دوست عزيز اتحادت با اتحاد من يعني توتال تو جنگهنقل قول:
هواي خودتو داشته باش
Printable View
دوست عزيز اتحادت با اتحاد من يعني توتال تو جنگهنقل قول:
هواي خودتو داشته باش
منم میگم...البته خیلی وقت نیست که بازی میکنم...(فقط به جمیعت نیست!)
ir1:Gth
ir2:Gth
com9:Gth
:11:نقل قول:
راستش اتحاد شما با ما توي جنگه ما كه با كسي دشمن نيستيم
درسته كه همه توي اتحاد ما به خون اتحاد شما تشنه اند ولي تا حالا كه حمله نكرديم
عزیزان این تاپیک کل هم کپی پسته
همون آقایی که تاپیکو زده کل آموزشاش کپی بود حتی یه آموزششو خود من نوشتم توی یه فروم دیگه
خب اگه ميتونستين كه حمله ميكردين دي:نقل قول:
نه نميتونيم متاسفانه
هنوز انسجام و قدرت لازمه رو نداريم
در ضمن سوالات داخل امضاتون هم جواب ميدم
1-سياسيه
2-يه بار امضاي من هم به خاطر بزرگ بودن حذف شد البته اين مضوع سليقه اي هست و ممكنه يكي از مديرا احساس كنه كه امضات بيخوده .سريعا حذف ميكنه
بار دومي هم كه حذف شد فكر كنم سيستم ريسنت كرده بود چون اصلا بزرگ نبود عكس شخصيت كارتوني sid بود توي كارتون عصر يخبندان!
بابا اینجا چقدر اسپم دونیه صاحب نداره؟!هرچی میگین که ربطی به اینجا نداره ای خدا!!!!!!!!
آقا حالا چرا دعوا میکنید دعوا بده دعوا پیفه دعوا خوب نیست(برو بکشش به خاک و خون بکشونیدش:دی)((هر دوتون منظورم بود))
اخه تو يه نگاه بنداز بعد خودت هي اسپم بده اقاي مدير كل!:eh: اينجا پست هاش شمارش نميشه پس نميخواد هي اداي مديرارو در بياري خدا رو شكر مديرش هم سالم تر از من و تو هست نظارت هم ميكنه. حرف هاي اين دوستان هم ، هم به تراويان و هم به تاپيكش مربوطه.نقل قول:
پس ول كن.
اسپم نميدن اخه!نقل قول:
دارن در مورده موضوع تاپيك حرف ميزنن.
در مورده حملات اتحادشون.
قضيه اين عمارت قهرمان چيه؟
اين تجربه چه فايده اي داره مال من اومده روي 55%
آيا با بالا بردن سطح اون ميشه قدرت حمله اي يا دفاعي رو زيادش كرد؟ر حالي سطح 1 فقط 5 بار بيشه روي گزينه هاش كليك كرد آيا اين 5 بار زياد ميشن؟چجوري؟
آيا ميشه يه سرزمين متروكه رو كه 10ساعت از ما اصله داره رو صاحب شد؟
براي صاحب شدن سرزميت متروكه در نقشه 7*7 عمارت قهرمانم داره ميرسه به 10 بعدش بايد چي كار كنم؟
لطفا به همش جواب بدين
1- هر 100 تا تجربه شما ميتوني 5 تا مهارت هاي قهرمانتونو ببريد بالا.نقل قول:
2-بله!
اگر سطح قهرمانتون رسيد به 10 ميتونيد به يك سرزمين متروكه حمله كنيد(بهتر با سرباز هاي زياد باشه) و بعد از حمله اگر موفق شدن حداقل يكي از سربازانتون برگردن اون سرزمين ميشه مال شما و به توليداتتون حدوده 25 % اضافه ميشه. البته به نوع سرزميني كه حمله ميكنيد هم داره امكان دار فقط چوب يا ... توليداتش بره بالا.:10:
قضيه اين عمارت قهرمان چيه؟
اين تجربه چه فايده اي داره مال من اومده روي 55%
آيا با بالا بردن سطح اون ميشه قدرت حمله اي يا دفاعي رو زيادش كرد؟ر حالي سطح 1 فقط 5 بار بيشه روي گزينه هاش كليك كرد آيا اين 5 بار زياد ميشن؟چجوري؟
آيا ميشه يه سرزمين متروكه رو كه 10ساعت از ما اصله داره رو صاحب شد؟
براي صاحب شدن سرزميت متروكه در نقشه 7*7 عمارت قهرمانم داره ميرسه به 10 بعدش بايد چي كار كنم؟
لطفا به همش جواب بدين
1- هر 100 تا تجربه شما ميتوني 5 تا مهارت هاي قهرمانتونو ببريد بالا.به اين صورت كه اگر مثلا الان 5 تا ميتونيد مهارت هاي قهرمانتون رو بالا ببريد بعد از اين كه 100 تا تجربه گرفت ميتونيد 10 تا بالا ببريد و الي اخر...نقل قول:
2-بله!
اگر سطح قهرمانتون رسيد به 10 ميتونيد به يك سرزمين متروكه حمله كنيد(بهتر با سرباز هاي زياد باشه) و بعد از حمله اگر موفق شدن حداقل يكي از سربازانتون برگردن اون سرزمين ميشه مال شما و به توليداتتون حدوده 25 % اضافه ميشه. البته به نوع سرزميني كه حمله ميكنيد هم داره امكان دار فقط چوب يا ... توليداتش بره بالا.
بله ميتونيد 20 ساعت هم كه فاصله داشته باشه رو بگيريد ولي بهتره سرزميني نزديك به خودتون باشه.
آيا ميشه رهبر يك اتحاد اتحاد خودش رو بده به يكي از اعضاش؟
آيا ميشه يك شخصي كه توي يه اتحاد هست خودش هم اتحاد تاسيس كنه؟
كتيبه ها رو چجوري و با چي و از كجا ميشه پيدا كرد؟
منجنيق سطح 1 ميتونه چندين بار پشت سر هم شليك كنه و يك دهكده رو از هم بپلشونه؟هزينه داره شليكهاش؟
قصر و اقامتگاه به چه دردي ميخورن؟
خوب بله تمام امکاناتشو میده به یک نفر میشه خوب چجوری فکر کردی پس مقام مشخص میکنن:دینقل قول:
خیر باید اول خارج شه.
از کتیبه منظورتون چیه کتیبه ی آخر بازی؟!خوب با قهرمان در صورتی که خزانه داشته باشید
منجنیق سطح یک 1 بار میتونه شلیک کنه یک دهکده بسته به تعداد ساختماناش و قدرت دیوارش میتونه خراب بشه بعضی اوقات اصلا صدمه نمیزنه خیر هزینه نداره فقط خودش
خوب قصر باعث میشه که دهکده تبدیل بشه به پایتخت که نمیشه گرفتش یعنی هیچ جوره نمیشه تصرفش کرد مگر با خراب شدن قصر و در لول های 10 15 20 میتونه 3 تا مهاجر درست کنه که آن ها با حمل 750 تا از هر منبع به زمینی خالی رفته و دهکده ای اونجا بسازن اقامتگاه هم کارش فقط اینه که در لول های 10 15 20 3 تا مهاجر رو درست کنه(در صورتی که در یک دهکده قصر باشه اقامتگاه نمیشه ساخت):11:
دوستان مشه منو راهنمایی کنید که چرا من با وجود اینکه مزارعم همه سطح 3 و یکی هم سطح4 هستش تولید محصولم در ساعت 18 واحده و داره هر لحظه کمتر میشه؟
ضمنا جمعیتم 80 تاست و سربازم ندارم.
سلام.
دوست عزیز،شما با ساخت منابع و ساختمان ها و ... یا ارتقاشون جمعیتتون زیاد میشه و با افزایش جمعیت مصرف گندم هم بیشتر میشه...در نتیجه مقدار تولید کم میشه...نقل قول:
البته تولید کم نمیشه...اون اعداد مقدار گندمیه که به انبار اضافه میشه....مثلا ممکنه در ساعت 50 تا گندم تولید بشه...که 30 تاش مصرف میشه و 0 تا به انبار میره و ذخیره میشه... اون 20 تا رو مینویه...تولید در هر ساعت 20 گندم :46:
موفق باشید.
:11:
يه نكته مهم رو ايشون نگفتن
زمين متروكه اي كه ميخواين بگيريد فقط بايد در 7*7 خودتون باشه نه جاي ديگه
آموزش بازي تراوين براي مبتديان (توتن ها)نسخه 3&4
کد:http://i40.tinypic.com/2e6dax1.jpg
کد:http://tinyurl.com/malg4h
خوب ببخشید اینو 200 بار گذاشتید که خوب توی امضاتون هست دیگه...البته جای تشکر داره:دی
بعله بعله باید در 7 در 7 شما باشه
میگم اینجا کسی نقشه ی ووندر ورلد رو پیدا کرده؟
ميگم داستان اين 7×7 چيه؟
يعني بيشتر از اين نميشه متروكه گرفت؟
نه دیگه باید توی همین محدوده باشه .نقل قول:
ميگم داستان اين 7×7 چيه؟
يعني بيشتر از اين نميشه متروكه گرفت؟
نگید این حرفو بنده خدا گفته شاید بعضی ها ندیده باشن.نقل قول:
خوب ببخشید اینو 200 بار گذاشتید که خوب توی امضاتون هست دیگه...البته جای تشکر داره
بعله بعله باید در 7 در 7 شما باشه
میگم اینجا کسی نقشه ی ووندر ورلد رو پیدا کرده؟
اقا این همسایه های ما خیلی بد جنسن هیچکدوم نیومدن تو اتحاد ما عضو شن چکار کنم به این کار تشویقشون کنم؟
فقط بايد به زبانتون و فن بيانتون اتكا كنيد.نقل قول:
يا اين كه قوي تر از اونا باشيد.
ديگه اين دو كار اگر نشد ديگه نميدونم!
اقا اين خارجي ها چقدر پر رو هستن!!!!
5 ساعت راهو 3 بار 3 بار هي حمله ميكنه خسته هم نميشه!!
حالا خدا رو شكر يك مدت بهم حمله نكردن منم از فرصت استفاده كردم 110 تا سرباز ساختم.
الانم يه يارو تا 4 ساعت ديگه ميرسه به من!
ولي خيلي باحاله توليداتم همه بالاي 900 شده!
سلام دوستان :11:
آقا یه سوال فنی ! من چکار باید بکنم تا قدرت دفاعی و تهاجمی خیلی بالا بشه !؟ یعنی اگه کسی به دهکده ـم حمله کرد حالش گرفته بشه و اگر هم من به کسی حمله کردم خفن دهکده ـش رو غارت کنم !؟
به نظر من شما هيچ وقت توتن نگير. اگر گول بگيري هم قدرت دفاعشون عاليه هم قدرت حملشون خوبه.نقل قول:
براي سوالتون هم بايد بگم كه شما بايد فقط سرباز بسازيد تا قدرت دفاع و حملتون بره بالا.
يه توصيه اي هم كه ميتونم بكنم اينه كه اگر 2 تا دهكده داريد ، سعي كنيد يكيشون رو فقط سرباز هاي مخصوص دفاع و يكيشون رو سرباز هاي مخصوص حمله تربيت كنيد اينجوري:
اگر كسي به دهكده ي دفاعيتون حمله كرد كه خوب قدرت دفاعتون بالاست و بعد ميتونيد با دهكده ي حجوميتون بزنيدش اگر هم به دهكده ي حجوميتون حمله كردن ميتونيد براي دهكدتون نيروي دفاعي بفرستيد.
به نظر من به اين دلايل گول ها بهترين نژاد هستن:
1- ميتونن حتي بدون ساخت سرباز از دهكدشون محافظت كنن . يكي به دليل مخفيگاه هاشون كه 2 برابر نژاد هاي ديگه جا داره يكي ديگه هم به دليل اين كه تله سازي دارن.
2-سربازانشون بسيار سريع هستن و يك راه رو كه توتن ها ميخوان برن تا برسن گول ها ميرن و بر ميگردن!
3-- تاجرانشون سريع ترين تاجر ها هستن.
4-سرعت ساخت و قيممت سربازاشون از رومي ها بهتره
5-با اين نژاد هم ميتونيد خوب دفاع كنيد و هم خوب حمله.
6- مثل رومي ها زيادي رسمي و كلاسيك نيستن و مثل توتن ها هم زيادي به هم ريخته نيستن!
lol
ولی من توتن رو ترجیح میدم...چون همون اول بازی سرباز مفت میسازم نمیزارم کسی پا بگیره.اگه مثلا یه گول هم سرباز هامو اسیر کرد دلم نمیسوزه...گول خوبه ولی یکم دیر قوی میشه....رومن هم که تا پا بگیره بازی تموم شده..ولی توتن بازش اگه حرفه ای باشه راحت میتونه پا بگیره تا اون حدی که 200 تا تاله گول رو اصلا به حساب نیاره!
اره ولي سرعت لشكريان گول رو حساب كرديد؟نقل قول:
سلام من سرور 1 فارسي با يوزر which-kingبازي ميكنم....
تازه همين الان ثبت نام كردم و اموزش مي بينم.لفطا هواي منو داشته باشيد....
در شمال شرقي
آقا چيكار كنيم تا سپاهيان ما گندم مصرف نكنن يا كم مصرف كنن؟
اگه من اونها رو به غارت يك دهكده كه 50 ساعت دور تر از منه بفرستم در حين رفتن و برگشتنشون از گندمم استفاده نميشه ؟يا ميشه؟
2-بهترين راهكار براي افزايش دادن ميزان تجربه قهرمان چيه؟آيا مسافت تا دهكده غارت شونده تاثير داره؟آيا نتيجه جنگ تاثير داره ؟اگه من سربازهام رو به جنگ يه دهكده ضعيف و بدون سپاه بفرستم تاثيرش با جنيدن با يك دهكده قوي برابره؟
نمیشه کاری کرد تا سپاهیان کمتر گندم مصرف کنن.من شنیدم در اخر بازی وقتی Wonder Of The World v رو میسازی مصرف گندم سپاهیان نصف میشه.نقل قول:
نه در زمان حمله هیچ فرقی نمیکنه.اگه تو برگشت تعدادیشون مرده باشن چرا کم میشه.
بهترین راهکار حمله به دهکده های متروکه دارای حیوانات نسبتا ضعیف و البته زیاد هست ولی بعضی از حیوانات خیلی قوین و حمله به اونها میتونه قهرمانت رو بکشه.یکی دیگشم اینه که به دهکده های ضعیف یا نسبتا قوی حمله کنی.اگه طرف قوی بود بهتره از منجنیق برای فلج کردنش استفاده کنی.
بله تاثیر داره.اگه زیاد باشه اون شخص میفهمه که دارین بهش حمله میکنه و نیروی دفاعی میسازه یا به شما حمله میکنه.
حمله به دهدکه های ضعیف اصلا به درد نمیخوره ولی اگه به یک دهکده قوی حمله کنی تجربیات قهرمانت خیلی زیاد میشه.البته این کار خطرات زیادی داره ممکنه طرف منجنیق داشته باشه و به شما حمله کنه و شما رو نابود کنه یا اگه تو یک اتحاد قوی باشه به هم اتحادیهاش بگه که به شما حمله کنن.اونوقت دیگه نابودیت حتمیه.
اگه میخوای قدرت حیوانات رو ببینی به اینجا مراجعه کن:
با تشکرکد:http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=440
اقا يك سوال:
خزانه اي كه گول ها ميتونن بسازن كارش چيه و كارش چيه؟
خزانه رو همه نژاد ها میتونن بسازننقل قول:
واسه پیدا کردن نقشه WW هست
اقا من یه همسایه دارم با منجنیق به من حمله می کنه چه کار کنم
باید فقط دفاع کنی به صورت یکی دفاع یکی جا خالی همین اگر نیرو زیاد داری دفاع مطلقنقل قول:
نقل قول:
به نظر من توی این مواقع با سیاست خودت باید با طرف طرح رفاقت بریزی . و بهش بگی که در مواقع نیاز کمکش میکنی . حتی شده بهش باج بدید ؛ روزانه یک ساعت از منابعتون رو بهش بدید ؛ و بگید که حمله نکنه . البته اگه اتحادی که توش هستین میتونه شمارو ساپورت کنه و واستون دفاعی بفرسته ؛ خوب جلوش واسین و حتی بهش حمله کنید . اما اگر خیلی گنده بود دیگه باید باج بدید تا نابود نشید . . .نقل قول:
باید فقط دفاع کنی به صورت یکی دفاع یکی جا خالی همین اگر نیرو زیاد داری دفاع مطلق
با 200 تا سرباز و 20 تا منجنیق حمله می کنهنقل قول:
نظر من توی این مواقع با سیاست خودت باید با طرف طرح رفاقت بریزی . و بهش بگی که در مواقع نیاز کمکش میکنی . حتی شده بهش باج بدید ؛ روزانه یک ساعت از منابعتون رو بهش بدید ؛ و بگید که حمله نکنه . البته اگه اتحادی که توش هستین میتونه شمارو ساپورت کنه و واستون دفاعی بفرسته ؛ خوب جلوش واسین و حتی بهش حمله کنید . اما اگر خیلی گنده بود دیگه باید باج بدید تا نابود نشید
مگه میشه جلوشو گرفت این پیام ها هم که قعطه است
یه سوال دیگه اگه به یک هکده حمله کرد چند تا زندانی گرفتند چه طوری آزادشون کنم
با یه تعدادی سرباز بهشون Normal attack کن . حمله ی معمولی ؛ نه غارت . اینطوری میرن و آزادشون میکنند.نقل قول:
یه سوال دیگه اگه به یک هکده حمله کرد چند تا زندانی گرفتند چه طوری آزادشون کنم
خب يه سوال ديگه:
اگر با منجنيق به دهكده اي حمله بكني تا 0 بشه اون دهكده ميشه مال خودم؟