کسی نبود؟؟نقل قول:
منم یه سوال داشتم این بازی jump to event نداره یعنی باید حتما خودت رو به مسابقه مورد نظر برسونی
Printable View
کسی نبود؟؟نقل قول:
منم یه سوال داشتم این بازی jump to event نداره یعنی باید حتما خودت رو به مسابقه مورد نظر برسونی
ما که تا اینجا بازی کردیم همچین چیزی ندیدیم.نقل قول:
فکر نمی کنم داشته باشه.
یک خبر BURNOUT Paradise تیتر ضمیمه کلیک روزنامه جام جم شد.
مطلب جالبی در مورد بازی نوشته.
لینک ضمیمه کلیک روزنامه جام جم شماره 227
پسورد : w w w.p30 download . c o m همش سرهمه.
کد:http://www.farashare.com/users/247/ebook/newspaper/click/Click_227_1387-12-04.pdf-%5Bp30download.com%5D.zip
password رو نگزاشتی
بله جام جم هم يه مطلب نوشته براي بازي كه مطلب بدي نيست در ضمن پسورد هم مشخصه آخر كد.
از دوستان کسی آنلاین بازی نمی کنه.
هر کس بازی میکنه یه قرار بزاره با هم بازی کنیم.
خداییش آنلاین بازی کردن خیلی حال میده.
و همینطور تو هفته نامه بایت خراسان:
pas : w w w . h r t g a l a x y . c o mنقل قول:
کد:http://www.hrtgalaxy.110mb.com/hrtgalaxy/Byte61_1387-11-30.zip
سلام دوستان
من بازی رو برای یکی از دوستام نصب کردم.
بازی اجرا میشه و فقط تا لودینگ بعد از login شدن میره و بعد گیر می کنه.
کسی نمیدونه مشکل از کجاست.
احتمالا از کارت گرافیکشه !نقل قول:
یا شایدم از رمشه !
آره فکر می کنم از گرافیکش باشه.نقل قول:
سیستمش اینه :
Cpu : 3000 GHz
Ram : 2 GB 4*512
VGA : 256 6600 org
سلام به همه دوستان - بعد از عمری به p30 برگشتم - امیدوارم همتون خوب باشید ( حالتون ) . منم این بازی رو امروز گرفتم . آقا این خیلی فاز میده وقتی بازی میکنی مغزت منبسط میشه !!! چشمای آدم ریز میشه و به اوج هیجان میرسی - همه چیزاش عالیه - فقط ای کاش تو نقشه GPS ی چیزی میزاشتن من هی گم میشم !!! :D . راستی چطوری باید با موتور برم؟ موتور از کجا میارید شما ؟ ! ... .
برای موتور باید بری به junk yard...اونجا می تونی موتور هم انتخاب کنی...البته اول باید چنتا مرحله بری که موتور بگیری.
رم و گرافیک برای بازی خوبه ولی CPU پایینه که شاید مشکل از همین باشه.نقل قول:
----
دوستان یک مشکل خیلی بد و مبتدیانه ای که بازی داره, اینه که یک به قول دوستمون GPS نداره.مثلا من میخوام برم junk yard ولی نمیتونم از توی نقشه کاری کنم که راه رو بهم نشون بده.
دقیقا این یکی از نقص های بازی هست بازی که openworld هست باید GPS داشته باشه ...نقل قول:
موتور سواریش بی نظیره!
چنان حس سرعتی رو به آدم میده که تا حالا نمونه اش رو ندیدم!
motogp رو میذاره جیبش.
خیلی سخته ولی!نقل قول:
من زارت می خورم زمین...
ولی هیجان ماشینش وصف نشدنیه!
با دایال آپ هم میشه انلاین بازی کرد ؟نقل قول:
من خیلی از بازی هارو با دایال آپ بازب کردم
Tony Hawk AW
Call of Duty 2
...!
آقا کسی جواب نداد...revenge واسه pc هم هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان.الان من چه جوری باید این این بازی رو 2 نفره کنم؟؟؟
اگه دوستم اومد یه مسابقه ی 2 نفره بدیم باید چی کارکنم؟؟؟
اصلا بازی 2 نفره می شه؟؟؟
آره دوست من واسه کامپیوترش رو من خودم تو مغازه دیدم .:8:نقل قول:
دوستان ، من وقتی می خوام patch 1.001 این بازی رو نصب کنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو صفحه 10 تاپیک ، یکی از دوستان یه reg گذاشته بود که می گفت حلش می کنه ولی لینکش حذف شده. اگر ممکنه یکی برام دوباره آپلودش کنه.
ممنون.
در ضمن محل ذخیره save های این بازی کجاست. معمولا ea games تو my document ذخیره می کرد ولی این یکی مثل اینکه فرق داره.
سیو های بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Criterion Games\Burnout Paradise
سیو های بازی در ویندوز ایکس پی به این آدرس:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise
نکته: قبلش از Folder Options مورد Show hidden files and folders رو تایید کنین.
دیروز بالاخره وست اوردش توی dvd اورجینال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه پچ بازی هم توش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از دیروزه اینجوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش کنترل موتورش خیلی سخته , ماشینش ولی خیلی باحاله
اقا راستی کسی میدونه چطوری میشه توی مسیرهای طولانی مثل بازیهای دیگه مسیر رو بهت نشون بده تا گم نشی
من که دنبال بقیه ماشینها میرم تا نزدیک اخر ریس میرسم میزنم جلو.ولی باید راه بهتری هم باشه
اقایون شرمنده روم به دیوار یه سوال کاملا مبتدی و دور از گیمر بودن میکنم من تو این بازی فقط با اون ماشینی که اول بازی بهم داده دارم تو شهر میچرخم یکی به ما بفهمونه چطوری باید مسابقات رو شروع کرد ؟
برو توی یه سری از 4 راه ها که داخل اش یه علامت دایره ای کوچیکه
اونجا وایسا مسابقه بده (دکمه a رو همزمان با z بگیر تا مسابقه شروع شه) بعد به ات ماشین های جدید تر هم میده
سلام دوستان . من ورژن Xbox اين بازيو گرفتم . خيلي قشنگه اما ميشه بگيد ماموريت هام چيه ؟ بايد كجا برم ؟ چه مسابقه هايي انجام بدم ؟ يكم برام توضيح بديد ممنون ميشم .
دقیقا تو پست قبل همینو گفتم
لینک دانلود نسخه کاملشو بزاریید
نقل قول:
توی این انجمن مطرح کنید :
کد:http://forum.p30world.net/forumdisplay.php?f=103
نمی دونمنقل قول:
من با دیال آپ آنلاین بازی نکردم.
ولی با Adsl نیم ساعت که بازی کردم حدود 30 مگابایت از محدودیت دانلودم کم کرد.
فکر نکنم با دیال آپ بشه قشنگ بازی کرد.
شما کدوم کنسول رو میگی....؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت تو یک کامپیوتره باید به BURNOUT Party بری. ( گزینه دوم در صفحه اصلی )
در آنجا می تونی از 2 نفره تا 8 نفره بازی کنی.
با سلام.نقل قول:
شما کدوم کنسول رو میگی....؟؟؟
اگه منظورت تو یک کامپیوتره باید به BURNOUT Party بری. ( گزینه دوم در صفحه اصلی )
در آنجا می تونی از 2 نفره تا 8 نفره بازی کنی
با xbox 360 بازی می کنم
توی burnot party می رم.ولی نکته اینه که وقتی دونفره می شه.فقط با یه دسته می شه کار کرد.توی اکثر ماشین سواری های دو نفره صفحه 2 قسمت می شه و می تونیم 2 نفره بازی کنیم.ولی این یکی این جوری نمی شه!!!
گواهی نامه b رو هم گرفتم
کسی بازی رو تموم کرده؟
دوستان من بازی burnout رو گرفتم وقتی میری تو بازی سه گزینه داره یکیش کد می خواد لطفا اگر کسی این کد رو داره به من هم بده یا اگر با کرک میشه بازش کرد به من بده ممنون میشم کمکم کنید.
من در آستانه تمام کردنم.نقل قول:
35 تا مسابقه دیگه تموم کنم بازی تموم میشه.
شاید تو فولدر نصب شده بازی یک فایل به نام rld-bupk.exe برای فعال کردن بازی وجود داره که با اجراش بازی اتوماتیک فعال میشه.نقل قول:
اگر وجود نداشت کد اینه : PD2A-VXJ2-CHEL-TCHM-MRLD
یا این : N399-YX8Y-2EQ9-W2EX-ARLD
یا این : JTNE-JJKD-KE7M-PKET-NRLD
یا...
دوستان بیشترین تعداد ماشینی که داغون کردید چندتا بوده ؟ من یه بار 37 تا منهدم کردم یک حالی داد که .... . - سه تا مسابقه دیگه رو ببرم گواهینامه a رو میگیرم .
من در بازی مشکبل دارم بازی رو که نصب میکنم می گه: اورجینال دیسک نو فوند
دوستان بعد از گواهینامه a باز هم گواهینامه آپگرید میشه؟ من الان 35 تا دیگه ببرم a آپگرید میشه . راستی به نظر شما کدوم از این ماشینا باحال ترن؟ من که فقط اون شاسی بلندرو ( اسمشو نمیدونم ! ) میارم و بیشتر به فکر داغون کردن و جنگ و جدال هستم تا اینکه مسابقه سرعتی بدم .