با این تفاسیر مثل اینکه داریم به جاهای خوب فیلم میرسیم :d
Printable View
با این تفاسیر مثل اینکه داریم به جاهای خوب فیلم میرسیم :d
لينك نرم افزار رو بزار .:10:
lvl@ster جان قفل شرکت پارسیان همون قفل CDSX هست همون که مال آقای شمشیر سازه و از متد های ASPI هم توش استفاده شده (فکر کنم) ولی چون دیتایی بهش وابسته نشده با یه تغییر کوچولو میشه دورش زد.
ولی قفلی که به اسم ASPI توی بازار معروف شده یکم مراحلش پیچیدست(همون که یه سی دی داشتی نرسوندی) که با تریس فراوان (به علت کمبود علم اینجانب چون اگه یکم چیز میز حالیم بود خیلی وقت نمیبرد.) تونستم به نتیجه برسم و الان خیلی راحت دورش میزنم و یه universalKiller براش نوشتم/مینویسم که دیگه راحت راحت میشه این قفل رو دور زد، عجب حالی داره قفلی که عاشقشی دور بزنی.
این نکته رو متذکرم که به علت خیلی خیلی با ادب بودن نویسنده ی قفل+خیلی با سواد بودنشون+یه دوستیه نو پا و ... متدی از این روش گفته نخواهد شد.(حتی به نویسنده قفل خودشون دلیل رو میدونن)
چند روزي بود مطالب اين تاپيك و پستهايshahrokh2008 رو ميخوندم و خيلي منتظر بودم كه ايشان حرفهايشان را ثابت كنند حتي از پرشين كيتي و ياشار عزيز هم بيشتر تحمل كردم كه شايد جناب شاهرخ مطلب مفيدي براي عرضه داشته باشند اما ديگه واقعا صبر همه به سر اومده،حرفهاي شما بيشتر حالت تبليغ و بازار گرمي دارن تا عرضه مطلب بنابراين مجبورم پستهاي نامربوط شما و البته با عرض پوزش از كاربران قديمي انجمن پستهايي كه در جواب به شما ارسال شده اند را پاك كنم تا تاپيك پاكسازي شود.
دوستان لطف كنن فقط به موضوع اصلي انجمن يعني قفل cd با توابع ASPI بپردازند
ممنون
تاپيك مجددا پاكسازي شد
بهتره خساست به خرج ندي
دوست من شاهرخ اگر كسي اينجا حرفي بزنه نتيجه اون رو در شخصيت خودت مشاهده مي كني
مي بيني كه داري رشد مي كني سعي نكن محدود فكر كني سعي كن افق ديدت رو گسترش بدي
اينطوري نظرت عوض ميشه ومثل بچه ها با كوچكترين انتقاد يا احيانا اهانت خودت رو نمي بازي
ما منتظر فايل مولتي مديا بيلدر شما مي مونيم
گرچه اگر فايل قبلي رو كامل كني خودت به مرور متوجه ميشي كه كاري به خطا انجام ندادي
در هر حال سپاسگذاريم وموفق باشي
خوب من داونلود كردم حجم 7 مگ
اما اينكه برنامه قديمي ومعروف Hexa Lock هستش دوست من !!!
به نظرم يا ما رو گرفتي يا قصد شوخي داري !
اين برنامه كه مدتهاست كركش و خودش ريليس شده وتوي همين سايت هم مي توني پيداش كني !
بهتر نبود اسم برنامه رو اول مي نوشتي تا اينقدر قشقرق به پا نشه؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
موضوع دوم متا سفانه من تا به حال با اين برنامه به صورت حرفه اي كار نكر دم نمي دونم اين جريان سي دي هوشمند چيه
كسي مي تونه بگه چي هست؟
اگه كسي داره بگه يا اگه كسي مي تونه آپلود كنه
بهتره يكم علمي تر بحث بشه !
[HTML]http://www.megaupload.com/?d=ZA3SIP1K[/HTML]
سلام من هم آنپك كردم اگه مي خواهيد آپلود كنم !!
بازهم سلام چون آنلاكر اينترنت پرسرعت داره سرعتش از موبايل بيشتره !!!!!!!!
البته خودش مي دونه من چقدر دوستش دارم كارش جدي درسته !!!! مگه نه unlocker ???/
ولي خوب من ديگه فايل MBD رو ضميمه نمي كنم فقط آنپك شده exe رو براتون گذاشتم !
کد:http://www.zshare.net/download/50967191c60bd196/
دوست من شاهرخ جان اگه جدي چند ماهه با كامپيوتر كار مي كني
بايد بهت احسنت بگم عجله نكن در رابطه با autoplay media studio هم به اين علت كه حجم فايل هاي اجرائيش خيلي زياده من زياد ازش خوشم نمي ياد وبا اون كار نمي كنم
ولي اگه سه ماه ديگه به اين روال كار كني اون رو هم ياد ميگيري !!
ضمنا يه چيزي رو فراموش نكن اينجا بحث در رابطه با توابع aspi هستش در رابطه با ديگر موضوعات بهتره در انجمن هاي مربطه يا همين انجمن يه تاپيك جديد ايجاد كني
موفق باشي فقط يه چيز يادت نره اولا زود قضاوت نكن ودوم اينكه هميشه قبل از تايپ يه خورده فكر كن
با تشكر!
اون شبه قفلي كه درست كرده بودي اسمش قفل ASPI نبود !
روش هايي هم كه گفتي فقط به درد اتوران MMB مي خوره (كه اصلا نياز به اين همه كاري كه گفتي نداره سه سوته ميشه سر و تهشو هم آورد )
Auto Play Media Studio من كه روي اين زياد كار نكردم يعني به عنوان قفل بهش برنخوردم اما تمام فايل هاش توي zip پسورد داره كه فكر كنم بشه پسوردشو در آورد و ديگه ...
مرسي :27:نقل قول:
البته خودش مي دونه من چقدر دوستش دارم كارش جدي درسته !!!! مگه نه unlocker ???/
عادت ندارم پست الكي بدم اما ...
شاهرخ تازه از هكر ها جدا شده و مثل اونها صحبت مي كنه براي همين كسي خوشش نمياد (چيزي به عنوان prive8 اينجا نداريم !) :13:
در ضمن آموزش هاي كرك و آنپك به صورت كامل توي انجمن هست كه واقعا بهتر از 100 تا سي دي آموزشيه
شما لطف دارينقل قول:
واسه شکستن اون قفلها شما به یه آموزش آنپک فوق حرفه ای نیاز دارید...که اگه دلداری mahramasrar2 نبود هیچ وقت آدرس سایتش رو براتون نمیذاشتم....
اگه لطف كني آپلود كني تا همه استفاده كنند خيلي بهتر ميشه اينطوري مرام خودت رو هم به اثبات مي رسونينقل قول:
اونم فقط به خاطر تنها دوستم maharm2.....اگه خواستی ایمیلت رو بده تا چیزهایی که prive8 هستن رو واست بفرستم...در ضمن بعد از unpack شما به راحتی میتونید dll هارو تو w32 لود کنید
من متوجه نمي شم شما از اين سايت چي مي دوني يا به چي اشاره مي كنينقل قول:
آدرس سایت:([URL="http://www.aoreteam.com"]
ولي در هر حال من چند ساليه توي اين سايت عضو هستم وصرفا آموزشهاشون رو با پكر هاي جديدي كه لينك گذاري مي كنند داونلود مي كنم
نمي دونم جريان سي دي و ربط اون به سايت چيه !
جناب shahrokh2008 شما ظاهرا به علت تازه وارد بودن به انجمن پي سي ورلد ، با قوانين اينجا آشنايي كامل نداريد
اول اينكه اين تاپيك مربوط به نحوه قفلگذاري با استفاده از توابع aspi هست و شما بايد در اين خصوص پست بدهيد نه موارد ديگر.
دوم اينكه طبق قوانين اينجا هرگونه بحث در خصوص شكستن قفل نرم افزارهاي ايراني خلاف قوانين هست،بنابراين لطفا از اين پس از بحث دراين خصوص و همچنين آپلود اتوران نرم افزارهاي ايراني خودداري بفرماييد.
ممنون
این بحث ها چه ربطی به قفل ASPI داره ؟؟؟
(Xproc.exe باید کرک بشه نه اون اتوران بیخود)
دامپ گرفتن از قفل aspi به این راحتی ها هم نیست >
به عکس قفل های آقای شمشیرساز !!؟
.
سلام دوستان
خيلي وقته كه نبودم
اين تاپيك رو من زدم و دنباله قفل aspi بودم و به دستش آوردم
اما چرا بازش نكردم
چون اينجا كسايي هستن كه اطلاعت زيادي دارن ولي رو نميكنن
به حساب خودشون خيلي زرنگ هستن
- يه سري اطلاعت ساده و معمولي رو به ديگران ميدن و اصل مطالب رو پشت پرده دارن و حتي صداشو در نميارن
خلاصه اينجا هر كي به فكر خويشه
منم تصميم گرفتم از اي قفل حرفي نزنم
و نميزنم
ممكنه بعضيها به اين پست من اعتراض كنن اما شايد اونا همون افرادي باشن كه من در موردشون گفتم
و دوست ندارم اسم ببرم
موفق باشيد
فکر نکنی شامل من میشه ها...من مثل شاهرخ قبلی نیستم...هر چی داشته باشم رو میکنم...حرفهای شما رو هم تصدیق میکنم....چون بعضی مطالب بر خلاف قوانین هستش و خلاصه نمیشه همه چی رو نوشت....اما من تونستم تا حدود 70% کار رو جلو برم...اگه روش تازه ای داری برام پیغام بذار...هر چند من دوست داشتم همه استفاده کنند....منم فایل زیر زمینی دارم...فکر نکنی دست و بالم خالیه.....
سلام!نقل قول:
یه ایمیج قفل گذاری شده بزار تا ببینیم قفل رو
البته حجمش بیشتر از ا کیلو بایت نشه تا منم بتونم دانلود کنم. سرعتم کمه!
فکر می کنم بد نباشه مدیران انجمن به فکر پاکسازی این تاپیک باشن !!!
من
به سختي تونستم
روش ساخت اين قفل رو بدست بيارم كلي هم خرج كردم
اما بايد بگم من اين قفل رو نخريدم بلكه الگوريتم ساختش رو خريدم و
اگه قرار باشه اين الگوريتم رو اينجا بگم
هم قولي كه موقع خريد دادم رو زير پا گزاشتم
هم به در حق سازندش ظلم كردم
از همه عذر ميخام
اما اگه پيش برين بهش ميرسين حتما
با سلام ....
میشه یه چندتا محصول نام برید که این قفل رو داشته باشند ؟؟؟؟ این که خلاف قوانین نیست !!!! ؟؟؟
به من چه که آموزشیهای هادی سیستم جدید و آموزشی های پارسیان این قفل رو دارند....به جون خودم من خلاف قوانین حرف نمیزنم....نقل قول:
عزیزه دل برادر!نقل قول:
کی از شما درخواست آموزش خواست یا خود برنامه رو
بنده از شما تقاضا کردم یه ایمیج رو قفل بزاری و اونو برای دانلود جمیع فروم آپلود کنی. همین! برنامه رو که نگفتم بدی
اونم برای اینکه من خیلی aspi دوست دارم تقاضا کردم:31:
شما گفتی aspi ...من تا ایمیج های aspi رو رایت نکنم که کار نمیکنن....در ضمن دیگه بی خیال شکستنشون شدم...یه لودر براشون ساختم....پدر سی دی درایو در اومد از بس ایمیج گرفتم....
من هم کا ملا ً موافقم ببینیم اگه چیز میز پنیر با حالی بود مشتری قفل بشیم :21: ؟؟؟نقل قول:
من نمونه قفل رو درست کردم ... هر کی میخواد آدرس بده براش پست کنم . چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه . در ضمن در مراحل تست هست و هنوز کامل نیست !!!
من متوجه نشدم آدرس براي چي؟نقل قول:
براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه
من که توضیح دادم :نقل قول:
من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
نقل قول:
چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .
اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .نقل قول:
ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دونم :)نقل قول:
اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه
میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و.... :46::31:نقل قول:
... چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .
در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...نقل قول:
اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .
... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! ) :19:نقل قول:
راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دون
با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
موفق باشی ...
آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.نقل قول:
میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!نقل قول:
در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...
ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .نقل قول:
... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
موفق باشی
كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .
خیلی خوبه :: اولندانه اولن : یه وقتی فکر نکنی که قصد بدی داشتم دیدیم بعضی ها رو که ........ شما به دل نگیر.نقل قول:
آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.
ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!
ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .
كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .
خوب من می خوام ؟ کی باید شروع کرد به در خواست ؟
با پیغام خصوصی پیگیری کنین .
مویوم بازی کاکو برادر....چرا تک خوری میکنید....یه کم توپ رو قل بدید این ور...بابا.....به جون شما نباشه به جون خودم کار منم هم درسته...پاس بده تا پاس بدیم.....
یه پی دی اف ( ما میترسیم حرف بزنیم چون سانسور میشیم هرچند تایپیک خیلی قدیمیه)
http://www.4shared.com/file/3hcOPawg/ASPI_Protection.html
لینک خرابه دوباره بذار!!!