الان داشتم صفحات قبل رو نگاه می کردم. مثل اینگه ماهی بازی هم فول میشه.
"لفطا " بگین کدوم بازی ای زیر فول میشن + روش فولینگش
فیفا08
ماهی
ایمپک اسپیس
اسفالت
پینبال
ممنون...
الان داشتم صفحات قبل رو نگاه می کردم. مثل اینگه ماهی بازی هم فول میشه.
"لفطا " بگین کدوم بازی ای زیر فول میشن + روش فولینگش
فیفا08
ماهی
ایمپک اسپیس
اسفالت
پینبال
ممنون...
سینا جان من از کامپیوتر هم این کارو کردم...
یعنی ریختم رو گوشی...
ولی هنگام نصب بازی ارور میده...
چجوری تاریخ رو عقب جلو کنم؟؟؟
نقل قول:
actoor jan age mige : file crupted, delet now:
tarikh ro az to goshit biar be 15/5/2008
bebin chi mishe . montazer javab mimonam
سینا جان همون تاریخ رو بلد نیستم...
تا حالا این کارو نکردم...
چجوری تاریخ رو جلو یا عقب ببرم؟؟؟
چجوری Fifa فول یا نیم فول میشه؟
كسي نيست جواب من رو بده؟من با اجراي بازهاي انچيج روي گوشي مشگل دارم تمام كارها به درستي پيش رفت باز يرو روي گوشي از طريق برنامه انگيج نصب كردم ولي وقتي ميخوام بازي رو شروع كنم با پيغام خطا مواجه ميشم.وقتي گوشي با كابل به كامپيوتر وصله و ميخوام بازي رو شروع كنم وقتي Start رو ميزنم با يكي 2 ثانيه مكث و رفتن به صفحه منو دوباره بر ميگرده به صفحه خود بازي انگيج و بازي شروع نميشه وقتي هم كه كابل وصل نيست و مي خوام بازي رو شروع كنم با ارور 13 مواجه ميشم چي كار بايد بكنم؟
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان
این اولین پست من تو این انجمن
من تازه یه دونه n81 گرفتم
ولی بعد از اینستال آخرین ورژن n gage ارور 10254 رو میده
نمی دونم چیکار کنم
اگه می شه راهنماییم کنید
مرسی از همه
موفق باشید
نقل قول:
اکتور جان حالا مطمئن شدم مشکل از تاریخ هست. این فقط برا شما نیست . برا اونایی که ارور میده میشه استفاده کرد.
برو تو ستینگ> جنرال > دیت ستینگ (پایین پرسونالیزیشن)> بعد تاریخ رو (دیت) بزار روی2008/5/15
با این کار به احتمال 80 درصد مشکل رفع میشه.
بعد از این کار در حالی که تو انگیگ نیستی بازی ها رو که با فرمت .ngag هست از تو کامپیوترت از طریق مس استوریج بریز تو مموریت.
بعد اونارو انتقال بده تو فون مموری یا مموری. فرقی نداره. تو پوشه ی دلخواه. بجز ان گیگ. مثلا " داکیومنت"
حالا هر کدوم از این بازیا رو که خواستی نصب کنی کپی میکنی( دقت کن فقط کپی) تو مموریت تو فایل n-gag
بعد برو تو برنامه ی انگیگ. اگه عملیات رو درست انجام داده باشی " مینویسه اماده سازی برای نصب"
بعد حجم حافظهی ازادت رو مینویسه . مموری و انتخاب کن . برنامه نصب میشه.
اگه نصب شد " استارت گیم " رو بزن. و اگه اجرا شد " ترای گیم"
بعد هم عشششششششششششششق و حال .
چون اکثر بازی ها تریله بعد از 10 بار بازی کردن از کار میوفته. هر کدوم که از کار افتاد پاکشون کن. بعد برو همون کاریو که گفتم از اول انجام بده.
هر مشکل دیگه ای هم داشتی در خدمتتم.......
اگه شما مشکلت با نصب خود برنامهی انگیگه یه بار گوشی رو ببری تنظیمات کارخونه درست میشه. اگرهم نه مشکل با نصب بازیه که یه نگاه به جواب من به اقا اکتور بکن. اگه نشد متن اون ارور رو بزار........نقل قول:
شما هم همینطور. پست بال رو نگاه کنید.نقل قول:
مثل اینکه گوشی شما جزو گوشیای حمایت شده از انگیگ نیست.درسته؟؟؟
گوشیتون چیه؟
متن ارور رو بزارید.
شاخ ماهی گیری اینجا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با یه روز کار با ماهی گیری رسیدم مرحلهی 7 با 8923 امتیاز
یه بار لاکپشت رو گرفتم ولی نخم پاره شد. یه منطقهیه پربرکت گیر اوردم عععععععععشششششقققققققققق!! !!1
دوست عزیز مرسی از جوابتوننقل قول:
من مشکلم با خود برنامه ی n gage هستش
الان تنظیمات رو هم بر گر دوندم به حالت اولیه ولی بازم نشد:41:
نمی دنم چیکار کنم
تورو خدا کمکم کنین
این گوشی رو فقط برای n gage گرفتم
موفق باشید
یک دنیا ممنون سینا جان...
تاریخ رو کشیدم جلو...نصب شد...
ولی حالا میرم تو انگیج همون ابی...
هیچ بازی توش نیست؟؟؟
ببخشيد ميشه برنامه ان گيج اينستالر رو آپلود كنيد واسه 5700... بعضي از دوستان دارن استفاده مي كنن....
ولي فايلاي آپلود اين سايت همگي خرابن...
يكي يه فايل سالم بده تورو خدا!!!!
سلام:20:
شرمنده من 2 روز نبودم...:11:
ممنون از آقاي ELVIS PRESLEY كه زحمت كشيد ...:10:
نقل قول:گوشي شما چيه سرمست جان...؟نقل قول:
بازي آسفالت به صورت فول ولي خارج از پلاتفرم N-Gage در صفحه اول هست:5:نقل قول:
ماهيگيري هم كه هست...
سيستم راش رو هم گذاشتم، البته فول شدن اين بازي يعني فقط مرحله اول رو ميشه هميشه رفت...
بقيه هم هنوز راهي پيدا نشده:13:.
شاد باشي:40:
من يه جا ديدم اگه بعد از نصب بازي رو پاك كني و دوباره نصب كني فول ميشه، ولي چون شخصا" اهله فوتبال نيستم امتحان نكردم:5:نقل قول:
actooor جان حالا شما بايد بازي ها رو دانلود و نصب كني:46:نقل قول:
لينك ها سالمن...نقل قول:
شما و اون دسته از دوستاني كه مي خوان زوركي N-Gage رو به گوشيشون بخورونن ميتونن به تاپيك هك مراجعه كنن...
باتشكر:11:
شاد باشيد:40:
سلامنقل قول:
هر كسي خواست رقابت كنه اشاره كنه:10:
ركوردت چقده Elvis Presley جان؟
من 19000 امتياز داشتم ولي موقعي كه ورژن جديد رو نصب كردم پاك شد:19:
دارم دوباره شروع ميكنم:27:
سلامنقل قول:
اگه ممكنه شما متن ارور رو بنويس...
سلام دوستان میخاستم بدونم که بازی asphalt3 با نسخه ان-گیج آن از لحاظ گرافیگ تفاوت داره یا نه؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزيز، فرقي نداره...
نقل قول:
گوشي من E65 هستش درسته گوشي من جز گوشي هايي نيست كه انگيج رو ساپورت كنه ولي من از طريق هك خواستم كه اين كار رو بكنم.درست حدود 2 ماه پيش كه من گوشي رو هك نكرده بودم وقتي ميخواستي بازي هاي انگيج رو روي گوشي نصب كني به هيچ وجهه نمي تونستي اين كار رو انجام بدي و وقتي كه برنامه انگيج رو باز ميكردي بازي بطور اتوماتيك نصب نميشد ولي در حال حاضر بازي هم به راحتي نصب ميشه و فقط براي اجرا كردن مشگل هست.
در حال حاضر ديگه هيچ اروري نميده فقط موقعي كه start رو ميزني يه 2 ثانيه وارد صفحه منو ميشه و دوباره بر ميگرده وارد صفحه انگيج ميشه من خودم ميدونم اين مشگل براي اين هستش كه گوشي ساپورت نميكنه ولي چرا كسايي كه 5700 دارن به راحتي دارن با اين روش هك كردن بازي ميكنن؟خودم براي يكي از دوستام كه 5700 داره اين كار رو انجام دادم و به راحتي داره باز اينجام ميشه دليلشو ميدونيد چرا؟من حتي توي سايت هاي معتبر خارجي اين مطلب رو ديدم كه ميشه از اين طريق و از طريق هك كردن بازي ها رو انجام داد ولي براي من نميشه ممنونم ميشم كه راهنمايي بكنيد.:10:
داداش... با هك نصب ميشه الان خيليا رو ميشناسم كه تو همين سايت دارن با هك از ان گيج استفاده ميكنن...نقل قول:
من هك كردن گوشيو بلدم فقط فايل ان گيج رو مي خوام...
حالا نمي خواي بدي چرا مي زني تو سر مال؟؟؟؟
يكي هست اين فايلو بهم بده؟؟؟؟
داداش... با هك نصب ميشه الان خيليا رو ميشناسم كه تو همين سايت دارن با هك از ان گيج استفاده ميكنن...نقل قول:
من هك كردن گوشيو بلدم فقط فايل ان گيج رو مي خوام...
حالا نمي خواي بدي چرا مي زني تو سر مال؟؟؟؟
يكي هست اين فايلو بهم بده؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بـــــله، مشخصه...!:13: من قبلا" همه چيز رو توضيح دادم، اگه يكم با دقت بگردي ميبيني ، تو پست 2 :27::27:
شما یه سر به پست 2 بزن.....نقل قول:
مشکلت حل میشه .....
اقا خواهش میکنم . گفتیم ماهم کمکی کنیم.نقل قول:
اگه دوستان مشکلاتشون رو کامل بگن و متن ارور ها م بزارن ما بهتر میتونیم کمک کنیم.
سلام سرمست جان:20:نقل قول:
من تو هك كردن زياد سررشته ندارم شايد بچه ها بتونن بهت كمك كنن...
شرمنده:41:
تو تاپيكه خودش مطرح كردي؟
اقا خواهش میکنم . گفتیم ماهم کمکی کنیم.نقل قول:
اگه دوستان مشکلاتشون رو کامل بگن و متن ارور ها م بزارن ما بهتر میتونیم کمک کنیم.
شايد حق با Legend عزيز باشه و نشه با هك كردن بازي ها رو اجرا كرد ولي همونطوري كه گفتم قبل از هك كردن نميشد بازي رو نصب كني ولي الان به راحتي ميشه اين كار رو كرد فقط اجرا نميشه و ارور هم نميده فقط 2 ثانيه ميره توي صفحه منو و دوباره بر ميگرده به صفحه انگيج. من حرفم اينه كه وقتي بازي نصب ميشه پس چرا بازي شروع نميشه؟من خودم به شخصه براي يك از دوستانم كه گوشي 5700 داره اين كار رو كردم و داره راحت بازي ميكنه نميدونم والا
ببينيد وقتي كه گوشي هك نيست يعني نميشه به فايل هاي private گوشي دست پيدا كني درست مثل روز اول و براي گوشي هاي ما كه انگيج رو ساپورت نميكنه وقتي بخواي بازي ها رو نصب كني ( اگه موفق بشي كه نصب كني ) و اجراشون كني اين پيغام خطا رو ميده اين پيغام همون پيغامي هستش كه بهتون گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي وقتي كه فايل هك رو اجرا كني مي توني به فابل هاي private گوشي دست پيدا كني ولي وقتي ميري توي انگيج و مي خواي بازي رو شروع كني پيغام خطايي مشاهده نميكني فقط 2 ثانيه ميره توي منو و دوباره بر ميگرده اينجاش براي من هم سواله چون فكر ميكنم ربطي نبايد به هك داشته باشه و هك كار خودشو درست انجام داده ولي چرا اجرا نميشه؟چون براي 5700 داره درست انجام ميشه.
بازم ازتون به خاطر جواب هايي كه دادين ممنونم
اون اقایی که تازه واردن فکر کنم اقا پوریا:
من با 95 یه بار این مشکل رو داشتم. هر چی میکردم برنامه ی انگیگ نصب نمیشد. تنها کاری که کردم یه بک اپ از گوشی گرفتم و با کد #7370#*
گوشی رو فرمت کردم و درست شد.شما هم این کار رو بکن. و نتیجه شو بما بگو!
با این روش فول نمیشه. من تا حالا 10بار پاک کردم و دوباره نصب کردم. یه بارم از تو فولدر "پریوت" یه چیزایی پاک کردم ولی نشد.نقل قول:
منم اصلا از فوتبال خوشم نمیاد ولی این یه چیز دیگس. شما یه بار امتحان کن!
نقل قول:
من الان مرحله ی 10 هستم با 14800 امتیاز.
راستی این جلیقه ی نجات و قیچی و گلدان و به چه دردی میخوره؟
شما که هر بار یه ارور میده!!!نقل قول:
ارور دوم برا من هم پیش میاد. هر بار از ماهیگیری میام بیرون این ارور رو میده.
ارور سوم مال اینه که شما بازی سیستم راش رو دستکاری کردین. فکر کنم چیزی اشتباه پاک کردین.
به نظر من یه بار کلا برنامه ی انگیگ رو پاک کن و دوباره نصب کن. بعد بازی سیستم راش رو دستکاری نکن .ببین کار میکنه یا نه؟
اکتور جان الان مشکل شما چیه؟؟؟؟؟؟؟
شما چیو تونستید نصب کنید؟ انگیگ اینستالر یا یه بازی؟
اگه اینستالر رو نصب کردی حالا همونجوری که گفتم بازی رو نصب کن.
اگه بازی نصب کردی که برو تو انگیگ( همون ابی) بعد یه بار کلید حرکتی راست رو بزن تا بری تو "مای گیم" اگه درست نصب کرده باشی بازی رو اینجا میبینی و روش اوکی کن. بعد از چند ثانیه میگه "این یه تریله محدوده"
بعد شما اولین گزینه یعنی "ترای گیم" رو بزن. وارد بازی میشه!
سینا جان الان 2 تا بازی رو نصب کردم...
ولی یک یری از بازی ها اصلا نصب نمیشه...
ممنون از راهنماییت...خیلی اقایی...
خواهش میکنم. حالا اون بازی که نصب کردی کار کرد؟
اون یکیا که نصب نشدن اسمشون چیه؟ چه اروری میده؟
هر مشکل دیگه هم داشتی .فقط بگو. ما در خدمتیم.
نه عزيز اينا 3 تا ارور مختلف نيست :31: فقط روي ارور اول وقتي روي ok كليك ميكني صفحه دوم رو نشون ميشده و اگه More info رو بزني صفحه سوم مياد و اينو نشون ميده ok?نقل قول:
من 1 باز ديگه پاك ميكنم و همه رو دوباره ميريزم ببينم چي ميشه ولي فكر نميكنم اميدي باشه.
بازم ازت ممنونم
سینا جان من الان ماهیگیری رو ریختم رو گوشی...ولی وقتی میرم تو مموری تا نصب کنم ارور میده...
نصب نمیشه...
میزنه فایل تیپ نات ساپورتت...
file tipe not siportet...