مگه پینگ بالا بهتر نیست؟نقل قول:
پس چرا بیارن پایین؟!!
Printable View
مگه پینگ بالا بهتر نیست؟نقل قول:
پس چرا بیارن پایین؟!!
سلامنقل قول:
پینگ مدت زمانی هست که دستور از کامپیوتر شما به سرور میرسه و بر حسب میلی ثانیه هست
طبیعتا هر چی این زمان کمتر باشه ارتباط شما سریعتر و پایدارتر خواهد بود
مثلا تو یه بازی آنلاین من و شما بازی میکنیم
یه سرور هم این وسط هست
پینگ من با سرور 200 و مال شما با سرور 400 هست
من به سمت شما تو بازی یه تیر شلیک میکنم شما هم دقیقا همزمان با من یه تیر شلیک میکنید
نتیجه:شما کشته میشید!چون دستور من زودتر به سرور رسیده
تو این سایت هم میتونید Ping و سرعت خودتون رو بار سرورهای مختلف ببینید
کد:www.speedtest.net
تمام نرم افزارهایی که خودشون رو آپدیت میکنن آف کنیدنقل قول:
چون موقعی که نرم افزار داره خودشو آپدیت میکنه از پهنای باند استفاده میکنه و پینگ میره بالا!
به هیچ وجه موقع آپدیت برنامه یا دانلود بازی نکنید چون لذتی نداره!مخصوصا بازیهای FPS
در مورد پایین آوردن پینگ هیچ راه حل عمل که تاثیر زیادی داشته باشه وجود نداره!
تنها راهش تغییر ISP هست (قبل از تغییر برید تست کنید)
اصلا هم نمیشه گفت فلان ISP خوبه یا ید چون بسته به منطقه مخابراتی و شلوغی فرق میکنه
یه سری نرم افزار هست که به شما DSN پیشنهاد میده که از Route خود ISP بهتره ولی من تست کردم تاثیر زیادی نداشت!
شما اگه پینگ زیر 300 داشته باشید(با سروری که میخواین بازی کنید) واسه اکثر بازی خوبه
سرعت هم 128 به بالا البته با 64 هم میشه خیلی از بازیها رو بازی کرد اگه پینگ خوب باشه
پینگ رو حال کنید :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
be zabune sade ping yani faseleye ersale data ye game az to be server va bargaste un...!
اول اینکه فارسی تایپ کنید دوست عزیزنقل قول:
دوم اینکه پینگ بر حسب زمان هست نه فاصله!
مدت زمان ارسال داده از کامپیوتر تا سرور که بر حسب میلی ثانیه هست
سلام
قضيه اين پينگ خودش يه حكايتي شده قديم ما فكر ميكرديم سرعت دانلود مهمه اما اينجور نيست تو ايران به دليل اينكه پهناي باند كلي ايران 14 گيگ بر ثانيهبيشتر نيست مسيرها شلوغ ميشه و باعث وقفه و در نهايتا بالا رفتن پينگ ميشه حالا ما بايد بشينم تا شايد يك روز دلشون واسمون بسوزه و پهناي باند رو افزايش بدن:42:
دوستان با سلام
اگه سوالم تكراري هست ببخشيد!
1.اقا پينگ 4.2.2.4 ملاك براي پينگ هست يا سايت speedtest
2. فرق پينگ 4.2.2.4 با 8.8.8.8 چيست؟
3.ايا با تغيير isp مي توان اميد داشت كه pingكاهش بيابد؟ البته من شك دارم چون تمام isp ها كه adsl مي دن هم از مخابرات مي گيرن پس نبايد فرق كنه!
4. isp هايي كه من استفاده مي كنم پاكت لاستي بين 10 ال 20 درصد دارن مشكل مي تواند از مودم adsl من باشد(lمودم dlink) يا حتما مال isp هست؟
5. ايا مودم مي تواند در كيفيت اينترنت adsl تاثير بگذارد؟
ببخشيد كه زياد بودن اخه من در كرمانم و اينترنت اينجا افتضا هست اين طوري كه ما شنيديدم 1 به 12 share كردن دگه خودتون بفهميد چه خبره!!!!
اسپید تست،یه سایت برا گرفتن تست هستش!! تست سرعت دان،اپ،و پینگ!! این 4.2 که گذاشتین،ای پی دی ان اس هستش!!نقل قول:
1.اقا پينگ 4.2.2.4 ملاك براي پينگ هست يا سايت speedtest
8 که مال گوگل هستش، 4.4.4.4 هم مال گوگله،ولی اینی که شما گذاشتی،راستش نمیدونم برا کجاست!نقل قول:
2. فرق پينگ 4.2.2.4 با 8.8.8.8 چيست؟
تغییر میکنه،ولی نه اونقدری که بگی واو!! چقد پایین اومد....نقل قول:
3.ايا با تغيير isp مي توان اميد داشت كه pingكاهش بيابد؟ البته من شك دارم چون تمام isp ها كه adsl مي دن هم از مخابرات مي گيرن پس نبايد فرق كنه!
احتمالا!نقل قول:
5. ايا مودم مي تواند در كيفيت اينترنت adsl تاثير بگذارد؟
منم برای اولین باز آنلاین بازی کردم کانتر رو ولی هی میپره بیرون میگیه
your ping is too high 400: max200
توی لیست سرور ها هم فقط برای من 6 7 تا سرویس بیشتر نیست که وارد هرکدوم که میشم میپره بیرون میگه پینگت بالاست ...
چکار کنم ؟
نقل قول:
خب شما زمانی که میخوای آنلاین بازی کنی
نباید دانلود کنی
از V*P*N استفاده نکن
برنامه هایی که خودشون رو آپدیت میکنن ببند
تا پینگت بیاد پایین
پینگ سرور +(پینگ شما + پینگ تمام پلیر ها ) / تعداد = پینگ دقیق شما در سرور .
اگه سرعت سند شما پائین باشه باعث میشه که وقتی یکی وارد سرور بشه 50% سرعت سند شما برای لود شدن طرف توی اون لحظه مصرف بشه و پینگ میره بالا که باعث delay میشه . حد اقل سرعت اپلود برای بازی انلاین (5-6) کیلوبایته که مشکلی پیش نیاد.
پینگ کسی که 800 هست ولی سرعت 1 مگابایت داره . زیاد مهم نیست . لگ و دلای نداره . چند تا ترفند هست که فقط ظاهر پینگ رو عوض میکنه. که تو یه سایت خارجی دیدمش . میرم میگیرم میزارمش اینجا.
این سوالو توی یه تاپیک دیگه پرسیدم، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که بد رو اعصابه
نقل قول:
من وقتی سرور کانتر میرم(ایران)
تا 30 ثانیه اول پینگ رو 60 هستش یدفه غیرعادی تا 1000 میره بالا این دلیلش چیه؟
احتمالا به خاطر ISP هستش.نقل قول:
ADSL مخابرات داری؟
اگه آره پس همون دلیل Lag ات هستش!
آقا یکی هم دست مارو بگیره کمکون کنه
این سوال من ربطی به پینگ داره یا نه:
نقل قول:
سلام
نمیدونم این سوالو کجا بپرسم
بهم بگید تا جابه جاش کنم
من با همین برنامه میرم برای NFS Most wanted
ولی وقتی وارد لن میشه میخواد connect کنه تو connecting گیر میکنه
چه کار کنم ؟
مشککل از کجاست؟
با سلام خدمت دوستان، يك سئوال داشتم، آيا نوع مدم adsl در پينگ بازي موثر است. من world of warcraft بازي مي كنم. با تشكر
بچه ها اینترنت مخابرات برای بازی آنلاین خوبه یا نه؟
خوبه.پینگش200-300 هستنقل قول:
یعنی میشه باهاش fifa11راحت بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
توضیح کانل در مورد پینگ
1-پینگ شما اولا به سرعت اینترنتتون بستگی داره (مهم تر از همه)
2-دوما به سروری که شما تو میرین بستگی داره
3-کمی هم به خود کامیوتر شما بستگی دار (از جمله درصد استفاده از سی پی یو و...)
-------------------------------------------
پینگ معمولا در سرور های خارجی از 220 بالاتره ولی برای افرادی که سرعت بالای 300 کیلو دارند تا پینگ 550 مشکلی از بابت لگ و.. وجود نداره
در سرور های ایرانی بین 12 الی 120 که راحت میشه اونو اورد پایین
اما در سرور های خارجی به علت دیتای قوی سرور امکانش ضعیف هست
هرچی سوال دارید بگید لطفا من نمیدونم دقیقا در مورد چی بهتون بجز اینا توضیح بدم !
واقعا نمیفهمم adsl256 گرفتم پینگم حدودای300 ولی بدتر از قبل شده که با ایرانسل بازی می کردم!!!
سلام منم وایمکس اسرانسل دارم 128 دقیقا مثل تخم مرغ شانسی میمونه یه روز عالیه یه روز گند یه روز پینگ رو 100 یه روز پینک رو 1000!!!!!واقعا نمیدونم باید چیکار کرد......یعنی کسانی که وایمکس ایرانسل یا هر چی دارن بازم پینگ باید این باشه تازه چند روزی هم هست که ایرانسل گند زده دیشب بازی میکردم warcraft 3 dota allstars پینگم بود 2341!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......نمیدونم چی بگم واقعا به فکر adsl افتادم.....!:13::2:
يه مدته پينگ من خيلي بد شده.سرعت اينترنتم فرقي نكرده ها.اونايي كه تو گيم رنجر پينگشون واسه من 60-90بود الان بالاي 200ه.چيكار كنم؟
اگه دوست داشتین وارد گیم سرور های آسیاتک بشین
فکر کنم پینگشون خوبه
سلام به همگی پینگ ربط به چی داره به منطقه به سرعت اینترنت؟؟؟؟/
آره عزیزنقل قول:
به هر دو ربط داره...
هرچه سرعت اینترنت بیشتر باشه پینگ بهتره
و
هاست به شما یا افرادی که وارد روم شما میشن به شما(منطقه ی زندگی رو میگم)نزدیک تر باشن پینگ پایینتره و درنتیجه بازی با لگ کمتری اجرا میشه...
سلام
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
من تقريبا 1 ماه پيش براي اولين بار رفتم آنلاين بازي كنم اون هم fifa 11
چشمتون روز بد نبينه يه 8 تا گل خوردم اشكم در اومد آبروم رفت
از بس لگ ميزد اعصابمو خورد كرد
با speedtest.net تست گرفتم پينگ بالاي 400 بود حالا دقيق يادم نيست ولي 400 بود
من نت 512 دارم سرعت دانلود 60 و آپلود 2 و پينگ هم 350 تا 450
سرعت آپم 2 هست!!! باورتون ميشه؟!!
شديد دنبال تغيير isp هستم
حالا شما عزيزان 2 تا سوال دارم:
1_ براي راحت آنلاين بازي كردن ping بايد چند باشه؟ بازي هم fifa 11 يا fifa 12 و counter ميخوام بازي كنم ، دنبال mw3 و... هم نيستم و فقط هم با ايراني ها ميخوام بازي كنم
مثلا با speedtest.net بايد پينگ رو چند بده كه روان بشه بازي كرد؟
2_ شما باشين براي بازي آنلاين و آپلود آهنگ از بين شاتل و صبانت كدومو انتخاب ميكنيد؟
برای پینگ باید بگم که هر چی کمتر باشه راحت تر بازی میکنی...نقل قول:
البته برای لگش هم بستگی به سرور داره که سرورهای ایرانی اگه پینگت یکم بالا باشه از لگ نمیتونی بازی کنی اما سرورهای خارجی(مثلا آمریکا و فرانسه .... البته بعضی هاشون که من بازی کردم)اصلا لگ نداری ولی چند ثانیه عقب تری یعنی یارو تورو میکشه تو هنوز داری نشون میگیری:31:
ولی فکر کنم تا 150 هم میتونی راحت بازی کنی...بازم میگم بستگی به سرورش داره...
یه بار بازی کردم همه ی پینگها نزدیکه 400 یا 500 بود بجز 1 یا 2 نفر که هاست باشه ولی لگ آنچنانی نداشتیم و راحت بازی میکردیم طوری که کسی اشاره ای به پینگها نکرد.
همین
درمورد سوال دوم هم اطلاع ندارم ... من از مخابرا ت استفاده میکنم...
موفق باشی:10:
مرسی Zaghan_13 جاننقل قول:
ممنون
سرعت اینترنت به پینگ ربطی نداره داداشنقل قول:
واسه منم اپلود در حد 2-3 هستشنقل قول:
برای بازی های 3D باید حداقل سرعت سند 5 کیلوبایت باشه(64)
مخصوصا بازی fifa11 که من هیچ وقت نتونستم بازی کنم .(time out)
اگه این مشکل بر طرف شد . باید پینگ رو سنجید که به سرعت ربط نداره ولی درمورد بازی خیلی به سرعت وابسته میشه.مخصوصا بازی های پر مصرف .
سرعت اپلود شما 2 کیلوبایته میتونید بازی هایی که کمتر از 3 -2 کیلوبایت بر ثانیه مصرف دارن رو بازی کنید.
sa-mp . teeworlds . و...
حداکثر پینگ که بشه خوب بازی کرد 250 و از این به بالا یه خورده دردسر داره.
سلام
من چندجا خوندم که پینگ خوب فقط به سرعت اینترنت ربطی نداره و دلایل مهمتری هم هست...
من یه 256 نا محدود با سرعت دانلود 30 دارم...
چطوری پینگم رو بهتر کنم؟باید چیکار کرد که یه پینگ خوب داشت و به راحتی و بدون مشکل بازی کرد؟
پینگ من اکثر اوقات بالاست...خیلی کم پیشمیاد یه پینگ درست و حسابی پیدا کنم(منظورم همون سرور درست و حسابیه که توش بازی کنم)
لطفا کمکم کنید که این چند روز که اینترنت دارم رو بدون مشکل بازی کنم و لذتش رو ببرم.:31:
شرم کن. فروم جای تبلیغ نیست.نقل قول:
برای بازی کردن آنلاین cod4 mw چه راههایی هست ؟
توی garena خیلی پینگم افتضاحه و لگ داره بازی .
سرور ایرانی هست برای این بازی ؟
سلام دوستاننقل قول:
کسی هست که بدونه پینگ به چه عواملی بستگی داره؟
بعد از 2 سه هفته اینترنت رو وصلیدم ... میخوام بشینم توپ بازی کنم .. عقده ی این 2سه هفته رو جبران کنم:31:
ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول:
به طور کلی پینگ به فاصله بین شما و سرور بستگی داره
شما حتی اگر فیبر نوری هم داشته باشی تو سرورخای خارجی ( مخصوصا آمریکا) همیشه مشکل داری
بهتره یه سرور پیدا کنی که تو شهر خودت باشه
مثلا من wow بازی می کنم تو سرور magic-wow.com که در بهترین حالت پینگم تو بازی 250 بود ولی جدیدن تو یه سرور ashnagame.com بازی می کنم که چون سرور تو شهرمون هست و فاصله کمی داره معمولا پینگ 9 تا 20 هست.:10:
کلا هر چقدر هم پول به isp بدی بازم مشکل پینگ رو داری!!! البته برای بعضی بازیها ( مثل wow تو blizzard.com) نرم افزاهایی هست که کمی پینگ رو کاهش میده که البته مجانی نیستند
به نام آفريدگار هستي
سلام دوستان عزيز
دوست خوبم جناب visual_paradise با اين حرفاتون همه رو نااميد كرديد كه! اينطوريا هم كه شما ميفرماييد نيست.
براي بازيكردن به صورت چندنفره يا به عبارتي Multiplayer، اون هم به صورت Online، شما نياز به پينگتايم پايين داريد. پينگ تايـم عبارت است از زمان رفت و برگشت بسته يا بستههاي اطلاعاتي. مسلما هـر چه اين زمـان كمـتـر باشـد، بــازيكـردن هم راحــتتـر
هست.
در پايين بودن پينگتايم عوامل مختلفي دخيل هستند كه مهمترين اونها عبارتند از:
شركت سرويسدهندهي اينترنتي خوب: در انتخاب شركت سرويسدهندهي اينترنتتون دقت كنيد، معمولا سرويسدهندههاي بزرگ و شلوغ ايران پينگتايم خوبي ندارند (البته استثنائاتي هم وجود دارند). مثلا من در شهرستان كوچكي از مازنـدران زندگـي ميكنم،
و به نظر مياد بايد براي آنلاين بازيكردن مشكل داشته باشم (به دليل امكانات كمتر نسبت به شهرهاي بزرگتر)، ولي چـندان هــم مشكل ندارم؛ با سرورهاي ايراني پينـگتايمي در حـدود 100 ميليثانيه و با سـرورهاي خـارجـي، پينـگتايـمي در حـدود 200 تا 250
ميليثانيه دارم؛ البته گاهي وقتها ممكنه پينگتايمم در سرورهاي خارجي به 300 ميليثانيه برسه كـه به ندرت پيش مياد، همـين طور ممكنه گاهي به زير 200 هم برسه كه ايـن هم كم پيش مياد. پـس انتـخاب يـك ISP خــوب براي داشتن پينگتـايـم كم، نـكـتهي
بسيار مهمي هست.
نوع سرويس اينترنتي شما: در اين كه شما از سرويس ADSL استفاده كنـيد يا Wireless تفـاوت بسـياري وجـود دارد. هنگامـي كـه شما از سرويس ADSL استفاده ميكنيد، اطلاعات از راه سيم يا فيبر نوري به مـكان مـورد نـظر فرسـتاده ميشـوند، ولـي هنـگامـي
كه از سرويس Wireless استفاده ميكنيد، اطلاعات از راه امواج به مكان مورد نظر فرستاده ميشوند. بديهـي است كـه راه امواج، راه سريعتر و همچنين كوتاهتـري اسـت. بـنابـراين، استفاده از سرويس Wireless، به مراتب پينگتايم بسـيار بهتري نسبـت سرويس
ADSL به همراه دارد. فقط بايد توجه كنيد كه ممكن اسـت در بســياري از شهرها، امـكان استفـاده از اين سـرويس وجـود نـداشـته باشد، همچنين بايد فاصلهي Host اصلي با خانهي شما كم باشد و اگر نه، ممكـن اسـت پينــگتايم شما حتـي بالاتـر از پينـگتايم با
سـرويـس ADSL باشـد. ضمـنا هزيـنـهي اوليـهي اين سرويس نيز بالاتـر مـيباشد (البـته كارشناسـان بر اين باورنـد كه اسـتفاده از سرويس Wireless خـطرات بسـياري بر سـلامتي انسـان دارد،پس اين نكته را هم فـراموش نكنيد؛ گرچـه امـروزه بسياري از خدمـات
براي سلامتي انسان مضر هستند!).
فاصلهي شما با سرور: مسلما فاصلهي شما با سرور تاثير بسيار زيادي دارد، به طوري كه هر چقدر فاصلهي شـما با سرور بيشـتر باشد، زمان رفت و برگشت بستههاي اطلاعاتي بيشتر خواهـد بود. مثلا تفـاوت پينـگتايم سـرورهاي ايرانـي با سـرورهاي خارجي!
البته در اين مورد به عوامل ديگري مثل تعداد مسيريابها (روترها)، مسيـر عبوري بسته (ها) ي اطلاعـاتي (اين كه از كـدام مسيـر عبور كنند، كوتاهتر يا بلندتر) و .. نيز بستگي دارد.
نتيـجهگيـري: بــراي ايــن كـه بـخـواهـيد پينـگتايـم كمـي داشـتهباشبـد، بهتريـن راه، اسـتفـاده از سـرويـس Wireless يـك شـركت سرويسدهندهي اينترنتي خوب است كه هزينـهي اوليه بيشتري نسبت به سرويس ADSL را طلـب ميكند؛ هـم چنـين بهتـر است
سرورهايي را انتخاب كنيد كه با شما فاصلهي كمتري دارند.
ممنون از وقتي كه براي خواندن اين مطلب صرف كرديد.
با نام و ياد خالق بزرگ شروع كردم، با نام او هم به پايان ميرسانم.
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام
من حدود یه هفتس که پینگم تو وارکرافت داغون شده ( سرعت دانلودم بین 100-150 )
کسی نمیدونه چیکار باید بکنم ؟
برنامه های کاهش پینگ کار میکنن ؟
:9:
کسی تو آنلاین بازی کردن مشکل نداره ؟
مخصوصا تو وارکرافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماله من adsl256است اینم وضعشه!!!
وحتی نمیتونم جنگ های صلیبی های صلیبی رو باگیم رنجر بکنم!!!