اره...همیشه هر وقت میای میگی سونی ته جدولی .سونی پسرفت کننده.فقط نوکیا گوشیه.اب سونی رو ببره.
یعنی چی این حرفا..خداییش خیلی کم میشه بچه های سوی به نوکی گیر بدن.!
Printable View
اره...همیشه هر وقت میای میگی سونی ته جدولی .سونی پسرفت کننده.فقط نوکیا گوشیه.اب سونی رو ببره.
یعنی چی این حرفا..خداییش خیلی کم میشه بچه های سوی به نوکی گیر بدن.!
حرفای این دوستمون تایید میشه.کاملا درسته.نقل قول:
ببینید من اصلا کاری به نوکیا و سونی اریکسون ندارم و به نظر من بهترین گوشی بازار ان95 8گیگه و بعدشم با ورود ان96 این گوشی سلطان گوشی های بازار میشه و کلا نوکیا تو سال 2007 تو هر رده ای گوشی توپی معرفی کردنقل قول:
ولی به نظر شما این حرف بی منطق نیست که چون سونی اریکسون ال سی جی900 کوچیک کرده پس پسرفت داشته!!!!!!! گوشی با اون امکانات فقط 99گرم وزن داره و 12ساعت talk ime داره بعد ما بیایم بگیم سونی تریکسون با این گوشی بازار از دست میده
آره احتیاج داشت چون نوکیا گوشی با فلاش زنون نداشت و شدیدا به این گوشی نیاز داشت...نقل قول:
اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟
با این یکی خیلی حال کردم!!!:31::16:نقل قول:
سونی تریکسون
دوست گلم.هیشکی دیگه نمیخواست تو این بحث ها شرکت کنه.اما مگه ساسان جان طاقت میاره؟انگار شما پست ساسان خان رو ندیدی و فقط مال من رو دیدی نه؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
کی هر روز گفت سونی ترکونده و نوکیا کاری نکرده؟
اینجا هم اگه دیدی این چیزا و گفتم به خاطر حرف های ساسان جون بود که بی جواب نمونه.
شما لطفا ببین اول کی شروع کرده.بعد بیا بزن زیر گوشمون
نقل قول:
در مورد اینکه N96 تولید جالبی بوده یا نه قبلا تو کلوپ خودش بحث شده.من خودم اون کلوپ رو زدم.اولین پستش رو بخونی نظر من و هم میبینی
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=200833[/html]
مگه من گفتم N95 گوشی موفقی نبوده.من خودم N95 داشتم.اونم تو اوج گرونیش گرفتمش.هیچ ایرادی هم نداشت.یعنی هرکی سعی میکرد یه ایرادی از گوشیم بگیره نمیتونست.جز باطری که خب اونم باهاش کنار میومدم.بحث اصلا این چیزا نیست دوست عزیز.نقل قول:
ایشالا که معرفی کنه.مطمئن باش اگه نوکیا به چیز تو مایه های X1 معرفی کنه که بهتر از X1 باشه من اون و میگیرم.بابا ول کنین این تعصب بیخود رو.
من طرفداری هیچ شرکتی رو نکردم.فقط جواب حرف هاس ساسان رو دادم.همین!!!
نوکیا هم همه کار کرده.دیگه نمیخواد کاری بکنه!!!بقیه خودشون قضاوت میکنن که کی چیکار کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جوری میگن سیستم عامل سیمبیان که انگار بقیه برندها دیگه این و ندارن
دوربین 10MP?کی از دوربین حرف زد؟شما موفق بودن رو فقط تو دوربین و حافظه بیشتر و صدای بلند تر میدونید نه؟
نقل قول:نقل قول:
آره.منم متاسفم واسه کسایی که گیر دادن به این سمینار!!!بهتره پست های این تاپیک رو از اول بخونی تا ببینی کی اول گیر داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم شما پست های ساسان رو ندیدین و فقط اومدین پست من رو خوندید نه.البته باید هم اینجوری باشه:27:
ببین من این حرف رو تو مقایسه W960 با N95 8GB زدم...
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197579&page=6[/html]نقل قول:
اینم نظر من درباره N96
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=200833[/html]نقل قول:
بابا تمومش کنید دیگه.من که گفتم شروع نکنید تا جوابش رو هم نگیرید!!!وقتی میاین یه چیزی میگین انتظار جوایش رو هم داشته باشین!!!
عزیز کسی تو این شکی نداره که کامل ترین گوشی که الان تو یازار هست N95 8GB و وقتی N96 بیاد اون میشه کامل ترین و بهترین.بحث اینا نیستتتت
خواهشا بیاین تممومش کنیم.
وسلااااااام.
به نظر من کوچیک و بزرگ زدن ال سی دی ربطی به
پیشرفت یا پسرفت شرکت نداره!
میزان فروش یعنی موفقیت
این میزان فروش که نشون میده یه شرکته تورقابت جهانی چقدر از سهم بازار رو تونسته با تکنولوژی یا قیمت عالی محصولاتش نصیب خودش کنه
من بعنوان یه طرفدار نوکیا
میگم که نوکیا تو نمایشگاه بارسلون خوب کار نکرد!!
چون شرکت های دیگه محصول جدید زیاد معرفی کردند
ولی این که یه شرکت تو یه نمایشگاه
محصول زیادی معرفی نکرده دلیل این میشه که اون برند طی اون سال شرکت ضعیفی بوده ؟؟؟؟
پست بالا 100% تایید میشه.منم قبول دارم.اینکه نوکیا تو نمایشگاه خیلی موفق نیوده یا فلانی بوده ربطی به این نداره که اون برند اون سال ضعیف بوده یا عالینقل قول:
علی جون ما که زبونمون مو در آورد از بس گفتیم اینکه ال سی دی p900 فلان اینچ بوده و الان G900 شده ... اینچ ربطی به پیشرفت و پسرفت نداره.شما بگین شاید حرف شما رو قبول کردن که اونم بعید میدونم.آخه تعصب نیست که.نمیدونم چیه:27:
خوب پس شما ها فکر کردین که نوکیا فقط --- و 16گیگ حافظه استفاده کرده آره
ببخشید سیمبین 9.3 و 9.5 چیه؟
سیستم تاچ اسکرین چیه؟
نقل قول:
آره.همون دیگه.منم منظورم از کوه کندن همین سیمبیان جدید بود.که همه دارن میرن ویندوز موبایل میزنن نوکیا هم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای.سیستم تاچ اسکرین:18: عجب پدیده جدیدی.من که تا حالا اسمشم نشنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فکر کنم تکنولوژیش رو از شرکت NEC یا یه شرکت دیگه(یکی از همین مشت کوب ها) گرفته:27:
البته باید هم واسه شما نوکیایی ها جدید و جالب باشه:27:
ساسان جان بیخیال.گفتم که یه چیز گفتی.جوابشم گرفتی.هی ادامش نده:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه
بالاخره اعتراف کردی که تاچ اسکرین چیز چرتی هستش که سونی اریکسون رو گوشی های uiq اش داره میذاره
ناراحت نباش
بذار خیالت رو راحت کنم نوکیا گوشی تاچ اسکرین نمیزنه چون تجربه های بدی ازش داشته(7710 و 6708)
البته تو فکر اینه که یه چیز درست و حسابی بده بیرون نه مثل UIQ مسخره بازی در بیاره(منظورم سونی اریکسون نیست منظورم 6708 نوکیا هستش که UIQ هست) و اگر نه تا حالا هزار تا از امثال 6708 رو به بازار داده بود اینو مطمئن باش
تا حالا IPHONE و تا حدودی پاکت پیسی ها تو سیستم تاچ اسکرین موفق بودن
نکنه سونی اریکسون از اون گوشی چینی ها تقلید کرده(با توجه به این که هر دو چینی هستن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون لطفا جواب ندید تا دعوا نشه.
درسته جواب مطلب منو ندین لطفا
من فقط اونو برای قانع کردن شما نوشتم نه بخاطر جواب گرفتتن
بدون شرح............................نقل قول:
made in finland
من یکی که قانع شدم بقیه نمیدونم:39::39::39:نقل قول:
و باز هم بدون شرح.............................نقل قول:
بدون شرح............................
made in finland
made in china
خوب خدا رو شکر اقلا یکی قانع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
تاچ اسکرین اگه چیز چرتی بودنوکیا بعد این همه سال هنوز دنبالش نبود که یه گوشی تاچ خوب بزنه
نوکیا تجربه بدی داشته.بقیه که نداشتن:27:
ماشالا.قبلا فقط از رو تعصب نظر میدادی.حالا میبینیم که نظراتت از تعصب هم گذشته و به ... رسیده:46:که داری میگی سونی چینیه.با این حرفت ... رو ثابت کردی.بقیه خودشون قضاوت میکنننقل قول:
وسلام
خواهشا آتش بس
اگه بحثی هم دارین پیام خصوصی یا چت رو که ازتون نگرفتن !!!
نقل قول:
چشم علی جون.آتش بس!!!
ولی بهتره شما یه نگاهی به صفحه قبل بندازی ببینی کی شروعش کرده!!!
من هم تو جواب اون پست ساسان گفتم که یه چیز گفتی.جوابشم گرفتی.بهتره همین جا تمومش کنیم.
ولی مگه ساسان طاقت میاره:27:وقتی خودش میاد شروعش میکنه خب معلومه هم که دوست نداره تموم شه...
من که همون اول گفتم جواب ندید
علی جان عرضه پاکت پی سی همچین سودآور هم نیست. مخصوصا با وجود غولهایی مثل htc که بازار رو تو مشت خودشون دارن. همین گوشی x1 رو هم سخت افزارش رو htc تامین کرده و نرم افزارش رو هم ویندوز موبایل این وسط سونی اریکسون صاحب کار بوده یه جورایی کنترات داده به اینا... وگرنه کار سونی اریکسون نبود ساختن چنین گوشی...نقل قول:
و اما نوکیا 40 درصد بازار رو داره و سود هنگفتی میکنه از فروش فقط گوشی حالا بماند باقی تجهیزات مخابراتی و ... به دردسرش نمیارزه رو پاکت پی سی سرمایه گذاری کنه و تازه وارد بازار رقابتی بشه که htc سالهاست توش حکومت میکنه.
دیگه از این خیالبافی ها نکن.نقل قول:
نوکیا تولید کننده گوشی موبایله smart phone و بهترین سیستم عامل برای یک گوشی موبایل سیمبینه... هم قیمت تمام شده گوشی پایین تر میاد هم از نظر وزن و حجم مناسبه و انعطاف خوبی هم داره. اما پاکت پی سی ها رو نمیشه تو این رده حساب کرد. پاکت پی سی در حقیقت یه کامپیوتر جیبیه که سیم کارت هم میخوره. پس یه گوشی موبایل نیست.
تو پست بالا گفتم نوکیا چرا وارد این عرصه نشده.
تایید میشه.نقل قول:
دقیقا نمیشه گفت جاوا بهتره یا سیمبین چون اصلا قابل مقایسه نیستن دو تا چیز متفاوتن. جاوا سیستم عامل نیست. گوشی های مثل همون w910 که گفتی چیزی به اسم سیستم عامل ندارن ولی مثلا n70 سیستم عامل داره. خوب حالا بگو ببینم اینم بستگی به استفاده داره ؟ داشتن بهتره یا نداشتن ؟نقل قول:
چه زود هم اومدی جواب پستها رو دادی. فکر نکنم خیلی جالب باشه بحث های چند هفته پیش رو دوباره بیاریم وسط...
ولی به هر حال ممنون
Htc در ساخت X1 هیچ دخالتی نداشته و همه سخت افزارها توسط سونی و سونی اریکسون تولید شدن .
جواب شما در پست بالا.به گفته جانشین رییس مایکروسافت.نقل قول:
علی جان عرضه پاکت پی سی همچین سودآور هم نیست. مخصوصا با وجود غولهایی مثل htc که بازار رو تو مشت خودشون دارن. همین گوشی x1 رو هم سخت افزارش رو htc تامین کرده و نرم افزارش رو هم ویندوز موبایل این وسط سونی اریکسون صاحب کار بوده یه جورایی کنترات داده به اینا... وگرنه کار سونی اریکسون نبود ساختن چنین گوشی...
و اما نوکیا 40 درصد بازار رو داره و سود هنگفتی میکنه از فروش فقط گوشی حالا بماند باقی تجهیزات مخابراتی و ... به دردسرش نمیارزه رو پاکت پی سی سرمایه گذاری کنه و تازه وارد بازار رقابتی بشه که htc سالهاست توش حکومت میکنه.
HTC مال چند سال پیشه؟ از I Mate قدیمی تره؟
نقل قول:
بلاستر جان من که گفتم.جانشین رییس شرکت مایکروسافت که هیچی, تمام دنیا هم بگن htc در ساخت x1 هیچ دخالتی نداشته اینا رو حرف خودشون هستند و بازم میگن...:27:
من نمیدونم
همکاری در ساخت گوشی چه اهمیتی داره
که شما بود و نبودش رو اینقدر بزرگ کردین ؟
ضمنا اینجا فکر نمیکنید محل مناسبی برای بحث در مورد اکسپریا نیست ؟؟
خوب پس یه انتقاد از کلوپ گوشیها که اینقدر کم رونقه طوری که تاپیک چند هفته پیش هنوز تو صفحه اول انجمن میمونه... منم ممنون...نقل قول:
نقل قول:ببخشید اینو میگم. اصلا اینجا جای بحث در این مورد هم نیست ولی این یه مورد رو نمیتونم نگم چون خندم میگیره. شما مثل اینکه دقت نکردی چی شد ؟ بچه های قدیمی اینجا منو میشناسن حرف از روی توهم و خیالبافی نمیزنم. پروژه X1 به سفارش سونی اریکسون به عهده HTC و Winsows Mobile گذاشته شد. به عنوان محصولی از سونی اریکسون. جانشین رئیس مایکروسافت میگه این محصول سونی اریکسونه کاملا هم درست میگه شما منظور اشتباه میگیری از حرفش. چی انتظار داشتی بیاد جلوی این همه خبرنگار بگه X1 محصول مایکروسافته ؟ ببین یه مثال ... مثلا پژو 206 صندوقدار تو ایران تولید میشه تو کارخونه ایران خودرو. پس چرا بهش میگن پژو ؟ چون محصول اون کارخونست. هزینه طراحی و ساختش رو داده. دقیقا همین مسئله برای X1 هم هست. هزینه طراحی و و و و همشو سونی اریکسون داده. در یک کلام کنترات داده به این دو شرکت. کاملا هم یه موضوع عادیه این قضیه نمیدونم شما چرا گیر دادید به اینکه حتما این گوشی رو خود شخص سونی اریکسون داره تولید میکنه.نقل قول:
IMATE خودش زیرمجموعه HTC بود یه زمانی...نقل قول:
متاليكا جان گفته كه تمام قطعات رو هم سوني ساخته.
حالا شما چرا ميگي htc ساخته؟؟؟؟
من تاپیک رو نگفتم.خود بحث رو گفتم.وگرنه این تاپیک مهمیه.واسه همین تو صفحه اصلی موندهنقل قول:
بلاستر جان تو بیخیال شو عزیز.علی راست میگه.اینجا جاش نیستنقل قول:
تمام دنیا هم بگن سونی ساخته, باز اینا میان میگن اطلاعات ما فلانه.در نتیجه چون اطلاعاتشون زیاده و عقیده دارن که X1 رو htc ساخته.پس حتما همین جوره دیگه.حالا این وسط جانشین شرکت مایکروسافت هرچی دلش میخواد بگه.مهم نیست که:27:
باشه.قبول.اصلا هرچی شما بگین:46:
این بحث همین جا تموم شد.وسلام...
:10:
متالیکا جان از حرفت تعجب میکنم به قول خودت قدیمی هستی...من پستهای تو و مهدی مکس و الکس و سیاوش رو قدیم همیشه میخوندم و از اطلاعاتتون لذت میبردم
اما خود شخص مورد نظر گفته سخت افزار گوشی کار خود سونی اریکسونه
مثالی که زدی درست نیست..206 همش کار پژو هست و ایران فقط حالت نمایندگیش رو داره...اما اکس پریا به گفته ی مقامهای مسئول سخت افزارش کار خود se هست..من نمیفهمم این کجاش مبهمه!!
بریم به تاپیک مخصوص این بحث...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=2146256#post2146256
دوستان سلامنقل قول:
همون جا جواب دادم
پس پیگیری این بحث در آدرس بالا
نظر سنجی چه شکل عجیبی گرفته . من نمیدونم چرا بعضیا بازم به خیر رای دادن . انتظارات همه انگار از سامسونگ زیاد شده و میخوان دوربین 10 مگی بزنه تازه بهش رای بدن !
دوستان مثل این که بحث داره منحرف میشه و به جا های ناجور کشیده میشه
اگه به همین وضع ادامه پیدا کنه برخورد میشه
لطفا رعایت کنید
ممنون
این بحث خیلی وقته تموم شده!!!اگه بعضی ها نخوان دوباره شروعش کنند:10:نقل قول: