silver_6009 جان فكر كنم تمام اعدادي رو كه مي خواي تبديل به حروف كني بايد از قبل تعريف كني.
Printable View
silver_6009 جان فكر كنم تمام اعدادي رو كه مي خواي تبديل به حروف كني بايد از قبل تعريف كني.
سلام
مي خواستم برنامه اي بنويسم كه تغيراتي در رجيستري بدهد. مثلا برنامه اي بنويسم كه بتوانه اسم سطل آشغال را عوض كنه.
سلام یه سوال داشتم
توی vb چه کار کنم که درایو ویندوز رو تشخیص بده
یعنی اینکه یک فایلی رو توی پوشه سیستم ویندوز کپی کنه .
ممکنه که توی هر کامپیوتر درایو ویندوز فرق کنه
لطفاً کمک کنید
آقاي تكنيك برتر كجايي سري بزن به اينجا.
سلام
چطور میتونم بانوشتن یه برنامه و از طریق پورتهای سریال یا موازی یک وسیله الکتریکی را کنترل کنم
ابتدا باید تابع API زیر را به برنامه اضافه کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Kaveh18
حال با استفاده از کد زیر می توانید مسیر پوشه سیستم را بدست آوریدکد:Private Declare Function GetSystemDirectory Lib "kernel32" Alias "GetSystemDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long) As Long
کد:Dim SysPath As String
SysPath=String(225," ")
GetSystemDirectory SysPath,Len(SysPath)
SysPath=Left(SysPath,Instr(1,SysPath,Chr(0))-1)
من یه سوال داشتم چرا تو vb6 فارسی رو درست نمینویسه مثلان حروف پچگژ رو نشون نمیده فقط عربی مینویسه در حالی که تو سیستم من فارسی ساز نصبه
سلام
اقا دستت درد نكن خيلي ممنون واقعا شاهكار كردي
اگه امكان داره ادامه بده
ممنون
سلام به تمامي دوستان
اين وب سايتي كه مي خوام به شما معرفي كنم يكي از بزرگترين وبلاگ هاي ويژوال بيسيك است...
شما با عضويت در اين وب سايت ميتوانيد برنامه هاي ويژوال بيسيك خود را به صورت كاملا رايگان سفارش دهيد
من كه خودم تا حالا هر چي برنامه خواستم اين وب سايت در كمتر از 4 روز برام آماده كرده!!!
در ضمن آموزش هاي فوق العاده خوبي داره!!
++علاوه بر اين با عضويت در اين وب سايت ميتونيد درخواست دعوتنامه پرشين گيگ بكنيد
من خودم بعد از 5 روز كه مطرح كردم دعوتنامش برام رسييد
اينم وب سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
واقعا تايپك توپيه. اميدوارم ادامه پيدا كنه...
تشكرات فراوان.
آقاي كاظميان الان آموزش رجيستري رو مي ذارم
با تشكر از دوستان از اين همه مطالب خوب و آموزشهاي كار آمد
ميخواستم يك سئوال بپرسم آيا با ويژال بيسيك ميشه بازي ساخت
اگر بله لطفا اين آموزش را بزاريد
دوست عزيز به اين تايپيت مراجعه كن.
ببخشيد :
من مي خواستم با vb تر رجيستري تغيير ايجاد كنم .
لطفا يكي منو راهنمايي كنه...
آموزش خوبيه منتظر قسمت دوم هستيم.
مرسي بد نبود
خيلي ممنون
ابتدا سالم به 2 عضو جديد خوش آمديد به اين سايت.
و بعد سلام به همه عزيزان
من اومدم بعد يه مدت دوباره شروع به آموزش مي كنم
سلام
دووستاني كه در اين قسمت مطلب ارسال كردن :
دمتون گرم
من ميخواستم يه آموزش بزاريد براي :
1.وقتي نشانه گر موس روي يه commond buton ميره شكل commond buton عوض بشه مثلا رنگ قرمز روش سايه بندازه
2.بعد سورس يه تروجان ميخوام كه رو ياهو 6 7 8 كار كنه
اگر كسي هست آدرس اون تاپيك رو بده كه مطالبي كه بقيهيه كاربران فرستادن رو هم ببينم
مرسي با تشكر
از تورجان چیزی ندارم
ابتدا دستور style را از standard به graphical عوض کن
دستور زیر
[PHP]Private Sub Command1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Command1.BackColor = vbRed
End Sub
Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Command1.BackColor = &H8000000F
End Sub
[/PHP]
سلام دوستان
اگه لطف كنيد آموزش اكتيو ايكس نويسي را هم بگذاريد ممنون مي شم
واقعا آموزش عالي و بي نظيري است
نمي دونم چي بگم از اينكه اين سايت رو پيدا كردم ذوق زده شده ام
اين همه آموزش هاي معركه اون هم يه جا
احسنت
لطفا آموزش ساخت فرهنگ لغت (ديكشنري) را بگذاريد.با امكان اضافه و حذف كردن كلمات ومهني لغات .فوري فوري.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط motv
ورود شما رو به پی سی ورلد تبریک میگم و خیلی خوشحالم که از همین اول به انجمن برنامه نویسی (VB) اومدی.
اگه آموزش ساخت دیکشنری میخوای که من شرمندم فعلا چیزی ندارم.
اگه میخوای چنتا چیزم یاد بگیری ، سعی کن خودت برنامرو بنویسی و هرجا که اشکال داشتی توی انجمن ( حالا یا تو این تاپیک یا توی تاپیک جدا ) بپرسی .
اما اگه همیطوری یک سورس حاضر و آماده میخوای در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست کن.
فعلا از این بیشتر بلد نیستم که راهنماییت کنم ولی توصیه میکنم خودت شروع کن به نوشتن برنامه و هر جا مشکل داشتی بپرس.
در ضمن خودت باید بهتر بدونی که ساخت دیکشنری نیاز به بانک اطلاعاتی داره.
موفق باشی.
متشكرم :rolleye: اگر كمك لازم داشتي بگو اگه تونستم جواب مي دهم اگر نتونستم مطمئنا دنبالشمي روم چون برنامه نويسي را دوست دارم :cool:
مشكلم را در زير نوشته ام:
من از منوي Add -Ins>Visual Data Manager يك جدول Access 7.0 ساختم با دو فيلد word (كلمه مورد نظر) و mean (معني كلمه) . در فرم اصلي نيز دو تا Textbox ساختم. و يك كنترل Data نيز در فرم گذاشتم .سپس از قسمت خصوصيات , در خاصيت DatabaseName آدرس جدول (F:\Program file\New Folder 4\M.mdb) را دادم و در خاصيت RecordSorce نام جدول(Mohammad) را انتخاب كردم.همچنين در فرم Textbox1 را انتخاب كرده و از قسمت properties (خصوصيات) خاصيت DataSorce را Data1 و خاصيت DataField را فيلد word گذاشتم . براي textbox2 نيز همين كارها را كردم با اين تفاوت كه خاصيت DataField آن را فيلد mean گذاشتم .يك دكمه(command) با نام Convert ساختم همچنين دكمه هايي با نام Add , Save و Delete هم ساختم .
سوالات:
1- لطفا با توجه اطلاعات بالا برنامه اي بنويسيد كه با زدن دكمه Add جدول باز شده ودر textbox1 كلمه اي بنويسم و در Textbox2 معني آن را بنويسم و با زدن دكمه Save كلمه در فيلد word و معني آن در فيلد Mean در جدول ذخيره شود.
3- برنامه اي بنويسيد كه باوارد كردن كلمه درTextbox1 و زدن دكمه Convert معني آن در Textbox2 نمايش يابد.
2- برنامه اي بنويسد كه با زدن دكمه Delete و وارد كردن كلمه و معني آن آن كلمه از جدول حذف شود.
با تشكر :cool:
"اگه لطف كنيد آموزش اكتيو ايكس نويسي را هم بگذاريد ممنون مي شم"
آره يه نفر اگه آموزشش رو داره بزاره
من 2 هفته اي هست اونجا عضو شدم ولي عضويتم رو قبول نكردن !!! ( اون ايميل فعال كردن عضويت رو ارسال نمي كنن !! )نقل قول:
نوشته شده توسط A_M_IT2005
شما اونجا عضوين عزيز ؟؟ يك ندايي ه اونا بدين عضواي جديد رو فراموش نكنن !!!
a_m_it2005 جان چرا به سوالات پاسخ نمي دهي؟
1111111111
سلام motv جاننقل قول:
نوشته شده توسط motv
شرمنده ، معذرت میخوام.
اگه صبر کنی میخوام برنامرو بنویسم و اپلود کنم تا بقیه اعضا هم استفاده کنند.
ولی چون فعلا سرم خلوت نیست ، اونجوری که بشینم رو برنامه تمرکز کنم ، یه چند روزی باید صبر کنی.
ولی بازم به خاطر گل روی شما همه ی تلاشمو میکنم زودتر بنویسم.
بازم ببخشید.
################################################## ###############
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام khatamifar جاننقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
من اونجا عضو هستم.
فکر کنم سرور سایت مشکل پیدا کرده .
ولی من یه پیغام به سایت فرستادم ، تا الان که جواب ندادن.
---------------------------------------------------------------------
اگه شما برنامه ای نوشتی یا سوالی داری ، خوب چه جایی بهتر از پی سی.
سلام
فكر نكنم بخاطر سرور باشه اگه با firefox بري حتما جواب ميده
دوست عزيز بهتره اول توضييح بديد كه براي ارتباط با بانك اطلاعاتي از چه مدل ارتباط داده اي استفاده مي كنيد و دقيقن كجاي كار مشكل دارين . شايد بتونم كمكتون كنم . ولي اگر هدفتون اينه كه كلا ساخت همچين پروژه اي را ياد بگيرين من ميتونم با كلاس خصوصي و ساعتي ده هزار تومن دستمزد ساخت پروژه هاي بانك اطلاعاتي رو با مدل ارتباط داده Adodb که برای وی بی 6 بهترین مدل ارتباط داده ای است بهتون آموزش بدم . مدت زمان یاد گیری هم بستگی به شما داره و میزان دانشتون از وی بی.
توي جستجو هام به يك كتاب فوق العاده بر خوردم كه حيفم آمد از آن چيزي ننويسم.
آموزش ويژوال بيسيك 6 در 21 روز
نوشته گريگ پري
ترجمه علي رضا زارع پور
انتشارات نص
نويسنده با شما خيلي خودموني مي شه حتي براي من كه از صفر شروع كردم هم بسيار جالب بود
اميدوارم لذت ببريد
با سلام
ميخواستم ببينم آيا ميشه مسير فايل database را که در خصوصيت databasename
کنترل data قرار دارد را در هنگام اجرای برنامه از يک فايل متنی خواند.با تشکر
Email = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از اموشهایی که تا صفحه 10 داده شده ..بصورت صفحات با فرمت ایچ تی ام ال در اووردم(که با اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس و اپرا و... براحتی باز میشه)..115 کیلو بایت ... دنلود کنید
اینم از فرمت پی دی اف اموزشها تا صفحه 10 :
نقل قول:
نوشته شده توسط تکنیک برتر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
كارت عالي بود دوست عزيز
ا ز دوستاني كه اين چند خط و ميخونن و اگه مي تونن راهنمايي لطف كنن راهنمايي كنن.
:blush:
چطور یک فایل با فرمتهای Wav , Dat , Bmp و سایر فایلها رو به صورت Unicode باز کنم و در یک متغیراز نوع String قرار بدم. (Visual Basic 6.0)
من میخوام یک فایل تصویری با فرمت Dat را یک مکان به مکان دیگه ای کپی کنم و میزان پیشرفت کار رو در برنامه با Progress bar نمایش بدم. چه طوری؟
چه طور آیدی کامپیوترم با VB 6.0 پیدا کنم؟
سلام بچه ها
معلم ما گفته به زبان بیسیک یه برنامه بنویسید که دوتا عدد رو بگیره یکی عدد در مبنای 10 و اون یکی عدد دلخواه
عدد مبنای ده رو به مبنای دلخواه ( عدد دومی ) تبدیل کنه
اگر کسی بلده لطفا برام بنویسه تا 2 3 ساعت دیگه لازمش دارم
مرسی .........
سلام خسته نباشينقل قول:
نوشته شده توسط alir500
ببخشيد يه سئوال:
من ویژوال استودیو 2005 رو دارم بار اول نصب كردم كار كرد ولي بار دوم كه ويندمز رو عوض كردم ديگه كار نكرد
يعني نصب مي شه و قتي مي خوام باز كنم پيام ميده
the bata is over now you can remove VISAL-STEDIO.NET 2005 from your computer
لطف كنيد راهنمائيم كنيد چكار بايد بكنم
متشكر :blush:
دوستان چه جوري ميشه به بانك اطلاعاتي اكس از تريغ وي بي وصل شد اصلا ميشه؟