خوب اگه منظور شما ساختن کشتی و... است اره داره . اگرشما نسخه های قبلی red alert رو بازی کرده باشید این نسخه زیاد باب میل شما نیست ولی اگه تا به حال بازی نکردید حتما این بازی رو تهیه کنید چون بازی بسیار خوبی است .نقل قول:
Printable View
خوب اگه منظور شما ساختن کشتی و... است اره داره . اگرشما نسخه های قبلی red alert رو بازی کرده باشید این نسخه زیاد باب میل شما نیست ولی اگه تا به حال بازی نکردید حتما این بازی رو تهیه کنید چون بازی بسیار خوبی است .نقل قول:
تو ورژن قبلی هم بودنقل قول:
Red Alert 3 Patch 1.03 - English
40.28 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13186
من RedAlert که westwood ساخته بود رو بازی کردم به چه دلیل این ورژن به دلم نمی چسبه؟نقل قول:
منظورت سری خود رد آلرته یا ورژن قبلی جنرال؟ (ورژن قبلی ژنرال که نیروی دریایی نداشت)نقل قول:
چون شبیه لگو red alert هست اخه این چه وضعشه . بعد هم این تیم جدیده چیه بابا اضافه شده اخه دقیقا همون بلایی که سر tiberium اومده داره سر اینم میاد گیم پلیش بیشتر بدرد ادم های تازه کار میخوره هیچ گونه نکته جالبی هم درش نیست سرعت بازی هم به شدت کمه . استفاده کردن از سیستمه مسخره ای که برای اولین بار داخل جنرال استفاده شد همونی که میجنگی بعد ستاره میگیری و چرت و پرت اپگرید میکنی . و.............. در کل اگه شما اون red alert رو بازی کنی فک نکنم با این زیادی حال کنی البته این نظر شخصی منه و ممکنه خیلی ها از این بازی خوششون بیاد منم بدم نمیاد ولی میگم بعد از این همه سال باید یه بازی خیلی بهتر به خورد ما میدادن نه این که این بازی رو با 3 تا تیم بدن که بعدن بتونن براش اکسپنشن بسازن پس معلومه که ea فقط برای پول این کارو میکنه وگر نه دلیلی نداره که ما تو red alert 2 کلی تیم داشته باشیم ولی اینجا فقط 3 تا البته این کارا از همون جنرال شروع شد سری اول 3 تا تیم یه اکسپنشن میاد با 900000 تا تیم که هیچ گونه بالانسی هم ندارهنقل قول:
در همه ی بازی های Rts این اصل وجود دارهنقل قول:
همونی که میجنگی بعد ستاره میگیری و چرت و پرت اپگرید میکنی
این بازی برای طرفدارای رد الرت 2 عالیه ( خودم )
پس می خوای 20 تا چمپیون برات بسازن ؟
می خوای همه ی کشور ها توی بازی باشن ؟
بسه دیگه بابا اینقد نظرات مسخره ندید
جدیدا همه شروع کردن به نقد کردن بازی و هر چی حال میکنن میگن ...
دوستان برای کسی شده از بازی بپره بیرون ؟
من بعد از اینکه یکی از مرحله ها رو تموم میکنم یه دفعه می پره بیرون از بازی !
خوب شما اگه کمی بهتر صحبت کنید خوب میشه ها نه ؟من نمیگم 20 تا چمپیون بسازن . من کی گفتم همه ی کشور ها رو بزارن تو بازی من گفتم ea فقط و فقط از اسم red laert برای این بازی استفاده کرده از کی تاحالا این سیستم خوب شده اصل . خوب منم نگفتم چون من خوشم نیومده پس هیچکسی حق بازی نداره من گفتم به نظر من این بازی اصلا خوب نیست چون برای افراد casual طراحی شده . مثلا همون شینوبی اخه خنده دار نیست شینوبی :20:نقل قول:
ودر مورد سوال شما برای من تا به حال کرش نکرده میشه بگید توی کدوم مرحله از پچ استفاده میکنید یا نه ؟
اون حرف ها رو کلی زدمنقل قول:
خوب شما اگه کمی بهتر صحبت کنید خوب میشه ها نه ؟من نمیگم 20 تا چمپیون بسازن . من کی گفتم همه ی کشور ها رو بزارن تو بازی من گفتم ea فقط و فقط از اسم red laert برای این بازی استفاده کرده از کی تاحالا این سیستم خوب شده اصل . خوب منم نگفتم چون من خوشم نیومده پس هیچکسی حق بازی نداره من گفتم به نظر من این بازی اصلا خوب نیست چون برای افراد casual طراحی شده . مثلا همون شینوبی اخه خنده دار نیست شینوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ودر مورد سوال شما برای من تا به حال کرش نکرده میشه بگید توی کدوم مرحله از پچ استفاده میکنید یا نه ؟
نه به شما
این بازی سری جدید رد الرت هستش پس نباید همه چیز جدید باشه ...
باید از همون المان های شماره قبل استفاده کنه
بازی ها در هر سبکی یه سری اصل دارن که بازی ساز ها همیشه یا اکثرا از اون اصل ها استفاده میکنن
نه از پچ استفاده نمی کنم
خوب شاید از کرک باشه چون من تاحالا کرش نداشتم همینطور کسانی مثل من که از همین شرکت بازی رو گرفتن (دوستام رو میگم ) .حجم کرکی که من استفاده میکنم 36.8 مگ هستش و نمیدونمم مال کدوم گروهه ولی به احتمال زیاد از کرک هستش چون من همین مشکل رو با یه بازی دیگه داشتم که با یه کرک دیگه درست شد
میشه بگی از کدوم شرکت بازی رو خریدی اینجا هنوز نیومده قراره که تا فردا پس فردا بیاد میخوام ببینم اگه از یننقل قول:
شرکتیه که خریدیش نگیرم :10:
دوستان من بازی رو گرفتم ولی بعضی از ماموریت ها بعد از اینکه پیروز میشم و می خواد پرچم پیروزی رو نشون بده از بازی میاد بیرون
توی هرسه تا campain اینطوری شده
سیستمم هم بازی رو راحت می کشه
کسی نمیتونه کمک کنه؟
از وست گیم ...نقل قول:
میشه بگی از کدوم شرکت بازی رو خریدی اینجا هنوز نیومده قراره که تا فردا پس فردا بیاد میخوام ببینم اگه از ین
شرکتیه که خریدیش نگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چشه
کسی پچ 1.03 بازی رو تا جالا نصب کرده ?؟
من دارم ولی نصب نکردم شاید حتما کرک می خواد ما که نداریم.
از بازی برات نمی پره بیرون ؟نقل قول:
من دارم ولی نصب نکردم شاید حتما کرک می خواد ما که نداریم.
نه هنوز چه موقع هایی می پره بیرون؟نقل قول:
مرحله سوم فک کنم باشه وقتی مرحله رو ماموریت هاشو انجام میدی یعنی می بری یه دفعه می پره بیرون !نقل قول:
نه هنوز چه موقع هایی می پره بیرون؟
من تقریبا تمام ماموریت های Soviet هارو روی Medium رفتم ولی نپرید بیرون.
برای من هم همینطوره ؟؟ ( دو تا سیستم دیگه هم میپره بیرون )نقل قول:
پچ 1.2 رو هم نصب میکنم سریالش پیغام میده ...
خوب برای این پچ هنوز کرکی نیومده برا همین ارور میده منم از وست گرفتم ولی مشکلی ندارم و راحت دارم بازی میکنم :21:نقل قول:
دوستان من چه سوتی ای دادم
توی تاپیک دانلود بازی یک Fix خودم گذاشتم که برای اینه که از بازی نپره بیرون اونوقت خودم نفهمیدم !:31:
بفرمایید اینم لینکش
اینم لینک اون پستمکد:http://rs14.rapidshare.com/files/159104883/Command.And.Conquer.Red.Alert.3.Fix-RELOADED.rar
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3127082&postcount=5
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه یه replay از بازی خودتون اینجا بزارید چون به دلیل نیومدن کرک برای پچ ها نمتونم replay نیگاه کنم حالا اگه امکان داره یه replay از هودتون اینجا بزارید ممنون
این fix رو داخل پوشه بازی باید کپی کنیم ؟
خوب اینطور که معلومه این مشکل یک مسئله طبیعیه که حتی از طرف EA اعلام شده :
"However, we are fully aware of various cracked versions out there right now.
We have confirmed that the cracked version of the game crashes on the following missions: Allied Mission 3, Empire of the Rising Sun Mission 3, and Soviet Mission 6.
We're also aware that the cracked version of the game contains an intro splash screen of a bikini-clad Soviet female character that is not in our game nor is this splash screen apart of our game."
این کرکو میگن تست شده و برای خیلی از افراد جواب داده منم تست می کنم خبرشو میدم:
کد:http://www.mininova.org/com/1963864
سلام دوستان چندتاسوال داشتم
اول:این بازی برایpcهست؟
دوم:چه سیستمی میخواد؟
سوم:ایابازی مشکل داره یا نه(بحث توی پست های قبلی)
واسه من تو بخش آموزشی مشکلی نداشت ولی توی بازی اصلی که میخوام برم وقتی دموها رو نشون میده میخواد بره تو بازی میپره بیرون یعنی اصلاً نتونستم تا حالا بازی کنم اولش فکر کردم مشکل از سیستم من ولی الان دیدم که بقیه هم همینطورن این فایل فیکس چند مگ هست میشه با دیال آپ دان کرد؟؟؟؟؟
سلام دوستان من این کرکو دانلود کردم البته با utorrent و تست کردم و کامل درست هست. حجمش 11.2MBنقل قول:
برای من هم کار کرد ( ممنون )نقل قول:
اون fix برای من کار میکنه الان دارم بدون مشکل بازی میکنم
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید
بعد یه فایل rar دیگه هست اون رو هم از حالت فشرده خارج کنید
بعد هرچی فایل هست کپی کنید توی data
نیازی به کرک 11 مگی نیست این fix که گذاشتم کار هم میکنه 5 کیلو بایت حجمشه ! : دینقل قول:
سلام دوستان من این کرکو دانلود کردم البته با utorrent و تست کردم و کامل درست هست. حجمش 11.2MB
!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بلهنقل قول:
قبلا گفته شده
نه مشکل نداره
نقل قول:
بابت fix ممنونم
درست شد
آقا از دست این EA! چرا دیگه شلیک به دشمن Automatic نیست؟ یعنی نیروهات دشمن رو نمی زنن حتی اگه جلو چششون و تو یک قدمیشون باشه مگه اینکه خودت بهشون دستور بدی بزننش!!!!!!!!
من که با نیروهای روسیه بازی رو تموم کردم. الان هم با آمریکا بازی میکنم.
به نظر من یکی از مزخرفترین بازیهای سال 2008 هست این بازی!!!!
نقل قول:
چرا مگه چیش مزخرفترین بازیش کرده ؟؟؟؟؟؟؟
:18: :18: :18: :18: :18:
همه چیش. خیلی مزخرفه.:2::2::2:نقل قول:
البته این نظر منه.:10:
خواهش میکنم یکم توضیح بده چون قراره فردا تو بازار ما بیاد برم بخرمش ببینم چیش بدرد نمیخوره که بدت اومده از بازینقل قول:
اگه بدرد نخور باشه پولم رو هدر ندم
فقططططططططططططططططط Red Alert 2
این بازی برای کسانی که عشق ردالرت 2 دارن خیلی خوبه
غیر اون به دردشون نمی خوذه
من رد الرت 2 رو 10 بار تموم کردم
این هم قشنگه من دارم لذت میبرم
اتفاقا بازی اش قشگه ولی به نظر من به پای kane's wrath نمی رسه
سلام
من این بازی رو گرفتم نصبشم کردم ولی وقتی روی بازی کلیک میکنم روی همون صفحه اول گیر میکنه که توی محیط ویندوزه؟