Wow
کجا دوست عزیز ؟
میشه آدرس دقیق رو بگی .
اگه این قیمت باشه فردا میخرم .
Printable View
Wow
کجا دوست عزیز ؟
میشه آدرس دقیق رو بگی .
اگه این قیمت باشه فردا میخرم .
یک مقدار جلو تر از پاساژ علائدین ( البته اون دست خیابون ) یک مغازه نسبتا کوچکی است که گوشی های خیلی باحالی مثل G810 , Georgio ARMANI , F480 و چند مدل گوشی HTC و ... گذاشته تو ویترینش .
اگه اين قيمت باشه من %100 ميخرم و به شما هم پيشنهاد ميكنم تو خريدنش شك نكنين .
مرسي دوست عزيز
جدی..........................؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!نقل قول:
کسی به جزسرشار جان ، آمار داره..............؟؟؟!!!
امير جون f500 رو خيلي ها نميدونن!!!
خود گوشي يه باتري داره + اون کيف چرميش هم يه باتريه ديگه داره = دو باتريه مجزا !!!
حالا ميخواستم بدونم که 480 هم اينجوريه؟! که شما نميدونستين و من فردا ميرم ببينم که داره يا نه + قيمت عجيب اين 480 +
عرضه ي بي سر و صداي g810
رضا جون اسم منو اینطوری می نویسن: عثمان:31:نقل قول:
از اين نظر !نقل قول:
آره داره سعيد جان .
میدونستم.............. میخواست امتحانت کنم.....................!!!:31::31::31::31::31: .نقل قول:
اگه واقعا 525 تومن باشه عالیه و دیگه کی میره سراغ یو900!!!!!!!!
فن بوی های عزیز سامسونگ کیفیت دوربین f480 بهتره یا u900؟
راستی کیفیت ال سی f480 چطوره راستش وقتی برای بار اول دیدم به نظرم اومد که کیفیتش خوب نیست؟؟؟؟؟
كيفيت دوربين U900 به نظر من بهتره .
كيفيت صفحه نمايش F480 عاليه . من كه خيلي ازش خوشم اومد .
سري اول عكسهاي گرفته شده با F480 Tocco سامسونگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامی جون این قیمت 525 تومن حقیقت داره یا نه؟؟؟نقل قول:
در ضمن f480 تو اجرای برنامه های جاوا مشکلی نداره؟؟؟
عکس هایی هم که گذاشتی عالی بود دستت درد نکنه
این سامسونگ که من میشناسم................ (نه امیر جان شما که گلی...........!!!) ، تا آخر این مشکل جاوا رو داره..............!!!! بعدش هم میگن گوشی هاش جاوا بیس هست............ که به نظرم نیست..............................!!!!نقل قول:
مرسی................... من نمیتونم ببینم............... از وب مستر تینی ایراد میگره..............!!!:41:.:31:کد:عکس هایی هم که گذاشتی عالی بود دستت درد نکنه
الان از پاساژ اندیشه اومدم f480 داشت و قیمتش هم 500تومن بود که واقعا عالیه
جی810 هم قیمتش 670 تومن بود
جه طوري از 700 رسيد به 500 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره..........................!!! سعید راست میگه ، این قضیه قیمتاشون کمی عجیبیه............ و مشکوک...............!!!!
و جالبی ، اینه که 810 بدون سر و صدا تو بازار هست.
به نظر يه چند وقت صبر كنيم قيمتها متعادل مياد روي اين گوشي ها .
امیر ، با عکساش امروز یه حالی به انجمن سامسونگ داده.......................!دی.
امیر جون دستت درد نکنه
واقعا گوشی های سامسونگ عالی عکس میندازن نه به اندازه نوکیا گرم و پر حرارت و نه به اندازه سونی اریکسون بی روح
نقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31::31:، سر در انجمن رو خوندی علی جان.....................؟؟!!!
راستی رضا جون یادم رفته بگم که اسمم علی نیستنقل قول:
راستش انقدر این فن بوی های سامسونگ بدون تعصبن وقتی میام تو انجمن سامسونگ فکر می کنم اومدم تو کلوپ گوشی ها و بعضی مواقع یادم میره که کجا اومدم:21:
Corey جان تيكه ميندازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا تیکه چیه خداییش انجمن سامسونگ عالیه و واقعا مطالبش مفیدهنقل قول:
امیر جان نظرت در رابطه با قیمت f480 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام Corey جان .
همين الان زنگ زدم نمايشگاه دائمي مايكروتل .
گفتم F480 خانم گفت WOW [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... گفت اينقدر فروش داشته كه تمام كرديم . شنبه دوباره ميارن . قيمت 499 هزار تومن با گارانتي پارس مايكروتل .
شنبه ميخرمش .
تلفن : 66497446
آدرس هم : جمهوري - بين ولي ععصر و شيخاني - پلاك 64
برين بخرين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی.......................؟؟؟!!! پس چرا من فکر کردم ، اسمت علی هست.......................؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
حالا اسم مهم نیست.......... مهم شخصیت آدم هاس........:31::31::31:. ولی :11:.
چی صدا کنم ، تو رو ..........................:40::10:
چی قیمیتی...........................!!!!نقل قول:
آقا پیشاپیش ، مبارکه.........................!!!!!
بچه ها سعید صدام می کنن ولی اگه دوست داری همون علی صدا کن:46:نقل قول:
امیر جون پیشاپیش مبارک باشه فقط زودتر بخر تا اطلاعات تکمیلی در رابطه با این گوشی از شما بگیریم
S A M S U N G جان مبارک باشه.
عجب قیمت توپی ! من هم بزودی این گوشی رو میخرم.
امیر جان مبارکه
وای چه قیمت توپی!!!
مرسی ار همگی ( ولی من که هنوز نخریدم :دی )
اگه وقت کنم %100 شنبه میخرم و یه بررسی میزارم ازش .
هنوز نياوردن . 3 روز ديگه !
قبمت f480 در مشهد 480 هزاز تومان. واقعا عالیه.
چه قیمت خوبی آدم هوس میکنه جای جی 810 اینو بخره . ولی سیمبین عامل رو چکار کنم ؟!
مهیار جان.............. جاوا........... با سرعتی بهتری و عملکردی بهتر........ نسبت به سیمبین...............!!!
اگه یه گوشی سیستم عامل داشته باشه ، به جز اینکه سرعتش میاد پایین (.دی) چه مزیتی دیگه داره..........؟؟!!
من مخالفم.نقل قول:
قبول داری که جاواهای سونی اریکسون سرعتشون از سامسونگ بیشتره؟(خودم داشتم از هر کدوم دو سه مدل)
حالا سرعت5700 از جاواهای سونی بیشتر بود:18:
این گوشیهای جدید با قدیمیها واقعا فرق میکنه الان سرعت اونا بشتره.مطمئنم که جی810 هم مانند گوشیهای جدید نوکیا سرعت فوق العاده ای داره.
دیگه هر وقت حرف از سیستم عامل اومد نباید به یاد ان73 پی990 دبلیو950 و ان70 بیفتی بلکه به یاد ان82/81 که آخر سرعت هستش
این گوشی انگاری قلم نداره پس چه جوری باید پیام داد؟؟؟؟؟
سیستم عامل چیه؟برنامه روش نصب میشه؟
سوني اريكسون خودشو كشته نتونسته يه اينترفيس خوشگل واسه گوشيهاي جاواش بذاره و تم هاشم فقط والپيپر رو عوض ميكنه !
ولي سامسونگ نه تم داره و بعضي گوشيهاش فقط يه تم داره مثل U600 ... حداقلش سامسونگ يه اينترفيس توپ با تم سازي گذاشته رو گوشيهاش !!!
اينارو گفتم كه بگم گوشيهاي جاوا از نظر زيبائي اينترفيس بيشتر روش كار ميشه تا سيستم عامل دار ، چون ميگن سيستم عامل دار رو برن تم بريزن !
آيفون هم قلم نداره پس چطوري Sms ميدن باهاش ؟
نه بازي و برنامه فقط از طريق اينترنت نصب ميشه و هيچ كدي نداره .
ایفون رو نمیدونم ولی کایو990 صفحه اش افقی میشه که خیلی راحت میشه تایپ کرد.نقل قول:
خداییش جاوای سونی اریکسون خیلی خوبه اینکه تم بشه روش نصب کرد که خیلی خوبه که البته من واسم فرقی نمیکنه همیشه با همون حالت اول گوشی کار کردم.تم عوض کردن و اینجور برنامه ها واسه بچه ها هستش.
دوربینش چطوریاست؟فیلمبرداریش چطوره؟
قرار بود بخری هنوز نخریدی؟
منم مخالفم ............................:31:نقل قول:
رده ؛ ان نوکیا به وفور تو خونمون پیدا میشه............ همین 82 و 95 یه مشت گیگ..............!!! سرعت هیچکدومشون به یو 700 خودم نمیرسه................!!! البته قبول دارم سرعت جاواهای سونی از سامسونگ بیشتره.........!!! چون جاواهای سونی هیچ افکتی ندارن........... کاظم جان ، خودت یو 600 داشتی افکتهای این گوشی رو با جاواهای سونی قیاس کن..........!!!
البته یو 600 از لحاظ سرعت گوشی پدیده ایی بود................ در حد ملخ .......... ولی شما یو 700 هم داشتی (فکر کنم.!)
در هر صورت من از سیمبین دله خوشی ندارم.............. و خوشم نمیاد....... حتی از سری جدید 82 و 95 و 78 و..........
اين كيبورد مسيج هستش .
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربين خوبه . فيلبرداري هم QVGA @ 30 Fps