دوست عزیز real_717
لطفا در اینگونه عکسها فقط لینکشون رو بزارین تا تاپیک سنگین نشه.
Printable View
دوست عزیز real_717
لطفا در اینگونه عکسها فقط لینکشون رو بزارین تا تاپیک سنگین نشه.
حد اقل گوشی رو میگذاشتی جلوی آینه و با دوربین خودش عکس میگرفتی.دی...
آقای دانشمند،کاش قبل از نظر دادن و توهین کردن،یه ذره فکر می کردی!نقل قول:
با این روش هوشمندانه جنابعالی، غیر از نمای پشت گوشی (اونم در حالی که دستم قسمت بیشتر
گوشیرو پوشونده) فکر می کنی دیگه از کجاش میشه عکس گرفت؟!
real جان ، حامد توهینی به شما نکرد...شما لطف کردی ولی کیفیت عکسات خیلی پایینه و ریسایز هم نشدن... خوب شما بهتر بود تو شرایط نوری بهتری عکس بگیری تا اینقدر نویز نداشته باشه عکسات ( مثلا از روز و نور طبیعی و فضایی که نور گیره استفاده کنی برای عکس گرفتن )...نقل قول:
آقای دانشمند،کاش قبل از نظر دادن و توهین کردن،یه ذره فکر می کردی!
با این روش هوشمندانه جنابعالی، غیر از نمای پشت گوشی (اونم در حالی که دستم قسمت بیشتر
یه با توجه به اینکه گوشیتم 6300 بود و حالت ماکرو هم نداره یه کم فاصله ی دوربین با w980 بیشتر باشه بهتره...
ضمن اینکه یه عکس تو فضای باز و نور مناسب با W980 بگیری بهتر میشه عیار دوربینشو سنجید...
چرا میزنــــی حالا.نقل قول:
آقای دانشمند،کاش قبل از نظر دادن و توهین کردن،یه ذره فکر می کردی!
من کجا توهین کردم.
اون دی... معنیش اینه که شوخی بود.
چاکریم.
آقايون fm transmitter اين گوشي چجوري كار ميكنه.؟ خواهشن بگيد .
فکر کنم اینطور باشه که شما آهنگ رو اجرا میکنید و گوشی اون رو به صورت موج fm صداش رو میفرسته.بعد شما باید رادیو رو روشن کنید و سرچ کنید تا صدای پخش شده رو بشنوی.اینطوری هست.
شماره ي موج رو رو گوشي ميزني و بعد هم اون شماره رو روي راديو (شماره موج) رو انتخاب ميكني و عشق و حال !!
از كيفيتش خبر ندارم
ایول پس فرکانسش رو هم میشه روی گوشی مشخص کرد؟جالبه.نقل قول:
شماره ي موج رو رو گوشي ميزني و بعد هم اون شماره رو روي راديو (شماره موج) رو انتخاب ميكني و عشق و حال !!
از كيفيتش خبر ندارم
من fm transmitter هایی که دیدک دیگه این قابلیت رو نداشت.از اونهایی که به جای mp3 player استفاده میشه.
کیفیتشون بد نیست.یعنی خوب هم هست.
من که وقتی می خوام از fm transmitter اش استفاده کنم میگه توی این کشور استفاده از این قابلیت غیرقانونیه!!!
جان؟کدوم کشور؟ایران؟
بعید میدونم.اصلا چطوری مشخص میکنه این قضیه رو؟
چه ربطي داره به كشور بابا !!
عجيبه
کیفیتش بستگی به باند داره:10:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
وقتی که استارت رو می زنم این متنیه که نشون مید:
Cannot use FM transmitter in this country/region due to legal constraints
عجیبه ها.ایران و این قوانین اصلا نشده.
شما ناحیه گوشی رو عوض کن.یعنی کشور منظورم هست.ببین میشه؟
این گوشی جی پی اس داره؟
داخل مشخصاتش ننوشته ولی داخل منوهاش 0دیدم در قسمت اینتر تیمنت
گوگل مپ هم داره
ولی من نتونستم فعالش کنم کسی میتونه کمک کنه؟
راستی این رادیو ترنسمیترش هم برای من همین ارور رو میده
GPS که نداره ولی برای استفاده از google map باید به نت وصل شد.نقل قول:
این گوشی جی پی اس داره؟
داخل مشخصاتش ننوشته ولی داخل منوهاش 0دیدم در قسمت اینتر تیمنت
گوگل مپ هم داره
ولی من نتونستم فعالش کنم کسی میتونه کمک کنه؟
خیلی عجیبه.جایی برای تنظیم منطقه نداره؟نقل قول:
راستی این رادیو ترنسمیترش هم برای من همین ارور رو میده
ولی فکر کنم جی پی اس داشته باشه چون داخل اپلیکیشن هم یه برنامه داره برای پیاده روی که فکر کنم با جی پی اس کار میکنه
نمیدونم والا.توی Gsmarena هم ننوشته که داره:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w980-2249.php
Gps كه نداره !!!
اون برنامه ورزش هم كه با شتاب سنج و اين كوفت و زهره مارا كار ميكنه
آقا کسی این خوشکله رو نخریده؟؟؟؟؟صداش چطوره؟قیمتش الان توی بازار چنده؟
دوستانfm transmitter كار نمي كنه در ايران
فكر مي كنم با تشخيص اينكه سيم كارت مال كدوم كشوره امكان استفاده از اون رو توي كشورهاي خاص نميده.
بدون سيم كارت هم اصلا روشن نميشه
كسي راهي داره براي حل كردنش؟
ایرانسل رو هم تست کردی؟
پیغام خاصی میده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 4ماهه که خریدم زیاد بد نیست ولی شیشه اش پر خش میشه و جای بعضی از دکمه های کیبرد روی صفحه میمونه.صدای خوبی داره ولی خیلی بلند نیست.قیمتش الان 344000 تومانبا گارانتی خدمات طلايي 24 ماهه پارس تل
دوستان جدیدا قیمت گوشی به 220 تمن رسیده بدون گارانتی
افت خیلی شدیدی داشته
جالبه گوشی به این خوشکلی با این همه امکانات چرا طالب نداره.
بخاطر قیمت بالاش بود.من خودم 490 تومان خریدم گوشی اصلا ارزش این رفم پرداختی رو نداره.نقل قول:
بنظر من قیمت بین 250 تا 300 تومان برای این گوشی عادلانه هست.
دوستان قیمت گوشی به 217 تمن رسید قیمت امروز پاساژ اعلائدین بدون گارانتی
--------------
راستی آقای timsar007 شما گه این گوشی رو داری سرعت گوشی چطوره من W910 یادمه داشتم ی زمانی بااین که جا وا بود ولی سرعتش نسبت به گوشی های قبلی که داشتم پایین تر بود الان هم w960 دارم ولی دیگه خسته شدم چون هیچ برنامه و بازی جدید برا این سیستم عامل نمی اد جاوا رو هم که خوب اجر ا نمی کنه همشون و کند اجرا می کنه
این 980 که مشکلی با جاوا نداره؟؟؟؟؟؟ همه ی جاوا ها رو اجرا می کنه راحت دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی در مورد جنس هم می شه یکم بگید بی افته زمین داغون نمی شه ؟
راستی قسمت تاشوش چی با باز و بسته کردن زیاد مشکلیبراشپیش نمی اد؟؟؟؟
توی چند پست بالاتر دیدم ک ه نوشتید عکس دکمه ها رو LCD میمونه ایگه اینجوری باشه که به درد نمی خوره اصلا چرا تاشو کردن پس!!!
کیفیت دوربینش چطوره؟؟؟ صداش چی؟؟؟
هندزفری های که همراش همون مدل hpm-70 ؟؟
جزیات پک رو هم اگه می شه لطف کنید
و کلا الان ازاش راضی هستید؟
timsar007 جان منتظر جواب شما هستن
راستی دوست عزیز سنسور های حرکتی این گوشی هم مثل W910 و K850 ,.......کار می کنه ؟؟؟؟؟
رفیق ی بازی گذاشتم که با سنسور حرکتی کار می کنه (NFS بازی ماشین سواری مسابقست) لطف کن اینم دانلود کن امتحان کن اینجا نتیجشو اعلام کن
کد:http://www.4shared.com/file/100270928/f4a1877/need_for_speed_pro_street_motion_sensor.html?s=1
نقل قول:سلامنقل قول:
شرمنده که اینقدر دیر جواب میدم.
در مورد سرعت گوشی باید بگم که سرعت گوشی فقط توی ارسال و گرفتن فایل از طریق بلوتوث بالاست ولی سرعت خود گوشی پایینه حداقل نسبت به گوشی های قبلی که داشتم.بارها شده که خواستم تماس بگیرم و گوشی هنگ کرده و ریست شده یا بلعکس تماسی رو جواب بدم و.....
در مورد جنس گوشی باید بگم که استحکام متوسطی داره. روز اول گوشی از جیبم افتاد روی سرامیک و روی صفحه خش افتاد و فهمیدم که صفحه ضد خش نیست. لولای گوشی خوب عمل میکنه ولی به مرور زمان لق میشه و یک ضعف بزرگ دیگه اینکه جای دکمه هایی که از بقیه دکمه ها بلندتر هستند روی lcd گوشی می افته.
کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری گوشی خوبه ولی تنها ضعفش نبود فلش هست.صداش هم خوبه ولی از گوشی قبلیم p1 کمتره.
هندزفری همراه گوشی مدل hpm77 هست که کیفیت خیلی خوب و شفافی داره.
گوشی،باتری،کابل رابط کامپیوتر(usb)،کابل رابط 3.5 میلی متری،شارژر،هندزفری hpm77 ،دفترچه راهنما و cd
سنسور های حرکتی هم توی این بازی که فرستادید کار میکنه و بابت بازی هم ممنونم.
من چندتا برنامه جاوا بیشتر روش نصب نکردم و مشکلی هم باهاشون نداشتم و راحت اجرا میشند.
در پایان بگم که w980 یک گوشی ظریف ،زیبا،خوشدست و پلیر خیلی خوب وکیفیت پایین ساخت و بدنه. من هم نسبتا راضی هستم هرچند که استفادۀ زیادی ازش نمیکنم.
ممنون.FM transmiter چی.جواب میده؟
هرچند که نمیدونم کاربرد fm transmilter چیه ولی امتحان کردم و پیغام میده که این امکان برای کشور شما نیست.نقل قول:
میشه بگین صداش توهنزفری چیجوریه ! بمه ؟ زیره ؟ صدای اطراف و میشنوی یا خیر ؟
آخه کلا من با صدای سری w حال نمیکنم ! تو هنزفری یه جوریه ! انگاری صدا تو گوشت میپیچه
هندزفری سوزنی یکی از خوبی هاش اینه که چون داخل گوش قرار میگیره شما صدای بیرون رو نمیشنوید البته صداهای بلند رو متوجه میشید.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای توی هندزفری خیلی شفاف،زنده و عمیق هست و البته فرکانسش طوری هست که سردرد نمیاره حداقل من تا حالا از موزیک گوش دادن با گوشی سردرد نگرفتم.اکولایزرش هم تنظیمات خوب و محسوسی داره.
صدای سری دبیلو uiq ها و این اواخر 980 و 910 و غیرو صداشو کم هست یعنی از موزیک گوش دادن لذت نخواهید برد
صدای بلند باعث اسیب به سیستم شنوایی میشه.وقتی شما با صدای بلند موزیک گوش بدید بعد از مدتی گوش شما سنگین میشه و صداهای کم را بسختی خواهید شنید.بهرحال سونی اریکسون فکر سلامتی خریداران رو هم میکنه.نقل قول:
با fm transmilter شما میتونید موسیقی رو روی موج FM رادیو بندازید.مثلا توی ماشین این کار رو کنید و صدا رو از طریق بلندگوهای ماشین بشنوید.نقل قول:
هرچند که نمیدونم کاربرد fm transmilter چیه ولی امتحان کردم و پیغام میده که این امکان برای کشور شما نیست.
نقل قول:
کم یا صدا کردن صدا دست خود یوزر موبایل باید باشه نه کارخونه مگر سونی اریکسون مغز خر خورده که بفکر سلامتی یوزهاست
شاید یوزی دوست داره صداشو بلند کنه
بابا نوکیا الان خیلی بهتر از سونی اریکسون گوشی میسازه