ایول ایول داش ya30n را ایولنقل قول:
سلام ya30n جان
خوبی دوست گلم
دستت درد نکنه . کار خوبی کردی . یکی از بچه ها هم زحمت کشیدن لینک مستقیم از سایت خود شرکت رائه دهنده برام فرستادن .
بازم ازت ممنونم .
موفق باشی .
Printable View
ایول ایول داش ya30n را ایولنقل قول:
سلام ya30n جان
خوبی دوست گلم
دستت درد نکنه . کار خوبی کردی . یکی از بچه ها هم زحمت کشیدن لینک مستقیم از سایت خود شرکت رائه دهنده برام فرستادن .
بازم ازت ممنونم .
موفق باشی .
مهدی جان مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی خوبت
آقا مهدي گلم اميدوارم كه
هميشه موفق و پايدار باشين
اسم اصلي من هم مهدي هست
گل باشي ولي عمرت مثل خورشيد باشه
الهي!
از آنچه نخواستي چه آيد و آنرا که نخواندي کي آيد؟...نا کشته را از آب چيست
و ناخوانده را جواب چيست؟...تلخ را چه سود اگرش آب خوش در جوار است
و خار را چه حاصل از آنکه بوي گل در کنار است....
الهي!
هر که ترا شناسد کار او باريک است و هر که ترا نشناسد راه او تاريک
تو را شناختن از تو رستن است..و به تو پيوستن از خود گذشتن است
الهي!
کار آنکس کند که تواند،عطا آنکس بخشد که دارد....
پس بنده چه تواند و چه دارد؟
الهي!
اداي شکر تو را هيچ زبان نيست و درياي فضل تو را هيچ کران نيست...
و سرّ حقيقت تو بر هيچکس عيان نيست...
هدايت کن بر ما رهي که بهتر از آن نيست
يا رب ز ره راست نشاني خواهم .......وز باده آب و خاک جاني خواهم
از نعمت خود چو بهره مندم کردي....... در شکرگزاريت زباني خواهم
سلام momo جاننقل قول:
مهدی جان مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی خوبت
خوبی دوست گلم
خوشحالم مشکلتون حل شد .
موفق باشی دوست گلم
سلام اقا مهدی گلنقل قول:
امیدوارم شما هم توی کارهاتون موفق باشید .
بابت مناجات هایی هم که گذاشتین ممنونم
منا شرمنده خودتون کردید .
موفق باشی دوست گلم
سلام آقا مهدی
خسته نباشید
من خیلی به مطالب آموزشی شما دقت کردم.مشکل من تلفیقی از همه ویروسهایی که گفته شده بود.
هم Folder Option ندارم.هم وقتی با یکی از ترفندهای Group Policy اونو آوردم دیدم توی درایو غیر ویندوزم Autoply و Autorun.inf داشتم که هر چی delete میکردم بعد از 2 ثانیه دوباره میومدن اما الان که ریسارت کردم باز Folder option ندارم.توی Task Manager خیلی Svchost.exe دارم (البته امیدوارم از این همه چیزایی که اونجا بود فقط همین ویروس بوده باشه) .داریوهام در صفحه جدیدی غیر از My Computer باز میشه.توی Startup ویندوز هم Adobe Update و هم Office Update دارم.سرعت سیستم افتضاحه.HomePage در IE رو نمیتونم عوض کنم.وقتی هم فلش مموری یا موبایل وصل میکنم نمیتونم SaftyRemove کنم.
سوای اینکه میخوام این ویروس (های) لعنتی پاک بشه میخوام بدونم با چه آنتی ویروسی میشه جلوی ورود اینا رو گرفت؟Nod? KasperSky?Panda?ZoneAlarm?BitDefender?AVG? من همه رو امتحان کردم و چون ADSL دارم تند تند آپدیت کردمشون (اگه آپدیت میشدن).
خدا خیرت بده.برس به داد ما....
سلام دوست خوبمنقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه .
راستش اوردن folder option یا قسمتهای غیرفعال شده یا پاک شده بدون پاک کردن ویروس هیچ فایده ای نداره . و همون طور هم که گفتید با یه ریستارت دوباره همه چیز بر می گرده به جای اول .
پس شما حتما باید ابتدا ویروس ها را از بین ببرید .
راستش این انتی ویروس هایی که ذکر کردید همشون جزء بهترین ها هستند . ولی متاسفانه ویروسهایی که شما گرفتید را هیچ کدوم از این انتی ویروسها قادر به شناختن و پاک کردنش نیستند .
شما قبل از هر چیز ابتدا برید و ویروس Autorun.inf را از روی درایوهاتون پاک کنید چون با پاک کردن این ویروس نصف بیشتر مشکلات حل می شه .
اگه به اموزش رجوع کنید سه روش برای پاک کردن ویروس Autorun.inf گفتم . که به نظر خودم روش اول بهترین روش هستش .
حتما نکاتی که گفته شده را رعایت کنید . یکی از این نکات اینه که حتما حتما تا قبل از پاک کردن ویروس با راست کلیک کردن روی درایو و زدن open وارد درایو ها بشید . و برای همه درایو ها این کار را بکنید یعنی روی هر درایو که می خواهید واردش بشید راست کلیک کنید و بعد open را بزنید و ویروس Autorun.inf را پاک کنید و یادتون باشه نکته مهم اینجاست که بعد از اینکه از همه درایوها با راست کلیک کردن و زدن open ویروس را پاک کردید حتما حتما سیستم را سریع بدون انجام هیچ کار اضافی ریستارت کنید . این کار حتما باید انجام بشه . و قبل از ریستارت کردن روی هیچ درایو یا فولدری نباید دابل کلیک کنید . با ریستارت شدن هم ویروس Autorun.inf و هم ویروس Autoply پاک می شن و هم دیگه صفحات توی یه صفحه مجزا باز نمی شن.
بعد از این کار راحت می تونید برید و فولدر اپشن را برگردونید سر جاش .
برای پاک کردن Svchost.exe هم می تونید به اموزش رجوع کنید و قسمتهایی که گفته شده را نگاه کنید و ویروس را پاک کنید .
فقط مواظب باشید این ویروس را با فایلهای اساسی ویندوز اشتباه نگیرید .
بدی این ویروسها اینه که هم نام فایلهای اساسی ویندوز هستند و تشخیص دادن اون تجربه شما را طلب می کنه .
برای اینکه بتونید Adobe Update و Office Update را از Startup بردارید
توی run عبارت msconfig را تایپ کنید و بعد هم ok را بزنید و از صفحه باز شده به تب Startup برید و تیک مربوط به اونها را بردارید و بعد هم ok کنید و بعد هم سیستم را ریستارت کنید .
برای اینکه سرعت سیستم هم حالت عادی در بیاد حتما از Disk Defragmenter استفاده کنید و درایوها را دیفرگ کنید .
روی درایو هاتون راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از پنجره باز شده به تب tools برید و سپس دکمه chek now را بزنید و تیک هر دو گزنیه از صفحه باز شده را هم بزنید و روی دکمه start کلیک کنید این کار را برای همه درایوها انجام بدید .
برای درایو سیتسم عامل حتما باید سیستم را راه اندازی کنید .
حتما سعی کنید سیستم ریستور را برای کلیه درایوها به غیر از درایو c غیر فعال کنید .
برای اینکه بتونید HomePage را هم عوض کنید توی اموزش ها یه روش گفتم اگه نگاه کنید متوجه می شید .
و پیشنهاد می کنم انتی ویروس کسپراسکای همیشه روی سیستمتون اپدیت شده بشه . چون خودم این انتی ویروس را بیشتر از همه قبول دارم . اما nod32 و BitDefender هم جای خود را دارند و جزء بهترین ها هستند .
سعی کنید از انتی ویروسهایی که توی اموزش گذاشتم هم استفاده کنید حجمشون در حد کلیوبایت هستند اما واقعا کارساز هستند . مخصوصا انتی ویروسی که برای ویروس kernel.exe گذاشتم واقعا حرف نداره .
با کمی صبر و حوصله به خرج دادن همه مشکلات حل می شه .
در اخر سیستم خودتون را در حالت safe mode با کسپراسکای اپیدیت شده ویروس یابی کنید .
موفق باشی .
سلام دوستان :
یه مشکل داشتم ، گزینه show hidden files که میزنم فایلها از حالت مخفی بیرون نمیاد(یعنی وقتی دوباره به folder option میرم و به قسمت view میرم دوباره گزینه do not show hidden files and folders فعال هست) مشکل چیه باید چه کار کنم ؟
در ضمن فولدرهای windows , program files , documents and setting هم به صورت Hide protected operating system files مخفی شده اند و اصلا در درایو c کامپیوترم قابل دیدن نیست و با attrib تو cmd که میخوام اون فولدرها رو به حالت عادی برگردونم این پیغام رو میده
C:\>attrib program files _s _h
Parameter format not correct -
برای همه فولدرهایی که گفتم اینجوری میشه
لطفا کمک کنین ممنون میشم
سلام دوست خوبمنقل قول:
اگه شما به صفحه اول همین تایپک رجوع کنید مشکلتون حل می شه .
موفق باشید .
ازتون سپاسگذارم..آقا مهدينقل قول:
[quote=SR72;2159819]سلام مهدی خان .
ببخشید یکم دیر شد ...
در رابطه با اینی که فرمت درایو رو نمیشناخت باید بگم که وقتی کلیک میکردی رو درایو .. برنامه openwith باز میشد ...
گرچه میگم که اینو رفعش کردم و بیشتر مشکل من اون موقع ریجیستری و تسک منجر بود که بتونم بازش کنم ...
خیلی خیلی ممنون
[quote=winxp;2127894]سلام عزیزم
یه کاری میگم انجام بده ببین مشکلت حل نمیشه
البته اینو به هر کسی نمیگم , ولی خوب عزیز دلی دیگه
برو folder option \ file type اونجا رو drive کلیک کن و در قسمت action براش یه کلید تعریف کن به نام Format
حالا در قسمت Browse برو یا فایل bat که توش نوشتی format c:\q رو انتخاب کن و ok کن
حالا روی دستوری که نوشتی کلیک کن و set defulte رو بزن
حالا برو روی هر درایوی که میخوای دابل کلیک کن :31:
بله از شما میپرسه ایا درایو c رو فرمت کنم یا نه :46:
این شبیه به همون ویروسی بود که گفتی
حالا به من بگو چه طوری درستش کنیم
گویا این پست رو مهدی جان مشاهده ننمودند .نقل قول:
سلام winxp گل ..
اینو الان دیدم ...
ولی فکر کنم بدونم چه اتفاقی میفته ...
چون قبلا این کارو کرده بودم ولی بجای نوشتن کد مخرب .. عملکرد باز شدن دراو رو براش توضیح دادم
open x:\ اینجا کدا برعکس نوشته میشه ... x متغیر درایوه
این راحو امتحان میکنم .... ولی الان سیستمم من سالم و عاری از هر نوع ویروسه .. بازم جواب میده ؟ :10:
خیلی ممنون
بگزریم .. سلام مهدی جان !
یه چیز جدید کشف کردم ! من دیروز یه سیدی که حاوی چندین نرم افزار بود رو از سیستم پسرخالم که همین ویروس رو هم داشت رو رایت کردم .
حالا میون برنامه ها متوجه شدم که تمام برنامه ها سالمن به جز آنتی ویروس ها و فایر وال ها ..
این ویروس رو فایل ستاپ این برنامه ها نشسته و فایل ستاپ اصلی رو هیدن کرده ...
حالا میشه براش کاری کرد ؟
ممنون:10:
سلام سعید جاننقل قول:
نوشته شده توسط ;2127894
امیدوارم که حالت خوب باشه .
فکر کنم منظورت این بود که یه سی دی رایت کردی که ستاپ بعضی از برنامه های هایدن شده .
درسته ؟
اگه این طور که من متوجه شدم باشه . اولا باید مطمئن باشی موقعی که سی دی را رایت می کردی این برنامه ها ستاپشون وجود داشته و مطمئن باشی که موقع رایت اونا را داخل سی دی رایت کردی.
برای اینکه بتونی فایلهای مخفی داخل سی دی را مشاهده کنی باید از برنامه ISO Buster استفاده کنی .
این برنامه قادر به نشان دادن فایلهای مخفی داخل سی دی هستش .
یا اینکه سی دی را کپی کن داخل سیستم و از دستوراتی که توی اموزش گذاشتم استفاده کن .
سه دستور برای این کار توی اموزش ها گذاشتم .
موفق باشی .
آقا این برنامه ی
Flash_Disinfector
پاک شده . اگه میشه یه جای دیگه آپ کنید
با سلام
نمیدونم کسی با ایم مزدا برخورد کرده یا نه ؟
1-برای باز کردن بعضی پوشه ها پیام access deni میده ؟
2- اسامی بعضی پوشه به شکلهای عجیب تبدیل میشه؟
اگه میشه یک راه حل برای اینا بدین
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
این قسمت را متوجه نشدم . یکم واضح تر بگید .نقل قول:
نمیدونم کسی با ایم مزدا برخورد کرده یا نه ؟
این مشکل به دلیل این هستش که owner ( مالکیت ) مربوط به اون پوشه تغییر کرده .نقل قول:
1-برای باز کردن بعضی پوشه ها پیام access deni میده ؟
یعنی یوزری اون را به ارث برده که مالک اون پوشه نیست .
این مشکل می تونه از ویروس باشه . یعنی ویروس این مشکل را به وجود اورده باشه . یا بعضی از برنامه ها باعث ایجاد این مشکل شده باشند . مخصوصا برنامه هایی که با ویژوال نوشته شده اند .
برای اینکه بتونید وارد این پوشه ها بشید باید شما این پوشه را به یوزر خودتون Replace کنید .
برای این کار باید فایل سیستم درایوی که این پوشه داخل اون است از نوع Ntfs باشه .
برای اینکه متوجه بشید فایل سیستم اون درایوی که این پوشه داخل اون است از نوع ntfs هست یا نه . روی درایو راست کلیک کنید و گزینه properties را بزنید و توی قسمت file system نوع ان را مشاهده کنید .
حالا اگه فایل سیستم درایو شما از نوع ntfs هست ابتدا به folder option برید و سپس به تب view و در این تب تیک اخرین گزینه اون یعنی use simple file sharing را بردارید و بعد هم پنجره را ok کنید .
حالا برید و روی فولدری که پیغام access deni می ده راست کلیک کنید و گزینه properties را بزنید و اگر دقت کنید تب security به اون اضافه شده .
تب security را بزنید و سپس دکمه Advanced را بزنید و سپس به تب owner برید و user خودتون را انتخاب کنید ( یوزری که الان با اون لاگین کردید ) و تیک گزینه پایین را هم بزنید و بعد همه پنجره ها را ok کنید .
حالا می تونید داخل اون پوشه وارد بشید یا اون را حذف کنید .
اگه براتون امکان داره یه عکس از همون پوشه هایی که اسمشون عوض شده بزارید اینجا .نقل قول:
2- اسامی بعضی پوشه به شکلهای عجیب تبدیل میشه؟
موفق باشید .
مهدی جان، Norton جدید و Kaspersky 2008 روی هم 13 ویروس رو شناسایی و پاک کردن، اما وقتی ازحالت Safe Mode خارج میشم که بیام تو ویندوز ، هیچ تغییری نکردهو ویروس هنوز زنده اس..نقل قول:
ممنون میشم کمکم کنی..:11:
سلام L O V A B جاننقل قول:
خوبی دوست گلم
منظورتون از 13 تا ویروس کدوم ویروس ها بودن ؟
اموزشی که شما می بینید برای ویروسهایی نوشته شداند که متاسفانه خیلی از انتی ویروس ها قادر به پاک کردن اونها نیستند .
همون طور هم که خودتون مشاهده می کنید اکثر این ویروسها هم نام فایلهای اساسی یا سیستمی ویندوز هستند به خاطر همین انتی ویروسها در تشخیص اونها دچار مشکل می شن و باید اکثر این ویروسها به صورت دستی پاک شوند .
اگه شما ویروس را با انتی ویروس پاک کنید تنها بعضی ویروسها که توسط انتی ویروسها قابل شناسایی هستند پاک خواهند شد و ما بقی همون طور که گفتم باید دستی پاک شوند .
مثلا ویروس autoran.inf به هیچ وجه توسط هیچ انتی ویروسی پاک نخواهد شد و شما اگر سیستم را با انتی ویروس اسکن کنید و انتی ویروس همه ویروسها را هم پاک کند تنها با دابل کلیک کردن روی یکی از درایوها متاسفانه دوباره ویروس فعال خواهد شد .
پس برای این ویروسها تنها استفاده از انتی ویروس کافی نخواهد بود و باید قسمتهایی که ویروس اثر خود را گذاشته را به صورت دستی پاک کنید .
شما باید بعد از نصب ویندوز حتما سیستم ریستور را برای کلیه درایوها غیر فعال کنید تا اطلاعاتتون از دست ویروس ها تا حدود زیادی در امان باشند .
پس سعی کنید بعد از ویروس یابی قستهایی که گفته شده ویروس اثر می گذارد را به صورت دستی برسی و در صورت وجود نام ویروس ان را به صورت دستی پاک کنید .
بعد از ویروس یابی در حالت safe mode حتما سیستم ریستور را برای کلیه درایوها غیر فعال کنید .
شما باید بعد از نصب ویندوز سیستم ریستور را برای کلیه درایوها به غیر از سیستم عامل غیر فعال کنید تا اطلاعاتتون از دست ویروس ها تا حدود زیادی در امان باشند .
چون با غیر فعال کردن سیستم ریستور پوشه System Volume Information نیز از کار خواهد افتاد .
چون System Volume Information اولین و تنها جایی هست که ویروسها اون را مورد هدف قرار می دهند .
درسته که انتی ویروسها به ظاهر این یروسها را پاک کردن اما اثرات این ویروسها هنوز توی قسمتهایی که اثر گذاشته باقی مونده و فقط تنها با یک لیک دوباره فعال خواهند شد .
این هم اطلاعاتی درباره سیستم ریستور .
ببينيد توي سيستم عامل هاي ماکروسافت برنامه اي وجود داره به اسم system restore که در واقع مي شه گفت قابليت خوبي هست که ماکروسافت اونا توي سيستم عاملش قرار داده .
اين برنامه در مقابل برنامه هايي که شرکت هاي گوناگون براي باز سازي اشکالات سيستم عامل بيرون داده اند واقعا حرفي براي گفتن نداره اما مي تونه در بعضي مواقع در نبود برنامه ها کمک زيادي براي رفع مشکلات به ما بکنه .
system restore قابليتي هست که اگه ما در بعضي مواقع برنامه اي روي سيستم خودمون نصب کرديم و اين برنامه مشکلاتي را براي سيستم ما به وجود اورد ما مي تونيم از اين برنامه استفاده کنيم و سيستممون را به تاريخي برگردونيم که اين مشکل وجود نداشت .
بهتره ما بعد از نصب ويندوز و برنامه هايي ضروري بلافاصله يک Restore Point از ويندوز و برنامه هاي ان بگيريم تا در صورت بروز مشکل بتونيم به عقب برگرديم .
هر چند اگر ما اين کار را هم انجام نديم سيستم عامل به صورت هوشمند اين کار را براي ما انجام مي ده .
به اين صورت که بعد از نصب هر برنامه ويندوز به صورت هوشمند يک Restore Point از همان تاريخ ميگيرد تا اگر برنامه اي که ما نصب کرديم مشکل داشت بتونيم از اين گزينه استفاده کرده و مشکل را حل کنيم .
همه اينها مقدمه اي بود تا برسيم به System Volume Information
اين پوشه جزء فاليهاي سيستمي يا سوپر هايدن سيستم عامل محسوب مي شه . به خاطر همين اين پوشه مخفي هستي و شما قادر نخواهيد بود ان را به صورت عادي پاک کنيد .
پوشه System Volume Information مربوط به system restore مي باشد .
Point هايي که سيستم ريستور مي سازه ( منظور همون تاريخهايي هست که گفتم موقع مشکل مي شه به اون تاريخ برگشت ) فايلهاش را در واقع بايد يه جايي ذخيره کنه و اون جا هم پوشه
System Volume Information هستش تا در صورتي که شما خواستين سيستمتون را رستور کنيد بتونه فايلها را از توي اين فولدر بازيابي کنه .
به خاطر اينکه با انجام هر کاري توي سيستم عامل يک Restore Point ايجاد مي شه بنابراين حجم اين پوشه هر روز زياد تر مي شه . طوري که حتي مي شه گفت گاهي حجم اون به 4 گيگ هم مي رسه . و در واقع حجم زيادي از درايو شما را به خودش اختصاص مي ده .
اما حالا System Volume Information خوبه باشه يا نباشه ؟
وقتي سيستمي ويروس مي گيره اولين پوشه اي که الوده مي شه همين پوشه هستش و در واقع ويروس ها اين پوشه را هدف اصلي قرار ميدن .
بنابراين بهتره هم به جهت ويروسي نشدن و هم به جهت ازاد کردن حجم زيادي از فضاي هارد اين پوشه از روي همه درايو ها به غير سيستم عامل حذف شود.
بله درسته بهتره از همه پوشه ها حذف بشه به غير از درايو c . زيرا اگر براي درايو c پاک نشود شما مي تونيد در صورت بروز مشکل در ويندوز به عقب برگرديد .
يا اينکه شما مي تونيد اين پوشه را براي تمام درايو ها غير فعال کنيد که اين خوب نيست يعني بهتره پاک بشه . چون اگر غير فعال بشه بي استفاده مي ماند و حجم از درايو را هم به خود اختصاص مي دهد .
براي دسترسي به سيستم ريستور مسير زير را دنبال کنيد .
All Programs \ Accessories \ System Tools \ System Restore
براي غير فعال کردن سيستم ريستور براي هر درايو که دلتون مي خواد مسير زير را دنبال کنيد .
روي my computer راست کليک کنيد و سپس propertise را بزنيد و بعد هم به تب system restore بريد تو اونجا ليست درايو هاتون را مي بينيد هر کدوم را که دوست داشتيد انتخاب کنيد و بعد گزينه setting را بزنيد و بعد از صفحه باز شده يه گزينه هست که اونا تيک بزنيد و بعد ok کنيد .
براي درايو c تنها نمي تونيد اين کار را بکنيد اما مي تونيد توي همون صفحه اول که اسم درايو ها را نشون مي ده يه گزينه اون بالا هست که اونا بزنيد تا براي همه درايو ها غير فعال بشه حتي درايو c .
برای پاک کردن System Volume Information باید چه کار کنیم .
ابتدا my computer را باز کرده سپس روی [Tools] کلیک کرده، [Folder Options] را باز کنید. ابتدا [Show Hidden Files and Folders] را انتخاب کنید. سپس تیک کنار [Hide protected operating system files (Recommended)] را حذف کرده ، Yes و سپس Ok را کلیک کنید.
الان می توانید روی System Volume Information folder دابل کلیک کرده و ان را باز کنید.
اما گاهی اوقات ممکن است هنگام باز کردن فولدر system volume information با پیام X:\system volume information is not accessible مواجه شوید. این در صورتی است که سیستم فایل درایو ویندوز شما NTFS باشد.
برای باز کردن این شاخه (system volume information) ابتدا روی ان راست کلیک کرده سپس [Properties] را کلیک و زبانه [Security] را انتخاب کنید. [Add] را بزنید و سپس user name کسانی را که مایلید به انها اجازه دسترسی به این شاخه داده شود، وارد کنید. سپس ok و دو باره ok را بزنید.
حالا می تونید اونا پاک یا ویرایش کنید .
موفق باشی .
ممنون مهدی جان ، خیلی لطف کردی.. استفاده کردم.نقل قول:
فقط تیکه آخرش "System Volume Information folde"! من Folder Options م از کار افتاده(وجود نداره).
اینطوری که شما گفتی، من باید ویندوز رو از اول نصب کنم، یه ریستور پٌینت بگیرم، نرم افزارام رو نصب کنم، آنتی ویروس آپدیت کنم، بذارم اسکن کنه..
با این کار از دستAntiChrist راحت می شم؟
بازم ممنون:20::10:
سلام L O V A B جاننقل قول:
اگه Folder Options هم وجود نداره پس معلومه ویروس های دیگه ای هم توی سیستمت وجود داره . اگه به اموزش دقت کنی نحوه برگردوندن Folder Options را هم گفتم . به ابتدای اموزش نگاه کن .
فقط دقت داشته باش که اگه ویروس هنوز توی سیستمت باشه و شما Folder Options را با روشی که گفتم برگردونی باز هم بعد از یه مدت پاک خواهد شد .
اگه شما قبل از اینکه ویروس ها را از بین ببری ویندوزت را هم عوض کنی باز مشکلات به وجود میاد . یعنی باید حتما قبل از تعویض ویندوز ویروس را پاک کرده باشی . چون این ویروس ها توی درایوهای دیگه هم مخفی می شن و به محض تعویض ویندوز و کلیک بر روی یکی از درایو ها اجرا می شن .
شما حتما به قسمتهایی که گفتم این وریروس اثر خودش را می زاره برید و سعی کنید اگه چیزی از اون ویروس هست به صورت دستی پاک کنید و بعد از پاک کردن سریعا سیستم را با انتی ویروسهای به روز اسکن کنید .
و بلافاصله سیستم را ریستارت کنید .
فقط در نظر داشته باش وقتی داری به صورت دستی ویروس را پاک می کنی توی هیچ جا از دابل کلیک استفاده نکن حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایوها و پوشه ها شو .
این یه دونه ویروس یه خورده سمج هستش و به راحتی نمی شه از دستش راحت شد مگر اینکه نکات گفته شده را به دقت انجام بدی . فقط یه کم صبر و حوصله می خواد . که مطمئنا شما دارید .
یکی از بچه ها هم این ویروس را داشت که تونست با این روشها از شرش خلاص بشه .
موفق باشی
سلام
ممنون از زحماتتون
کل تاپیک رو خوندم ولی مشکن من اینه:
من رو سیستمم دوتا ویندوز دارم و دو نفر هستیم که کار میکنیم. من امنیت سیستمم همیشه full هست ولی اون کاربر نه!
به هر حال من چندین بار از طریق تورنت و ... ویروس های مختلفی گرفتم که بلافاصله از بین بردمشون.
چندی پیش اون کاربر و همچنین خودم از یه کامپیوتر ویروسی توسط فلش دیسک فایل گرفتیم. .یندوز من با داشتن آنتی ویروس چیزیش نشد ولی ویندوز اون ریخت به هم!
تمامی ویروس ها رو از ویندوزش پاک سازی کردم ولی این مشکلو نمیتونم حل کنم:
تمام فایل های exe با open with باز میشن ولی ویروس Win32/Jeefo نیست! چون فایل های exe سالم هستند و تو ویندوز من کار میکنند.
اثری از فایل های temp1,2.exe و host.exe و اینا هم نیست. در فولدر آپشن همچنان show hidden .... فعال پذیر نیست!
حتی وقتی در run ، regedit یا cmd یا msconfig مینویسم بازم open with میشه!
system properties هم از کار افتاده! سیستم فایل rundl32.exe رو نمیتونه پیدا کنه. چون اون هم open with میشه!!!!!!
همه این مشکلات فقط تو اون ویندوز وجود داره و ویندوز من و تمام فایل ها سالم اند.
نمیتونم ویندوز عوض کنم چون دوتا ویندوز دارم! اصلا" میشه ویندوز رو بدون اینکه به ویندوز من آسیبی برسه عوض کنم؟
اگه روشی هست که بتونم از تو ویندوز خودم به ریجستری ویندوز اون دسترسی پیدا کنم فکر کنم بتونم درستش کنم! نمیدنم!
متشکرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب همون طور هم که خودتون اشاره کردید همه این مشکلات به دلیل از بین رفتن فایل بسیار مهم و اساسی rundl32.exe هستش که همه برنامه ها برای اجرا شدن به این فایل نیاز دارند .
و اگه درست متوجه شده باشم شما دوتا ویندوز دارید که هر دوتا توی درایو C شما نصب شده اند .
و این همون چیزی هست که همیشه به کسایی که می خوان دوتا ویندوز نصب کنن و هر دو را هم می خوان توی یه درایو نصب کنند می گم که با خراب شدن یکی از ویندوز ها در این صورت شما هر دو ویندوز را از دست خواهید داد . و همیشه بهتره هر کدوم از ویندوز ها توی درایوی مجزا نصب بشه .
با این حال چرا شما دوتا ویندوز نصب کردید می تونید یه ویندوز نصب کنید و از دوتا user استفاده کنید . خودتون user ادمین و کاربر بعدی به عنوان یوزر limit .
تنها راه از دست ندادن ویندوز ها این هست که شما ویندوز کاربری که این مشکل براش پیش اومده را Repair کنید . که با این اوصاف بعید می دونم بشه این کار را کرد چون به نظر میاد که هیچ کدوم از فایلهای و برنامه های با پسوند exe توی سیستم شما اجرا نمی شه .
باید یه جوری از طریق یه سی دی راه انداز فایل rundl32.exe را توی مسیر C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe قرار بدید . که بعید می دونم با تنها قرار دادن این فایل مسکل حل بشه چون این فایل همراه خودش فایلهایی دیگه ای هم داره .
به نظر اخرین راه همون تعویض ویندوز هستش .
موفق باشید .
با سلام آقا مهدی من سیستمم ویروسی شده و یکسری راههایی که فرموده بودین و نرم افزارهای مربوطه ره گرفتم اما
مشکلم اینجا که نمیدونم به ترتیب چه کارهایی رو انجام بدم ، فکر میکنم سیستمم به چند تا ویروس آلوده شده
من وضعیت سیستمم رو میگم شما راهنمایی بفرمایید :
وقتی روی یک درایو راست کلیک میکنم و open رو میزنم پنجره openwith باز میشه
آنتی ویروس نود آپدیت شده دارم ولی بعد از ویروسی شدن نصب کردم و مرتب پیغام میده که ویروس Autorun.inf رو دارم و درقسمت توضیحات میگه که در پوشه temp از فایل svchost.exe است و هرچی delete رو میزنم باز بعد چند ثانیه میاد
باز هم عرض کردم فقط ترتیب کارها رو نمیدونم
با سلام آقا مهدی من سیستمم ویروسی شده و یکسری راههایی که فرموده بودین و نرم افزارهای مربوطه ره گرفتم اما
مشکلم اینجا که نمیدونم به ترتیب چه کارهایی رو انجام بدم ، فکر میکنم سیستمم به چند تا ویروس آلوده شده
من وضعیت سیستمم رو میگم شما راهنمایی بفرمایید :
وقتی روی یک درایو راست کلیک میکنم و open رو میزنم پنجره openwith باز میشه
آنتی ویروس نود آپدیت شده دارم ولی بعد از ویروسی شدن نصب کردم و مرتب پیغام میده که ویروس Autorun.inf رو دارم و درقسمت توضیحات میگه که در پوشه temp از فایل svchost.exe است و هرچی delete رو میزنم باز بعد چند ثانیه میاد
باز هم عرض کردم فقط ترتیب کارها رو نمیدونم
سلام مهران جاننقل قول:
خوبی دوست گلم
اولین کاری که باید بکنید باید ابتدا ویروس Autorun.inf را پاک کنید چون همه مشکلات تقصیر این ویروس هستش و با پاک کردن این ویروس 70 درصد مشکلات رفع می شه . توی اموزش ها 3 روش برای از بین بردن این ویروس گفتم که بهترین روش همون روش اول هستش .
فقط باید همه اون چیزهایی که گفتم را مو به مو انجام دهید .
یک برنامه هم برای حل مشکل open with گذاشتم که اون را دانلود کن و بعد هم اجرا کن . فقط باید چند دقیقه منتظر بمونی تا برنامه به طور کامل کار خودش را انجام بده .
و در اخر ویروس svchost.exe را پاک کن . طبق اون چیزی که توی اموزش گفتم .
و در اخر هم انتی ویروس کسپر اسکای حتما اپدیت بشه و سیستم به طور کامل ویروس یابی بشه . اون هم توی حالت safe mode
با کمی صبر و حوصله مشکلات برطرف می شه .
موفق باشی .
مهدی جان ممنون
ردیف شد.
سلام مهدی جان
ممنون از راهنماییت من اون کارها رو انجام دادم الان که ویندوز رو ریست میکنم دیگه فولدر آپشن نمیره و من فایلهای هایدنم رم هم دارم و اون ویروس svchost.exe رو دستی نتونستم پاک کنم با اون نرم افزار که گذاشته بودین زدم اما پولیه و تا 10 تا از فایلهای آلوده رو بیشتر مجانی پاک نمیکنه که نمیدونم حالا اونرو پاک کرد یا نه ولی نود خودم که آپدیت شده هم هست دیگه پیغامی که قبلا میداد نمیده
نود رو بلد نیستم در حالت Safe mode اجرا و ویروسیابی کنم یعنی پیغام میده که آیا میخواهید اجرا کنید وقتی yes رو میزنم یه صفحه داس باز میشه و ظاهرا جستجویی تو اون صفحه انجام میشه اما من نمیدونم که چطور نشون میده که چیزی پیدا کرده یا نه و اصلا چطور ویروسی رو پاک کنم اما الان که در حالت معمولی ویندوز سرچ کردم یه سری ویروس دیگه شناسایی کرد از جمله همین autron.inf ولی وقتی delete رو میزنم دیگه دوباره اون پیغام رو نمیده و ظاهرا پاکش میکنه و توی درایوهام هم چیزی از این فایل نیست و فولدرآپشن هم دارم
در قسمت My Documents هم یه فایل هایدن هست به اسم desktop ، آیا مشکلی داره ؟
عکس از Task Manager نمیتونم قرار بدم یعنی بلد نیستم اگه نیازه راهنمایی بفرمایید تا قرار بدم
در ضمن یه سوال دیگه : الان میتونم فلشم رو به سیستم وصل کنم بدون نگرانی ، یه موقع دوباره آلوده نشم چون از اون قبلا گرفته بودم ، برای پاکسازیش چه کنم
خیلی ببخشید سوالا زیاد شد
خوشحالم مشکلتون حل شد .نقل قول:
مهدی جان ممنون
ردیف شد.
موفق باشی .
سلام مهران جاننقل قول:
خوشحالم تا حدودی مشکلات برطرف شده .
شما بهتره از انتی ویروس کسپراسکای استفاده کنید چون این انتی ویروس را من بیشتر قبول دارم . حتما اپدیت شده باشه . هر چند NOD32 هم یکی از بی نظیر ترین هاست . اما NOD32 باید تنظیم شده باشه .
به لینک زیر رجوع کنید و تنظیمات NOD32 را انجام دهید .
بهترین تنظیمات برای انتی ویروس nod32
اون فایل هایدن که اسمش desktop هست چیز خاصی نیست خودت روش راست کلیک کن و مخفی کن .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=30387&highlight=%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA+nod32
ویروس autron.inf از طریق فلش مموری به کامپیوتر منتقل می شه .
بنابراین شما باید فلش مموری را به کامپیوتر متصل کنید و بعد همون طور که توی اموزش گفتم برید و ببینید داخل فلش مموری ویروس autron.inf هست یا نه اگه بود پاکش کنید و همون طور که فلش مموری به کامپیوتر متصل هستش سریع کامپیوتر را ریستارت کنید . فقط برای وارد شدن به فلش مموری روش دابل کلیک نکنید با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید و ویروس autron.inf را پاک کنید .
موفق باشی .
شما متوجه نشید منظورمو!نقل قول:
من دوتا ویندوز کاملا" مجزا دارم! تو دوتا درایو مختلف و فکر کنم خیلی احمقانه باشه اگه کسی دوتا ویندوز رو تو یک درایو نصب کنه!!!:18:
بعدش اگه نوشته های منو خونده باشید،:8:نقل قول:
در مورد یوزر هم اگه میشد خودم اون کارو انجام میدادم.:5: خلاصه کاری به این چیزا نداریم، شما روشی برای باز کردن فایل های exe تو این وضعیت بلد هستید؟
من مطمئنم که یه ویروسه یا کار یه ویروسه چون کامپیوتر یه نفر دیگه هم همینطوری شده!!:27:
از شما کمال تشکر را دارم!:31::10:
به نظر من هم احمقانه هستش که کسی دوتا ویندوز توی یه درایو نصب کنه و همیشه به همه پیشنهاد می کنم که هر کدوم از ویندوز ها را توی درایوهای مجزا نصب کنند.نقل قول:
ولی باز کسایی پیدا می شن که دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب کنند . خدا را شکر که شما این کار را نکردید .
در ضمن منظور جنابعالی را هم کاملا متوجه شده بودم . فقط شما ذکر نکرده بودید که هر کدوم از ویندوزها توی درایو مجزا هستند .
در ضمن همون طور هم که توی پست قبلی اشاره کردم و اگه دقت کرده باشید گفتم بعید می دونم راهی برای بازسازی مشکل open with مربوط به برنامه های exe وجود داشته باشه .
به خاطر این که فایل بسیار مهم و اساسی rundl32.exe از بین رفته و باید بازسازی بشه و برای این کار باید ویندوز ریپیر بشه که متاسفانه چون فایل اجرایی خود ویندوز هم از نوع exe هست وقتی شما بخواهید فایل exe ویندوز را هم اجرا کنید باز پنجره open with باز خواهد شد .
در ضمن ویندوزهای شما هر دو توی درایوهای مجزا هستند بنابراین هیچ مشکلی برای تعویض ویندوز نخواهید داشت .
یعنی اگر شما ویندوز اون کاربر که خراب شده را تعویض کنید هیچ مشکلی برای ویندوز شما ایجاد نخواهد شد .
فقط دقت داشته باشید اگه ویندوزی که خراب شده توی دایو d باشه که مطمئنا این طوری هست با تعویض اون هیچ مشکلی به ویندوز درایو c به وجود نخواهد امد .
اما اگه ویندوزی که خراب شده توی درایو c باشه که بعید می دونم این طوری باشه اون وقت بعد از عوض کردن ویندوز درایو c ویندوز درایو d بالا نخواهد امد چون فایل boot.ini از بین خواهد رفت .
یه برنامه توی اموزش ها معرفی کردم که مربوط به ویروس kernel.exe هستش اون برنامه کارش حرف نداره خیلی از مشکلات سیستم را برطرف می کنه به نظرم بتونه مشکل شما را هم برطرف کنه . حتما قبل از تعویض ویندوز اون برنامه را دانلود کنید و بعد هم اجرا کنید فکر کنم بتونه مشکلتون را حل کنه .
اگه ویندوزی که مشکل داره توی درایو d باشه با نصب مجدد اون هیچ مشکلی برای ویندوزی که توی درایو c است ایجاد نخواهد کرد .
فقط شما شروع به نصب مجدد ویندوز کنید و اون قسمتی که از شما می خواد درایوی را برای نصب ویندوز انتخاب کنید شما درایو d را انتخاب کنید و بعد از فرمت کردن اون درایو ویندوز را توی اون درایو نصب کنید .
امیدوارم متوجه شده باشید .
موفق باشی .
مهدي جان سلام داداش
تو همه درايوهاي من اين فايل هست
n1deiect
حجم 121 كيلوبايت
پاك كنم؟
اصلا بازش هم نكردم
از وقتي كه ويروس ميروس ها رو كشتم تمام پوشه ها هيدن (مخفي) شده اين ها هم اضافه شدن!!!
يا حق (:
متوجه شدم و همچنین از جوابتون متشکرم.نقل قول:
همونطوری که فهمیدید، ویندوز خراب تو c نصب نیست! موقع نصب ویندوز ها فکر اینجاشو هم کرده بودم و ویندوز خودمو تو c نصب کردم. الآن یه سری فایل های سیستمی رو از ویندوز خودم به اون کپی کردم و باید برم تو سیستم اون تا ببینم. اون برنامه ای هم که برای kernel گذاشتید رو هم دارم دانلود میکنم. ولی باید تو ویندوز خودم بازش کنم.
فکر کنم که میدونید که اگه ویندوز موجود در درایو c عوض بشه میشه با دستکاری Boot.ini ویندوز d رو برگردوند!
باز هم از کمکتون خیلی متشکرم و به احتمال زیاد آخرش باید ویندوز عوض کنم و یه Kaspersky آپدیت شده هم روش!
و یه پیشنهاد به همه ی ویندوزی ها از جمله خودم:
" ویندوز رو با این همه دردسرش ول کنید و بچسبید به لینوکس. وقتی وارد دنیای لینوکس شدید، ویندوز مثل یه نرم افزار تحت اون میمونه!!!!! "
من فقط به دلیل اینکه بلد نیستم تو لینوکس به اینترنت کانکت بشم استوپ خوردم.
خدا پشت و پناهتون! لینوکسی باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه و با کمک شما دوست گلم آقا مهدی و با استفاده از برنامه Rad Killjoy Killer تونستم مشکل رو حل کنم.
setup برنامه رو که زدم پنجره openwith باز شد که توش خود setup رو انتخاب کردم و بعد برنامه نصب شد و تمام حالت های اسکن اونو انجام دادم و مشکل برطرف شد.
AVG Internet Security 7.5 نصب کردم. (آپدیت شده!).
متشکرم.
سلام ya30n جاننقل قول:
فایل n1deiect در واقع از مخلفات ویروس autoran.inf هستش که به جا مونده سعی کن پاکش کنی .
موفق باشی .
سلام لینوکس جاننقل قول:
متوجه شدم و همچنین از جوابتون متشکرم.
همونطوری که فهمیدید، ویندوز خراب تو c نصب نیست! موقع نصب ویندوز ها فکر اینجاشو هم کرده بودم و ویندوز خودمو تو c نصب کردم. الآن یه سری فایل های سیستمی رو از ویندوز خودم به اون کپی کردم و باید برم تو سیستم اون تا ببینم. اون برنامه ای هم که برای kernel گذاشتید رو هم دارم دانلود میکنم. ولی باید تو ویندوز خودم بازش کنم.
فکر کنم که میدونید که اگه ویندوز موجود در درایو c عوض بشه میشه با دستکاری Boot.ini ویندوز d رو برگردوند!
باز هم از کمکتون خیلی متشکرم و به احتمال زیاد آخرش باید ویندوز عوض کنم و یه Kaspersky آپدیت شده هم روش!
و یه پیشنهاد به همه ی ویندوزی ها از جمله خودم:
" ویندوز رو با این همه دردسرش ول کنید و بچسبید به لینوکس. وقتی وارد دنیای لینوکس شدید، ویندوز مثل یه نرم افزار تحت اون میمونه!!!!! "
من فقط به دلیل اینکه بلد نیستم تو لینوکس به اینترنت کانکت بشم استوپ خوردم.
خدا پشت و پناهتون! لینوکسی باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اگه ویندوز درایو c را تعویض کنید در این صورت باید از طریق ریکاوری کنسول فایل boot.ini را باز سازی کنید .
در مورد لینوکس هم باید بگم خودم خیلی بهش علاقه دارم . چون دیگه از ویندوز خسته شدم . در اولین فرصت ویندوز را رها می کنم و میام توی انجمن شما و لینوکس را شروع می کنم .
موفق باشی .
سلام Linux Learner جاننقل قول:
خوشحالم مشکلتون حل شد .
بهتون حسودیم می شه که دارید لینوکس کار می کنید . به زودی ویندوز را کنار خواهم گذاشت .
موفق باشی .
مرسي مهدي جون
دوست گلم
خدانگهدار
يا حق (:
سلام
کامپیوتر من ویروسی گرفته با اين مشخصات:
1- در Folder Option گزينة ُ Show hidden کار نمی کند.
2- Drive های My Computer در پنجرة جديد باز می شوند.
3- سرعت سيستم خیلی پايين آمده
4- Yahoo Messenger باز نمی شود.(بعد باز شدن خود به خود و سريعا بسته می شود.)
چطوری می تونم این ويروس رو از بين ببرم؟؟؟
شماره های 2-4 تو مشخصات این تاپیک نبود.ممنون می شم اگه کمکم کنید.
سلام sanaz_203 جاننقل قول:
امیدوارم که حالتون خوب باشه
در مورد سوال اول اگه به عنوان اموزش دقت کنید هدف از ایجاد این تایپک به خاطر غیر فعال بودن Show Hidden Files بوده و تمامی راههایی که باعث به وجود امدن این مشکل میشده را براتون نوشتم .
در مورد سوال دوم اگه به اموزش خوب دقت کنید در همون ابتدای اموزش گفتم که از دلایلی که باعث می شه درایوها توی یه پنجره جدید باز بشه ویروس autoran.inf هستش .
اگه به اموزش دقت کنید نحوه پاک کردن و از بین بردن ویروس autoran.inf را گفتم . اگه شما این ویروس را از بین ببرید دیگه درایوهای شما توی یه پنجره جدید باز نمی شن
سه روش برای پاک کردن ویروس autoran.inf گفتم که شما باید از روش اول استفاده کنید .
فقط باید نکته به نکته موارد گفته شده را اجرا کنید .
موقع پاک کردن این ویروس دو نکته مهم یادتون نره . یکی این که حتما حتما تا قبل از پاک کردن کامل این ویروس روی هیچ درایو یا فولدری دابل کلیک نکنید حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ویروس autoran.inf را پاک کنید بعد از پاک کردن این ویروس از تمام درایو ها سریعا و بدون معطلی و بدون انجام دادن هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کنید .
با این روش هم ویروس autoran.inf را از روی سیستم خودتون پاک کردید و هم مشکل باز شدن پنجره های درایو ها را حل کردید .
اگه این ویروس از روی سیستم پاک بشه 90 درصد مشکلات سیستم حل می شه .
در مورد گزینه سوم شما باید از برنامه های Disk Defragment برای بهینه سازی هارد استفاده کنید .
سعی کنید هفته ای یکبار از Disk Defragment خود ویندوز استفاده کنید و تمام درایو های خودتون را دیفرگ کنید تا سرعت سیستم بهبود یابد .
از برنامه های ترمیم رجیستری استفاده کنید .
هفته ای یکبار هم سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و کلیک ok را بزنید با این کار فایلهای اسیب دیده ویندوز بازسازی می شن .
در مورد گزینه اخر هم سعی کنید از یه ورژن دیگه ای از یاهو مسنجر استفاده کنید .
یا کار زیر را انجام دهید .
روی ایکن یاهو مسنجرت راست کلیک کن.
properties رو بزن.
بعد برو رو تب compatibility
توی قسمت compatibility mode اون تیک رو بزن و ویندوز 2000 رو از اون زبانه اتخاب کن.
هالا ok رو بزن احتمال زیاد درست میشه.
موفق باشی .
ویرایش شد .
سلام.با تشکر فراوان از اینکه وقت گذاشتید و به سوالم پاسخ دادید.نقل قول:
مشکل Yahoo Messenger با روش Properties,... حل شد.ممنون می شم اگه بگید مشکلش چی بود که با تغییر compatibility mode درست شد؟؟؟؟
در مورد ویروس autoran.inf با روش اول امتحان کردم اما چون Show hidden کار نمی کند فایل های Hidden رو نشون نمی ده که من فایل autoran.inf رو پاک کنم.می تونم از روش 2 استفاده کنم؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان....
من وقتي توي my computer روي آيكون درايوها كليك ميكنم باز نميشه و به جاش تو task اين مياد كه عكسشو گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من kaspersky آپديت شده دارم.....
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام sanaz_203 جاننقل قول:
خوشحالم مشکلتون حل شد
پیشاپیش هم سال نو را تبریک می گم .
راستش مشکل یاهو مسنجر به این دلیل بود که این ورژن از یاهو مسنجر با سیستم عامل نصبی شما که فکر کنم xp هست compatibil نیست یعنی سازگاری نداره . و با کاری که به شما گفتم شما یاهو مسنجر را برای سازگاری روی ویندوز 2000 تنظیم کردید .
غیر فعال بودن Show hidden هم به دلیل این هست که هنوز سیستم شما ویروس داره و با روشهایی که گفتم می تونید این گزینه را فعال کنید ولی خوب می تونید از روش دوم برای پاک کردن ویروس autoran.inf استفاه کنید .
اما از یه راه ساده تر هم می تونید استفاده کنید . اگه به اموزش نگاه کنید یه روش برای دیدن فایلهای سوپر هایدن گفتم که با استفاده از اون می تونید کلیه فایلهای مخفی شده و سوپر هایدن را قابل روئیت کنید و بعد به راحتی از همون روش اول که یکی از بهترین روشهاست ویروس autoran.inf را پاک کنید .
موفق باشی .