اين آنتي ويروس 2007 چيه؟
=-=-=-=
مثل چه برنامه اي؟
Printable View
اين آنتي ويروس 2007 چيه؟
=-=-=-=
مثل چه برنامه اي؟
ساسان جان سلام خواهش مي كنم
الان من اومدم و اونو از حالت عادي آوردم پايينتر والان حدود 9 تا رم اشغال كرده ولي بگم كه از حالت معمولي خيلي پايينتره
دوستدار شما مهرداد
ُسلام.امروز داشتم مثل همیشه تو پی سی ورلد چرخ میزدم که با این پیغام مواجه شدم
من از کاسپرسکای در کنار فایروال Outpost استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Crow
مشكلي نيست
يه حمله از طرف شبكه به شما صورت گرفته بوده كه كاسپر جلوش رو گرفته !!!1
خوب پس چرا outpost جلوشو نگرفت؟؟؟
جواب مصطفي جان در صفحه قبل
لينك آپديت كاسپرکد:http://d-eu-2h.kaspersky-labs.com/bases/av/avc/i386_zip/cumul.zip
كريو هم جلوش رو نميگيرهنقل قول:
خوب پس چرا outpost جلوشو نگرفت؟؟؟
ريل پروتكشن نتورك كاسپر خيلي قويه .كه اين گونه حملات رو دفع ميكنه
كلا اين حمله هاي شبكه اي واسه فايروالها يه چيز معمولي شده.
دوست عزیز فایروال Outpost Pro یکی از تنها فایروال هایی است که میتونه تمامی حملات رو با قدرت دفع کنه و جلوشنقل قول:
نوشته شده توسط Crow
رو بگیره و یکی از تنها فایروال هایی است که قادر به بلاک کردن آی پی آدرس تا حدود 60 دقیقه و یا برای همیشه است.
کمتر فایروالی پیدا میشه که وقتی حمله ای رو از طرف یک آی پی آدرس تشخیص داد بتونه اونو برای همیشه بلاک کنه
تا اگر همون آی پی آدرس خواست از طریق و شیوه های دیگه حمله بکنه جلوش رو قبلا گرفته باشه.
من در 3 یا 4 صفحه قبل ایمن تر کردن Svchost.exe رو توضیح دادم . بهتره که شما اون تنظیمات رو بر روی فایروال خودتون
انجام بدید. در ضمن وقتی حمله ای بهتون شد و کسپرسکای جلوش رو گرفت همون لحظه تمامی مشخصات رو یاداشت
کنید. مثلا پورتی رو که از طریق آن حمله صورت گرفته و همچنین نوع آن رو ... بعد برید سراغ تنظیمات فایروالتون و چک
بکنید ببینید که کدام قسمت رو شما باز گذاشتید.
بطور مثال شما اگر تنطیمات این قسمت پایین رو نگاه کنید میبینید که من بعضی از قسمت ها رو غیر فعال کردم که
اگر اطلاعاتی خواست به جایی فرستاده بشه و از این شیوه پایین استفاده بکنه فایروال بهم خبر بده.
بطور مثال هیچ فایروالی تا کنون نمیتونه حملاتی رو که با وارد شدن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دفع بکنه و حتی
گزارشی هم شما از فایروالتون دریافت نمی کنید. اما با داشتن فایروال Outpost و به محض وارد شدن به این سایت
مشاهده خواهید کرد که این سایت میخواد پورتهای شما رو چک بکنه و اطلاعتی رو از سیستم شما بگیره.
به همین دلیل شما و هز کس دیگه ای باید بر حسب نوع ISP که داره فایروال خودش رو تنظیم کنه. مثلا اگر شما هم
مثل من از Ruoter استفاده نمیکنید پس بهتره تیک این قسمت رو بردارید که آزاد نباشه.
هر چیزی که در پایین تیک خورده نشانه این است که این قسمت ها کاملا برای دریافت و فرستادن اطلاعات از طریق
ICMP آزاد هستند. پیشنهاد من اینه که همونطور که در پایین میبینید فایروالتون رو تنظیم کنید.
این تنظیمات هیچ ربطی به حمله صورت گرفته و دفع شده توسط کسپرسکای نداره . جواب دفع نکردن این حملات در
تنظیمات فایروالتون است. من نیز چون این قسمت رو تا بحال اشاره نکرده بودم جهت اطلاع شما و دوستان توضیح دادم.
اما برای دفع حملات سایتهایی همچون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غیره باید ارتباط Proxy مرورگر اینترنتی خودتون رو ببندید.
طریقه بستن اون رو هم که دقیقا مثل درست کردن Rule و یا تغییرات در Rule یه درست شده است رو در 3 یا 4 صفحه قبل
توضیح دادم. اگر متوجه نشدید این قسمت رو برای بستن ارتباط ------ توضیح خواهم داد.
شما تنظیمات Svchost و همین تنظیماتی رو که در بالا گفتم انجام بدید اگر باز از طرف کاسپرسکای پیغامی دریافت کردید
پورت و نوع آن را بنویسید تا من طریقه بستن آن رو بعدا بهتون بگم. هر چند که با انجام دادن کارهای بالا فکر نکنم دیگه
نیازی به بستن یک نوع پورت خاص باشه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
سئوال :
1- میرور چیست؟ و میرور ftp ?
2 - این نسخه بتاست یا فاینال؟
3- نسخه ارائه شده در مورخ دوشنبه 14/6/84 (5 /سپتامبر / 2005) در صفحه اصلی سایت نه انجمن نسخه بتاست یا فایناله؟
سلام
بااجازه اساتيد:
1-ميرور يه لينك كمكي و پشتيبان است و در صورت خرابي لينك اصلي شما ميتوانيد از لينك Mirror استفاده كنيد.
Mirror FTP به طور كلي يك لينك كمكي افتضاح ميباشد و افتضاح بودن FTP بدليل كم بودن سرعت آن نسبت به Http است.
2-نسخه 5.0.388 نسخه شخصي ميباشد نه بتا .بنابراين ميتوانيد با استفاده از LicenseKey معتبر از اين نسخه استفاده كنيد.(لينك LicenseKey ها در زير آمده)
تا جايي كه من ميدانم نسخه بتا مربوط به ورژن 2006 كسپراسكاي ميباشد كه تا كنون نسخه فاينال آن منتشر نشده.
3-پيگيرش نشدم.حتما توضيحات كاملي در باره نسخه مذكور داده شده.(كمي دقت كنيد.)
براي اينكه از بحث اصلي خارج نشيم من همينجوري و براي هزارمين بار لينك دانلود كليدهاي نسخه 2005 رو ميگذارم.
سلام
چرا كاسپر گزينه اي به نام Clean نداره .
يا Delete ميكنه يا Skip ؟؟؟
ravi جان سلام
ميرور يعني آيينه يا همون لينك مشابه
ميرور FTP ليمك مشابهيست كه بر روي سرور FTP آپلود شده اسنت;)
نسخه اي كه گذاشتم فول است
با سلام خدمت دوستان
آنتي ويروس من دو روزه غير فعال شده
چكار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
من هم تو يه سايت كرك رفتم يه تروجان اومد . فقط كاسپر تونست جواب بده . اما الان اين رو تنظيم مي كنم.
=-=-=-=-=-=-=-=
اون طريقه ايمن كردن در برابر svshot رو كجا گذاشتي؟ پيدا نشد
من دو روزه روسيستمم آنتي ويروس نيست چكار كنم
مهدي بست كجايي
بدادم برس
شما رجیستر کدی رو که به آنتی ویروس دادید اشتباه بوده و تا این کد درست نباشد آنتی ویروس شما نه آپدیت می شودنقل قول:
نوشته شده توسط سیاوش علوی
و نه کار خواهد کرد.
تاریخ سیستم خودتون رو با تاریخ امروز یعنی 21-01-2006 تنظیم کنید و بعد رستارت کنید.
مطمئن شوید که تاریخ سیستمتون دوباره عوض نشده باشه.
بعد این کد پایین رو به آنتی ویروس بدید .
Not For Resale (Until 2006-04-15)
KAV 2006 BETA CODE: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
البته من پیشنهاد میکنم که از آخرین نسخه کاسپر استفاده کنید.
Kaspersky Antivirus 2006 version 6.0.0.262
Kaspersky Internet Security 2006 version 6.0.262 with Update
All Kaspersky NEW Beta Code
هنوز نسخه ی فاینال این نرم افزار به بازار نیومده؟
کوروش جان نه هنوز نیومده.
هر وقت نسخه نهایی بیاد حتما در سایت خودشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سایتهای دیگه از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر تبلیغات واسش میشه که کاربران و افرادی که
میخوان ازش استفاده کنند باخبر بشند.
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
این سیستم رستور را باید به شرطی غیر فعال کنی که همیشه از سیستمت ایمیج . بگیری .
و در این حالت وقتی ایمیج میگیری اندازه ایمیج خیلی کمتر از حالت فعال بودن سیستم رستور میشه . چون این سیستم رستور حدود 2 تا3 هزار مگابایت به حالت پیش فرض جا اشغال میکنه مگر انکه در تنظیمات ان مقدار اشغال جا شو کم کنی . مثلا بزاری روی 500 مگ.
برای صرفه جویی در پارتیشنی که ایمیجات را ذخیره میکنی بهتره که سیستم رستور ویندوز غیر فعال باشه .
دوست عزیز کی گفته باید این پروسه رو بلاک کنی. آیا در حرفهای من مطلبی در مورد بلاک کردن این پروسه گفته شده..نقل قول:
نوشته شده توسط hoomant
شما اگر توضیحات من رو دقیق تر بخونید متوجه میشید که من در مورد ایمن تر کردن Svchost صحبت کردم و بعضی از
تنظیمات مهم رو براش توضیح دادم. چونکه این پروسه یکی از پروسه هایی است که همیشه مورد حملات ویروسها و
هکر ها قرار گرفته.
شما برای آشنایی بیشتر با این پروسه این مقاله آمـــــوزشی پایین رو بخونید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=1405&highlight=svchost
سلام دوستان
من این نسخه کاسپرو می خواستم دانلود کنم اما فایلش موجود نبود اگر ممکنه دوباره آپلودش کنید
Kaspersky Antivirus 2006 version 6.0.0.262
متشکرم
لینک دانلود رو من چک کردم و هیچ مشکلی نداشت. شما در زمانهای مختلف برای دانلود اقدام کنید حتما نتیجهنقل قول:
نوشته شده توسط ArAP30
خواهید گرفت.
بعد از باز کردن لینک بالا در صفحه باید یر روی کلمه Free کلیک کنید تا صفحه عوض بشه ...بعد منتظر میمانید تا
ثانیه شماری که در پایین صفحه باز شده است تمام بشه... بعد کدی در آنجا نمایش داده میشود و شما با وارد کردن
کد داده شده بر روی Download کلیک میکنید.
این سایت قابلیت Resume را ندارد و اگر شما میخواهید که زمان دانلود کردن فایلتون کمتر بشه بهتره از IDM استفاده
کنید .اگر IDM را بر روی سیستم خودتون نصب کرده باشید با کلیک کردن بر روی دانلود IDM بطور اتوماتیک باز شده و
فایل مورد نظرتون رو دانلود خواهد کرد.
دوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ArAP30
اين لينك مستقيمش هست كه مي توني با دانلود منيجر بگيري و ريزيوم رو هم ساپورت مي كنه:
اين هم يك لينك ديگر از همين نسخه است:کد:http://dl19.rapidshare.de/files/11458250/262105229/kav6.en.msi
************************************************** *****کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.0.262%20nt/kav6.en.msi
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Yaalda
رجيستر شده نيست. بلكه در هنگام نصب بايد سريال وارد كنيد. سريالي كه موجود هست تا حدود يك ماه و نيم ديگر رجيستر مي كند. البته چون نسخه نهايي اش هنوز نيومده مطمئناً به محض اينكه نسخه نهايي بياد ليسنس كي هم برايش ارائه مي شود.
اين سكوريتي كه در صفحه ي اول سايت است كدام ورژن است....ما دانلود كرديم ارور داد......
با سلام.
در مورد آنتي ويروس كاسپر pro 5.0.383 براي يكي از دوستان مشكلي پيش اومده.اگر دوستان در مورد بر طرف كردن اين مشكل راه حلي دارند ممنون خواهم شد.
تاريخ كامپيوتر دوست من در هنگام نصي كاسپر به تاريخ ژانويه 2005 بوده كه چند روزي هست كه كاسپر پيغام ميده كه regkey جديد را وارد كن.تاريخ كامپيوترش رو تصحيح كرده و مجدد نصب كرده ولي مشكلش حل نشده.دوستان اگر راه حلي براي رفع اين مشكل دارند بفرمايند.
با تشكر.
hamilton جان این مشکل برای یکی از دوستان من هم تازگیها پیش اومد و من این مشکل رو اینطوری حل کردم.
اول کاسپرسکای رو کاملا از روی سیستم پاک کردم.
بعد رستارت کردم تا عملیات پاک شدن آنتی ویروس کامل بشه
بعد از اون یک فولدر از کاسپرسکای در مسیر نصب شده اون باقی میمونه که اون هم باید به صورت دستی پاک بشه
یک فولدر هم در داخل این مسیر قرار داره که حتما باید پاک بشه..
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
بعد باید داخل رجیستری ویندوز بشید و اول بر روی My Computer کلیک کنید تا انتخاب بشه و بعد کلمه Kaspersky رو
جستجو کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید. دقت کنید که در هر دفعه که شما جستجو میکنید حتما باید اول بر روی My Computer
کلیک کنید . تا همه کلید های ثبت شده در داخل کامپیوتر را جستجو کند.
این کار را تا زمانی ادامه میدید که به شما اعلام کنه هیچ رجیستر کی از کلمه Kaspersky در درون رجیستری ویندوز
وجود نداره. اگر زجیستر کی پیدا کردید که اجازه پاک شدن را نمیداد از طریق Safe Mode وارد شده و دوباره کار را دنبال
کنید. در ضمن قبل از پاک کردن هر چیزی اول بر روی My Computer در رجیستری کلیک کنید و یک Backup از کل رجیستری
بگیرید تا اگر به مشکلی برخورد کردید و یا اشتباهی چیزی را پاک کردید بر روی فایل پشتیبان که با فرمت reg هست کلیک کرده و
همه رجیستری را دوباره به حالت اول برگردونید.
در آخر تاریخ سیستم رو دقیق درست کنید و بعد رستارت کنید و بعد از رستارت دوباره آنتی ویروس را نصب کنید.
من با این شیوه مشکل را حل کردم . امیدوارم بتونه کمکی باشه و نتیجه بگیرید. چون گشتن در رجیستری واقعا خسته آور است.
نسخه جدید Kaspersky Internet Security
در این نسخه اشکالاتی رو که در نسخه های قبلی وجود داشته تا حد زیادی برطرف شده و کسانی که میخوان
از نسخه Internet Security استفاده کنند میتونند از این لینک پایین دانلود کنند.
Kaspersky Internet Security 2006 version 6.0.0.254
کد:http://rapidshare.de/files/10797208/kis6.en.msi.html
کرکی جون Final هست با Beta؟
فکر فاینال هم نکنید تا دو ماه دیگه
اینم بتا هست
دوستان سلام
حق با سینا جان هست گمان نمیکنم تا چند ماه آینده نسخه فاینال رو بیرون بده
من احتمال میدم که منتظر انتشار نسخه نهایی ویندوز ویستا هستن
طبق آخرین خبرها به نقل از سایت Bink.nu تاریخ انتشار نسخه نهایی ویندوز ویستا حدود ماه آوریل خواهد بود چون قراره مایکروسافت روز دوم اسفند نسخه دوم از ویرایش CTP که بگفته مسولان اولین نسخه ایست که تمامی امکانات نسخه نهایی را دارا میباشد انتشار بده
پس باید منتظر انتشار ایندو با هم باشیم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
کرکی جان
البته دوستان میتونند از برنامه های جستجو در رجیستری استفاده کنند
به جای روش دستی
مثل برنامه Registry First Aid
با سلام به همه ي دوستان
يه نفر به من بگه كه ايا kaspersky فقط داراي 2 برنامه ي antivirus و antihacker هست؟؟؟
و اينكه اين فايل هاي با پسوند key كه توي Kaspersky Keys هست براي كرك رو چيكار بايد كرد؟(يا كلا نحوه ي كرك اين برنامه چه طوريه؟ )
سلام
فكر كنم شامل يك AntiSpam هم باشه.
به قسمت Settings رفته و روي LicenseKey كليك كرده و در صفحه اي كه باز ميشه بايد دكمه ADD رو بزنيد و آدرس فايل Key را بهش بديد.
سودا جان حرف شما هم درسته . اما اگر بخواهیم تمام آثار باقی مانده از یک برنامه را از بین برد در آن صورت باید با روش دستی
پاک بشه. چونکه من تا بحال هیچ یک از برنامه های رجیستری رو ندیدم که دقیق عمل بکنه.
بطور مثال من یک پیشنهاد به شما میکنم . اگر یکی از برنامه های زیر را در کامپیوتر خود نصب دارید برای امتحان هم که شده
یکی از آنها را جهت پی بردن به این مسئله آنیستال بکنید.
McAfee AntiVirus
Kaspersky AntiVirus
BitDefender
Dr.web AntiVirus
Norton Antivirus
Tiny Personal Firewall Professional
ZoneAlarm Pro
Agnitum Outpost firewall pro
Kerio Personal Firewall
LooK"N"Stop
Sygate Personal Firewall Pro
اینایی که در بالا نام بردم برخی از آنتی ویروسها و فایروالهایی بودند که حتما بعد از آنیستال کردنشون در یک سیستم باید تا حدی
که میشه رد پاهاشون رو در رجیستری ویندوز پاک کرد. به دلیل اینکه اگر شخصی بخواد مثلا چندین آنتی ویروس رو امتحان بکنه و
بعد پاک بکنه دچار اختلال در کار آنتی ویروس یا فایروال تازه نصب شده میشود. حالا بوجود آمدن این اختلال ها ممکنه کوچک باشه و
به چشم نیاد و امکانش هم وجود داره که باعث بهم خوردن Network و DHCP Server یا DNS Server شود.
الان برای آزمایش هم که شده اگر خواستید یکی از برنامه های نام برده شده رو کاملا پاک کنید و بعد توسط برنامه های رجیستری
که دارید رجیستری را از وجود کلید های ثبت شده و باقی مانده بدرد نخور پاک کنید. بعد از اینکه کاملا مطمئن شدید که از همه
برنامه های رجیستری استفاده کردید آنوقت به مسیر زیر در رجیستری برید و این شاخه را نگاه کنید ببینید که آیا کلیدی از برنامه
پاک شده وجود دارد یا نه.
HKEY_CURRENT_USER\Software
و یا ...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
این 2 شاخه ای که نام بردم از ساده ترین شاخه های رجیستری است که هر کاربری حتما چک میکنه . اما متاسفانه شاخه های
دیگری نیز وجود دارد که به این راحتی نمیتوان از روی اسم خود برنامه و یا اسم شرکت سازنده اش آن را پیدا کرد. بطور مثال آنتی
ویروسهایی مانند نورتون یا مک آفی کلید های رجیستری خیلی زیادی رو در این شاخه از رجیستری از خود باقی میگذارند...
HKEY_CLASSES_ROOT
و آن هم نه به اسم خود مک آفی یا نورتون بلکه با نامهای مختصر شده. مثلا McAfee Personal Firewall ممکنه با کلمه McF حرف
اول هر کلید رجیستری را آغاز کند. این کلیدهای رجیستری باقی مانده از مک آفی یا نورتون گاه تا 200 عدد در مسیرهای گوناگون
میرسد که فقط هم باید بصورت دستی دنبالشون گشت.
البته کسی که شخصا اقدام به گشتن و پاک کردن این کلیدها میکنه باید تا حدودی هم از رجیستری سر در بیاره چون با پاک کردن
چند کلید اشتباه ممکنه آسیب جدی به سیستم وارد بشه و اگر طرف از رجیستری Backup نگرفته باشد مجبور به فرمت کردن یا
رستور کردن سیستم خود میشود.
امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو تا حدی برسونم.
موفق باشید فعلا تا بعد.
سلام
خوب کرکی جان این برنامه ای که اسم بردم تا بحال من اصلا باهاش مشکلی نداشتم و عالی و بدون نقص پیدا میکنه و پاک
خوب عزیز وقتی شما می آی و به صورت دستی mpf رو جستجو میکنی میتونی همین اسم رو به لیست این برنامه که معرفی کردم اضافه کنی تا برات پیدا کنه
در هر صورت هر کاری که بخوای دستی انجام بدی رو این برنامه میتونه انجام بده . البته تا اونجایی که من میدونم
سرتونو درد نیارم
خودتون هم اگه اینو امتحان نکردید امتحان کنید
موفق و موید باشید . دوستدار شما سودا
سلام
آره کرکی جان حق با سودا جان هستش منم با این نرم افزار کار کردم Registry First Aid
واقعا کارش خوبه اما اگه شما و سایر دوستان خواستید نصب کنید در صورتیکه کاسپر 6 بتا رو سیستم نصب باشه با اخطار کاسپر Proactive Defense مبنی بر فعالیت یک تروجان از نوع Dropper/Downloader مواجه خواهید شد
که برای نصب میبایست بیخیال این پیغام بشین
البته رفتار این برنامه از این جهت که میخواد نصب مخفی انجام بده چون شبیه تروجان هست کاسپر رو به اشتباه میندازه وگرنه برنامه توپ و کار درستیه
در ضمن دسترسیش رو به نت با اوت پست بلوک کن تا خیالت از هر جهت راحت شه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soda
خود شرکت کاسپر برای پاک کردن کامل کاسپر نسخه 6 برنامه زیر را معرفی کرده که پس از استخراج از حالت
فشرده باید فایل "avp_remove " را در حالت "safe mode " اجرا کرد. هر چند حتی پس از از اجرای آن باز هم
آثاری از کاسپر در رجیستری باقی می ماند ولی مشکلی برای اینستالهای بعدی پیش نمی آورد. تا آنجایی که
من به یاد دارم برنامه های آنتی ویروس دیگر هم مثل نورتون از این گونه برنامه ها دارند چون تقریبا هیچ آنتی
ویروسی به طور کامل از سیستم پاک نمی شود.
KisKav6 Remove Tool
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
دوست عزیز اگر برنامه " Kaspersky internet security" را نصب کنی به هیچکدام از اینها احتیاج نداری ولی اگر
می خواهی از فايروال یا انتي اسپم دیگری استفاده کنی باید برنامه " Kaspersky Antivirus 6" را نصب کنی چون
نصب همزمان دو فایر وال ایجاد اشکال می کند.
لينك نسخه تحت شبكه اگر داره لطفا