راه حل مشكل: Write error in data2.cab.probably disk is full
نقل قول:
کمک کمک کمک
دوستان لطفآ کمکم کنید ....
این بازی رو من تو دو تا دی وی دی گرفتم دی وی دی اول به خوب نصب شد ولی تو دی وی دی دوم وسط کار یه هو این پیغام اومد تو رو خدا کمکم کنید
اینم پیغام که یه جورایی میگه دیسکت فوله ولی باور کنید 20 گیگ جاداره درایوه....
کمک کنید بگید چکار کنم.
اینم متن انگلیسی پیام:
write is eror .probebly disk is full
اين پيغام وقتى ظاهر مى شود كه شما قصد بيرون ريزى قسمت هفتم از 8 فايل فشرده را داريد و با يك فوت و دو فوت و پاك كردن DVD درست نمى شود.اگر كسى مثل من بازى را تازه گرفته و به همچنين مشكلى برخورد كرده است كافيست به روش زير عمل كند:
1-مسير بيرون ريزى 8 فايل را به صورت پيش فرض قرار دهيد و آنرا تغيير ندهيد كه آن مسير به صورت پيش فرض C:\Program Files\Vegas 2 يا درايو ويندوز ، است.براى اين بيرون ريزى شما به حجمى كمتر از 5 گيگابايت از درايو ويندوز نياز داريد:46:
2-پس از بيرون ريزى كامل 8 فايل به آدرس مربوطه مراجعه كنيد و فايل autorun.exe را اجرا كنيد و مراحل نصب بازى را ادامه دهيد اكنون شما مى توانيد هر آدرسى براى نصب بازى به آن بدهيد و ديگر مشكلى در نصب بازى براى شما پيش نمى آيد.البته توجه داشته باشيد كه اين دفعه به فضاى حداقل 7 گيگابايتى براى نصب بازى نياز داريد:46:
3-در نهايت مى توانيد براى ذخيره فضاى هاردتان فايل هاى موجود در آدرس اولى يعنى C:\Program Files\Vegas 2 يا درايو ويندوز را پاك كنيد:5:
موفق باشيد!:31: