برای اینکار شما باید وارد صفحه Admin خود شوید و حالا جدولمان را که نامش Emailsubmit بود میکشیم و در این صفحه رها میکنیم حالا وارد بخش Surce همین صفحه میشویم و با کمی دقت کد مربوطه رو پیدا میکنیم که شما در پاییم میتونید مکان این کد رو مشاهده کنید:
بعد از بسته شدن تگ :
[HTML]</asp:GridView>[/HTML]
یکجایی نوشته :
[HTML]<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:dashdatabaseConnectionString1 %>"[/HTML]
خوب حالا همه کارها تموم شده و فقط مونده یه 2 تا کار کوچیک و آسون
روی Table کلیک راست میکنیم و Open Table Definition رو میزنیم و فیلد Idemail را انتخاب میکنیم و از جدول Column Peoprties که در زیر آن ظاهر شده است گزینه Identity Specification را روی Yes میگذاریم و سپس روی + کوچیک سمت چپ آن کلیک میکنیم و Is identity را نیز روی Yes میگذاریم.
دانلود فایل مربوط به این برنامه از طریق لینک زیر:
نوشته شده توسط حامد(Ship Storm):5:کد:http://www.4shared.com/file/62172166/6d843561/Data_Base.html
پیروز و موفق باشید :11: