با دروود
لطفا یه دی وی دی با ماندگاری دست کم 2 سال،با قیمت مناسب تر از T-gate معرفی کنید..
TDK چطوره؟
Printable View
با دروود
لطفا یه دی وی دی با ماندگاری دست کم 2 سال،با قیمت مناسب تر از T-gate معرفی کنید..
TDK چطوره؟
اولا که T-gate آشغال ترین دی وی دیه!نقل قول:
ثانیا با قیمت TDK میشه دیویدیه بهتری گرفت مثل Emtec
ثالثا توصیه من به شما اینه که FUJIFILM بگیرید!
دوستان بیخودی پولتون دور نریزید Tdkوبقیه فقط پول اسمشون از شما میگیرن من مثل این دوستمون بدون سند و مدرک یکی رو نمیکوبم ولی شما خودتو میتونید تی گیت رو تو گوگل سرچ کنید و می بینید ملیونها نفر از این دیسک استفاده کردن وراضی بودن
من T Gate دارم استفاده میکنم برای رایت فیلم هام نه دیتا ... خیلی خوبه ... مشکلی نداره و قیمتش هم ارزونه :
اهواز : پک 50 تایی 10.000 تومان
سلام
من DATA WRITE استفاده میکنم هم برای DATA هم برای فیلم کیفیتش خیلی خوبه بین اونایی که استفاده کردم البته به Princo نمیرسه ولی باز هم ...
قیمتش 9000 قیمت همکار و Princo هم 10000 تومان قیمت همکار
دروودنقل قول:
شما ازکجا میدانید این T-Gate همان است ؟؟شاید ریمارک شده باشد...
T-Gate بدترين DVD اي بود كه استفاده كردم
بهترين DVD : ُ
SMARTBUY
فوق العادست :20:
قیمتش چنده؟؟
من خودم ارشیو دی وی دی دارم بیشترشون هم روی تی گیت رایت کردم
بهترین دی وی دی که می تونی بگیری برای رایت کردن تی گیت هست شک نکن:10::40:
به نظر نمیرسه T-Gate دی وی دی بدی باشه البته اگه تقلبی نباشه.
يه Dvd تي گيت بگيريد مشخصات اون رو با برنامه Dvd Identifier ببينيد . جلوي Manufaturer Id ميزنه Tdk !!!!!!!!!!!
در ضمن من فكر ميكنم الان بهترين در بازار ورباتيم هست . تايواني اصل . 10 تاييش هم 4500 تومن .
قلابی T-Gate ؟ ندیدم ... شما وقتی می خرید دقت کنید حتما عین دی وی دی اصلی اش باشه و همچنین روی پکش یک برچسب لیزری داشته باشه
این برنامه باید چیزه جالبی باشه ! اگه ممکنه کمی توضیح بدید راجع به کارش ! و لینک هم بذارید ممنون میشم !نقل قول:
يه Dvd تي گيت بگيريد مشخصات اون رو با برنامه Dvd Identifier ببينيد . جلوي Manufaturer Id ميزنه Tdk !!!!!!!!!!!
لينك بالا براي دانلود DVD IDENTIFIER هست . آخرين ورژن با حجم خيلي كم . امتحان كنيد . برنامه خيلي جالبيه .کد:http://dvd.identifier.cdfreaks.com/my_site/download.php
آقا چه مفته پس دی وی دی تو اهواز ! ما اینجا تو مشهد از منبع فروش این وسایلات و این حرفا ( مشهد، خیابون سعدی ) ، دی وی دی مزخرف آریتای Arita رنگی رو میخریم بسته ی پنجاه تاییش رو یازده هزار تومن !!!نقل قول:
اهواز مستقیم از بندر میازن برای همین ارزونه ... تازه اگر از توزیع کننده بخری میدن 9500 بسته اوریجینال T-Gate رو ..و
بچه ها یه مغازه هست نفهمه !!! هر چی میاره 10 تومن میده . از تی گیت گرفته تا فینال و .... D:
من 25 تا T-Gate سفید خریدم که آشغال دراومد. کیفیت رایت صفر درصد. بعد از حدود یک ماه هم کلی از چیزایی که روش زده بودم پرید. یه نمونش این که از ویندوزم ایمیج گرفته بودم و ریخته بودم روی یکی از همین تی گیتا اما دیروز که خواستم برم دوباره ایمیجو نصب کنم ایمیجه بالا نیومد که نیومد. رفتم باقی تی گیتها رو چجک کردم دیدم همشون خراب شده.
توصیه: به هیچ عنوان T-Gate سفید نخرید. تقلبیه.
من هم از همين نوع داشتم كه مشكل دار شدنقل قول:
فقط SmartBuy
كلاً نميشه بيش از يكسال روي دي وي دي حساب باز كرد خيلي زود خراب ميشه همه نوعش رو تست كردم
مگه دی وی دیه غیر تایوانی (به جز ایرانیهاش) هم داریم.نقل قول:
مگه طرف دیوونه باشه بره از چین بیاره. الان دیگه سی دیه چینی صرف نداره. همه تایوانی میارن.
داداش Arita بهتر از T-gate هست. الان تو مشهد قیمت T-gate حتی از آریتا هم کمتره!نقل قول:
تو مشهد هم دقیقا همین قیمته!نقل قول:
دوستان من با خیلی دی وی دی ها کار کردم وقتی یک دی وی دی خوب رو رایت میکنید امتیاز پایین میگیرید مطمن باشید اشکال اینه که کد دی وی دی با رایتر سما گامپتیبل نیست اشکال نه از دی و ی دی خام نه از رایتر در حال حاضر هم هیچ دی و ی دی نداریم که با تمام رایترها کامپتیبل باشه از نظر کیفیت من TDK FUJI T-GATE Imation رو توصیه میکنم و بیکیفیتها پرینکو فینال دیتارایت اپرو و بقیه دی وی دی های ساخت قزوین ایران
سلامنقل قول:
من خیلی هم اطلاعاتم در این باره کامل نیست
ولی وقتی رو فول میزارید دیسک از نظر فیزیکی هم خالی میشه(اگه به پشت DVD نگاه کنید میفهمید)
ولی کویک فقط اطلاعات رو پاک می کنه و زمینه ای فراهم می کنه که دو باره روش اطلاعات رو بریزی!
من از PRINCO استفاده میکنم
راضی هم هستم
به زودی براتون یه تست هم میزارم
سلام دوستان
نظرم راجع به PRINCO عوض شد
از فلاپی هم بدتره!
بگذریم نتیجه این شد
اولش عالی بد ولی یهو اخرش Quality رو داد 0 !!!!!!
خیلی وقت بود که مقاله قبلی رو اپدیت نکردم و متاسفانه هنوز هم اظهار نظر های تعصبی و بدون استدلال های منطقی در تاپیکهای این فروم در رابطه با کیفیت DVD ها ردوبدل میشه به همین دلیل تصمیم گرفتم به مرور اطلاعات جزیی تر و کاملتری رو در رابطه با دیسک ها نوری به خصوص دی وی دی ها بر روی سایت قرار بدم. امیدورام که این اطلاعات باعث بشه تا در نهایت به یک نتیجه منطقی برسیم و کاملآ تخصصی در این رابطه بحث کنیم نه اینکه چون فلان DVD رو از تایوان میارن پس جنس خوبی داره!!
MediaId چیست:
Media Id ناحیه ای از دیسک است که در ان اطلاعات جزیی مثله شرکت سازنده دیسک ، سرعت مناسب رایت و ... قرار گرفته.همونطور که قبلآ اشاره کردم اکثر دیسک ها در چند کشور خاص مثل تایوان ، سنگاپور ، ژاپن ، مکزیک ، هنگ کنگ ، هند ، ایرلند و ... تولید میشن.
به گفته اغلب سایت های سخت افزاری DVD های ساخت شرکت های ژاپنی و سنگاپوری بهترین کیفیت رو دارند و در مقابل DVD های ساخت شرکت های هنگ کنگی و تایوانی!!! بی کیفیت ترین دی وی دی ها هستند.(بر خلاف تصور عموم که دیسک های تایوانی رو بهترین میدونند!).
به عنوان مثال شرکت معظم APPLE دی وی دی های مورد نیازش رو از سه شرکت MXL , MCC و PVC تهیه می کنه که هر سه شرکت ژاپنی هستند.
MXL = Hitachi/Maxell
MCC = Mitsubishi Chemicals
PVC = Pioneer
در مقابل شرکت هایی نظیر memorex , fuji, imation نیز از طریق واسطه ها اقدام به تولید و عرضه دیسک هایی با برند خودشون می کنند.
Faked Media ID!
خوشبختانه این مورد زیاد پیش نمیاد! البته اکثر این MediaId ها توسط شرکت های هنگ کنگی جعل میشن اون هم کاملآ ازاد و قانونی!
برخی از Media Id های جعلی رو میتونید در لیست زیر مشاهده کنید:
TYG02___در سال 2004 توسط شرکت های هنگ کنگی (OEM) جعل شد. جالبه که بدونید اکثر دیسک های جعلی بازار با این مدیا ایدی عرضه شده اند.
گرچه سرعت مناسب رایت برای این دیسک ها 8x معرفی شده اما در عمل سرعت واقعی رایت اونها بسیار کمتر از این مقدار است (1x-2x).
MXLRG01___این مدیا ایدی نیز در سال 2002 توسط شرکت های هنگ کنگی جعل شد.
SONY___ شرکت تولید کننده این مدیا مشخص نیست و اولین بار در سال 2003 مشاهده شد.این نکته رو هم اضافه کنم که تا به حال هیچ مدیا اصلی و معتبری با این کد عرضه نشده است و هیچ ارتباطی با شرکت سونی نیز ندارد.
TDKG02___ این مدیا در سال 2001 توسط شرکت Princo جعل شد و متاسفانه به وفور در بازار مشاهده میشود!
RITEKG03,RITEKG04 ___در سال 2004 جعل شد.
توصیه من این هست که به هیچ وجه به سراغ دیسک هایی با مدیا Princo و CMC نرید! چرا که اکثرآ تقلبی هستند.
در زیر لیست نسبتآ کاملی از تولید کنندگان معتبر DVD و مدیا ایدی های خاص اون شرکت اومده که میتونه به عنوان یک مرجع مناسب باشه:
اگر زمانی با مدیا ناشناخته ای روبرو شدید یا اگه میخواهید راجع به مدیا ایدی ها اطلاعات کاملتری رو بدست بیارید و نظر دیگران رو در رابطه با دیسک های مختلف جویا بشید توصیه میکنم حتمآ یه سر به لینک زیر بزنید:
Accu = LEADDATA
Americal = RITEKG01, PRINCO, LEADDATA
Apple = MXL, MCC(-R)
Arita = RITEKG03, RICOHJPN
BenQ = DAXON, FUJIFILM
Bulkpaq = PRINCO, PRODISC, ISO001(+R)
CompUSA = PRINCO(-R), AML, OPTODISC, LD
Datawrite = PRINCO, PRODISC, AN31, RITEKG03
DupEZ = PIODATA, LEADDATA
ESA = CMC
Esbuy = RITEK, LEADDATA, other budget IDs
Fuji = TY(-R), MKM(-RW), MCC, RICOHJPN(+R), PRODISC(-R), FUJIFILM, RITEK
GQ = PIODATA, PRINCO, RITEKG03, RITEKG02, LEADDATA, LD
HP = CMC, RICOHJPN, MCC
Imation = MCC02, RITEKG03, CMC
Intenso = MCC01
KHypermedia = CMC, TTG01
Kodak = Various budget IDs
LiquidVideo = OPTODISC
Matrix = MATRIX, LONGTEN, YIJHAN, MUST
Maxell = MXL, RITEK(-R/Taiwan), RICOHJPN, TYG01
Memorex = MCC003, RITEKG05, RITEKR03, CMCMAG, RICOHJPN
Memorex (more) = PRODISCS0x, INFODISC, MBI, MCC01
Meritline = Various budget IDs
Mirror = AN31, ONIDTECH, PRINCO
Optodisc = OPTODISC
Philips = CMC
Pioneer = PVC
Princo = PRINCO, Fake TDK
Prodisc = PRODISCS0x, PRODISCF0x, MCC01, MCC02
Ridata, Ritek = RITEKG0x, RITEKM0x, RITEKR0x, RITEKW, RICOHJPN
Samsung = TYG01, BEALL, RITEK
Sonic, Shop4tech = LONGTEN, MATRIX, MUST, YIJHAN, various budget IDs
Sony = SONYD0x, YUDEN, RICOHJPN, MCC
Supermedia, Linkyo = Various budget IDs
TDK = TY, YUDEN, TTG0x, TTH0x, RITEK, RICOH, MXL, CMC(+R), MCC, TDK
Teon = MCC003(+R), CMC(-R)
Verbatim = MCC02, MCC, MKM(DL), CMC, YUDEN, RICOHJPN, RITEKG03
از دیگر اطلاعاتی که از مدیا ایدی میتوان بدست اورد حداکثر سرعت رایت دیسک است. اغلب شرکت ها حداکثر سرعت رایتی که میتوان در ان به طور نسبی از رایت صحیح اطلاعات مطمعن بود رو بر روی دیسک هک می کنند در حالی که سرعت واقعی و مطعن کمتر از این میزان است.کد:http://www.videohelp.com/dvdmedia
دقت کنید که سرعت رایت در مدیا ایدی نیز قابل Fake شدن است و نمیشه زیاد روش حساب کرد.
شاید دقت کردید که چطور دی وی دی رایتر ها حداکثر سرعت رایت رو برای دیسک های مختلف به طور یکسان نشان نمیدهند!
مثلآ ممکنه بر روی دیسکی سرعت 16x چاپ شده باشه ولی درایو شما اجازه انتخاب سرعت های بیشتر از 12x را نمیدهد! این به این دلیل هستن که همه درایوها قبل از رایت ، اطلاعات Media Id رو چک می کنند و با استفاده از این اطلاعات عملیات رایت رو کنترل می کنند.
البته گاهی اوقات firmware درایو ها به طور عمد ، هک میشوند تا Media Id رو نادیده بگیرند و از تمام سرعت ها پشتیبانی کنند!
در داخل مدیا ایدی دو نوع سرعت رایت وجود دارد:
media id code speed و srategy speed که اولی حداکثر سرعت رایت و دومی سرعت رایت مطمعنه است.
یکی از بهترین نرم افزار ها برای استخراج Media Id و اطلاعات داخلی دیسک DVDinfo میباشد که عکسی از اون رو در زیر مشاهده می کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس اطلاعات مدیا ایدی یک دیسک apple 4x(maxell) رو نشون میده.
این نرم افزار رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید(5 مگ)
کد:http://www.dvd-recordable.org/wwwimgs/media/flash/dvdinfopro/dvdinfo.zip
دروود
آیااین گفته درست است که"هرچه ضخامت(کلفتی)دیسکی بیشتر باشد،جنسش نیز بهتر است؟"
ضخامت دیسک یک مقدار استاندارد است و این گفته پایه علمی ندارد.نقل قول:
دروود
آیااین گفته درست است که"هرچه ضخامت(کلفتی)دیسکی بیشتر باشد،جنسش نیز بهتر است؟
اون چیزی که کیفیت دیسک رو مشخص میکنه نوع پلیمر به کار رفته در ساخت اونه نه ضخامتش.این پلیمرها بایستی در مقابل تغییرات دمایی و رطوبتی محیط مقاومت مناسبی داشته باشند در غیر اینصورت ، انبساط و انقباض این لایه ها منجر به اسیب رساندن به لایه حاوی دیتا خواهد شد.
اطلاعات خیلی خوبی بود.
اما من زیاد از قسمت لیستی که نوشتی سر در نیاوردم! میشه یکم بیشتر توضیح بدی!؟
العان چه دي وي دي از همه بهتره از لحاظ كيفيت و طول عمر؟
LG کیفیت خیلی خوبی داره ولی گرونه : 50 تایی 18500.000
Smartbuy هم عالیه : 17000
این که خیلی واضحه!نقل قول:
اطلاعات خیلی خوبی بود.
اما من زیاد از قسمت لیستی که نوشتی سر در نیاوردم! میشه یکم بیشتر توضیح بدی!؟
مثلآ:
Maxell = MXL, RITEK(-R/Taiwan), RICOHJPN, TYG01
فرض کن شما یه دی وی دی با مارک maxell خریدی اگه مدیا ایدیشو با اون نرم افزارهایی که معرفی کردم چک کنید باید یکی از کدهای زیر باشه وگرنه به احتمال خیلی زیاد اون دیسک جعلی است.(نگفتم 100% چون که شاید یه مدیا کد جدید اون شرکت باشه)
MXL
RITEK(-r/Taiwan)
RICOHJPN
TYG02
البته با داشتن مدیا کدهای بالا هم نمیشه اطمینان قطعی نسبت به اصل بودن دیسک داشت.
نقل قول:
اين كه خيلي كلي بود
واقعا اينجا جالبترين تاپيكيه كه من ديدم يكي ميگه بهترين princo و بدترين tgate تو پست بعد يكي ديگه مياد دقيقا
برعكسه اينو ميگه يعني هيچ معياره درست و حسابي براي تشخيص كيفيت dvd نيست
من همیشه پرینکو میخرم. مشکی با قرمزش فرق داره ؟ کدومش اصل تره ؟
من مشکیشو پک 50 تایی میخرم 9500 یا 10 تومن.
دوست عزیز این همه زحمت برای تهیه و تایپ این مقالات به این دلیله که شما از اون بهره ای ببری و اندکی به دانش خود بیفزایید و الا من که احتیاجی به تایپ این مقالات و به زحمت انداختن خودم ندارم.نقل قول:
اين كه خيلي كلي بود
شما به جای طلبکاری از نویسنده حداقل میتونستی یه بار اون دکمه تشکر رو کلیک کنید.
ادمیزاد عقل داره و هر چیزی رو بدون مدرک نباید قبول کنه شما میتونی کلاهتو قاضی کنی ببینی کدوم حرف با منطق سازگارتره و بر چه اساسی فردی ادعایی رو مطرح میکنه و اینکه برای ادعای خودش دلیل و مدرک هم داره یا داره رو هوا صحبت میکنه!نقل قول:
واقعا اينجا جالبترين تاپيكيه كه من ديدم يكي ميگه بهترين princo و بدترين tgate تو پست بعد يكي ديگه مياد دقيقا
برعكسه اينو ميگه يعني هيچ معياره درست و حسابي براي تشخيص كيفيت dvd نيست
Any Princo brands in iran is Fakedنقل قول:
من همیشه پرینکو میخرم. مشکی با قرمزش فرق داره ؟ کدومش اصل تره ؟
من مشکیشو پک 50 تایی میخرم 9500 یا 10 تومن.
please don't purchase!!!
خب حالا مشکی یا قرمز ؟نقل قول:
دی وی دی 200 تومنی چی خوبه ؟
1-چرا تو اينقدر عصباني هستينقل قول:
ادمیزاد عقل داره و هر چیزی رو بدون مدرک نباید قبول کنه شما میتونی کلاهتو قاضی کنی ببینی کدوم حرف با منطق سازگارتره و بر چه اساسی فردی ادعایی رو مطرح میکنه و اینکه برای ادعای خودش دلیل و مدرک هم داره یا داره رو هوا صحبت میکنه!
2-من كه نگفتم مقاله بدي بود اتفاقا خودم رفتم 2 ساعت نشستم همه dvd هام رو باهاش چك كردم
3- متاسفانه هيچكس تو اينجا با دليل از يه dvd تعريف نكرده
سلام دوستان این T-gate واقعا کارش درسته سریه جدیدش هم که اومده به بازار و من خریدم تو پک های 50 تایش 1دونه دی وی دی ضد خش مجانی گذاشته که کیفیتش حرف نداره
مشكيش اصله16xنقل قول:
اينجا كه 9000تا 9500تومان است
الان توي اين تاپيك معلوم نشد كدوم بهتره؟
به نظر شخصي من البته قبلا يك سال پيش
پرينكو استفاده ميكردم خوب بود
يا قبل ترش ديتالايف استفاده ميكردم اون كه عالي بود
الان كه توپرينكو (ايراني فكنم) استفاده ميكنم زياد بد نبود
تيگيت هم فقط اسمش رو شنيدم كه تعريف ميكنند خودم استفاده نكردم
Lg چطوره دوستان؟