در كل بهترين گزينه براي سرمربيگري تيم ملي خود ايشونه ... بنظر من قطبي بخاطر شخصيت بالاش اگه دستش خالي باشه نمي تونه از پس بازيكناي قالتاق بربياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در كل بهترين گزينه براي سرمربيگري تيم ملي خود ايشونه ... بنظر من قطبي بخاطر شخصيت بالاش اگه دستش خالي باشه نمي تونه از پس بازيكناي قالتاق بربياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
bret راست میگه بهترین گزینه برای تیم ملی همین دایی هست
چون هر مربی با وقاری میرفت به این تیم ملی خراب میشد از تیم ملی که چیزی در نمیاد
حداقل مربیهای خوب خراب نشن
سلام...دوستان یادتونه تو برنامه ی 90 دائی گفت هرکی باندش قویتر باشه میشه سرمربی؟؟؟؟
حالا یکی بیاد بگه : اقای دائی.....باند شما قویتر بود!
یعنی واقعا بیش از 70 درصد بیننده های برنامه 90 موافق علی دایی هستند؟؟؟؟؟؟
چرا كه نه ؟ .... به نظر من كه بهترين انتخاب بودنقل قول:
واقعا به حقش رسید
طرفداران علی دایی بیشتر از این حرفها است.:20:نقل قول:
توی همین نظر سنجی تو یه جامعه کوچیک اون بیشتر رای آورد.چه برسه توی یه نظر سنجی که توسط نود انجام میشه.
به نظر من زود شدش سرمربی چون اگر نتیجه نگیره بدجوری خراب میشه ولی خب خصوصیتش اینه که به هیچ کسی باج حاضر نیست بده
بهترین انتخاب بود...
فردوسی پور : آقای دایی الگوی شما کیه؟
دایی : ما الگو نمی خوایم!!!!! ما بر اساس معیارهای خودمون کارمونو می کنیم!!!...........
خداییش بهترین کار بود.
سلام
به نظر من تنها کسی که می تونه نظم و انضباط رو به تیم ملی برگردونه و بتونه واقعا حرفش رو بزنه علی دائی هستش ولی کاری که فدراسیون کرد
همه مردم رو گذاشت سر کار ، کار جالبی نبود ، که 5 تا مربی گزینش کنه ولی یکدفعه.....
راستی دانشگاه که می رفتم ، یکی از استادای دانشگاهمون با علی دائی هم دوره ای بود، تو دانشگاه شریف
و می گفت تو دانشگاه که دروازه کوچک فوتبال بازی می کردن علی دائی بدون این که دروازه رو ببینه از 100 متری می زده تو گل، یکی از مغزای
دانشگاه بوده
کاری با این حرف ها ندارم ولی باور کنید هر مربی دیگه ای میشد مطمئنم که از یک جای دیگه دستور می گرفت که چه کار کنه ، چه کار نکنه مثل
همون قبلی هایی که بودن ، ولی تنها خصوصیت علی دائی که من باهاش موافقم اینه که زیر بار حرف زور نمیره و خودش تصمیم آخر رو میگیره
موفق باشید
سلام دوستان
ميگن شهر كه بي كلانتر(بي قانون) بشه قورباغه هفت تير ميكشه ....
دوستان شما به بزرگواري خودتون ببخشيد....
موضوع سر اينه كه همه ميدونيم علي دايي آدم مثبتي نيست به خاطر اينكه اون كاپيتان بشه زرينچه رو زود خط زدن
كريم و عزيزي رو خراب كردن پور حيدري رو به خاطر يه بار تعويض از سر مربي گري كنار كشيدن براي اينكه ركورد بزنن بزور 2 جام جهاني كشوندنش - خلاصه حسابي پرو بال دادن بهش
كي بود كه سر تمرين تيم ملي با كت شلوار حاضر ميشد
كي بود پروين رو تو پرسپوليس خراب كرد (مصاحبه پروين تو او دعواي معروف رو حتما شنيديد )
و حضار دليل ديگه كه همه خوب ميدونيم ....
به قول پروين بهترين نتيجه دايي سومي آسياست علي دايي رو بقيه كردن علي دايي
drxox راس ميگه علي دايي زير بار زور نميره چون خودش منفيه به اندازه كافي
آقایون فوتبالی
همه چیز این نظام بر پایه سیاسته. شرمنده ها حتی توالت هم باید با سیاست همراه باشه.
فوتبال که سهله
چند وقت پیش تو برنامه 90 فردوسی پور از دایی پرسید به نظرت کی سر مربی تیم ملی میشه. دایی گفت هر کی لابی قوی تری داشته باشه.
این حرف خیلی جالبه.
بابا علی دایی بکش بیرون از تیم ملی. یا باید بازی کنه و گند بزنه به تیم ملی. یا باید مربی تیم ملی باشه و گند بزنه.
اون از جام جهانی آلمان که رید تو تیم
این بار هم می خواد تو آفریقا گند بزنه. البته اگه بره جام جهانی
خدا این علی دایی رو از ما بگیره که قرار داد بسته تا چند تا جام جهانی گند بزنه به تیم ملی
علی آبادی هم معاون رئیس جمهوره هم رئیس تربیت بدنی
رئیس فدراسیون فوتبال هم میخواست. من جایی شنیدم در خواست رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان سنجش و رئیس جمهور و رئیس .. هم کرده که درخواستاش در دست بررسی هست.
آقایون موافق علی دایی ایران 2 کویت 2
مردم ما تا کی میخوان همیار جوندگان باشن خدا داند.
همین کارهاست که باعث میشه مملکت گندش در بیاد. تا یک عده موافق و یک عده مخالف باشن وضع همینه. این آقایون موافق چشم ندارن ببینن.
به قران قسم من برای اولین بار دوست دارم تیم ملی به همه حریفاش ببازه تا این مردم بی عقل که الحق ساختن فیلم 300 هم برازندشون هست بیدار بشن
متا سفانه با این همه ادعا یه دفاع خوب نچیده بود.
نمونه اي از ايرانيهايي كه تو 300 مسخره شدن خود شمايي كه بخاطر فوتبال به هموطنات توهين مي كني ...نقل قول:
بازي تيم ملي افتضاح بود فكر كنم با اون گلهاي شانسي بازيكنا ديگه بازي رو ول كردن
وضعيت دفاع تيم ملي خيلي درامه
ولي در مورد دائي بايد بگم من هم از بهونه هايي كه بخاطر نتيجه نگرفتن مياره خوشم نمياد ولي اگه ذره اي در تواناييش شك داشتم تو نيم فصل دوم با ديدن بازي هاي سايپا شكم برطرف شد
همه ما تيم ملي بدون دائي رو هم ديديم و ديديم همه اونايي كه ادعا مي كردن تو جام جهاني مي تونستن بتركونن جلوي ضعيف ترين تيماي آسيايي فقط تماشاگر بودن
تيم سايپا جلوي تيماي باشگاهي آسيا خيلي روون بازي كرد و خيلي بهتر از سپاهان نتيجه گرفت پس ايراد از مربيگري دائي نيست بنظر من مثل فيروز كريمي بايد اول دفاع تيم رو درست كنه
سلام من فكر كنم كه الآن براي نظر دادن زود باشه و اميدوارم موفق باشه ومن هم از شنيدن اين خبر شاخ در آوردم و اصلا انتظار نداشتم