برای سوال ها ممنون.
برای توپ منظورم این بود که اول بازی توپ از وسط شروع میشه ولی در طی بازی هر کس گل خورد
باید بازی رو شروع کنه یعنی توپ جلوش قرار بگیره و با زدن اسپیس بازی رو شروع کنه(به توپ ضربه بزنه)
میشه این رو توضیح بدید.
Printable View
برای سوال ها ممنون.
برای توپ منظورم این بود که اول بازی توپ از وسط شروع میشه ولی در طی بازی هر کس گل خورد
باید بازی رو شروع کنه یعنی توپ جلوش قرار بگیره و با زدن اسپیس بازی رو شروع کنه(به توپ ضربه بزنه)
میشه این رو توضیح بدید.
dark prince جان
من این رو بارها انجام دادم ولی متاسفانه دو تا اسپیس رو یکی می خونه.
نمی دونم شاید کس دیگری بلد باشه.
احسان اتفاقا بلده ! حالا قول داده برام سورسشو بسازه.نقل قول:
ایول منتظریم.
اینم یه سورس که توش می تونی بفهی که چه دستوری برای جهت تیر اندازی هوشمند لازمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میشه باید از تایم لاین استفاده کنین
من برای سورس بالا اجازه قرار دادن برای عموم را نداشتم اگه رمز فایل بالا را کسی می خواهد باید از dark-prince بگیرد
آقای SAM&SNAKE
با اون سورس که یک اسپیس مربع میاره اسپیس دوم پاک میکنه حال کردی
برای اینکه توپ جلوی راکت بیاد بهتره که بجای مقتصاد وسط زمین از چیز دیگری استفاده کن که به ذهنت می رسه من نمی دونم تو بازیتو چجوری ساختی که بخواهم بهت کمک کنم
سلام احسان جان
ببخشید دوباره با سوال هایم مزاحمت شدم:
1- چطوری می تونم مکان یک فونت رو تغییر بدم.
ببین من برای بازیم یک قسمت pause درست کردم. می خوام کاری کنم
که این قسمت جاش عوض بشه و بره وسط.می خواستم بدونم در قسمت
draw از چه دستوری باید استفاده کرد که حاوی مکان آن فونت باشه؟
2- در همون بازی پنگی که بهت گفتم هر وقت سرعت توپ میره بالا توپ از
دیوار رد میشه یا می پره.می خوام یک کاری کنم که سرعت توپ زیاد زیاد هم
بشه وقتی به دیوار میرسه ازش نپره.(البته در صورت زیاد شدن سرعت توپ این
طوری میشه)
3- سوال بالا برای راکت هم هست.برای راکت چی کار کنم که وقتی سرعت توپ میره
بالا از روی راکت رد نشه؟؟
4- این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی جواب نگرفتم .چطوری میشه به یک آبجکت افکت داد.
مثلا با زدن کلید اینتر یک مربع بیاد بالا تا یک حدی مثلا 3 تا بیاد بالا (نه بیشتر) و با با برداشتن
دست از روی اینتر برگرد سرجاش.من یک چیزایی می دونم میرم امتحان می کنم.شما هم
جواب این سوال رو بگید.ممنون
5- چطوری میشه به یک نوشته یا یک آبجکت افکتی داد که حالت خاموش روشنی داشته باشه یعنی
مثلا یک چراغ روشن و خاموش بشه (محو بشه و روشن بشه . همین طور ادامه داشته باشه)
با چه دستوری؟؟
6- میگم نمیشه شکل و شمایل قسمت لود بازی رو عوض کرد.یعنی هر وقت می خوای یک بازی
رو سیو یا لود کنی حالت پنجره که باز میشه عوض بشه.
7- سوال آخرم این بود که اون کدی بودا که در قسمت درخواست سورس آموزش گذاشتم که درمورد حرکت
موس و برخورد با شی دیوار بود(مال پنگ که گفتی یک سورس کد کامل) رو چی کار کنم که برای قسمت
راست زمین هم باشه.ببین احسان جان من می خوام کاراکترم وقتی به دیوار خورد بایسته و از دیوار رد نشه
ولی رد میشه.یعنی قبلا چون دو طرف رومم دیوار وجود داشت رد نمی شد ولی حالا که رومم رو از طرف راست
یکم بیشتر کردم رد میشه.امیدوارم فهمیده باشی.
با تشکر
1. اگر منظورت اينه كه بگی فلان نوشته در فلان جا بياداز همون x و y كه توی اكشن drew a text هست. اگر هم اين كه نوشته از يه جايی بره جای ديگه، من بلد نيستم.
3,2. از احسان خواهش می كنم جواب اين سؤال رو بده. برای من هم اتفاق افتاده.
4. نمی دونم.
5. فكر كنم بايد از اسپرايت متحرك استفاده كنی.
6. در قسمت global game setting بازی، و در تب loading، گزينه اول(show your own image while loading) رو تيك دار كن.
7. درست نفهميدم و فكر كنم اونی كه فهميدم اشتباهه.
===================================
ببخشيد جای احسان جواب دادم.
همانطور که دوست خوبمون گفتن با تغیر x و y
2.3. فکر می کنم اگه بخای سرعت همینجوری زیاد بشه .امکان اینکه توپ از راکت یا دیوار رد نشه غیر ممکن است چون سرعت به صورتی زیاد می شود که مثلا x فعلی بعد از 40 میلی سانیه به x به علاوه 10 تبدیل می شود اگر راکت شما بین این 10 عدد x باشد قطعآ برخوردی صورت نمی گیرد
4.بهترین کار و ساده ترین استفاده از path است که باید دوتا پتچ بسازی که هردو تیک close نداشته باشند یکی 8 y بره بالا و دیگری 8 y بیاد پایین برای استفاده از پچ ساخته شده از اکشن set path استفاده کن
5.هم میتونی از یک اسپرایت متهرک استفاده کنی هم از یک آلارم (اگه نتونستی یک سورس برات بسازم )
6.دوست خوبمون به طور کامل توضیح داد .فقط برای عوض کردن خطی که پر میشه باید تو همون جایی که عکس لودینگ را انتخواب می کنی همون جا نقطه را روی پایین ترین گزینه بزاری و از back pic عکس خطی که قراره خالی بشه و از front img برای تغیر عکسی که قراره پر بشه استفاده کن
7.باید برای راکت ایونت از نوع other بسازی و intersect room را انتخواب کنی توش یک دونه اکشن v speed بزاری و مقدار اونو 0 بزار تا از روم بیرون نره
کسی از آقای mst_ab خبر داره به نظر شما از این بچه درس خون هاست که تا خرداد شد غیبش زد (شوخی بود ناراحت نشی )
والا آخرین باری که من باهاش چت کردم گفتش که زیاد اینترنت نمیاد.:20:نقل قول:
سلام احسان جان.
1- ولی نوشته ی من در کد هست.میشه به صورت کد بدی چون این طوری کل مسایل قاطی میشه.
3-2- ببین اول بازی سرعت آرام هست ولی وقتی توپ زیاد به راکت بخوره و جریانش بدی کم کم زیاد میشه.
هیچ راهی نیست که بشه کاری کرد از راکت نپره؟از دیوار هم همینطور؟
راستش چیزی که نوشتی رو اصلا متوجه نشدم.راه حل چیست؟
باید چی کار کنم؟
با دستگاری در توپ می دونم درستش کنم.
(تو رو خدا کمک کن)
4- من اصلا می خواستم ازت بخوام که یک بار این مسیر ها و روش استفاده ازشون رو کاملا توضیح بدی.
5- متحرک رو می دونستم.همون آلارمیش رو می خوام(منتظر سورسم)
6- دستتون درد نکنه یعنی من نمی دونم چطوری باید لودینگ رو عوض کنم؟
پس بازی کلید پرش رو چطوری لودینگش رو عوض کردم؟
منظورم اینه که در بازی وقتی می خوای یک فایل رو لود کنی یک کادری میاد
که در قسمت سیو هم همین طوره.می خوام اون رو عوض کنم.میشه؟
7- اصلا نفهمیدم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات جدید:
1- فرض کنید ما یک مربع داریم که تیر می زنه.چطور می تونم کاری کنم که تیر زدنش با توجه به تایم
باشه.مثلا یک تیر بزنه برای تیر بعدیش 30 ثانیه بگذره بعد بتونه دوباره تیر بزنه.
بعد چطوری می تونم برای عکسش یک خشابی رو بگذارم که داره پر میشه؟؟
دستت درد نکنه خیلی زحمت می کشی که جواب های ما رو میدی.
واقعا مدیریت برازنده ی شماست.
1.بگو چی نوشتی من بفهمم تا بتونم کمکت کنم اگه نوشتت از نوع varable است مثل healt باید از سر منوی controls اکشن drow var را انتخواب کنی و نوشته کدی خود را درون var قرار بدی و محتصات x .y هم بدی
به عکس زیر نگاه کن نارنجک و جون از نوع کد هستند ولی من با این روش بالا به صورت زیر در آوردمش
2.3.اگه اندازه عرض راکت (ایکس) و اندازه توپ بزرگتر بشه تا یه جایی مشکل حل میشه همان طور که قبلآ هم گفتم حرکت توپ یک رویداد دیجیتال و با ازافه شدن عدد به ایکس و ایگرگ (وای) حرکت میکنه اگه عدد بزرگی به اون اضافه بشه (تو سرعت بالا می شود ) از جای فعلی غیب میشه و 20 پیکسل جلو تر ظاهر میشه
4.5. هر دوتاشون را تویه یک سورس گذاشتم اگه بخواهم توضیح بدم باید یک کتاب 14 صفحه ای براش بنویسم
6.تو گیم میکری که من دارم بعد از اکشن لود هیچ کادری باز نمیشه فقد یه جا برای نوشتن اسم فایل وجود دارهکد:http://iranikhaze.googlepages.com/sam.rar
اگه منظورت import کردن یک سیو که مثلآ تو My Documents وجود داره یه بحث دیگه ست
7.اگه بلدی که یک ایونت بسازی بعد روی دکمه other کلیک کنی بعد گزینه intersect room انتخوابکنی توش یک دونه اکشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزاری بسم آلله !
برای وقفه افتادن راهای زیادی است . من آسون ترینشونو می گم تایم لاین . برای ساختن خشاب از varable استفاده کن اگه یکم امتحان کنی متوجه میشی
در زمن من هنوز بازی کلید پرش را دانلود نکردم چون سرعت اینتر نتم 14 kb هست اگه سورسشو با یک رمز برام بزاری لطف کردی
سلام دوباره
1- من این رو نوشتم:
ifroom=will{
draw_background(BG,view_xview,view_yview);//Draws the background
draw_text_ext_transformed_color(view_xview+view_wview/2-60,view_yview+view_hview/2-30,'will',12,24,1,1,0,c_white,c_gray,c_gray,c_white,Alph);
}
ببخشید هر کاری کردم تگ کد رو پیدا نکردم.
2 و 3. اندازه ی توپ رو هم تغییر دادم ولی نشد که نشد.خودم فکر کنم بتونم درستش کنم . باید روی دیوار
تغییر ایجاد کنی.
4 و 5- حتما.
6- منظورم همون ایمپورت کردنه فایل سیوه.می خوام شکلش عوض بشه. میشه؟؟؟
7- نشد که نشد. این کاری که تو گفتی فکر کنم بای موقعه ایست که دور تا دور زمین رو دیوار
باشه.ولی زمین بازی من دو قسمتی است. (عکسش رو که باید در سایت طراحان پارس دیده باشی)
یک قسمت زمین بازیست و پایینش به اندازه ی یک کادر امتیاز ها رو نشون میده. برای همین هم هست
که وقتی راکت بالا میره از زمین بیرون نمیره چون دیوار چسبیده به آخر روم. ولی وقتی پایین میاد
از ان دیوار رد میشه.من هر کاری که می تونستم کردم مثل ساخت یک آبجکت نامریی که گفتم با برخورد
به راکت بایسته ولی نشد که نشد.چی کار کنم؟
برای ساختن خشاب مشکل حل شد باید با همین تایم لاین و استافده از آلارم درستش کنی.
برای بازی کلید پرش باید بهت بگم که به خدا هر چی می گردم سورسش رو پیدا نمی کنم فکر کنم پاک شده
برای همین هم هست که نتونستم نسخه ی اصلیش رو درست کنم و به خیلی از دوستان هم قول الکی دادم.
ولی به تو و دوستانی که قبلا بهشون قول دادم دوباره قول میدم که سر فرصت یک بار دیگه از اول بسازمش.
برای این نساختمش چون من تمام اسپرایت های بازی رو + بک گراند ها رو توی سورس گذاشتم و از توی
درایوم پاک کردم برای همین ساخت دوباره کل بازی هم ساخته و هم آدم زورش می گیره دوباره بسازتش.
رمز نمی خواد من اصلا قرار بود سورس رو در سایت برای دوستان بگذارم . در تاپیک بازی هم گفته بودم.
به هر حال ببخشید.ولی هر چی سوال در مورد برنامه نویسیش خواستی تا جایی که بتونم کمکت می کنم.
---------------------------------- - ---------------------------------- -------------------------------------- - ------------
از آماده ها هیچ وقت استفاده نکن سعی کن بهشون نگاه کنی اگه از طرز کارشون با خبر شدی بعد استفده کن
کدت به صورت باید تغیر کنه
draw_text_ext_transformed_color(320,240)kkkkkkkkkk kk
اون k گذاشتم تا پراندز ها سر جاشون بشن متوجه هستی!اشکال فونت انجمن است تو از اون k استفاده نکن
برای اینکه توپ بیرون نره باید یک یک ایونت بسازی بعد روی دکمه other کلیک کنی بعد گزینه intersect room انتخوابکنی بعد هر چی برای دیوار نا مرئی نوشتی را درونش کپی کنی و دیوار نامرئی را پاک کنی
از امروز یک دونه نمونه برات میسازم شاید مثل پونگ تو حرفه ای نشه ولی کمکت می کنه
اون تکستی که داده بودید اشتباه بود.بهم ارور داد.
میرم امتحان می کنم.
خیلی با این کارت بهم کمک می کنی.
ممنون.
یک سوال دیگه احسان جان. من در ترانسپورت کردن یک اسپرایت مشکل دارم. هر کاری می کنم یک تیکه ازش
می مونه.مخصوصا وقتی یک اسپرایت رو می خوام فیلیپ ویکتریال کنم که جاش عوض بشه دیگه اصلا ترانسپورت نمیشه و همون طوری میاد توی بازی .میتونی در این زمینه کمکم کنی.
یک سوال دیگه هم داشتم که تازه یادم اومد.
می خواستم بپرسم که چطوری میتونم برای بازیم یک خطی بگذارم که بازیکن نتونه از
اون خط جلوتر بره ؟
منظورم اینه که با گذاشتن یک خط بگم که بازیکن نتونه از اون خط جلوتر بره ولی از عقب اون خط می تونه
آزادانه حرکت کنه.چطوری میشه تعریف کرد که از فلان جا نتونه بازیکن بیاد جلو؟؟؟
1.مشکل ترانسپورت کردن به این صورت حل میشه اون اسپرایتی که به صورت نا مطلوب در آمده را روش دابل کلیک کن تو صفحه ای که باز میشه edit sprite را بزن بعد روی عکس اسپرایت دابل کلیک کن بعد با استفاده از ذره بین تا جای ممکن اسپرایت را گنده کن بعد با کمک scrool bar ها به پایین ترین و چپ ترین قسمت عکس برو (گوشه پایین سمت چپ ) با مداد رنگیو که می خواهی ترانس پورت بشه یک نقطه در گوشه ای ترن جا می کشی تا مثل عکس زیر بشود
2.باید ببینی خطط عمودیه یا افقی اگه عمودی بود برای اون شیئ یک اکشن jamp to position می ندازی تو ایونت برخورد با خط عمودی و درون y اون 1-y را مینویسیم (اگه خط از شیئ چپ تر قرار داشت ) تو X هم x خالی می نویسیم برای خط افقی هم این بالا ولی X جای y میشینه
این کار رو کردم ولی اصلا درست نشد.اصلا فکر نکنم ربطی به اون مربع کوچیک سمت چپ داشته باشه.
حالا باید چی کار کنم که این درست بشه؟!
برای سوال 2 ممنون میرم امتحان کنم.
ببخشید دبل پست میدم.
یک اتفاق خیلی بد برای گیم میکر افتاده . من گیم میکر معمولی(little) رو نصب کردم و بعد روش
برنامه ی Loader رو توی محل نصبش کپی کردم ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمیاد .
تا دیروز می اومد ولی امروز هر چی روی لودر کلیک می کنم نمیاد .
چی کار کنم؟
احسان جان شما گیم میکر نسخه ی حرفه ایش رو از کجا گیر اوردید؟
من فکر کنم اشکال از ریجیستریش باشه. فکر کنم مدت زمان استفاده از نرم افزار
تموم شده و الان باید برم اصلش رو بخرم.
لطفا خیلی فوری کمکم کنید
اگه من قبول داری فقط به اون مربع گوشه صفحه ربط داره اون هر رنگی باشه اون رنگ تو عکس غیب میشه
اگه نشد هتمآ مربع تو گوشه ترین نقطه نبوده یا اینکه رنگ درست را براش انتخواب نکردی
گیم میکر من یک ارور همیشه میده ولی من 20 تا پشت سر هم باز میکنم 17 همیش دیگه ارور نمی ده
گیم میکر 7.5 نسخه پرو را از این لینک بگیر
ممنون.
بازم امتحان می کنم.
احسان جان دانلود کردم دستت درد نکنه اون کرکش هم کپی کردم ولی یک مشکل اساسی داره اونم
اینه که وقتی توش میری نوشته pro ولی وقتی یک فایل رو بازخوانی می کنی و بر روی کلید سبز
run the game کلیک می کنی تا بازیت بیاد در لودینگی میاد یک دفعه پرو به لیتل تبدیل میشه و یک ارور میاد
و میگه که نسخه ی شما پرو نیست و بازیم رو نمی خونه .
شما چطوری از این فایل استفاده می کنید؟
ماله اینه که تو بازی را از خود گیم میکر باز کردی باید اول کرک را باز کنی بعد ازش استفاده کنی مثلا می خواهی یک سورس را باز کنی نباید روی اون دابل کلیک کنی باید اول کرک را باز کنی بعد فایل سورس را توی اون بکشی و رها کنی
پشت سر هم پست میدی می خواهی شمارش پوست هات بره بالا ای شیتون
عذر خواهی از تمام دوستان!
من اینترنتم تموم شده و اصلاً حال و حوصله ندارم با این اینترنت کار کنم! یه مدت به دلیل امتحانات نمیام......
فحش ندید!!!
اول تابستون ، می بینمتون!
منتظر باشید!
این کار رو هم کردم ولی باز هم همون طوری میشه اول می نویسه پرو ولی بعد در لودینگ بازی
تغییرش میده.چی کار کنم؟!!!!!
من واقآ نمیدونم تو کامپیوتر 20 از دوستام امتحان شد من تو خونشون بودم اما این ارور را نداد با فایل Dr-xj باز کردی یعنی رو دکتر کلیک کردی اگه کردی دیگه من نمیدونم مشکل کجاست
درستش کردم.
ممنون
سلام
دوباره با چند تا سوال اومدم:
1- درباره ی اون خطی که مانع حرکت راکت میشد باید بگم کار نکرد یا شاید هم اشتباه رفتم اگه میشه
یک بار مراحل رو بگو(بترتیب)
من خودم گفتم که دیوار نامریی درست می کنم و بهش میگه که با برخورد به راکت بایسته که این قدر گیر کرد
و بد بود که حالم گرفته شد.
2- در دسته های جوستیکی که یک چیز دارند مثل موس که می گرده(اسمش یادم نیست) . خب آیا چنین
کلیدی رو میشه برای گیم میکر تعریف کرد اصلا داره چنین کلیدیو؟( ما که ندیدیم)
3- یک سوال داشتم هر عملی رو که برای خودمون اجرا می کنیم چطوری می تونیم کاری کنیم همون
عمل برای دشمنمون اجرا شود.
مثلا می خواهیم بگیم به دشمن تیر بزنیم.چطوری میشه با همین کد کاری کنیم که دشمن این کار رو بکنه.
اصلا این طوریه؟؟ یعنی در ساخت بازی باید عمل خودمون رو مثلا با یک کد به دشمن تبدیل کنیم؟
4- این کد به چه معناست:
Y=loop.y; 11111
1 ها به خاطر فونت سایته.یک ها در کد نیست.
5- یک سوال قبلا پرسیدم جواب ندادید.
وقتی ما یک اسپرایتی رو Vectrial (اگه درست نوشته باشم) می کنیم که جهتش عوض بشه چرا
دیگه اون اسپرایت ترانسپورت نمی شه؟
6- وقتی در بازیم سرعت یک توپ زیاد میشه وقتی دقت می کنم می بینم به اصلا به دیوار نمی خوره و به زمین می خوره
یعنی به حای اینکه به دیوار بخوره و بلوکه بشه یکم بالاتر از دیوار که زمین هست می خوره(در سرعت زیاد)
اشکال از چیست؟
راه حل چیست؟
1.بهترین راه برای درک موضوع یه نگاه به فایل سورسی که برات ساختم
2.تو گیم میکر به صورت پیش فرض آنالوگ دسته توش کار نمی کنه باید براش فایک GEX دانلود کنی تا کار کنهکد:http://iranikhaze.googlepages.com/samsnak3.gmk
3.نه برای دشمن کد سوا می نویسی تا هوش مصنوعی داشته باشد
4.یعنی varable ایگرگ (وای ) مقدارش با ایگرگ (y) آبجکت loop برار باشه ما تو گیم میکر ایگرگ با حروف بزرگ نداریم پس با نوشتن ایگرگ بزرگ یک varable ساختیم
5. به عکس زیر نگاه کن تو حالت شماره یک گوشه سمت چپ پایین تصویر (تو ذره بین نگاه کن )سفید رنگه پس رنگ سفید تصویر حذف می شود اما تو تصویر شماره 2 حالت vertical شده است و مربع گوشه پایین سمت چپ سیاه شده پس رنگ سفید باقی میمتند و رنگ سیاه غیب می شود
6.فکر نمی کنم راحی داشته باشه
سلام دوباره .
گفتم این تاپیک خلوت شده گفتم دوباره یکسری سوال کنم:
1- من یک نوشته ی متحرک در فتوشاپ درست کردم حالا اوردمش توی گیم میکر و وقتی
بصورت آبجکتش می کنم و توی بازیم می گذارم سرعتش خیلی بالاست در صورتی که من
سرعت حرکت نوشته رو آروم گذاشتم.چنین مشکلی رو کلا با همه ی اسپرایت های متحرک
دارم می خوام سرعتشون همون سرعتی باشه که قبلا در فوتوشاپ درست کردم و اصلا
سرعتشون زیاد نشه.
2- مشکلم با دیوار حل نشد.در سورس شما کار می کنه ولی در بازیه من نه.
3- اون کدی که گفتم یعنی چی رو می خوام کاری کنم که برای x هم همین طور بشه مثل وای.
ولی هر کاری کردم نمیشه.یعنی می خوام :
y=ball.y; jjjjjj
برای x هم باشه.
چی کار کنم؟
4- چطوری میشه هوش مصنوعی در گیم میکر طراحی کرد؟
که بتونیم تمام حالات رو برای بازی تعریف کنیم که اگه فلان شد فلان بشه
اگه بازیکن راست رفت بمیره و اگه چپ رفت زنده بمونه(چه مثال ضایعه ای)
با تشکر
سلام
1-یه سوال چطور میشه مثلا از یه تفنک
یه تیری رها بشه به دشمن به خوره و
نابودش کنه؟
2-چطوری یه آبجت سوار یه آبجت دیگه بشه؟
خیلی خیلی ممنون
sam & Snake جان جواب برای سوال اولت اينه كه اين كد رو به صورت Crate براي ابجكتت بذاري:
image_speed=سرعت دلخواه
(بقيه رو نميدونم)
1. دوستمون جواب داد
2.اگه سورس بازیتو به من بدی من برات درستش می کنم
3..4.چاره کار تو هوش مصنوعی فکر کنم بدونم چه چیزیو احتیاج داری تو سورسی که به من میدی برات یک نمونه کامل قابل درک درست می کنم ( تو میخای راکت دشمن به سمت توپ بره ولی بعض مو قع ها گول بخوره باید یک هوش ابتدایی براش نوشت )
رمز فایل سورستون را برام پیام شخصی بفرستید منم قول میدم ازش استفاده نکنم
تاحالا مربوط به آقای sam&snake
و حالا آقای حمید جوووون.
باید یک آبجکت جدید بسازی با اسپرایت تیر (عکس تیر معمولآ یه دایره کوچیکه ) توش ایونت بر خورد با دشمن را بسازی بعد تو این ایونت اکشن destory instanse از سر منوی دوم (main1 ) انتخواب کن توش نقطه self را به other تقیر بده بعد ok ابجکت را بزن برو آبجکت تفنگ را باز کن تو ایونت مربوطه (key_releas_space یک نمونه بود ) اکشن creat moveing بزار بعد تیک releativ ا حتمآ بزار بعد از منوی کرکره ای object (بالای ایکس ) تیرو انتخواب کن نقطه روی self می مونه و فایل را ok کن تموم شد
2.اگر فزض کنیم savar نام آبجکت تفنگ , sarbaz نام ابجکت سرباز است به صورت زیر کار می کنیم
تو آبجکتی که باید سوار بشه یک (tofang) یک ایونت استپ میگزاریم توش این کد را می نویسیم
برای اینکه تو جای دلخواهت قرار بگیره جلوی دات ایکس و دات اگرگ (وای) یه عددی را جمع کنکد:x=sarbaz.x
y=sarbaz.y+10
اما اگه یه آموزش کامل از اینکه چجوری اگه روت به جلو بود تیرت رو به جلو اگه رو به عقب بودی تیرت رو به عقب بره بحث دیگه ای داره
سلام
خیلی ممنون ehsan_wwe جووووووون
سلام
یه مشکلی هست
هر کاری کردم تیر به طرف جلو نرفت و ثابت بود؟
ممنون
آخ یادم رفت بگم تو اکشن creat moveing باید speed را هم از 0 به عدد دلخواه تغییر بدی و direction هم زاویه شلیک را مشخص می کند (0 شزق.90بالا.180غرب.270جنوب)
یادم رفت بگم که تو ایونت برخورد تیر با دشمن باید یک destory instance دیگه با حالت نقطه self بزاری
به این سورس نگاه کن
سلامنقل قول:
:40:دمت گرم خیلی باحالی.:40:
سلام
به وسيله ي چه كدي مي تونيم تعريف كنيم كه با كليك روي آبجكت a آبجکت b که در روم
مثلا c هست عوض بشه.مثلا من می خوام برای بازیم قدرت انتخاب زمین بگذارم که
فرد بازیکن بتونه زمین بازیش رو انتخاب کنه. می خوام تعریف کنم که با رفتن روی گزینه ی
a که زمین هست بتونم آبجکت زمینم رو که b هست در روم c عوض کنم.امیدوارم فهمیده باشید.a= گزینه ی انتخاب زمین b= زمین c= اسم روممه.
با تشکر
اینی که شما گفتید راه زیاد کار بردی نیست برای قدرت انتخواب من به شما استفاده از varable با مقدار true یا false رو پیش نهاد می کنم با این حال من برای شما یک نمونه سورس ساختم چون توضیح دادن در باره ی روشی ک خواستی خیلی زمان می بره
فقط یک چیزی برای اکشن هات برای اینکه روی یک آبجکت دیگر کار کند می تونی نقطه self را به object تغییر بدی (برای نمونه اکشن دیستوری داخل سورس ) و آبجکتی را که می خواهی روش عملیات انتخواب بشه را انتخواب کنی
کد:http://iranikhaze.googlepages.com/Samsnake5.gmk