عالی بود روش استفاده ازاین برنامه
Printable View
عالی بود روش استفاده ازاین برنامه
سلام راستش منم هر کاری میکنم نمیشه یعنی فیلتره
قبلا تو نسخه ی بتا داشت . اما بعدا این امکان رو برداشتن. اگه از نسخه ی بتا استفاده کنین هنوز هم می شه وارد روم شد.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/141425929/7317b1f0/Numbuzz_for_xp_WITH_chat_room_.html
قبلنا یه جایی یه لینکی رو دیدم که میتونستی با استفاده از اون لینک عکس اواتاره طرف رو با سایز اصلی ببینی ، حالا گمش کردم،
کسی اون لینک رو سراغ نداره !!!
خودم پیداش کردمنقل قول:
:31::31::31:
باسلام دوستان عزیز اگه میشه ورژن جدید نیم باز nimbuzz رو بزارن ممنون میشیم.:8:
ميشه باهاش inbox ياهو رو چك كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ... just Chatنقل قول:
سلام
چه ورژنی از نیمباز روی نوکیا x3 جواب میده؟ من نیمباز مخصوص خود x3 رو هم از سایت نیمباز دانلود کردم ولی بازهم کانکت نمیشه. نصب میشه ها. ولی برنامه کانکت نمیشه و از کانکشن ایراد میگیره. درحالی که کانکشن مشکلی نداره چون میشه با گوشی رفت تو اینترنت.
امیدوارم هرچه سریعتر کمک کنید چون خیلی عجله دارم.
مرسی از راهنماییتون.
کسی نیست جواب بده ؟!
سلام .من وارد 4shared.com شدم ولی چندین برنامه nimbuzz با پسوندها و کاربردهای مختلف هست.کدوم یکی رو باید دانلود کنم؟
و یه سوال دیگه, همین که برنامه رو از هارد با کابل به گوشی انتقال بدم کافیه و خودش رو گوشی فعال میشه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
ممنون
سلام
من از نرم افزار Shmessenger واسه چت استفاده میکنم،ازشم راضیم!
چن وقت پیش خواستم از این نرم افزار جدید (Nimbuzz) استفاده کنم منتها
گوشیم سیمبین ساپورت نمیکنه!!!:41:
مدل گوشیم سامسونگ استار هست.(S-5233A)
میخواستم ببینم واسه Jar هم وجود داره Nimbuzz ؟
اگه هستش لطف کنین لینک دانلودش و بذارین!:20:
خیلی ممنون.:11:
بله هستنقل قول:
از سایت Nimbuzz.com میتونید ورژن مخصوص گوشی خودتون رو دی ال کنید .....
این ورژن ۱.۹ نیماز متاسفانه مشکل داره، مهم ترینش اینکه، اگه ارتباطش با شبکه قطع بشه، برخلاف ورژن های قبل ترش، هیچ علامتی چیزی نشون نمیده، و بعدش هم هیچ تلاشی برای ارتباط مجدد نمی کنه، به خاطر همین من مجبور شدم ورژن ۱.۵ رو نصب کنم.
سلام..نقل قول:
دوست من شما بايد نسخه اي رو دانلود كنيد كه به گوشي شما بخوره..
حالا جاواست يا سمبيان و يا...
نیمباز برای ان 86 نوکیا آخرین ورژنش و میذارید؟
چطور میشه تو سایت نیم باز چت کنم
inja kojast man kiam oooooooooooooo
مشکل منم دقیقا همینه برنامه روی 5700 راحت کار میکنه ولی رویX2 گیر میده به کانکشننقل قول:
من که هر مدل گوشی جاوا تست کردم کانکت نشد در حالی که گوشی با اینترنت هیچ مشکلی نداره:41:
کسی میدونه باید چیکار کرد؟
سلام من وقتی وارد نیم میشدم پیغام میداد که نسخه جدید اومده بعد که دانلود کردمو نصب کردم زمانی که میخوام وارد شم تو لیست زبان ها رو نیتونه باز کنه چند روزه این طوریه :41::41:نسخه ی قبلی رو هم نصب کردم باز هم این مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست...........
نقل قول:
نصبش کنید . یه اکانت نیم باز بسازید . وقتی ساین این شدید تو قسمت ستینگ به تب اکانتز برید و اگر تو سایتهای مختلف آیدی مسنجر دارید وارد کنید مثلا یاهو ، گوگل ، مای اسپیس و ... می بینید که تمام ادلیستهاتون به لیست اکانت نیم باز اضافه میشن . به همین راحتی . بعد میتونید با هر کی که خواستید چت کنید .
نقل قول:
من آخرین ورژنش رو آپدیت هم کردم با گوشیم . مشکلی نداشت خیلی هم بهتر شده فضاش . یه تب Favorit هم بهش اضافه شده که کاملترش کرده . تو لیست اد شده ها هم تعداد افراد آنلاین رو اعلام میکنه . شاید مشکل از گوشی باشه شاید با سیستمش مشکل داره . ولی توصیه میکنم کاملا برنامه رو پاک کنید از گوشیتون و دوباره به گوشی منتقل و نصب کنید . موقع آپدیت مراقب باشید که سرعت نت مناسب باشه اگه کم باشه گیر میکنه . علتش رو نمیدونم .
شما حتما باید یک کانکشن نیم باز بسازید ! بعد که ساین این شدید اکانت یاهو و یا مسنجرهای دیگه تون رو تحت اکانت نیم باز اضافه میکنید ( تو ستینگ - تب اکانتز)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کی گفته نمیشه ؟!!!! میشه گرامی ! میشه ! تو پست های قبلیم توضیح دادم .
واسه راهاندازیش چیا لازمه با لپ تاپ هم میشه چت کرد با این سیستم
من فقط نسخه موبایلشو استفاده کردم . اما این دوتا لینک رو برات پیدا کردم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه لاگین هست
این هم صفحه اول سایت
ااا
آقایون و خانومای محترم 1 لحظه 1 سوال دارم 1 نفر جواب بده لطفا.
حقیقتشو بخواید روم هاش کوش؟
آخه من نتونستم پیدا کنم
1 نفر 1 کمک به 1 بنده خدا بکنه که 1 عالمه ممنونش بشم
یه نفر لینک دانلود این برنامه برای گوشی کوربی سامسونگ رو میزاره لطفا"
سلام
من این نرم افزار رو برای آندورید دانلود کردم ولی وقتی وارد میشی نه روم داره واسه چت نه میشه کسی رو ادد کنی !!!
جریانش چیه ؟
کسی تو اندورید کار کرده باهاش؟
بعضی از نسخه هاش روم نداره. از نسخه جاوای گوشی های دیگه استفاده کنید.
سلام
من دانلود کردم یوزر نیم باز رو هم ساختم آی دیم رو هم اضافه کردم ولی نمی تونم ادد لیستم رو ببینم و چت کنم چرا ؟؟؟؟ :19:
این نرم افزار روم نداره و تنها میتونید اکانت نیم باز دیگران را اد کنید نه اکانت مسنجرهای دیگه . اما لیست تمام مسنجرهاتون رو میتونید تو ادلیست نیمبازتون ببینید .
baba in ke filtere ke ..
linke filter nazarid lotfan..
tnx
سلام دوست عزیز طبق قوانین انجمن فارسی تایپک کنیـد !نقل قول:
پست زیر رو بخونید برای دانلود برنامه :
موفق باشید!:40:
سلام
خدمت دوستان که میگن فیلتره عرض میکنم، خودتونو گیج نکنید، فقط صفحه اصلی نیم باز فیلتره، کافیه با مرورگر ساده ی گوشیتون آدرس زیر رو باز کنید
جدیدترین نسخه رو دانلود کنید و بعد به صورت اتوماتیک از تو خود برنامه اکانت بسازید
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
shMessenger سگش شرف داره به نیم باز، سرعت عالی، بدون قطع شدگی، هزینه ای بسیار اندک، زیبا
سلام نیمباز خیلی نرم افزار راحتیه و مقدلر هزینشم از ساعت 2 شب به بعد رایگان میشه
سلام
برای گوشی nokia x3 چه نرم افزار چتی مناسبه ؟؟
من نصب کردم دو سه تا اما هیچ کدوم جواب نمیده .
اصلا این مدل گوشی قابلیت جاوا داره ؟
من نرم افزار جاوا رو هم جداگونه دانلود و نصب کردم اما بازم جواب نمیده .
خطایی هم که می گیره (با نرم افزار shmessenger)اینه :
check your phone's internet settings and the connection type in application's setting
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام مسنچر معروف نیمباز رو واسه جاوا می خواستم
خواهشا روی e71کار کنه
متشکرم
addres nimbuzz filterh
addres NEW nest
سلام , تنظیمـات Gprs رو روی گوشیتون سیو یا فعـال کردیــد ؟نقل قول:
اگه اینکارو نکردید یه تستی بزنیـد ببینید جواب میـده .
موفق باشید!:40: