سلامنقل قول:
ذکر نام نرم افزار مدیریت دانلود الزامی است
آیا شما فایل های دانلود شده ی قبلی را دارید؟
سلامنقل قول:
ذکر نام نرم افزار مدیریت دانلود الزامی است
آیا شما فایل های دانلود شده ی قبلی را دارید؟
وای که چه قدر من این Idm رو دوست دارم.
آخرشه.
ادامه بدید.
سلام
فرض کنید که من روی یه سیستم دیگه با getright یه فایلی رو تا نصفه دانلود کردم و قابلیت رسیوم هم دارم. حالا این فایل نیمه دانلود شده رو که مثلا روی فلش بوده رو میبرم یه سیستم دیگه و اونجا هم getright رو نصب میکنم. چطوری روی سیستم دوم به getright بفهمونم که این فایل رو از ادامه دانلود کن.
نبود کسی جواب بده؟نقل قول:
شما در ابتدا این برنامه بد کرک کردید و اطلاعات داخل رجیستر ویندوز باقى مونده ... در ضمن بعید میدونم مشکل از زبان فارسى باشهنقل قول:
سه کرک مختلف تست شده براتون گذاشتم
اول برنامه رو کاملا آنیستال کن (ردپاش باقى نمونه) و مجددا نصب کن
بعد با یکى از پچ ها اونو کرک کن (نخوه کرک هر پچ در داخل پوشه اون اومده)
اگه جواب نداد دوباره برنامه رو آنیستال کن و با یه پچ دیگه امتحان کن
اگه باز هم موفق نشدى اصلا بیخیال Build 8 بشو و یه ورژن دیگه رو انتخاب کن (من بدون دردسر دارم از Build 7 استفاده میکنم)
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/107606555/IDM.KRKS.rar
با سلام خدمت دوستان من از دانلودر دانلود اكسلريتور استفاده مي كنم با وجود اينكه اين دانلودر در سيستم من نصب هستش چرا در بعضي از سايتها از جمله راپيدشير من نمي تونم از اي دانلود استفاده كنم دانلودر خود ويندوز دانلود مي كنه
سلام به دوستان من يه idm از اينترنت دانلود كردم از همين سايت خودمون بعد از اولين اتصال از من درخواست اپديت كرد منم اپديت كردم حالا نرم افزارم بسته و مي نويسه شما با اطلاعات جعلي خريداري كرديد حالا من چيكار كنم هر كي مي دونه راهنمايي كنه ممنون
سلام من اين Idm را دانلود كردم بعد نصب كردم بعد از ورودم به اينترنت درخواست اپديت كرد من هم اپديت كردم حالا نرم افزار رو بسته وميگه شما جعلي خريداري كرديد و از من يوزر وپسورد خريد مي خواد چيكار كنم ممنون
عزیزم اینجا سئوالتو مطرح کن :نقل قول:
سلام من اين Idm را دانلود كردم بعد نصب كردم بعد از ورودم به اينترنت درخواست اپديت كرد من هم اپديت كردم حالا نرم افزار رو بسته وميگه شما جعلي خريداري كرديد و از من يوزر وپسورد خريد مي خواد چيكار كنم ممنون
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=202495
آقا كسي نيست جواب سوالات رو بدهنقل قول:
حتما جزء لیست سایت هایی است که توی مدیریت دانلود تنظیم شده ازش دانلود نشه یک نیگا بیندازنقل قول:
آفلاین پچش کنین یا سریال بهش بدیننقل قول:
سلامنقل قول:
مهدی جان از این کرکی که برات آپلود کردم استفاده کن
موقع اجرای کرک IDM باز نباشه
با این کرک چند نسخه رو کرک کردم الان هم از آخرین نسخه استفاده میکنم
کد:http://prans.persiangig.com/Crack/Crack%20IDM%20v5.11%20%28build%20X.X.X%29.rar
:11:
با چه نرم افزاری دانلود کردی؟نقل قول:
ویندوز ویستا تو کدوم درایو نصب بود
ویندوز ایکس پی رو تو کدوم درایو نصب کردی؟
مسیر پیش فرض همه نرم افزار ها و همچنین نرم افزار های مدیریت دانلود
درایو \:C شما هستش اگه فرمت کردی و ویندوز رو عوض کردی از بین رفته
خب باید کپی کنی تو همون مسیر اصلی آدرسش رو از داخل ویندوزت بردارنقل قول:
اینترنت دانلود منجر یه امکان جالبی که داره اینه که میتونی از کارها و دانلود ها و آدرس های موجود
در اون یه خروجی بگیری و بعدا دوباره بهش برگردونی
اگه هم این امکان و داره ازش پشتیبان بگیر و سیستمی که میخوای انتقال بدی انتقال بده
تا فایلهای جدیدت رو که کپی کردی بخونه
برای دانلود مستقیم از رپید باید اکانت داشته باشینقل قول:
اما وقتی نداری دانلود با دانلود منجر یکم اذیت کنندس
معمولا وقتی دانلود منجر نصب میکنی ازت میپرسه که به عنوان دانلود کننده اصلی باشه یا نه
اگه اصلی باشه نباید مشکلی داشته باشی
یه خوبی که داره اینه که این قابلیت رو داره که چند کلید براش تعریف کنی
که از اونها برای جلوگیری از دانلود و اجبار به دانلود از سایت های مختلف استفاده میشه
:11:
توي كدوم قسمت بايد برم نگاه كنمنقل قول:
ميشه رو دانلود اكسليتور نشون بدي
DAP?نقل قول:
متاسفانه ندارمش روی سیستمم
سلام دوستان عزیز
وقتی ما یک مدیریت دانلودی را استفاده می کنیم که لایسنسش نیمه رایگان هست و باید اونو رجیستر کنیم و شاید با پچ ، این موضوع را دقت داشته باشین که از یک پچ گروه کرکر مناسب استفاده کنین چون پچ های دیگه ممکنه برخس خصیصه ها و ویژگی های مدیریت دانلود را بگیرن و از کار بیندازن به علاوه ی اینکه اگه از پچ استفاده می کنین دقت کنین حتما گزینه ای به نام بک آپ داشته باشه نداشت ، فایل اجرایی برنامه را یک جای دیگه هم ذخیره کنین
وقتی یک نرم افزاری رو مثل مدیریت دانلود پچ کردین حتما به توضیحاتی که می ده در کادر مربوطه دقت کنین تا ببینین آیا همه چیز درست پیش رفت یا نه
اگر مشکلی بود فایل بک آپ را که توی همون دایرکنری نصب هست برگردونین
هیچ وقت یک فایلی را که پچش کردین دو باره با یه پچ دیگه پچ نکنید و فایل اصلی رو که اعمال خاصی روش انجام نشده استفاده کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه منظورت این Internet Download Accelerator هست من میگم.
تو سیتم خودم این نصب هست.
شما در این برنامه برو به قسمت Tools بعد options بعد Other بعد هم MyTopFiles settings در اینجا چندین سایت مثل راپید شیر نوشته شده فکر کنم از این قسمت باشه شما برو تو این قسمت ببین میتونی درستش کنی.
من امتحان نکردم.
نحوه ی پچ کردن IDM به روش صحیحنقل قول:
1-مطمئن شوید فایل exe اصلی یعنی IDMan قبلا پچ نشده است
2- به مضمون فایل readme یا nfo همراه پچ یا کیجن دقت فرمایید
3- حتما از فایل exe بک آپ بگیرید تا در صورت مشکل داشتن پچ ریپلیسش کنید
4-بعضی از پچ ها بعد از پچ کردن فایل exe باید سریال نامبری هم بهشون داد
5- در هنگام پچ کردن آیکن برنامه را از سیستم ترای حذف کنین
شاهدي جان پس بايد چي كار كنم ؟نقل قول:
این برنامه خیلی برنامه ی خوبی هست ولی من یه مشکلی دارم باهاش.
از کجا میشه Clipboard Monitoring رو غیرفعال کرد؟
هر وقت یه لینک رو کپی می کنم این نرم افزار میاد بالا و می خواد
لینک رو دانلودش کنه.اعصابم رو خرد کرده.
راستی قسمت Browser Integration این نرم افزار کجاست؟
Tools\Optionsنقل قول:
از کمکتون ممنونم.عجب بی دقت هستم من.Theme ویندوز XP رو عوض کردم
و اون + ها دقیق مشخص نبود.فکر می کردم Submenu نداره.خودم خندم گرفت.
باز هم ممنونم.
سلام
می خواستم ببینم با برنامه ای مثل IDM میشه کاری کرد که فقط از مقدار مشخص شده ای از سرعت دانلود کنه ؟
مثلا براش تعریف کنیم حداکثر با سرعت 10kb/s دانلود کنه و بقیه پهنای باند خالی بمونه ؟
ممنون
پدرام
بله
از منوی دانلود گزینه اسپید لیمیتر رو انتخاب کنید و حداکثر سرعت دانلود رو که میخواهید بهش بدید ...
آها !
حله ;)
ممنون
موفق باشید
سلام
اقا الان چند وقتیه که من هرچی دانلود میکنم به این شکل در میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من باید چیکار کنم؟
سلام.شما باید نرم افزاری که بتونه فایلهای rar رو باز کنه رو سیستمتون نصب کنید مثله win Rar یا 7Zip.
سلام
شما هر چیزی مثل فایل exe هم دانلود کنی این طوری میشه؟
شاید مشکل از ویروسه.
اول برنامه winrar رو نصب کن اگه درست نشد با آنتی ویروس سیستمت رو چک کن ببین ویروسی نباشه.
اقا درست شدش مشکل از ویندوز بود عوض کردم رفع مشکل شدش( ویندوزم خراب شده بود وینرار نصب نمیشد + هیچ برنامه ای هم نصب نمیشد)
ممنون از اینکه توجه کردین ویندوزمو عوض کردم درست شدش
دمتون گرم
محمد...
عزيزم اصلا اين مسيري كه شما گفتيد تو دانلود اكسليتور وجود ندارد ميشه نصب كنيد و يه امتحاني كنيد خدا خيرتون بدهنقل قول:
سلام
من از Idm پرتابل استفاده کردم ولی فایلهایی که دانلود میکنه قابل شناسایی نیسنتد و فرمت مشخصی ندارند. چکار باید بکنم
دوستان سلام
اینی که میگم امتحان کن
به مسر زیر برو
IDM> option< file types
بالای دکمه دیفالت یه جا هست که باید توی اون پسوندها نوشته شده باشه
اگه فایلی که دانلود کردی پسوندش اونجا بود که قاعدتا باید بخونه
اگه نبود با یه فاصله از پسوند آخر پسوند فایلی که دانلود کردین یا میخواین دانلود کنین رو بنویسین
بعد از این باید بخونه
سلامنقل قول:
اون قسمت رو ولش کن.
شما دانلود منیجرتون رو برای دانلود فعال کنید و هر وقت از راپید شیر خواستی دانلود کنی اگه کد رو وارد کنی بعد دانلود رو فشار بده بعد خود به خود دانلود منیجر میاد و شما start رو بزن بعد شروع به دانلود میکنه ولی فکر کنم اگه شما pause رو بزنی دانلود نمیکنه بعد باید دوباره از اول دانلود کنی.
اين روش رو امتحان كردم ولي دانلود نمي كنه ، سريع پر مي شه و بعد در باز كردن فايل ارور مي ده فايل رو باز نمي كنه اون روش رو اگه يه امتحاني كنيد حله هانقل قول:
سلامنقل قول:
گاهی اوقات نرم افزار های پرتابل چون بد پچ یا به اصطلاح رجیستر شده اند چنین مشکلاتی را دارند
آقا كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟!!!!!!!
سلامنقل قول:
میخوای چیکار امروزه که سایت راپید شیر آدم شده میتونیم راحت بدون کد دانلود کنیم و با دانلود منیجر هم میشه دانلود کرد.