عزیزم این بحث ها دیگه خیلی کهنه شده...مسلمه گوشی تا مجوز نگیره که به تولید نمیرسه...گوشیی که بخواهد اسیبی برسونه تولید نمیشه..ما بحثمون روی گوشی هایی هست که تولید میشن!!:46:نقل قول:
Printable View
عزیزم این بحث ها دیگه خیلی کهنه شده...مسلمه گوشی تا مجوز نگیره که به تولید نمیرسه...گوشیی که بخواهد اسیبی برسونه تولید نمیشه..ما بحثمون روی گوشی هایی هست که تولید میشن!!:46:نقل قول:
مصطفی مصطفی حمایتت میکنیم !
اونایی که میگن سامسونگ فروش نداره حتما بخونن !!!!
به گفته سایت Mobile-Review و techon کمپانی سامسونگ الکتریک از برخی از کارهای آینده خود خبر داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. به گفته دو سایت مذکور رئیس کمپانی سامسونگ اعلام کرد که در سال 2008 بیش از 200 میلیون تلفن همراه خواهد فروخت !
به گفته Geesung Choi رئیس شرکت سامسونگ , کمپانی سامسونگ امسال تجارت خود را در زمینه تلفن همراه به 6 قسمت تفکیک میکند :
1. Basic
2. Connected
3. Multimedia
4. Infotainment
5. Style
6. Business
اولین گوشی از خانواده های بالا U900 Soul هست که در خانواده Style قرار گرفته است .
2. خبر دوم هم اینکه سمینار جهانی موبایل ( MWC ) اعلام کرد که سامسونگ در سال 2007 از رقیب خود یعنی موتورولا پیشی گرفت و جزء دومین برند پرفروش دنیا محسوب شد .
که با این حساب من فکر میکنم پرفروشترین برندها اینطوری میشه :
1. نوکیا
2. سامسونگ
3. موتورولا
4. X
5. X
نظر شما چیه ؟ ... به نظرتون سامسونگ گل نکاشت ؟ و آیا میتونه رقیب جدید خودش یعنی نوکیا رو هم در سال 2008 مغلوب کنه ؟
منابع :
کد:http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080214/147418/
کد:http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml#18023
کی گفت سامسونگ فروش نداره!؟نقل قول:
اونایی که میگن سامسونگ فروش نداره حتما بخونن !!!!
یه کم دقت میکردین میفهمیدین !!!!!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
از بابت راهنمایی در باره آنت دهی دست همه درد نکنه!!
من تو یه تاپیک گفتم ، اگر نوکیا بخواد همین وضع رو ادامه بده مطمئنن سامسونگ ازش پیشی میگیره!! البته به نظرم میشه یه نیم نگاهی هم به سونی داشت ، اگر همین رویه رو ادامه بده.!
شک نکنید اگر نوکیا یه تکون به خودش نده کارش تمومه.
در حال حاضر بین نوکیا سامسونگ موتورولا سونی اریکسون، موتورولا بدترین وضعیت رو داره و به احتمال خیلی زیاد سونی اریکسون رده سومیه موتورولارو میگیره!
سامسونگ هم خیلی خوب داره کار میکنه ولی همه مشتریارو سر در گم کرده بس که گوشی معرفی میکنه!
نوکیا هم که ماشالا بذارش کپی بزنه از رو گوشیای خودش. همین
همیشه مگفتم اول سامسونگ بعد نوکیا . الان میگم . فقط سامسونگ . فقط و فقط
من جی 810 میخوااااااااااااااااااااا ااااااااام
بفرما. یک نمونه از سردرگمی های طرفدارای سامسونگ. تا 2 روز پیش میگفت من جی 800 میخوااااااااااااااااااااا اااام حالا میگه جی 810 میخوام!نقل قول:
من جی 810 میخوااااااااااااااااااااا ااااااااام
مهیار چند وقته کم سر میزنی آقی S A M S U N G حرفه تورو پیش گرفته! (تبلیغ برای سامسونگ)
فکر نمیکنم موتورولا کم بیاره .. مخصوصا از وقتی که سامسونگ 2 تا ضد حال خفن بهش زده !نقل قول:
موتورولا بدترین وضعیت رو داره و به احتمال خیلی زیاد سونی اریکسون رده سومیه موتورولارو میگیره!
در ضمن منبع خاصی گفته سونی اریکسون چهارمه ؟
داداش به گفته یک منبع معتبر وقتی میری نو gsmarena اون گوشه که اسامیه برندهارو زده همون ترتیب رنکینگ برندهاست.
برای مثال که باور کنید وقتی اپل آیفون وارد بازار کرد آخر بود بعد چند وقت اومد ششم.
یا سامسونگ 2 سال پیش سومین برند نوشته میشد ولی بعد از مدتی دوم نوشته شد!
سعید جون حالا چرا میزنی !!!
این همه بقیه سوال میکنن ما جواب نمیدیم :دی ! حالا ما یه بار سوال کردیم شما جواب بدین :دی
خدایی چه روش باحالی !!
من غلط بکنم بزنم!نقل قول:
سعید جون حالا چرا میزنی !!!
من که از خودم در نیاوردم که سونی اریکسون چهارمه!
من لیست جهانی رو گفتم اگه این طوری باشه تو ایران که فقط نوکیا وسونی هست سامسونگ حتی 1 دونه هم تو لیست پرفروش های ایران نیست....نقل قول:
یه کار خونه چه طوری میتونه بفهمه که چند تا گوشی میفروشه شاید رقیبش گوشی های بهتری بده بیرون و کسی به گوشی های اون کارخونه نگاهی هم نکنه؟نقل قول:
به گفته دو سایت مذکور رئیس کمپانی سامسونگ اعلام کرد که در سال 2008 بیش از 200 میلیون تلفن همراه خواهد فروخت !
من که از همون اولش گفتم گل کاشته...ولی نمیتونه نوکیا رو مغلوب کنه حتی اگه گوشی هاش بهتر از نوکیا هم باشه بازم نوکیا اینقدر طرف دار داره که گوشی هاش فروش بره....نقل قول:
نظر شما چیه ؟ ... به نظرتون سامسونگ گل نکاشت ؟ و آیا میتونه رقیب جدید خودش یعنی نوکیا رو هم در سال 2008 مغلوب کنه ؟
یه کم دقت میکردین میفهمیدین !!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط Mobilecowboys [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که قصد دعوا و بی احترامی ندارم ولی با وجود Xperia بعید میدونم فروش کنه حداقل تا الان که سامسونگ رو تو لیست پرفروش ترین گوشی ندیدم مخصوصا تو 2007
خودت گفتی اون ویندوز موبایل سامسونگ دو برابر K800 فروش میکنه منم گفتم و میگم که تا Xperia هست این گوشی فروش زیادی نمی کنه اونم دو بربر K800 .... K800 که چند ماه اول بوده تو لیست های گوشی های پرفروش....
نقل قول:
نوشته شده توسط S A M S U N G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان خود سامسونگ توی mwc اعلام کرد دومین برند در سال 2007 بود ! اولیش فکر کنم نوکیا بود
نقل قول:
نوشته شده توسط Mobilecowboys [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم میدونم که سامسونگ دومه ولی نه از نظر فروش به خاطر بد کار کردم موتورولا و توی لیستی که هر ماه برای پرفروش ترین گوشی ها میدن بیرون تا حالا سامسونگ رو ندیدم........
این لیستا خیلی مهمه واسه همینه که سونی 16 درصد فروشش زیاد شده.......
همه میدونن که موقعی که سامسونگ دوم شد موتورولا بد کار کرد نه این که سامسونگ خوب کار کرد...تو لیست گوشی های پر فروش هم که تا حالا سامسونگ نبوده غیر از اینه.البته تو 2007 ............. 16 درصد افزایش فروش سونی رو هم که قبول داری....
100 دفعه گفتم بازم میگم !نقل قول:
من لیست جهانی رو گفتم اگه این طوری باشه تو ایران که فقط نوکیا وسونی هست سامسونگ حتی 1 دونه هم تو لیست پرفروش های ایران نیست....
توی ایران اگه یه چیزی بین مردم جا بیفته حالا هرچه قدر هم بد باشه دیگه نمیشه به ماها فهموند که فلان چیز بده ! ( چون بیش از اندازه از خودراضی هستیم )
میتونم منبع این حرفتونو معرفی کنین تا ما هم استفاده کنیم !نقل قول:
من که از همون اولش گفتم گل کاشته...ولی نمیتونه نوکیا رو مغلوب کنه حتی اگه گوشی هاش بهتر از نوکیا هم باشه بازم نوکیا اینقدر طرف دار داره که گوشی هاش فروش بره....
عزیز جان i550 ویندوز موبایل نیست و سیمبینه !!! نمیدونم اصلا چه ربطی به x1 داره تا هرچی میشه x1 میارین وسط ؟نقل قول:
خودت گفتی اون ویندوز موبایل سامسونگ دو برابر K800 فروش میکنه منم گفتم و میگم که تا Xperia هست این گوشی فروش زیادی نمی کنه اونم دو بربر K800 .... K800 که چند ماه اول بوده تو لیست های گوشی های پرفروش....
همه میدونن ؟ کی میدونه ؟ سامسونگ خوب کار نکرد ؟ عکس زیرو یه بار دیگه نگاه کن و میزان افزایش نفوذ سامسونگ توی سال 2007 ببین :نقل قول:
همه میدونن که موقعی که سامسونگ دوم شد موتورولا بد کار کرد نه این که سامسونگ خوب کار کرد...تو لیست گوشی های پر فروش هم که تا حالا سامسونگ نبوده غیر از اینه.البته تو 2007 ............. 16 درصد افزایش فروش سونی رو هم که قبول داری....
عزیز دل برادر شما حرف یک سری سایت که معلوم نیست صاحبش کیه قبول داری یا سمیناری که هزاران نفر میرن ببینن چه خبره ؟
من 2 تا عکس از MWC و 2 تا منبع مطمئن بهتون نشون دادم بازم میگین موتورولا بد کار کرد ؟ !!! موتورولا دوست داشت سامسونگ پشنش باشه ولی سامسونگ رد کرد ... الان هم با شرکت غولی به نام DELL قرارداد بسته و مطمئن باش دیگه نمیذاره از رتبه 3 بره پایینتر !!!
موتورولا بد کار کردو v3 زد و ..... / این جمع بندی مربوط به سال 2007 هست نه MWC
مگه فروش سونی اریکسون چند بوده که با وجود %16 افزایش هنوز رتبه 4 هست ؟
دوست من سامسونگ توی اروپا داره پادشاهی میکنه ...
منبع بمون میدی؟ منظورم این نیست که بهمون ثابت کنا. همین طوری میخوام ببینم چیکار میخوان با هم بکنن!نقل قول:
الان هم با شرکت غولی به نام DELL قرارداد بسته و مطمئن باش دیگه نمیذاره از رتبه 3 بره پایینتر !!!
موتورولا نکنه میخواد به کمک دل pc بزنه؟
سعید جان منبع اصلیشو یادم نیست ولی یه جا دیگه یه اشاره کوچیک کرده و نوشته موتورولا بخش تجارت موبایل خودشو جدا میکنه و .... بقیش اینجاست :نقل قول:
Motorola Inc, which lost the No. 2 mobile phone maker title to Samsung last year, said in January it was considering separating its mobile devices unit, which analysts value at $9 billion-$12 billion
Analysts said the unit could potentially draw interest from electronics makers around the world from Dell Inc to Huawei Technologies Co Ltd
البته فکر کنم اینجا نوشته میتونه بهتر از دل باشه ... اگه اون سایتو پیدا کردم حتما میذارمنقل قول:
کد:http://www.pcworld.com/businesscenter/article/142395/samsung_rules_out_motorola_unit_buy.html
اگه یه چیزی مثل سونی اریکسون بده و سامسونگ خوبه چس چرا از اول سامسونگ بین مردم ایران جا نیفتاد؟ بزار دلیلش رو بگم چون اونموقع سامسونگ نه قدرت مقابله با سونی رو تو گوشیهای مخصوص موزیک داشت نه گوشی های دوربین نه طراحی گوشی هاش مالی بودن واسه همین چیزاس که خیلی ها نوکیا رو که کنار گذاشتن و سراغ سونی اومدن....نقل قول:
100 دفعه گفتم بازم میگم !
توی ایران اگه یه چیزی بین مردم جا بیفته حالا هرچه قدر هم بد باشه دیگه نمیشه به ماها فهموند که فلان چیز بده ! ( چون بیش از اندازه از خودراضی هستیم )
حالا گیریم ما ایرانیها از خود راضی هستیم پی یعنی این همه فروش سونی تو ایرانه یا بقیه ی دنیا هم از خود راضی هستن؟
کدوم حرفمو؟نقل قول:
میتونم منبع این حرفتونو معرفی کنین تا ما هم استفاده کنیم !
سامسونگ جندین ساله داره جون میکنه تازه شده دوم ولی سونی اریکسون تو 6 الی 7 سال اومده چهارم تازه اونم با این همه رقیب و ور شکستکی چند سال اول.....نقل قول:
مگه فروش سونی اریکسون چند بوده که با وجود %16 افزایش هنوز رتبه 4 هست ؟
حالا ببین کی بهت گفتم سونی موتورلا رو هم میزنه کنار!!!
نقل قول:
عزیز جان i550 ویندوز موبایل نیست و سیمبینه !!! نمیدونم اصلا چه ربطی به x1 داره تا هرچی میشه x1 میارین وسط ؟
جان عزیز جان من که i550 رو نگفتم من این غول آهنی با ویندوز موبایل 6.1 و LCD 2.4 اینچ I640 رو گفتم....نکنه این همه بحث ما سر دو تا چیز مختلف بوده ولی این طوری اطلاعاتمون میره بالا!!!
خوب وقتی بحث سر دوتا PPC هست باید X1 بیاد وسط دیگه نکنه باید Z800 بیاد که 6 تا LED داره!!!6 تا
دوست عزیز بحث با شما فایده نداره ... لطفا کمی اطلاعاتتونو بیشتر کنین..
پاینده باشی .
ولی باید قبول کرد که سطح داش مردم ایران دربارع تکنولوژی در حد صفر . با این مچله های متعصبی هم که انگار از سونی پول میگیرن و مدل های خیالی دبلیو 1 آی رو معرفی میکنن توی روزنامه اطلاعات همیشه در حد صفر باقی میمونه . شما به یکی بگو جی 800 اگه فهمید کدوم مدل ولی بگو کا 850 ...... .
اين سردرگمي براي خريداران نوکيا هم هست:نقل قول:
اونايي که ميخواستن n95 8gig بگيرن حالا منتظر n96 16gig هستن!:46:
دوست گرامی گوشی K800 اوایل سال 2006 به بازار تحویل داده شد اما سامسونگ i550 اواخر سال 2007 تازهنقل قول:
معرفی شده و هنوزم تو Coming Soon قرار داره و تازه تمامی امکاناتش تازه داره با گوشی 2 سال پیش سونی
برابری میکنه.
اگر بخواهید مقایسه مدلی 550 رو با یکی از گوشی های هم شکل و مدل خودش انجام بدید اونوقت شاید بشه
گفت تا حدودی میشه با K850 بقل هم گذاشت و به قیافه هاشون رای داد چون هر دو ساخت 2007 هستند اما
با این تفاوت که سامسونگ 550 هنوز بیرون داده نشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید نظر داد که در این مدلهای مشابه کدومشون قشنگترند. هر چند که قشنگ دیدن یک
گوشی سلیقه ای هست.
ویرایش شد ..............
تائید میشه. اگه سامسونگ بلد بود زمانی خودشو میتونست تو دل مردم جا کنه که n620 جز شاخ ترین گوشیا بود نه الان. از زمانی که اسم موبایلو گوشی خورد به گوشمون اسم سامسونگ هم شنیده بودیم ولی نتونست مثل نوکیا و آلکاتلو اینا فروش کنه (تو ایران)نقل قول:
اگه یه چیزی مثل سونی اریکسون بده و سامسونگ خوبه چس چرا از اول سامسونگ بین مردم ایران جا نیفتاد؟ بزار دلیلش رو بگم چون اونموقع سامسونگ نه قدرت مقابله با سونی رو تو گوشیهای مخصوص موزیک داشت نه گوشی های دوربین نه طراحی گوشی هاش مالی بودن واسه همین چیزاس که خیلی ها نوکیا رو که کنار گذاشتن و سراغ سونی اومدن....
حالا گیریم ما ایرانیها از خود راضی هستیم پی یعنی این همه فروش سونی تو ایرانه یا بقیه ی دنیا هم از خود راضی هستن؟
آره همه دنیا از خود راضین دیگه!
حرف منطقی زد.نقل قول:
دوست عزیز بحث با شما فایده نداره ... لطفا کمی اطلاعاتتونو بیشتر کنین..
چون سامسونگ نمیگیرن دانش ندارن؟ قربون خودتو این آقای samsung بری که اصلا تعصب ندارین.نقل قول:
ولی باید قبول کرد که سطح داش مردم ایران دربارع تکنولوژی در حد صفر . با این مچله های متعصبی هم که انگار از سونی پول میگیرن و مدل های خیالی دبلیو 1 آی رو معرفی میکنن توی روزنامه اطلاعات همیشه در حد صفر باقی میمونه . شما به یکی بگو جی 800 اگه فهمید کدوم مدل ولی بگو کا 850 ...... .
ببین تا وقتی که نتونی یه برنامه تو گوشیای سامسونگ نصب کنی همین آش و همین کاسه. در ضمن اگر هم یه روزی بخوام گوشی سیمبین دار بگیرم ترجیح میدم نوکیا بگیرم تا سامسونگ!
دست پیش گرفتی که پس نیفتی؟!!!!نقل قول:
در ضمن سیستم عامل UIQ مفت نمیارزه ! تم میریزی روش انگار عکس زمینه عوض شده همین !!!
خوب حالا باز خوبه عکس زمینه عوض میشه سامسونگ چی؟ میتونی تم بریزی توش؟!!!!
ویرایش شد ..............
راست میگی دیگه .. گوشیهای سامسونگ باید با ان ای سی مقایسه بشن .. هه هه ههههههه(شکلکا نمیاد)نقل قول:
اول باید بگم هیچ دوست ندارم گوشیهای سامسونگ با سونی اریکسون مقایسه بشه اون دفعه هم خودم اینکارو کردم خیلی پشیمونم
چرا دروغ میگی سامسی ؟ عکس پس زمینه ها عوض میشه..استایل نوشته ها عوض میشه ..اکثر اشکال گرافیکیش عوض میشه...حتی زنگش عوض میشه... چی میگی معلوم هست ؟نقل قول:
در ضمن سیستم عامل Uiq مفت نمیارزه ! تم میریزی روش انگار عکس زمینه عوض شده همین !!!
راس میگه دیگه..سامسونگ همین جاواشو درست اجرا نمیکنه .... وای به حال سیمبین ! شکلک خنده ...ییـــــی هـــــی ها ها !نقل قول:
ببین تا وقتی که نتونی یه برنامه تو گوشیای سامسونگ نصب کنی همین آش و همین کاسه. در ضمن اگر هم یه روزی بخوام گوشی سیمبین دار بگیرم ترجیح میدم نوکیا بگیرم تا سامسونگ!
معلومه مختارم. هنوز اینقد پولدار نشدم که توی گوشی گرفتنم بخوام ریسک کنم!نقل قول:
شما مختاری هرچی دوست دازی بگیری به منو بقیه ربطی نداره !
بچه ها هر کی سامسونگ گرفت ببره پیش ایشون تا براش برنامه نصب کنه. برنامه نصب کردنش به اندازه ویندوز عوض کردن دنگو فنگ داره!نقل قول:
هر گوشی سامسونگو خواستی من برات برنامه نصب میکنم .
نارحت نمیشم. خوب فروش کنه مبارکش باشه. وقتی هفته ای 50 تا گوشی معرفی میکنه میخوای فروش نکنه؟!!نقل قول:
سعید جون شما خودتو بلند کن بزن زمین ... نمیدونم با سر برو تو دیوار :دی سامسونگ شاخه حالا توی اون مملکت جهان سومی نه ولی جاهای دیگه شاخه ( ناراحت نشیا واقعیته )
تو هم مارو کشتی. تو ایران اگه 4تا مثل تو بود 5مرتبهتا حالا انقلاب شده بود.
اینقد حهان سومی جهان سومی نکن بابا چه خبره؟
ویرایش شد ..............
رو سامسونگ که تمش هم نصب نمیشه..باید ریخت کجا ؟ آباریکلا .... مسـ.......حنقل قول:
مهم اینه که گرافیکارو تغییر نمیده یعنی باید ریخت دور ( شکلکا میاد ولی حسش نیست ها هو ها ها ها )
نه اینکه جاوا رو سامسونگ میزنه! ..جاوا هم که شرکتش جداست و سامسونگ لنگ میزنه...نخند بهت فشار میاد(یهههه ها ها هااااااااااااا حالا بخند)نقل قول:
میخندیییییییییییم .... حمید جون سیمبینو که دیگه سامسونگ نمیزنه ... خودش شرکت داره ... از ته اعماقم میخندم :دی هااااااااااااااااا
اینم بلد نیست..خالی میبنده ضایع نشه !!نقل قول:
مهم اینه که میتونم نصب کنم ها ها ها ها :دی
من با این حرفا ناراحت نمیشم... (یییههه هه هه هووووووووو شکلک خنده همراه با تاسف) قدیم فکر میکردم یه چیزی حالیته....ولی حالا ....برو خوش باش !نقل قول:
حمید تو ناراحت شدی ؟ شدی که شدی به درک :دی ( شوخی )
جمع کن این بساط مسخره بازیتو ...
فکر میکنی با مزه هستی ؟ یه ذره سنگین باش ... 2 پست اینطوری باهات حرف زدم ببینم بازم مزه میندازی ... همون اولم گفتم حوصله این مسخره بازیارو ندارم
برو داداش یه جا دیگه این کارارو بکن .
آقایون صلوات بفرستین بابا زشته بخدا. دیگه قرار نبود فحش بهم دیگه بدید بخدا ارزش نداره
اللهم صل الا محمد و آل محمد
واقعا شرم کنید............................!
هر هفته هم دروغ میگید...................................! نه؟؟؟ میگی؟؟؟ میشه گفت هر روز دروغ میگید!! هر روز میگید به هم گل بدین!! اصلا به ما چه کدوم برند چی کار میکنه!! مگه من یا شما سهام داریم؟؟ و ...
راستش یه جاهایی باید میپریدم وسط ولی نه ترجیح دادم این کاراتون زودتر تموم شه.
افسوس که نمیشه!!
من میگم من مدیر کنید خیلی خوب میشه.تمام کاربرا جز طرفدارای اس ای.!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18:
:18::18::18:
:18::18:
خیلی جالبه ! خودت مسخره بازی در میاری..بحث آفتابه قرمز را میندازی..بعد بدو بدو میری ویرایش میکنی ...کی کی بود من نبودم در میاری...اگه راست میگی چرا ویرایش میکنی .. بزار همه ببینن نکنه خودتم قبول نداری...یه پست میدی 1 ساعت بعد میای 180 درجه تغییرش میدی.....همونجوری که پست دادی جوابتو دادم چرا ناراحت میشی ؟......... ختم کلام ...تو اول خودتو درست کن بعد بیا وسط...
شما هم پاینده باشی عزیز من الان خیلی خوشحالم چون یه K750i دسته دوم خرده بودم که تعمیرش کنم و بعد بفروشم ولی طرف فرار کرده بود دبی الان هم بعد 4 ماه امده...نقل قول:
داداش اصلا من می خوام باهات بحث کنم اطلاعاتم بره بالا شما حرفی داری؟