bazam salam...agha man un ghesmate akharesh ke bayad T_REXo bokoshi gir kardam,harchi behesh tir mizanam NEMIMIRE....lotfan rahnamaiy konid..................mer30,
Printable View
bazam salam...agha man un ghesmate akharesh ke bayad T_REXo bokoshi gir kardam,harchi behesh tir mizanam NEMIMIRE....lotfan rahnamaiy konid..................mer30,
? pas chi shod
مشکلن حل شد عزیز.ممنون
واس به تيركس شليك كني بعد كه افتاد با چاقو حمله كني
duste aziz man akharesho migam uni ke shoma migid ro rad kardamنقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه منظورت t-rex اخریه که تویه محوطه باز هست باید همون جا که تصویر میاد که شروع کنی برگرد برو پشت اون تفنگ بزرگی که اونجا ثابت هست و تا تیرکس رو دیدی شرذوع کن به زدن. وقتی که رسید فرار کن اون رو به روت که یه جعبه بزرگ (مثل کانتینر) هست. اونجا تفنگ هست، بردار و وقتی تیرکس میاد بزن تو سرش. ولی یسره دور اون کانتینر بچرخ و زمان هایی که گمت کرد به سر اون شلیک کن.
بهترین تفنگ اونیه که تک تیر میندازه. مثل وینچستر.
وقتی که از پا درومد افتاد رو زمین باید سریع نزدیک بشی و بهت میگه کلیک راست کن (شایدم چپ گفته باشه) بعدش دیگه اتوماتیک یه بمب میزاره رو سرش و دوربین حالت سوم شخص میگیره و دیگه ....
duste aziz man balaye 100000000000000 bar emtehan kardam harchi mizanam tuye saresh nemimire......................rasty man az trainer estefade miknam...............shayad male une ke nemimire...............na????????????????????sنقل قول:
از چه تفنگی استفاده میکنی؟نقل قول:
راستی فکر کنم توی قوانین این انجمن هم فینگلیش نوشتن ممنوع باشه.:20:
9 تا عکس از بازی توراک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی قشنگی به نظر میرسه خریدنش ضرر نداره:10:نقل قول:
ازشما هم ممنون که قوانین رو رعایت میکنین:11:
و توراک شکارچی دایناسورها:
خواهش ميشه...........نقل قول:
من هم بازی رو دیروز همراه با کرایسیس گرفتم ...
بازی در کل خوب هست من بهش حداقل 7.5 رو میدم ....
بابا گیم اسپات.نقل قول:
بازیه خوبیه ولی یه کم سخت.
پیشنهاد میکنم بازی رو رو حالت Hard تموم کنی .
من خودم روي easy بيشتر جاهاش گير داشتم حالا شما ميگيد رو hard ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ولي تيراندازي با تير كمانش خيلي حال ميده...........
دوست عزیز بازی رو با حالت easy تموم کنی که ارزش نداره. چون نصف قدرتای بازی رو کاهش دادی.
در ضمن بازی که گیر و سختی نداشته باشه بازی نیس که می شه کارتون. بازی رو حتی برای یک بار باید
رو حالت hard تموم کنی که اصلا بفهمی با چه بازی طرفی.
نه بابا چندان هم كه ميگي آش دهن سوزي نيست.......اگه دايناسور ها نبودن turok ده شاي نميارزيدنقل قول:
TUROK رو با دایناسوراش می شناسن حالا شما می گید دایناسورا نباشن.:5:نقل قول:
منظورم اينه گرافيكش چندان تعريفي نيست.....نقل قول:
من رو یاده بازی Gears of war میندازه ! خیلی شبیه اون هست اما حداقل 1 پله پایینتر هست ...
گرافیکش هم در کل خوبه ....
کلا چند تا مرحله یا چند ساعت هست در کل ؟
به مرحله هاش توجه نکردم که چنتاس ولی حدود شش تا هفت ساعت کار می بره.
بالاخره این بازی هم با کشتن تیرکس ! تموم شد ... بازی جالبی بود .
ممنون
فقط دايناسور ها يه بازي باحاله
ادم از محيط جنگلي خسته ميشه!!!
ايول.........كاملا تاييد ميشه.....نقل قول:
دوست من دایناسور توی جنگله توی دریا نیستش که.نقل قول:
در ضمن همش که توی جنگل نیس مرحله های دیگه هم در غار و ساختمون های زیر زمینی اتفاق می افتن.
من تازه شروعش كردم
بازي خوبيه
يه توصيه دارم
يكي از دوستامون يه درايور تو سايت گذاشته
اونو حتما دانلود كنيد
منظورم اين :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=287516
بچه ها اينجا را بايد چجوري رد كرد ؟
يه تانك هست بايد اونو نابودش كنيم
مشغول نابودي بوديم
بعد يه بار سوختم دوباره كه اومدم راه بسته بود با يك سنگ بزرگ
حالا موندم چطور برم اونورش
به نظر ميرسه يه اشكال از گيم باشه
عكسو نگاه كنيد :
بچه ها چرا كسي نيست اينجا
گمونم مثل كرايسي نسخه اول ايراد داره
بايد يه سيو برگردم از عقبتر بيام تا ايراد درست بشه
بدبختي اينجاست كه فقط با يه سيو ميشه وارد بازي شد
بايد چيكار كنم از اول شروع كنم؟
خوب ديگه نيازي نيست
با كد تقلب Fly (حالت پرواز) از رو سنگ رد شدم
و همين امروزم تمومش كردم
واقعا بازي زيبايي بود
كدهاي بازي را اينجا ميگم تا اگه كسي خواست بتونه استفاده كنه
هنگام بازي دكمه End را بزنيد بهد كد مربوط را وارد كرده و اينتر بزنيد
فقط يه نكته يادتون نره
TurokInput.ini را تو محل نصب بازي پيدا كنيد معمولا اينجاست : Turok\TurokGame\Config
بازش كنيد
يه جايي نوشته :
حالا ويرايشش كنيد به :نقل قول:
[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=13
ConsoleKey=non
يعني به جاي non بنويسيد end خيلي ساده.نقل قول:
[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=13
ConsoleKey=end
و اينم كدها :
god
حالت خدایی
allammo
999 مهمات
allweapons
تمام اسلحه ها
loaded
تمام اسلحه ها
fly
پرواز
walk
راه رفتن رو زمین
ghost
No Clipping Mode
behindview 1
بازی سوم شخص
oneshotkill
با یک تیر دشمنان بمیرن
alwaysammo
تیر نامحدود
playersonly
ثابت کردن دشمنان
teleport
Teleport to Crosshair
اول بازی وقتی می خوای در روباز کنی ومیگه کلید eرابزن چرا با زدن کلید eکمی در رابازمیکنه وکامل باز نمیشه
عجب بازی مضخرفیه بابا اه اه نه گرافیک داره نه گیم پلی همه اش 2 تا اسلحه اس که هیچ فرقی با هم ندارن یه تیرکمان نفرینی که به درد اسباب بازی می خوره شدیدا ایراد داره بازی. یه جا رسیدم گفت تیر کمون پیدا کن منم رفتم پیدا کردم بعد اون دمو که یادش میاد با تیرکمون آهو شکار می کنه و ... بعد ادامه دادم رفتم توی اون کمپ دشمنا که اونجا شهید شدم بعد وقتی لود شد بازی توی همون کمپ بودم ولی آبجکتیو می گفت برو تیر کمون پیدا کن در حالیکه قبلا پیدا کرده بودم و حالا هم دستمه خلاصه این همه راه رو برگشتم رفتم پیش اون تیر کمون ولی معلومه که بر نمیداره چون قبلا برداشتم و الانم هست تو دستم ولی آبجکتیو همه اش میگه تیر کمون پیدا کن آپدیت هم نمیشه در واقع هوشمند نیست و نمیفهمه که قبلا پیدا کردم و الانم دستمه مثل کریسیس هم نیست آدم سیو قبلی تر رو لود کنه به خاطر یه همچین چیز احمقانه ای باس دوباره بازی کنم؟ اصلا اینکارو نمی کنم نه گرافیک داره نه گیم پلی من نمیدونم چیه این بازی 15 گیگ هست
اه بابا این چه وضعشه یه جا گیر کردم همون جایی که بعد پیدا کردن تیرکمون میرن تو یه جنگل که روی گیاهان راه میریم اصلا راه خروج رو پیدا نمیکنم حتی با ترینر هم نمیتونم اونجا رو رد کنم کسی اونجارو رد کرده؟
راستی گفتم ترینر رفقا اگه ترینر آخرین مدل لازم دارید من از توی گیم کپی دانلود کردم گفتم اپلود کنم روی پرشین گیگ که از لینک مستقیم راحت گیر بیارید کامله کامل هست ترینر فی خالدون بازی رو هک میکنه اینم لینکش
ویرایش...این تاپیک چرا اینقدر سوت و کوره خوب اونجارو رد کردم وای به حال LCD ندارها بازی فوق العاده تاریک و از لحاظ گرافیکی نا امید کننده ولی خوب چه میشه کرد عشق اول شخص نمیذاره دست برداریم الان با ترینر دارم تخته گاز میرم تا بازی تموم بشه البته فقط جهت آشنایی با راه ها هست وگرنه هیچ کشت و کشتاری در کار نیست فقط می خوام فیلمنامه بازی رو در بیارم بعد یه دست بدون ترینر تموم کنم حداقل این باعث میشه کسانی که مثه من اغفال میشن میرن می خرن بازی رو می تونم راهنمایی کنم تو تاپیککد:http://arminkrauser.persiangig.com/Other-Files/Turok-Trainer.zip
یواش یواش اینجوری که تو داری انتقاد می کنی که فردا پس فردا کسی جرت نمی کنه بازی بسازه رفیق.
بازی تویه جنگل و زیر زمین خب باید تاریک باشه. این اولین توراکه بعد سالها امده حالا شما..........
شما انگار اصلا بازي اول شخص غير از توروك بازي نكردي اينطوري كشته مردش شديد يه بازي كه سايت گيم اسپات كه هميشه با ارفاق نمره ميده 6 داده بقيه سايت ها هم 5 اينا دادن بهتر از اين نميتونه باشه بازي رو همون اولش ديدم فهميدم كه يه بازي ضعيف هست متاسفانه شركت سازنده اش هيچي تو چنته نداره موضوع و سناريوش جالب هست ولي خود گيم سال آخر ضد حاله نه گرافيك نه حالات طبيعي بينهايت تا هم باگ گرافيكي داره
من میگم یه شرکت که یه کار رو یه داستان جدید رو میره سراغش نباید از همون شماره اول انتظارات زیاد داشت.
بازی اول شخص هم نمیدونم چیه اما دارم دوباره cod: wow رو بازی میکنم.
تازه مگه left 4 daed گرافیک داشت که امتیاز گرفته.
ولي اون Turok كه روي Nintendo 64 بازي كردم يه چيز ديگه بود تو زمان خودش !!!
آخه اين بازي اصلا هيچ حرفي واسه گفتن نداره نه گرافيك داره نه گيم پلي داره نه اسلحه هاي درست حسابي داره از مشكلات و باگ هاي گرافيكيش هم كه هرچي بگي كم گفتي. تازه كارش بد بايد گفت بده ديگه انتظار داري مثه برنامه كودك به برنده و بازنده ها جايزه بديم هر شركتي خوب عمل كنهسربلنده هر شركت هم ضعيف عمل كنه ازش انتقاد نميشه تازه انتقاد من كه به گوششون نميرسه بالاترين افت همون نمره هاي كمي هست كه گرفته اين انتقادها باعث ميشه دفعه بد كه مي خواد گيم بسازه بيشتر سعي كنه انتقاد باعث پيشرفت ميشه وگرنه اگه مثل شما بخواييم به همه بازي ها 10 بديم كه نميشه اصلا صنعت گيم پيشرفت نميكنهنقل قول:
همه ی شرکتها که از اول بزرگ نبودن قدم به قدم پیشرفتن.
این یه عکس از توراک قدیم:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميدونم سازنده توروك چه شركتي هست ولي شما انگار بد جوري خاطرش رو ميخواي :31: اصلا برام قابل هضم نيست يه نفر خود بازي رو ول كنه از سازنده اش طرفداري كنه و سنگش رو به سينه بزنهنقل قول: